Det flyter på nu..

jupp jupp....allt går bra nu.. =)

Nu har jag tillfälligt flyttat in på en jättemysig lägenhet, ett par veckor ska jag bo här.. Så slipper jag störa Anna ;P
Så kvällen ägnar jag åt att packa lite... Sen ska jag antingen se film med Anna och sova med henne en sista natt eller så ska jag sitta här ensam och kolla på film.. =) om jag orkar hålla mig vaken vill säga..
(Sover ju inte om nätterna och lägger mig sent, går upp tidigt.. så det blir inte många timmars sömn..)

Jag har världens finaste vänner som ställer upp när man behöver dom! ♥

Nu tror jag äntligen på när folk säger "det löser sig" för nu är det bevisat! :) Det löser sig aaalltid!!


Godnatt!



PAUL

haha... Såg en skitrolig film igår! Verkligen min humor.. moahaha... så jävla ball.
Paul, heter den... Handlar om en alien, typ. :)





(typiskt att hans kulle heta som mig..en alien liksom haha)

 

 


shop shop

Nu har jag shoppat loss på Nelly.com. Så snart får jag hem en massa snygga kläder, skor och undisar... woohoo :)

Just nu har dom rea, med en massa snygga saker, in och kolla!! :) Jag köpte lite på rean och lite annat, Älskar deras klänningar från deras märke Nelly Trend, så det fick bli en sådan med :)
Nu har de fri frakt också!




What do you do when the only person that can stop you from crying is the one who’s making you cry?





How can I control my life when I can’t even control my hair?



Hello sunshines!

Härlig morgon det var idag, hoppa upp ur sängen ! :) (till skillnad från igår) Idag mår jag strålande.... Livet känns underbart! Synd man måste jobba bara, hade hellre legat på beachen och stekt.

Ikväll ska jag ut och äta med familjen någonstans :) Något gott hoppas jag!!!

På tal om gott, igår bjöd Sofie och Simon på grillat och en skitgod potatissallad!! Sen satt vi och snackade i värmen på deras balkong... och smed planer inför sommaren.
Min semester kommer bli riktigt nice!   Stockholm, Värmland, Norge, Köpenhamn, Kanske Kos eller någon annan resa, Ven, Bornholm?
Hur ska jag hinna allt på tre veckor?

 






.



blä!

Jag är så fruktansvärt trööööött, och hungrig!!!!!! :( Då blir jag gnällig... och kingig...
Har varit pigg i många dagar nu, för pigg, för bra. Allt kom nu på en gång...




<3





Midsommar

Hoppas ni hade en bra Midsommar, det hade jag! Lägger kanske upp någon bild senare...
Igår bjöd Anna och Micki ut mig på A9 :) treevlit. tack girls!

Ikväll ska jag till Malmö en sväng sen powerwalka ute i det fina vädret.


 

 


GLAD MIDSOMMAR!!!!!

Längtar efter nypotatis med gräddfil och gräslök!!! Och jordgubbar! :) Vi ska campa, kommer bli kuul:) Ikväll ska jag plocka 7 blommor och lägga under kudden ! Puss.

Me and Morgan tonight!


Så fort jag slutar idag så bär det av till Anna för att fira henne, kommer börja supa direkt, som kommer följas av mer supande heeeela kvällen lång :) Och tårtor i mängder av alla slag... moahaha... Nä nu överdriver jag.
Men kul ska det bli!



It´s gonna be me and Morgan tonight!  (kaptenen då) ;)

Låt inte era minnen bli större än era drömmar

Det har varit en tuff vecka. Jag mår bra, bättre än på länge. Men den har varit sjuuukt jobbig av olika anledningar.

Bara denna veckan vet jag tre som har gått bort...  
-Tre fina änglar. ♥ R.I.P

Jag tycker det är så fruktansvärt hemskt. Varför ska sånt hända? Varför är allt så orättvist?

Det får mig att börja tänka på livet. Allt man har och att man verkligen ska uppskatta det! Älska sina medmänniskor och att man ska leva sitt liv och uppfylla sina drömmar. Det är sjukt hur snabbt allting kan tas ifrån oss.

Jag tycker det är viktigt att leva sitt liv precis som man vill leva det! Göra vad fan man vill, när man vill! Vill man resa så gör det, vill man bo på samma ställe hela sitt liv så gör det, vill man vara homosexuell så var det, vill man börja plugga när man är 40 så gör det, vill man skönhetsoperera sig, GÖR DET ... you get the point!
Livet är för kort för att göra andra glada och anpassa sig efter andra. Det är så otroligt många människor som inte är nöjda med sina liv, som lever med att ”vända kappan efter vinden”.
Det kan vara ett jobb som man är missnöjda med, en relation man inte trivs i eller vänner som får en att må dåligt osv. Är man inte lycklig så kan man inte göra någon annan lycklig heller!

Varför vågar man inte  chansa och se vad som finns på andra sidan??? Jag tror det handlar om trygghet! Man vågar inte. Man är rädd för att förlora det man har... men om man inte chansar kan man inte vinna något!?!!??!! Risken finns att allt går åt helvete, ja! MEN det kan inte vara värre än det man redan lever om man ändå inte är lycklig?! Om man däremot chansar så kan vad som helst hända och om inte annat får man stor erfarenhet i livet.

Tänk er när man ligger där på dödsbädden och tar en resa tillbaka i tiden och undrar hur ens liv skulle varit om man gjort det man ville men inte vågade. Så vill inte jag känna! Man vill ju kunna kolla tillbaka och ha erfarenheten att ha gjort det man ville och kände för i alla situationer och vara nöjd!

Det enda man tar med sig när man dör är minnen. INGET ANNAT! Hur rik man än är eller hur mycket man än har -det är ingenting värt då! därför är det viktigt att se saker, göra saker, följa sina drömmar, hur de än ser ut! Varför ska man bry sig om vad andra tycker? Varför ska man nöja sig?
Jag har hellre lite och upplever mycket än tvärtom! Vissa offrar hela sitt liv för en exempelvis sin karriär, och glömmer bort det viktigaste, att leva, glömmer bort barnens uppväxt, och upptäcker det tyvärr allt för sent.

Jag hatar rutiner, och allt som hör till! Sådant som människor bestämt att så SKA det var. karriär, bil, hus, barn och hund-typen... Det kan vara underbart det med, om det är det man vill. Men man ska inte göra saker bara för att det ska så vara.

När man föds är livet som ett tomt papper, där man själv skriver sin egna berättelse. Så klart vill man göra det bästa av det.

Detta är självklart inte så enkelt. Jag tänker såhär men det är inte så lätt att följa det. Men jag försöker.

Think outside the box people ;)
´



Take care!


Mina flickor

Ska träffa mina fina om en stund, vi ska sätta oss och käka på något uteställe ♥
Sen ikväll/inatt ska jag och Anna laga smörgåstårtor :) It´s her birthday tomorrow!! =) woohoo




usch!

GUD vad jag har sovit dåligt inatt!!! Har gjort det varje natt egentligen, och vaknat typ hela tiden, men inatt så hade jag mardrömmar mellan alla gånger jag vaknade... Mardrömmar som handlade om allt som pågår i mitt liv just nu, så det kändes inte bara verkligt, utan det är verkligt! nu har jag ont i huvudet :(

jävla skit!

Guten tag, Bonjour, Hola, Aloha, Konichiwa, Hello

Stor puss till mina nära och kära! ♥ Och en extra stor puss till Anna panna :) som ställt upp lite extra den senaste tiden.
Love you my friends!!





Novalund nya Area 51 ????

Igår fick jag och Micki för oss att köra till Nova för lite shopping...... ja, vad ska man säga........ jag + micki = NOLL lokalsinne. haha... Detta har hänt oss tusen gånger, att vi kör runt som yra höns.

Vi körde ungefär som på bilden nedan (röda) om ens det räcker... haha- (Kan ju försvara oss med att vi fick fel vägbeskrivning av en tant så vi hamnade ute på landet.... )
Men jag förstår inte varför det inte är skyltat till Nova någonstans???? Vill dom inte att man ska dit? Är det ett hemligt ställe?? det är ändå ett hyfsat stort köpcentrum, men nej! Inte ens där man ska svänga in har dom skyltat, så t.o.m där körde vi får långt och fick köra några extra rundor i rondellen.
Vi körde iallafall runt i över två timmar tror jag... haha... så det fick bli snabba turer inne i butikerna innan det var dags för stägning.
Men nu har vi graverat in i våra små hjärnor att det är i LUND Södra man svänger av. och ingen annanstans!




På kvällen hade jag och Anna filmmys!♥ Sedan låg vi och pratade skitlänge... typ hela natten, vill inte ens veta när vi somnade... Så vi var inte hela när vi gick upp imorse... :/


glösögonprovning

När man ändå visar upp bikini kan man ju passa på att visa glasögon också....
Jag ska få nya glasögon och har beslutsångest angående bågarna.... har tagit hem en massa olika och provat i olika omgångar i flera veckor och fortfarande inte bestämt mig! Antagligen för jag inte gillar glasögon så kommer inte använda dom ändå... men aja.. Måste ju välja, ska ta fram dom nu igen och fråga Anna om smakråd :)



nörden :)

Pusss

American Style




lördags på krääm

Träffade tjejerna lite i lördags, åt jordgubbar och drack vin, sen blev det spontan utgång på kräm. Jag hade skitkul, men kommer ta det lugnt med dets tället på ett tag känner jag..... Sjukt lite folk var där, och trött på dom som brukar hänga där!




Älskar mina nya leggings by the way! från rean på gina, kan man inte tro :P Man ser inte dom så bra men dom syns lite på första bilden...




ett steg på vägen...

baby-steg fram, men det är på väg åt rätt håll.




Sorry

Sorry att jag inte uppdaterat... Har varit hemma från jobb, inte mått bra :( Jag ska äta en god frukost nu med lyxmackor :) så ska jag uppdatera lite mer ikväll, bl.a lägga upp bilder på min nya bikini jag fick hem här om dagen :D läcker! Ska försöka sova lite mer sen, om det nu går :P Det är ju student här i trelleborg idag så det är ett jävla ståhej här ute ... Haha... Blir nostalgisk! :) dom visslar, piper och sjunger för fulla muggar;) Puss och kram sålänge

Dalabadet

Justdeee vi hade ju sommarfest med jobb på dalabadet förra veckan i fredags. Det var trevliit. Skitgod mat faktiskt! Det trodde jag inte, men det var det!
Och så vann vårt bord frågesporttävlingen så det var kul :) hihi






Vill haa!!

Behöver lite tid för mig själv..Då är bra läsning en utmärkt idé!



Laura - Flickan från havet, av: Carolina gynning
Deckare/Thriller
Verkar bra! Gillar ju hennes andra böcker så detta lär inte bli något undantag.


My world is upside down.....







Oh my!

Här om dagen gick jag förbi en tjej som luktade så sjukt jävla gott!! Har hela tiden försökt lista ut vilken parfym det kunde vara...... Nu vet jag vilken det är =)  Clean - Warm cotton. Så det kommer att bli min nästa parfym ! :)



my B-day!

Jag vill passa på att tacka igen för alla gratulationer.

Och tack mina fina vänner för i lördags och min familj igår ♥ Hade en underbar helg och fick fina presenter.

Här kommer lite bilder från i lördags. Tjejmiddag på vår innergård.. myyys ♥ efter det partaj! :) 
Vi åt supergod mat som baby ordnade: grillspett, fläskfile, kyckling, skitgod fransk potatissallad, bearnesås, tzazikisås, paprika & löksås, melon och baguetter... DOCK ångrar jag att vi inte hade fixat efterrätt.. :/ hahaha... Blev dricka som kompensation istället. 

  


supergoda Sangrian!! (Madrid nostalgi)







Annas första Noblesse :)

Min sötaste snuffi



24

Då var man ett år äldre ;)

 


cherry!

Bra dag idag, det brukar fredagar vara... Dagen börjar med en god frukost med bullar, massa pålägg, juice, kaffe och frukter. Och alla är glada och trevliga.
Ikväll har vi sommarfest med jobb på Dalabadets restaurang, de har nya ägare så ska bli spännande att se om de är bra eller inte.  Så lite party blir det ikväll, men ska ta det lugnt, sparar mig till imorgon ;)





Vill ha värme igen!!!

Vädret påverkar mig otroligt mycket!! blir så nere när det är grått ute :( Så nu får solen visa sitt fina nylle igen!!! :)
Har haft sjukt mycket att göra denna veckan... fest och kalas till helgen (fyller ju år) :)
Så mycket som ska göras... Igår var jag och handlade en massa.. sen ska det städas osv. fullt upp. 
:)






according to you...

According to you
I’m stupid,
I’m useless,
I can’t do anything right.

According to you
I’m difficult,
hard to please,
forever changing my mind.

I’m a mess in a dress,
can’t show up on time,
even if it would save my life.
According to you. According to you.

According to you
I’m boring,
I’m moody,
and you can’t take me any place.

According to you
I suck at telling jokes cause I always give it away.
I’m the girl with the worst attention span;
you’re the boy who puts up with that.
According to you. According to you.

But according to him
I’m beautiful,
incredible,
he can’t get me out of his head.
According to him
I’m funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don’t feel like stopping that,
so baby tell me what I got to lose.
He’s into me for everything I’m not,
according to you.

I need to feel appreciated,
like I’m not hated. oh no
Why can’t you see me through his eyes?
It’s too bad you’re making me decide

But according to me
you’re stupid,
you’re useless,
you can’t do anything right.



Mini- semester



Onsdags

Middag hos Snuffi och Simon, Tacos, mums! Efter det blev det Kinect och dricka..sen kom det massa folk, så det blev lite fest :) 






Torsdags
Grillade på Dalabadet. svingod mat!!! efter det blev det skräckfilm och cheesecake.



Fredags
Var i Malmö hela dagen med mamma och syster ♥ Shoppade lite, promenerade och åt Mogolisk mat (haha, låter så kul.... mongo-mat!) Nä men Mongolian barbecue hette restaurangen, Det är buffé som man tar själv vad och hur mycket man vill, så steker dom allt till en sen framför en.
På kvällen blev det Lilla torg med tjejerna.


Lördags
Åkte till Malmö på dagen. Svågertorp och mobilia. Åt Mexikansk buffé på deras foodcourt och köpte massa godis.
På kvällen blev det fest hos Anna och sen kräm. blev ju liiite för mycket dricka kan jag säga..



Söndags
Vi körde runt lite i skogen.. Vi ser ju alltid en massa djur. Denna gången såg jag två Bambi- bebisar. Lycka! ♥ Dom var så sjukt söta och skuttade runt som små känguru-barn.  :) Blev så lessen att jag inte hade kameran med :(
På kvällen blev det BB-Final hos Emlan och Tobbe.


Måndags
Köpte med oss mat och körde ut på landet och åt. mysigt. Tog med mig systemkameran denna gången.. hittar alltid något kul att fota.
Efter det blev det film hos Tobbe och Emlan, Red riding hood. Fast såg bara halva för det började åska och ösa ner, och vi hade fönstrena öppna hemma, så vi fick springa hem mitt i filmen (när det regnade som mest.) Har aaaaldrig varit så blöt i hela mitt liv. En riktig kalldusch med blixtrar och allt.. Var skiträdd men samtidigt älskade jag det. Hade jag haft fula kläder på mig hade jag stannat ute en stund till :)





Hej hejj

Som vanligt, när jag är ledig får bloggen lida;) har ju ett liv liksom , vägrar att sitta vid datorn när det är så fint väder, inte ens en minut! Är ute och kör rundor i det härliga vädret och sen blir det en lång promenad :) Och ikväll blir det bb- finalen woohoo :) Jag uppdaterar med bilder senare om allt kul jag gjort under min lilla semester.....

Tick tock

Ny klocka!! überfräck! Älskar den.. Helsvart och Stoooor :)


Ur och Penn 499:- Nu 198:-


trevliiiit

Igår hade jag en supermysig dag. Åkte till Smyge och åt glass med mamma och mina syskon, det var ju så himla varmt och skönt!

På kvällen blev det A9 med mina fina flickor, efter det gick vi hem till mig och bakade kladdkaka och drack kaffe....





RSS 2.0