Vidrigt!!!

Något jag hatar.... Tjuvar, snåla människor och mytomaner! Finns många sådana... Speciellt i min omgivning på senaste tiden!!
Why liksom??? Folk som har råd liksom och ändå ska snåla?!?! Och leva på andra...Egoistiska jävlar! Och Idag såg jag någon försöka stjäla mitt framför ögonen på mig!!!
För faan, stör mig så jävla mycket!
Åhhhh!!

Skäms på er!!


Inspirerande dag på Dermanor

Jag älskar denna branchen! Möjligheten att gå på föredrag, kurser, utbildningar, konferencer och testa olika produkter och allt nytt eller kommande på marknaden är så himla intressant!
Idag var vi på DERMANOR i Roskilde som har en mängd olika märken... Vi fick testat en massa och träffa trevligt folk. Vi fick även en fin goodiebag och såklart skulle denna shopaholic köpa en massa :P
Men vi fick det till inköpspriset så det blev mycket för pengarna :)
Kul att träffa framtida samarbetspartner!! :)


Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting more awesome ;)

Jag har tänkt på en sak... när man är så jävla nere som jag varit denna veckan så tvivlar man på allt, jag sätter allt för mycket press på mig själv, för höga krav.... Istället för att se att det är detta jag vill ?! Det är detta jag älskar och ångrar inte en sekund att jag valde denna utbildningen! Jag trivs som fisken i vattnet! :) det är detta jag är bra på!
Vi har ju sminkat lite på salongen och det har varit så himla kul :)
Nu ska vi även börja med behandlingar hemma, med riktigt bra produkter... Så bara hör av er om ni vill ha en ansiltsbehandling för att rengöra ansiktet från allt skit som vi utsätter den för, eller en skön helkroppsmassage,eller sminkning, eller naglar, manikyr eller det som är allra mest populärt; att färga bryn och fransar... Det är så fint för man ser sminkad ut även om man inte är det. I alla fall om man är ljus :)
Så nu vet ni!


Bilder från i lördags på salongen...
Var sminkad i rainbow stil :)


I wont cry

High on life idag! :)


Project X

Förlåt mina kära trogna läsare som kollar in här dagligen fast jag är så kass...:( Men har helt enkelt inte haft nån inspiration alls.... Har insett att jag har fått höstdepression, känner mig så nere :( inget är kul:(
Eller jo, nu på fredag ska vi på decleorkurs i Roskilde... Ska bli kul:)
Jag ska banta ovh börja på en slankkur :) så hoppas jag att det piggar upp mig och att jag mår bra igen när jag haft min rehabperiod.
från en sak till en annan.... Kollar på project X, fan va utflippad och sjuk film :P påminner lite om galna fester man varit på i sina dar , speciellt utomlands ;)
Ändå cp stört!


Pluggar

Fy fan... Pluggar celluliter och sånt shit... Fattar nada :)
Imorgon ska jag en runda på festivalen igen .... Kuul :)


Make up!

Jag och Sofie ska vara på studio Extreme på lördag, vi ska a ett erbjudande med make up+ styling för 299kr! Sjukt billigt om man tänker på vad det egentligen kostar! Så det tycker jag ni ska unna er på lördag och vara fina inför kvällens festligheter ;)
Emmeli och Nermina kommer att styla håret och jag och sofie lägger make-up :)) ska bli kul!
Sminkade nu i lördags också, brudtärnor, dom blev jättefina! :)


They say best friends are hard to find, well thats cause the best ones are already mine

:*


All men should learn from Mario Bros. No matter how far their princess is, they should go after her.

Just saying....
Jag har i alla fall min lilla ögonsten <3


Im the coach!

....... Någon som såg stjärnhimlen inatt?? Jag missade den :( det var jättemolnigt när vi gick ut. Typiskt. Hade passat perfekt nu att önska sig något vid ett stjärnfall...


Hur glad?

Har haft en dålig vecka :( usch!! Hur glad blir man inte då när man får ett sånt här paket med posten...?! :)
Mascaror, exakt vad jag behövde:)
Meeen nu är det fredag och skoldagen avslutades med en helkroppsmassage av Mia:) åhh så skönt det var... Dessutom har jag en veckas ledighet framför mig! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_5024a51fe087c35fa3000228.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_5024a51fe087c35fa3000228.jpg" class="image">


Hur glad?

Blir man inte glad när man får ett sånt här paket med posten...?! :)
Mascaror, exakt vad jag behövde:))


Everytime I look into your eyes, I feel like I can stare at them for a lifetime


Sån här kudde vill jag lätt ha!

:)


:(

Känner sorg i mitt hjärta


Style by Tyra

Fick hem ett paket från StylebyTyra här om dagen, massa fint jag fyndade på rean! Sjuka priser!!! Visar nån av smyckena sen... Ps: min valp älskar Tyra, haha... Han la sig och posera framför så fort jag tog fram kameran, och vägrade flytta på sig ^^ den lilla bollen! :)


En dag!

Fattar ni att jag varit på stranden EN gång denna sommaren??!?!! En enda jäkla ynka endaste gång !!! Förjävligt! Får bli nån solsemester till jul...


31/7-2012

Jaa, hur ska jag börja... Som ni har märkt har jag haft semester från bloggen, funderar på att sluta helt faktiskt, men har inte bestämt mig än, får tänka lite till på det. Det har hänt mycket i mitt liv den senaste tiden. Både bra och dåliga saker, men mest bra faktiskt :) I tisdags förändrades mitt liv , det var en konstig dag.... Började med en konstig lektion i skolan då alla endast skulle gå runt i underkläder (kroppsanalys) haha... Efter det åkte jag iväg och kollade på en valp, DIREKT när jag sov honom visste jag att han var min! Ikväll ska vi ha dop! Haha... Han ska heta antingen Damon, Loki, Puff (puffen), Tosse, eller Fluffy. Vad tycker ni? Har ni andra förslag?? Frågan är om han ska ha ett riktigt namn som typ Damon eller ett mesigt namn... Svårt det där..,


RSS 2.0