Svin!!!

Läste precis i aftonbladet om modellen: Katie Piper, 26 år. Som förra året blev attackerad av sin pojkvän pga svartsjuka och för att han inte kunde acceptera att hon gjorde slut. Hon blev grovt våldtagen i åtta timmar och han fixade så att en vän skulle förstöra hennes utseende med syra. Förstörde hela ansiktet, armar, händer, hals och bröst, dessutom blev hon blind i ena ögat. Hur grymt elak kan man vara?!?! Jag vet inte vad jag hade gjort mot en sån människa.

Nu har hon gjort dokumentären: Katie – "my Beautiful Face". Jag vill se den.

Efter ett 20-tal operationer ser hon ut såhär:Sorgligt :(


hahaha

Min mamma och Claudia har livlig fantasi :)

My sweet sister :)

bilder från helgen

Juust det, jag har glömt lägga upp bilder på min tårta! Den blev gansla lyckad ändå...   :)

Här kommer lite bilder från helgen:mammas goda mat


Vi hade lite barsligt tema över det hela, typ "barnkalas" Jag älckar lekar,
jag var bäst på att träffa åsnans ass :) haha


Världens sötaste pingvin
  

Och slutligen tårtan, Vad tycker ni om den??hungrig!!!

Har haft så mycket att göra idag!! slitit som ett djur... haha. Har nästan precis kommit hem och ska äntligen äta! :)


Ost-tortellini, avocado och creme fraiche. Så jävla gott! (ÄLSKAR avocado)

förlåt!!

Jag har varit sämst på att uppdatera denna stackars blogg...
Det händer mycket runt omkring mig och det pågår mycket i mitt huvud just nu. Inget är stabilt för tillfället, så det är svårt att komma på något att skriva om. Har inte heller så mycket tid, när jag väl hinner sitta vid datorn en liten stund så är det snabba besök på mina vanliga sidor, facebook, läser mail, and so on. mer hinner jag inte, hinner inte ens svara på mina mail!
Men det ska bli ändring på det, jag lovar!! Snart kommer mycket mer kul-
Saker börjar fall på plats nu och jag har mycket planer och ideer just nu, får se vad som händer :)

Puss till alla ni som kommer in och läser.

Kalas!

Ikväll blir det kalaas :)
Vi ska fira min lillebror som har fyllt år. Fast han är inte så liten längre, han fyllde 14!!!  Jag har fortfarande en bild i huvudet på när han var mellan 4-6 år... När han var såå jobbig och alltid kom in och störde mig när jag var med kompisar eller med killar. haha.. Han gick alltid runt och smög och spionerade på oss, eller så sprang han rakt in och hoppade på oss.. haha! (jag ser honom fortfarande så) Men har är ju inte så längre! nu är han stor, så nu leker han inte med mig längre :(

I alla fall, har jag tatt på mig ansvaret att stå för tårtan! :) Så det blir direkt hem och göra den när jag slutar. Lägger upp en bild på den sen, om den blir fin vill säga. Brukar vara ganska bra på att misslyckas med allt som har med kakor att göra. haha...   Senast jag bakade glömde jag lägga i bakpulver, så jag fick STRÖ över det när kakan redan var i ugnen, ni kan ju tänka er hur ojämn den blev?? haha,.. såg ut som månen. (tror månen är gropig?)
Nä, men vi får hoppas på att den blir bra!!


Utklädnad??

Idag ska jag möta upp Sophia och planera lite till vår Halloweenmaskerad :)  Ska bli så kul!!

Frågan är vad man ska klä ut sig till?? Man vill liksom vara nåt häftigt och känna sig säker på sin utklädnad. Googlar lite men hittar bara tråkiga saker! Är så trött på detta "sexy nurse" och "french maid"- skitet! Come on!! Vi vill ha nåt nytt!

Förslag nån??  :)
Tänk OM


Visste ni att jag egentligen skulle hetat Chloe?? Pappa ville att jag skulle heta så, men så blev inte fallet! mamma fick nog sin vilja igenom så fick jag heta Paulina!

Nu ska jag lägga mig och sova, Godnatt! Puss på er ♥


my walls ;)

Älskar mina nya tavlor. Dom passar så bra in i vardagsrummet.

Älskar mina nya tjejer :) Så snygga!

Marge in Playboy

Ingen mindre än Marge Simpson kommer att pryda novemberomslaget av tidningen Playboy. Sant! 
Playboy vill på detta sätt fira att Simpsons fyller 20 år. Hon kommer även att få några egna sidor i tidningen. 
Hon ser ut som sig själv, förutom att hon är lite sexigare än i vanliga fall. :)
lite sexiga poser sådär, det trodde man inte marge! haha...

detta är bara för mycket.  Jag säger inget :)


Heidi Montag

Har haft en lugn helg, behövdes! Nu mår jag mycket bättre efter förra veckan som var så jobbig.

Satt mest hemma och kollade på TV, bl.a The Hills, som dom visar i flera timmar på helgen. Jag hinner ju aldrig att se det i veckan så jag passade på att kolla på en massa avsnitt i helgen. Någon mer som följer serien?? Jag tycker det är väldigt kul att kolla på. :)
Tycker alla tjejer som är med är så söta, har alltid gillat Heidi speciellt. Jag kollade på lite bilder på dom från tiden innan dom blev kända, och GUD vad plastikkirurgi kan göra mycket! haha...
Heidi, FÖRE:
 


Heidi, EFTER:                                 Lauren Conrad och Heidi Montag, FÖRE & EFTER

Lauren är lika söt då som nu, men Heidi hade jag inte känt igen på dom gamla bilderna om jag inte vetat att det var hon. 


Skör tråd mellan liv och död

Man får sig en tankeställare när någon går bort.

Så många känslor som stegvis kommer: chock, Ilska, sorg, rädsla, medkänsla, accepterande, saknad.


TUSEN tankar!

Man börjar se på hur ens liv ser ut, på vad man bör värdesätta, vad man ska uppleva.
Planera aldrig för långt fram, lev nu! Uppskatta dina nära och kära, för i slutändan är det bara dom som betyder något.

Döden finns. och döden kommer att nå alla någon gång, men man vet inte när den får för sig att ta oss.
Jag vill inte skrämmas eller verka pessimistisk, tvärtom, vill jag visa hur viktigt det är att man tar hand om sig själv och varandra.
Kroppen är egentligen fantastisk som klarar så mycket som vi utsätter den för. Människokroppen är perfekt! Om man exempelvis hade haft en stereo, TV, dator igång dygnet runt, så hade den inte klarat sig så länge, trots den perfekta kunnskapen och skapningen bakom den, det hade blivit kortslutning, eller så hade den pajjat på ett eller annat sätt väldigt tidigt. Vi människor är levande! och har ett immunförsvar som håller oss friska från allt ont som finns. Vi fungerar dygnet runt, alltid... Från de första nio månaderna i magen och sen i många, många år. Det är fantastiskt! Så det är egentligen rätt logiskt att något kan gå fel någon gång, kortslutning, och allt kan vända.  Vi är så sköra, och så känsliga.
Man kan va frisk som en nötkärna, och död i nästa minut. Ibland av oförklarliga anledningar. Det kan hända SÅ mycket! Det kan ske av vilken orsak som helst, egentligen vadsomhelst. Man vill inte förstå eller acceptera det, hur det kan ske, hur en person kan vara bredvid en och i nästa ögonblick borta för alltid? Jag kan inte förstå det! Vår hjärna är inte så utvecklad för att förstå sådant, så som den inte kan förstå universums oändlighet. Vi har inte den kapacciteten.


Det är en skör tråd mellan liv och död.

Ta hand om er!

sorg.

känner bara sorg just nu.

Alone with two menBen & Jerry ;)
Desperate houswifesSäsongsstart för Desperate Houswifes ikväll!!!!  Jag kollar inte mycket på TV, mycket sällan faktiskt. Några av programmen jag kollar på är Desperate Houswifes, Gossip Girl, Top Model, Idol, Lets dance och filmer ibland på helgerna. Så detta är en av de få serierna jag följer. längtar!! :)


Den 18 oktober börjar Gossip Girl :) :)
myskväll

Ikväll ska jag ha film-mys här i min ensamhet. Har känt mig så ensam den senaste tiden. Har nog aldrig tillbringat så mycket tid med mig själv som jag har gjort senaste tiden. :(
Men jag har hört att det är bra att ha egentid, man kan slappna av på ett annat sätt och man mår bättre av att ha lugna kvällar ibland. som sagt så är jag väldigt dålig på det, har alltid mycket att göra, så det var kanske behövligt.


Nu ska jag hämta min pizza som väntar i ugnen och sen ska jag sätta på någon film och lägga mig under filten. 


 


Bilder från helgen

Ångra Aldrig!     Vad man än gör, så ska man aldrig ångra något. Allt man gör är byggstenar i ens liv. Utan det, hade man inte varit eller gjort det man gör idag.
Jag ångrar aldrig något jag har gjort! Jag försöker alltid se det positiva i mina val.
Klart man kanske hade viljat få vissa saker ogjorda eller gjort annorlunda på vissa saker idag, men det vet man just för att man har upplevt det. Hade man inte gjort dom misstagen då, hade dom bara kommit senare. Man lär sig av sina upplevelser, bra som dåliga, och man lever vidare på sina erfarenheter.
När jag ibland känner att jag ångrar något, så tänker jag på att jag gjorde väl det av en anledning?! Det var nåt man ville just då! Och det är det som räknas, man ska leva i nuet, och därför göra det som känns rätt just då.

Jag är glad över alla mina upplevelser jag har och allt jag har gjort. T.o.m när man har gjort pinsamma saker, eller varit med om konstiga situationer med vissa människor, så ser jag tillbaka på det som en kul grej.

Klart man kan vara missnöjd med vissa saker i ens liv som man hade viljat ändra, men det behöver inte nödvändigtvis vara något man kan ångra, det kan vara saker som man inte har påverkat själv!

Ångra istället det du inte vågar göra!
PINSAMT !!Knäppt det blev igår på idol när sista kvalfinalplatsen avslöjades och Camilla börjde jubla när det i själva verket var Karolinas namn som ropades upp.
Snacka om pinsam situation! Jag har tänkt det många gånger när jag kollat på idol, tänk om dom skulle missuppfatta, vad pinsamt det skulle bli, och så blev det igår! haha...
Stackars henne !!


RSS 2.0