saturday night

I helgen blev det utgång... hade inte varit ute och dansat sen innan sommaren!! Har nog aldrig haft så stort uppehåll på festandet.
Blev i alla fall en rolig kväll med Hannah och de andra tjejerna. Men hela kvällen gick så fort! Hann liksom inte med nånting kändes det som. Så jag måste ut snart igen :)  

           


TV-spel kväll :)

Nintendo wii med mina syskon....
Fast hann inte spela så mycket... :( Fortsättning följer på söndag :) Haha!
.Jag blir så jävla förbannad på folk som gör helt onödiga saker, helt utan anledning bara för att skada andra.
Vad tjänar dom på det? Kan folk vara så elaka eller är dom bara helt jävla dumma i huvudet som inte tänker längre än så? Vad har dom sin lilla ärta till hjärna till?

Om du nu bara ville vara elak så försök vara lite smidigare, och inte så jävla klumpig! Att du ska behöva göra sånt? Trodde du var liite smartare än så.

Tråkigt att du inte har något bättre för dig. Hur kan man vara så missnöjd med sig själv att man måste sjunka så lågt och förstöra för andra ?
Pinsamt!

Jag är aldrig elak! brukar aldrig säga taskiga saker om folk, och gör aldrig saker för att skada andra. Men jag klarar inte av när folk gör saker mot mig helt utan anledning. Något av det värsta jag vet är bittra människor som inte kan hålla truten stängd.
Tragiskt.


Jag behöver en paus


Jag vill inte leva just nu, jag vill inte heller dö. Jag vill bara försvinna och vakna upp om en tid igen.

Grattis Gabriel!!


Grattis till min lillebror som fick körkort idag!! :)
Rosa matlagning...


Den här fina stekpannan fick jag av min mamma och mina syskon :)
Alla vet att jag älskar rosa!


Girltalk med Anna :)Godnatt från oss.

Fru Anka

 


Det har varit ett jävla tjat om Anna Anka! Alla hatar henne, jag tycker hon är skitball :)

Visst, hon har lite knäppa argument, men det är ju det som är det roliga. Det är kul att se så många som blir så förbannade över hennes uttal och lägger en massa tid på att klaga. Så många som engagerar sig i att vara bittra, ändå sitter dom bänkade en cm från Tv:n varje måndag kl 21.00. haha

Hon verkar vara en härlig person.
Därför håller jag med henne i vissa punkter. Jag gillar hennes syn på att ha olika roller i förhållandet, Klart man vill ha jämställdhet när det gäller lika lön osv., men herregud…  kvinnor ska fortfarande vara kvinnor och män ska vara män! Bara för att man vill att det ska vara jämnt innebär det inte att man måste vara lika i allt. Jag gillar olikheterna mellan mannen och kvinnan, jag tycker att det är lite det som är poängen. Man attraheras av varandra, för skillnaderna. (Nu menar jag inget emot homosexuallitet. Vissa gillar män, andra kvinnor. Just för det speciella inom de båda könen.) Hur kul skulle det vara om alla kvinnor såg ut som män? Jag vill också ha jämställdhet men herregud jag behöver inte se ut som en kille för det? Jag tycker inte det har med varandra att göra? Man kan ha jämställdhet och ändå tycka om att vara kvinna. Jag älskar allt tjejigt och allt ytligt med att vara tjej. Och jag förstår verkligen inte tjejer/kvinnor som ”ger upp” och skiter i att fixa sig så fort dom fått pojkvän.

Och som henne tycker även jag att det är hur charmigt som helst att killen betalar notan osv. I de flesta länder är det fult om man delar på notan. (själv har jag alltid varit väldigt noga med att betala för mig mitt eget och aldrig känna att jag utnyttjar någon) Men jag förstår hennes resonemang, eftersom det mesta i samhället är till killarnas fördel borde vi passa på när nåt är till vår fördel. I gengäld får ju mannen annat som dom inte är lika bra på, som hon säger: kvinnan tackar genom att vara attraktiv. Om man bara tänker hastigt, så tycker ni säkert att det låter helt pantat, men det ligger något i det. Killar har inte samma krav som tjejen när det gäller utseende, det är ingen ovanlig syn att se en fin sexig tjej med en ful flottig gubbe. Men skulle tjejen däremot välja att inte fixa sig och helt enkelt vara ful, så skulle iaf många killar börja kolla åt ett annat håll. Så på sätt och vis jämnar det ut sig lite. lite jobb från båda sidorna. 

Skillnaden är att hon verkar acceptera detta och tycka det är så det ska vara, att om man inte fixar sig så har mannen rätt att lämna en, där tycker jag inte som henne! Jag tycker inte det ska vara ett krav för tjejen att vara snygg, och att om hon inte är det så tröttnar han och söka på annat håll. Jag tycker det gäller både mannen som kvinnan. Mannen ska också anstränga sig och vara snygg för tjejen. Jag vill alltid känna mig fin för min kärlek och då vill man självklart att han ska vara fin för mig. Det är lika stor risk att man som tjej tröttnar och söker annat. Dessutom avgör inte snyggheten om killen är trogen. Det finns hur många snygga kvinnor som helst som blir bedragna, det ser man till exempel hos kändisarna. Svin kommer alltid att vara Svin!

Så på vissa saker tycker jag det går lite i överdrift. Verkar nästan som hon inte har någon egen personlighet, ingen vilja, inga intressen, ingen makt, inget liv. Hon lever endast för mannen, och det är enligt mig sjukt! Det är synd. Man ska kunna ha olika roller men ändå vara en egen person och inte vara beroende av någon.

Jag tycker hon är jävligt cool i alla fall!Flickan som lekte med elden

Igår var jag på bio och såg Flickan som lekte med elden. Jävligt bra! Lika bra som Män som hatar kvinnor. Tycker det är bra att sådana här problem uppmärksammas. Det är sånt som finns överallt men hela tiden tystas ner.

I like Lisbeth Sallander (Naomi Rapace)

Marionett


Vi lever i en Marionettvärld där alla människor styrs av media och samhället. Det styr vad som är rätt och fel, fult och snyggt..osv. Det är inte många som vågar sticka ut från mängden och vara sig själva.

Alla människor klär sig ganska lika, följer samma mode, har samma hobbys, aktiviteter, osv. Det är OK om man nu vill det. Men jag tycker det går över gränsen när människor t.o.m tycker samma om allt. T.ex när det gäller skönhetsideal, I vissa länder strävar man efter size 0, andra länder tycker att större kvinnor är vackrare, i vissa länder så som länder i Europa fokuserar man på bröst, medan i andra länder i tex Sydamerika är det ben, och rumpa som avgör sexigheten. Jag menar, Hur FAN kan ett helt land eller t.om Kontinent tycka samma??? Det är ju omöjligt!! Man kan ju inte tycka att en viss kropp är fin beroende på vilket land man kommer ifrån? Det är väl olika för varje person. Men när man växer upp med ett visst tänkande så graveras det in i hjärnan och därför tycker alla samma! Media trycker i oss en viss imormation, och alla följer den som spelpjäser i ett stort SPEL!
Hade man sett det uppifrån så hade jag skrattat, det är ju löjligt.

Människor kollar ner och klagar på de som är "annorlunda". Allt ska vara så normalt, om en person inte lever efter en viss mall så är den avvikande.
Why?? Jag tycker det är kul med olika personligheter och olika smaker!

Jag tycker snarare det är människor som går efter regler som är avvikande

 Idol

En av fredagsfinalerna kommer att hållas i Malmö Arenan.. Och nu är biljetterna bokade!
Den 27 November gäller det!


fredagsmysIdol, sushi och choklad :)

Trevlig helg allihopa!

Fredag igen :)

Freeedag :) yeee...  Ingen aning om vad jag ska göra i helgen, men nåt kul får det bli.
Jag är jätteförkyld :(  Fast det är inte konstigt, när jag stått och fotats halvnaken utomhus 9 på kvällen... :P
Just det, glömde säga att Arvingarna ville ha med en bild på mig på sitt skivomslag.. kul va ? Paulina + Arvingarna ! haha 


Här kommer en bild:

Vad tycks om frisyren? :P

I need my Beauty-sleep

Har precis varit och plåtats... Riktigt kul var det. Men nu är jag helt slut!

Now I need my Beautysleep... Goodnight!

.

Rastlös!

Sitter här och funderar på varför det är så sjuk ordning på bokstäverna på tangentbordet.. Någon som vet? Dom hör ju inte alls ihop på något sätt! Undrar vem som kom på just den ordningen och varför. Kunde lika bra varit A B C D E F... osv liksom. Varför Q W  E R T Y U.... ?

Jag är rastlös! Det är en nackdel med mig, jag klarar inte av att sitta still och inte göra något, får panik. Måste hela tiden syssla med något, ha någonting att göra. Kan bero på att jag alltid varit en upptagen person och alltid haft tusen grejer att göra om dagen, så jag är inte van att inte göra någonting. Det kanske inte är någon nackdel egenltigen. Rätt kul att hålla sig sysselsatt. 
Men det som inte är bra är att jag känner likadant när det gäller folk omkring mig. Jag tröttnar lätt på folk.. Jag vill hela tiden vara med någon men jag blir så sjukt uttråkad av att vara med samma person för länge. Behöver variation! Samma när det gäller pojkvän... Jag vill att han ska vara snäll och jag vill ha en massa uppmärksamhet hela tiden. Men sen tröttnar jag skitlätt om han är för "snäll" eller för "på", då vill jag ha avstånd och tycker det är sjukt avtändande. haha...  Måste vara svårt att umgås med mig.. :P

Har tråkigt!!

Roa mig någon? :)


Sunday all day long...

Mitt internet klyddar fortfarande, därför jag inte kan skriva här så ofta.
Men i vilket fall som helst så har det inte hänt så mycket denna helgen. Idag har jag bara gjort en massa tråkiga "måste-göras" -saker... Städat, ordnat mina kläder, sorterat papper m.m. Men nu är jag klar! Har en hemlagad pizza som väntar i ugnen, sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på film.  :)
Igår däremot var det mycket roligare. Var på Elyseé i malmö och åt fondue med mamma. Så jävla gott! För att inte tala om desserten, Toblerone- mousse ♥ världens godaste!jag med Anonym person

Ha en trevlig kväll!

Mitt liv är en karusell

Sagolikt!SEX !

Jag läste ett inlägg i Natashas blogg som handlade om sex.  Jag förstår exakt vad hon menar och håller med till viss del.

Jag älskar sex, tycker det är jättekul att prata om det och hatar också det gamla 1800-tals religiösa tänkandet. Många dömer ju gärna andra: för att dom har många olika sexpartners, klär sig på ett visst sätt, för sin sexuella läggning, tjejer som viker ut sig, folk som väljer att förändra något på sin kropp osv. (Många gånger för avundsjuka eller för att dom själva inte har ett sådant liv.)

Jag personligen tycker att varje person ska kunna leva sitt liv på sitt sätt och göra precis vad man vill utan att bli dömda. Man ska vara stolt över sin kropp. Och tycker man att man har en snygg kropp och vill visa upp den, så gör det.

Men jag förstår inte hela grejen med att göra sex mer öppet än det redan är?
Hon undrar varför det är så tabu med sex, men det är just det det inte är! Sex finns överallt: tv, internet, skolan, tidningar, det pratas öppet om det överallt.

Hon säger också att det är det mest naturliga som finns, som att äta och gå på toaletten. Men jag håller inte med, självklart är sex naturligt, men en människa kan överleva utan.  Men man kan inte leva utan att äta, sova eller gå på toa. Och om det nu är samma sak, varför då anspela allt på sex? menar hon då att hon lika bra hade kunnat sitta på toaletten på bilden till sin header? Det hade ju varit samma sak i så fall? Det finns mycket som är naturligt, men man vill inte ha allt upp i ansiktet hela tiden. Och om det är lika naturligt som att gå på toaletten. Tycker hon då det är OK att alla ska utföra sina behov på allmänna platser också?? Precis som att det är privat, så är sex det också!
Och ja, att vara kåt är naturligt, men man kan inte jämföra det med saker man gör öppet som att äta? Man hade tillexempel inte viljat se en familjemedlem eller någon annan för den delen sitta och ta på sig själv bara för att det är naturligt? Det finns ju gränser och vissa saker är privata helt enkelt!

Och jag förstår poängen med att det är vi människor själva som skapar vad som är ”tabu”, att det är vi som sätter upp reglerna. Som att det t.ex. är förbjudet att visa axlarna i vissa länder för det skulle vara för ”sexuellt” men att det inte alls är så här i Sverige. Om man från början hade vant sig att gå nakna så skulle det inte vara något märkvärdigt, det skulle vara något självklart och naturligt, men samtidigt: Hade man verkligen viljat att det var så?? För det första hade det varit väldigt opraktiskt i ett kallt land som Sverige. För det andra hade det varit så ohygieniskt, tänk på  alla kroppsvätskor! Äckligt ju! Dessutom är inte alla så unga och ”snygga”, man hade ju tillexempel inte viljat stå bakom en naken gubbe i kön på ica? För att om det nu skulle vara så accepterat med nakenhet så skulle det ju vara lika accepterat i alla åldersgrupper. Man hade ju inte kunnat ha någon regel att det bara skulle vara OK för vissa och inte för andra.

Och jag förstår inte varför ska man skryta om det via sitt utseende? Skulle det betyda att folk som visar sin kropp och pratar om sex öppet är mer sexuella än andra? En del är jätte öppna med det, en del mindre. Alla kan fortfarande ha lika mycket eller lika lite? Tycker inte det har med saken att göra.

Alla skulle inte heller uppskatta att det var så öppet. Sex kan ge många känslor, både fina och fula, beroende på olika upplevelser man har som person. Alla är så olika. Vissa älskar mat, andra inte, vissa tycker om att träna, andra inte, vissa tycker om sex, andra kanske t.o.m. ogillar det? Många missbrukar det, som med mat, droger, sprit, spel och allt annat som går att missbruka. Finns alltid missbrukare i varje kategori. Om sex nu skulle vara SÅ öppet, så hade detta ökat. Och könssjukdomar skulle ta över världen.

Dessutom ska nakenheten och sex vara något fint, men det har missbrukats så mycket, människor anspelar så mycket på sex, att det har blivit en sak, som man inte ser det fina i det. (Jag vill inte låta som en moral-kärring :) ) Men det är liksom sådana här tankar som gör att sex blir obetydligt, att det blir en vanesak. Attraktionen försvinner, Sex ska vara något speciellt, man ska kunna ha fantasier och inspireras av det (därför är det också bra att folk har kläder på sig, då blir det en nyfikenhet vad som finns innanför!) :)

Jag tycker som sagt att alla ska göra och syssla med vad dom vill.
Men jag tycker det redan är tillräckligt ”öppet” som det är. Dessutom framställs sex idag som en press, som ett måste! 14-åringar känner att dom redan borde ha en hel lista över sexpartners, och så ska det inte vara! Jag såg ett program på TV om unga tjejer som ville förstora brösten. Vissa av dom sa att dom hade tänkt på det redan sen dom var 11 år, förstår ni??! 11 ÅR!!!! Då ska man inte ens tänka på bröst!! Dom sa att dom ville det för dom tyckte bilderna på herrtidningar var så snygga. Jag blev så ledsen när jag såg det, så många små flickor som känner sig odugliga och osäkra på sig själva tack vare fejk-bilder? Det dem här tjejerna inte vet är att det är dom mest photoshoppade bilderna som finns! (och opererade). Detta ger en sjukt vriden syn och en falsk bild. Det sätter extrem press på unga tjejer. Dom strävar efter ett overkligt utseende som varken är naturligt eller äkta, som inte ens existerar! Jag har absolut ingenting emot utvik eller plastikoperationer. Men det hade varit en annan sak om bilderna inte var så omgjorda. Sjukt att det ska krävas något så onaturligt.
Det är vad jag tycker :) Sex är något av det bästa som finns och man ska njuta av det och göra så mycket man vill inom området. Men som sagt, det är bra som det redan är! :)


Fuck 3!

Jävla Internet!!!! Mitt mobila internet från 3 fungerar inte.... stängs av var 5:e sekund. HATAR DET!!! Är så jävla förbannad!
Ska fixa det ikväll. Återkommer.

Badger!


Gå in på denna sidan: www.badgerbadgerbadger.com
hahahaha...


SATC 2

 

Sex And The City 2 har biopremiär i USA den 28 maj 2010 ! Längtar! Har alltid älskat serien, funderar på att köpa boxen med alla avsnitt. Så jag blev överlycklig när första filmen kom ut, och den var ju skitbra, så jag ser framemot att se denna. Synd bara att det är så lång tid kvar, känns som en evighet tills dess.
Är spöket kär i mig?

Det händer underliga saker hos mig ibland. Jag hör ljud, viskningar, känner beröring och ser saker som inte finns där. Det har hänt ett par gånger under ungefär 8-månaders tid. Det händer när jag antingen ska somna eller när jag håller på att vakna, i det tillståndet som man är halvt vaken och halvt sover. Det händer bara när jag är själv.

Allra första gången hörde jag ljud under sängen, det lät ungefär som en hund som morrade (och det var inte utifrån, det kändes som att det var en centimeter från mitt öra).  Jag vet 100% att jag var helt vaken, jag hade precis lagt mig och inte hunnit somna. Jag blev lite rädd men lät det bara va, men det fortsatte, så till slut när jag försökte resa mig så kändes det precis som att någon höll fast mig, jag kunde inte röra mig! Jag försökte skrika, men fick inte heller fram någon röst. Efter en stund som jag kämpade så släppte det plötsligt, jag var helt genomsvettig. För att försäkra mig om att jag inte drömde utan att jag verkligen var vaken så gick jag upp och la vissa grejer på ett speciellt sätt, för att sedan på morgonen kolla om dom stod kvar. Och det gjorde dom, så det var ingen dröm!

Det gick ett par måndar sedan hände det igen, men denna gången hörde jag inget, utan jag såg människor jag känner gå runt min säng, dom gjorde inget, bara kollade på mig, Jag kollade runt om i rummet och allt stod exakt som det gjorde när jag la mig, (detta var på morgonen) och så hände samma sak igen, så fort jag försökte röra mig eller skrika så känner jag mig paralyserad, får panik! Och så fort det släpper så flyger jag fram(bokstavligt talat).

Varje gång detta händer, försöker jag ta mobilen för att ringa någon (rädslan är så enorm, så jag bara vill försvinna.) Jag lyckas alltid ta mobilen, men när jag ska ringa så kan jag inte röra mina fingrar. Jag vet att jag är vaken eftersom mobilen sedan ligger i min hand när detta släpper. Vissa gånger har mobilen stängts av när jag försöker ringa, precis som att någon stoppar mig från att ringa. Vissa gånger har mobilen börjat ringa, när jag försöker kolla vem det är som ringer så står det att JAG SJÄLV ringer till mig själv, mitt eget nummer alltså. Jag förstår att det kan vara tekniskt fel ibland men det händer aldrig annars! Det är så sjukt att det bara har hänt under mina ”attacker”, kan liksom inte bara vara sammanträffande? Och vem skulle ringa mig  kl 5 på morgonen? (Har t.o.m bytat mobil på grund av detta, men det har även hänt med den nya)
 
Det sjukaste är att dom senaste gånger detta har hänt, så har jag varken sett eller hört nåt, utan känt! Vilket är ännu läskigare. Senast låg jag och sov, och vaknar av att någon tar på mig och pussar mig på nacken och ryggen, jag kan t.o.m känna andetag mot min hud, det känns så fruktansvärt äckligt! Och när jag ska vända mig om för att se vem det är så kan jag inte röra mig. Och jag kan riktigt känna att någon håller fast mig, jag får ont i armarna av att någon håller hårt i mig, men jag kan inte se någon. Jag får kämpa i flera minuter innan det släpper.

När detta händer vågar jag aldrig somna om, för att jag är så rädd att det ska hända igen, det är plågsamt, jag tvingar mig att ligga vaken fast jag är jättesömnig!


En gång sov min lillebror över, han sov på soffan och det krävs mycket så att han ska vakna. Den natten fick jag en sån här attack, och han vaknade av det och kom in i rummet (så fort han kom in i rummet släppte det) Han sa att jag hade skrikit och gjort konstiga ljud. (Tänk! han vaknar inte ens när man står och skriker i hans öra, men han vaknade av mina skrik, så jag måste alltså skrikit högt!)  Då fick jag bekräftat att jag iaf inte drömmer utan att jag verkligen kämpar mot något, och jag märkte att varje gång jag försöker skrika, och inte får fram någon röst, så skriker jag egentligen, bara att jag själv inte kan höra det.  


Vad ska jag göra? Det är så sjukt obehagligt, jag orkar inte med det längre. Detta är så hemskt! Jag lider något så fruktansvärt när det händer. Kan det vara ett spöke? (Egentligen gör den aldrig något elakt, utan tvärtom, den är kärleksfull. Men jag hatar det! Vill bli av med det.) Ska jag söka upp något medium?
Nu tror ni säkert att jag är sjuk i huvudet, :P men det är sant!
Ursäkta det långa inlägget. Men det går inte att kortfatta.


movies

Vi hade en trevlig kväll igår, det blev bakad potatis med en jättegod röra som gick åt direkt! :) Efter maten kollade vi på The benchwarmers som gick på TV. Herregud vad jag måste ha dålig humor! Skrattade hela tiden åt så löjliga saker, filmen var skitkass egentligen. Jag brukar tycka om knäppa killfilmer med kass humor, tycker dom är skitroliga.. haha

En annan film som är rolig: The House Bunny.

Har sett den typ 3 gånger och skrattar lika mycket varje gång.
Se den!I´m a Barbie!yeyeye :)

Horoskopet stämde :) Fick precis ett samtal med en rolig nyhet. Nu är jag glaad igen :)

Sitter här och funderar på vad vi kan laga för mat till ikväll, förslag någon? För ikväll blir det träning och middag + film med våra kära vänner! :)
Just nu är jag så hungrig! min mage kurrar som in i, den kurrar i kör!! haha.. Så fantasin bara flödar med massa olika idéer på mat: paj, bakad potatis, ceasarsallad, tacos, tapas, pastasallad, hemlagad pizza..... kommer nog på något :)
Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott. Själv har man haft mardrömmar och sovit alldeles för lite. Fick dessutom springa till taxin för att hinna till jobb.
Det är viktigt att början på dagen blir bra så att hela dagen ska gå bra. Det påverkar mig jättemycket, minst sagt påverkar det mitt humör. Har jag sovit dåligt och vaknar på fel sida så blir allt oftast helt fel... Men vaknar jag pigg och glad så går allt bra... Jag är på gott humör, hinner äta fruktost, hinner fixa mig osv, allt bara flyter på.

Men enligt Aftonbladets horoskop så ska jag ha en fin dag iallafall. Så jag litar på det :)Tvillingarna 22/5- 21/6

Onsdagen blir charmig och rolig, och du lyckas riktigt bra med det mesta du satsar på. Fin kväll.RSS 2.0