snart..

Har varit halvdöd de två senaste dagarna, därför jag inte skrivit något..... Men imorgon kommer en massa inlägg :)


Puss och Godnatt!


Friday!!!


Slutar snart.. :) Sen har jag bråttom... ska hem om snabbt sen ska jag iväg igen.... Har haft så mycket hela denna veckan... har inte  vilat en sekund... Gjort en massa saker varje dag efter jobb..... Och det blir inget vilande i helgen inte!! då blir det partaj! ;)

Får försöka komma hem tidigt ikväll eftersom jag  ska upp tidigt imorgon.. Vi ska vara där kl 7!! good Luck with that! haha... Nä, men det kommer bli så kul!! Vi är ett stort gäng... runt 15 tror jag.. :)
Hörs imorgon. för nu är jag busy busy....


50-cents viktras

Han har gått ner ca 26 kilo.... till en filmroll sägs det. Jag tycker han ser helt sjuk ut!
Man är ju van att se han stor som en gorilla :P


Före:


Efter:


lovely sun!

Nu har jag varit på kliniken och jag hade inte halsfluss :) yee

Så jäkla härligt väder det är idag!! Underbart att promenera till jobb....
Det är en av de enkla sakerna i livet som man kan njuta av... Promenad med Ipod lurarna i öronen och solens strålar.. Kan det bli bättre?



Älskar mina helvita converse på sommaren :)



Jävla hals!!


Jag har fortfranade ont i halsen, det vill inte försvinna :( Jag ringde till företagshälsovården och fick tid till imorgon bitti. Hoppas verkligen att jag inte har halsfluss eller liknande... Vill inte börja ta penicillin nu, vill SKA ju dricka till helgen!!! :P






Sex and The City 2




På Måndag!!! Längtar som faaan :)



Jag hatar....

Jag hatar när människor ringer och berättar hela sin livshistoria innan de säger vad de egentligen vill!!
”Hej! Jag heter.... bla bla bla.... och ringer från... bla bla bla.... jag sysslar med.... bla bla bla… och vi gör en undersökning om... bla bla bla… för att... bla bla bla… skulle jag kunna få prata med.... bla bla bla?”

 KOM TILL SAKEN MÄNNISKA!!! JAG BRYR MIG INTE OM HELA DIN LIVSHISTORIA!!




Två personligheter?

Jag kan förvandlas till två helt olika personer. 


Visst att man kan vara på olika humör eller ändra uppfattningar om saker och ting. Ibland är man arg, sur, ledsen, glad o.s.v. Men detta är vilket humör man är på och handlar bara om hur man känner för stunden, det är inget karaktäristiskt drag i personligheten. Alla känner olika och beter sig olika p.g.a. olika situationer eller olika omständigheter som påverkar.
Skillnaden mellan humöret och personligheten är att personligheten borde vara vem man är: mönster av känslor, tänkande och beteende, vad man har för åsikter, värderingar, tankar, vad man anser vara rätt och fel,  ALLT! Personligheten är just det som skiljer en person med en annan.

Därför tror jag det är något fel med mig. :P För jag har verkligen två personligheter:

Den ena delen av mig är stark, positiv, våglig, självsäker, spontan, äventyrare och Älskar allt och alla. Går med på det mesta, tycker om det mesta, inte det minsta lilla svartsjuk, vill uppleva, vill göra allt!

Den andra delen är skör, osäker, blir lätt sårad, sällskapsjuk, svartsjuk och är superkänslig!

Båda dom här personligheterna är rena motsatsen till varandra, men så envisa! när jag känner någon av dom här personligheterna känns dom 100% verkliga! Jag är helt ärlig när jag säger vad jag tycker,  så det är inte så att jag försöker vara något jag inte är. Utan jag säger EXAKT hur jag känner, bara det att jag känner två helt olika saker. Jag får kämpa mot mig själv!

Är detta normalt? Stackars folk i min omgivning :P  Först kan jag t.ex säga att det är helt okej att göra en viss sak och verkligen TYCKA det, en stund senare kan jag börja gråta och känna mig sårad och besviken över något som jag några minuter tidigare t.o.m. tyckte var kul. Hur är detta möjligt? Ibland kan det vara rätt stora saker.  
Just nu är jag mitt emellan de här stadierna... mest förvirrad. :S

Det är jättejobbigt då det påverkar hela mitt liv eftersom jag har svårt att bestämma mig för olika saker, velar alltid. Kan vara allt från små till stora beslut.  



Edit:
Efter att jag skrivit detta inlägget pratade jag med Anna…(Om något helt annat) Så nämnde hon att Peter hade frågat henne om hon var tvilling…. (eftersom hon velade så mycket över något).  Så hade han förklarat att Tvillingar har två personligheter. Två HELT olika personligheter som bråkar med varandra, Båda är lika starka och envisa och vill allt lika mycket. Och att man därför har svårt och bestämma sig och velar om allt möjligt.
Inte konstig man är så förvirrad om två olika personligheter bråkar inom en, och båda är lika starka.!? Så SJUKT att hon nämnde detta samma dag som jag skrev detta inlägget! (utan att hon hade läst det) Precis som att gud skickade ett litet svar till mig :)

 


Chill out


Jag vaknade idag och hade jätteont i halsen, har det fortfranade :( Jag vill inte bli sjuk!!! Hoppas det går över snart....
Idag ska jag till Malmö med Anna.... lite hemliga projekt på gång :P
Sen ska vi nog till Chill Out och äta sushi!! :) Älskar deras sushi!







sommardröm


Hatar detta vädret. är det inte meningen att det ska vara vår nu?! Snart sommar? märks verkligen inte... Var ganska hyfsat väder i helgen, skiftar mellan moln och sol men idag är det skittrist igen!!
Vill verkligen ha värme nu. Jag märker på mig själv hur jävla bra jag mår när det är fint väder. Får en extrem livslust och känner mig LYCKLIG. ♥ Får energi från ingenstans och vill göra ALLT på en gång :) Tänk som vädret kan påverka.

Händer så mycket kul i veckan.... och ett bra tag framöver faktiskt! Nu på lördag ska vi tura!! :) Och sen A9 med tjejerna på kvällen, Micki åker ju snart :( Så vi får ha en fin middag tillsammans.


By the way... Funderar starkt på att köpa denna klänningen! Så himla söt!!! :)
Farligt att gå in på nelly. Slutar alltid med att jag köper något.





godnatt...

Hej alla!

Känner mig så jävla seg idag! Har haft så mycket att göra varje dag nu under en lång period, vilar aldrig. Sover inte många timmar då jag lägger mig sent och går upp tidigt... Och när jag väl är hemma så kan jag heller inte sova ordentligt på nätterna eftersom jag har en utvecklingstörd granne på ovanvåningen som inte vet hur man beter sig.
men men...

Åt en nyttig och god middag idag... Älskar sallad av olika slag. Idag blev det pastasallad med cashewnötter, avocado, dressing och baguett.  Supergott :)



Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg till imorgon. Denna veckan som kommer lär inte bli lugnare. Har saker att göra varje dag.

Godnatt! ♥




Pinuppa





Det blev en lång dag igår...bra musik, hår, styling, make up, fotografering, öva på catwalken, mingel och sen visningen 2 ggr.
Hade riktigt kul och alla tjejerna i klassen var riktigt duktiga!!! Helt fantastiska frisyrer, alla var sjukt bra! Modellerna blev skitsnygga allihopa. Det blev en grym show!
Jag tycker att Emmeli var en av dom bästa (den bästa!) och det var många fler som också tyckte det! :)

Tack alla som kom! :)


Emmeli fixar och trixar...


trött efter smikningen (hatar när andra sminkar mig)




Jävligt långa ögonfransar




övning At the catwalk












Söta Emmeli på scen med sin London-fashion modell (jävligt cool frisyr) och mig.











En massa egobilder... haha... men jag tyckte jag blev så fin av Emmelis styling.. :)

Lägger upp fler bilder från visningen och dom andra modellerna sen.


cp mobil

Min mobil slutade fungera inatt, så jag fickk uppdatera den, då försvann ALLT jag hade i den... Alla mina nr, meddelanden, bilder osv. :(
Så när ni skickar sms till mig, skriv gärna era namn så jag vet vem det är :)
Vill få tillbaka alla mina nr :(


goodnight

Har haft mycket att göra hela dagen.... jobbat, hämtat paket, inhandlat småsaker, varit hos Emmeli och nu har jag precis duschat.... Ska lägga mig nu, vi ska åka till Emmelis skola redan vid 7 på morgonen :P
Det blir en lång dag imorgon.... får se om det blir utgång i Malmö :)

Godnatt!

no

Jag behöver en Paus nu från festandet.. Tänkte ta de lugnt nu till helgen.






Färgade linser

Har precis beställt hem lite färgade linser... Tycker det är jättekul med sånt! :) Variation! Att kunna förändra sig på några sekunder.




NELLY

Jag Älskar Nelly.se. Det är liksom en motsvarighet till ASOS (som jag också älskar).
I början av Förra veckan (eller veckan innan det) fick jag hem ett stort paket från Nelly, (värde över 3000 kr!!) Skor och några söta vår/sommar-klänningar. Nu måste jag bestämma mig för vad jag ska behålla och om det är något jag ska skicka tillbaka (har ju 14 dagars öppet köp).

Har inte orkat ta bilder på allt.. men här är en del av det... (visar bilder på det jag behåller, när jag orkar)


Det är så kul att se översättningarna på Nelly. Då det är alla scandinaviska länder som går in där så har dom en automatisk översättning som kan bli väldigt roligt ibland. Som t.ex de svarta lackleggingsen jag beställde, de heter Wetlook leggings och den svenska översättningen blev Kåt blick leggings... hahaha


Goddag...


En sak jag inte kan förstå...
Jag följer väldigt få bloggar. Har tröttnat på blogghysterin..
Men vissa av dom jag följer tycker jag är sjukt tråkiga!! Ändå kan jag inte sluta gå in på dom! Opersonliga, tillgjorda, Samma typer av bilder,(som för det mesta härmar de stora bloggarna) och egentligen inget intressant innehåll över huvudtaget! Ändå går jag in och kollar varje dag, knepigt det där...





Nya naglar









grillkväll..

Har precis varit med Sophia... Vi gick och hälsade på hennes mamma och Alfons och grillade korv.... Supermysigt. Pratade gamla minnen och en massa annat trams... :)





Blackie

Igår följde jag som sagt med Emmeli till hennes skola. Hon tog av lite av mina extansions och färgade håret, det blev nästan helt svart :) Sen åt vi Subways goda baguetter... kom hem vid 11, så det blev en lång dag. 
Idag ska jag till Sophia en runda efter jobb.... (Just det, kom på att jag har glömt lägga upp bilderna från Martins överraskningsfest förra veckan :) Får se om jag hinner lägga upp dom ikväll.)

Jag har så mycket jag vill skriva om nu.... Tankar, känslor, funderingar, åsikter... men jag har aldrig tid! Har bara varit ytliga inlägg på senaste. Men lite längre fram kommer det lite djupare inlägg.
Saknar att skriva av mig lite. :)





.



              Honey ♥

snart dags

Denna veckan har jag fullt upp igen...
Ikväll ska jag träffa Emmeli och följa med till hennes skola, hon ska färga håret på mig. Nästan Svart!
Visningen är ju på fredag... tiden går snabbt. Snart dags att förvandlas till Amy!
Ska försöka hinna bygga naglarna i veckan också...






my friend!!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ligga som en död fisk. Känns helt OK faktiskt! Mår bra med tanke på en vild natt.
Träffade Patrick en stund också :) En gammal vän som jag hade för några år sedan.... Vi tappade kontakten och har inte träffat honom ordentligt på ca 5 år!! Men idag kom han och hälsade på mig från Norge :) Har saknat honom!!

Nu ska jag kolla på gossip girl.


Snart är det helg!!!

Sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen..... Har lite olika alternativ till imorgon, men vet inte riktigt vad jag är sugen på. Har som vanligt planerat in för mycket, mer än jag hinner med :P Så får se vad det blir.... Utgång blir det nog i alla fall :)

Börjar bli en vana nu att gå ut varje helg... Många som påpekat det här på jobb :P
Men så är det, varför vara hemma när man kan vara ute och ha kul ? :)




Bella&Tyra Show


Kollar på gårdagens avsnitt av Bella&TyraShow där Kissie medverkade. Har kollat på några avsnitt, tycker det är helt OK!
Någon mer än jag som tycker att alexandra är fruktansvärt ful?
Kan inte låta bli att lägga ut massa fulbilder på henne... (för att inte prata om hennes photoshop-bilder)






Samma bilder, från olika bloggar

 




Bilder från samma resa... med olika stora "mellanrum" mellan sina lår.. haha


Stor fet miss!!! (Förutom mellanrummet.. igen) Så ser man vid händerna att hon kapat av benen en stor bit till skillnad från höfterna...  Ska man nu tvunget photoshopa får man göra det lite smidigare... :P


Sånt här skit lägger man upp när man inte har något vettigare att göra :P

Längtar tills kl blir 16.30 så jag kan åka hem!!!


dress!

Beställde den här klänningen, men skickade tillbaka den efter att jag kom på att det var ganska onödigt köp. Jag har ju faktiskt lovat mig själv att inte köpa en massa onödiga saker och det har gått ganska bra :)
Dessutom använder jag mina klänningar max tre gånger kanske.. så det var inte värt det.

Synd, för den var fin! :(  Och den hade jättefina detaljer vid brösten.. älskar den typen av klänningar.







(Dålig kvalité på bilderna, har fotat med en kass kamera.. )


på jobb

Har haft supermycket att göra de här senaste dagarna... Tusen saker varje dag...

Igår träffade jag Emmeli, hon hade fått en ny klänning från London till Visningen, en riktig 50-tals rockabilly klänning.. :)  Skitsnygg! Jag prövade den och den satt som en smäck!

Sen på kvällen åt jag god fondue och hade en Underbar kväll :)


Nu sitter jag här i min ensamhet...  Känns som jag är den enda i Sverige som jobbar idag... Andra företag har ju stängt, och alla som inte har stängt tar leidgt en klämdag, alla utom jag. Ska smita iväg och hämta lite kaffe nu...



Kaffe och cookies med Sofie här om dagen :)


Nu är dom mina!

LOVELY SHOES!! Och nu är dom mina♥ Tidig födelsedagspresent :)
Tänkte ha dom ikväll... (om det slutar regna vs)









Lindas Avskedsfest


































HLR

Idag har jag varit på HLR- kurs. Har varit på det tidigare, men man behöver friska upp minnet ibland:-) De inför ju nya metoder hela tiden. Vi fick öva på vars en docka, MiniAnne:-) sött!
Man tänker aldrig på det men det är sjukt bra att kunna detta! Jag tycker alla borde gå den här kursen. En sådan situation kan uppstå precis när som helst, och att kunna detta innebär att man kan rädda ett liv!

Längtar tills jag slutar. Ska åka till Malmö en sväng och köpa ett par snygga skor! :-)


Dockan MiniAnne :)  (Skitläskig egentligen, den ser ut som E.T. haha..)






Powerwalk!

Kom hem för en stund sedan. Var ute och gick en låååång runda med Micki, vi gick i ca 2 timmar. Skönt!
Nu ska jag kolla på lite TV sen ska jag lägga mig.
Hoppas ni haft en bra dag.

Önskelista







Fyller ju snart år, om en månad och två dagar :) Så här är min önskelista till mina nära och kära :) haha







kalas

Just det... jag var på kalas också idag. Hos söta Kaspar! :)






städ

Jag lever.... Blev mycket igår.
Idag har jag Städat och tvättat hela dagen... och så har jag varit så jävla bakfull... Ingen bra kombination. Men jag hade skjutit fram på städandet för länge, så nu var jag tvungen att ta tag i det.
Men nu är jag klar i alla fall. Luktar gott i hela lägenheten och allt är rent och fint! Ska bli skönt att lägga sig sen.




Drack precis ett glas iskall Fanta, satt riktigt fint...Fanta har aldrig smakat bättre...



I need a drink!

         



Trevlig helg ♥


tårar

Igår bölade jag tre gånger när jag kollade på Gossip Girl! (?) 
För några år sedan grät jag mycket sällan, nästan aldrig. Krävdes MYCKET för att jag skulle gråta. Kunde pågå verkliga problem runt mig, men jag grät inte för det. Men till filmer däremot, då grät jag alltid. Det gör jag fortfarande! Men inte lika mycket längre. Igår var jag extremt känslig, jag grät för allt som var minsta lilla sorgligt.
Antar att jag är väldigt svag för vissa scener.

Chuck och Blair får ju inte göra slut!! Dom hör ihop! Jag kände igen mig lite i hennes situation. Kan man älska någon för mycket? Så mycket så att det inte funkar? Kan man sjunka så lågt, så att man inte kan fortsätta tillsammans pga allt man gått igenom med/mot varandra? Känner igen mig i hennes roll i allmänhet. Jag brukar också drömma mig bort i att det finns ren och fin kärlek och att jag är huvudrollen i en film.

Smärta kan vara vackert! Låter skumt.. Men jag tycker det känns så skönt ibland att bara gråta till något fint... Känns som man under en lång tid bara samlar på sig känslor som man tränger undan.. Och plötsligt kommer det. I olika former, Igår genom känsliga scener.
Jag har alltid så mycket att göra så jag har aldrig tid att tänka eller känna efter hur jag egentligen mår. När jag då någon dag i månaden är ensam och inte gör något speciellt, eller fredagar när man kan koppla av så kan allt bryta ut, då kommer dom innersta, djupa känslorna fram så blir jag ett känslomässigt vrak.. haha..


  

Receptionist

Har precis blivit intervjuad av två söta gymnasie-tjejer från Ystad som behövde intervjua en receptionist. Jag svarade på en del frågor, dom tog en massa bilder och sen visade jag dom produktionen. Hoppas mina svar hjälpte till deras arbete :)







Så här glad är jag på min arbetsplats


kväll....

Har precis kommit hem...är så sjuuukt trött!  Har gjort en massa idag också...

Igår var jag i stan och köpte bikinis, det är hemskt egentligen.. Jag vill ha alla!! Dom har fått in så många fina i butikerna, och det blir inte bättre av att jag prövar dom... för då vill jag VERKLIGEN ha dom!!! haha.. Köpte två par... men vill ha så många fler... :(

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Vampires, Bella&Tyra Show och Gossip Girl avsnittet jag missade i söndags.

Trevlig kväll! ♥








(Sådana här fula bilder tar jag när jag är uttråkad)

...........

Jag vet precis hur det är att logga in på en blogg och se samma rubrik gång på gång, skittråkigt!
Men jag har inget vettigt att skriva för tillfället, därför skriver jag inget! :)
Finns risk annars för att jag skriver för känslomässiga saker eller allmänt skit. Så jag låter hellre bli, men ni får gärna komma med förlag. Det är så många som går in och läser så det måste vara någon som vill att jag ska skriva om något speciellt?? Annars får det vara så tills jag kommer på något. :)
Rätt som det är så kommer det!


Har haft fullt upp denna veckan, mest roliga saker. Igår träffade jag mina favoriter :) Vi skrattar alltid så mycket så alla kommer att få värsta magmusklerna! :) Vi åt sushi sen satte vi oss på Donkan för att äta glass. Efter det träffade jag en annan favorit :)

Längtar till helgen, som faaan! :P
Fest på lördag som vanligt!! :)


Filmkväll med syster

Idag har jag gjort en massa ärenden jag var tvungen att göra efter jobb. Sen hämtade jag Claudia, vi shoppade lite och köpte födelsedagspresent till pappa som fyller år nästa vecka som jag tror han kommer gilla.
Efter det gick vi hem till mig. Vi tog fram några bra filmer och hon hade med sig en massa godsaker till mig :)
Så vi har kollat på film och ätit en massa godis och choklad hela kvällen :) sweet.









not myself tonight

Jag håller med Christina... Varför ska man bli en bullbakande mamma (och vara tråkig) bara för att man har barn?
Det kommer jag nog aldrig att bli :P Finns för mycket annat som intresserar mig mer.






lördags...

Hade skitkul i lördags med tjejerna... :) Däremot ganska tråkigt folk på Kristall. Konstiga människor liksom?!

Vi spelade "med andra ord".....

Micki till mig: Man kan sitta på den, när man är liten....
Paulina: Rullstol! (?)
(rätt svar: Gunghäst)

Hannah till Sofie: Det är gott, man äter det på julen, man kan göra hus av det...
Sofie: En gris!
(rätt svar: pepparkakshus)

haha... så jävla ball!


















trött!

Idag är jag trött. Jag var på jobb redan 6.45. Vi skulle få nya skrivbord (Höj&sänkbara) :) Så jag var tvungen att komma hit så tidigt så de kunde installera det innan växeln öppnade.  
Känns bra att ha splitter nya möbler iallafall :)  Nu kan jag stå upp när jag jobbar också, inte bara sitta och dega.. skönt!

Ikväll ska jag ut och äta och sen ska jag hem och städa klart resten av mina kläder som fortfrande ligger lite överallt.

Lägger in lite bilder från helgen ikväll också.

Kram!!

party







Ska snart till Micki, sen ska vi dricka, festa och dansa!!! :)


RSS 2.0