Trappaner

Var på ansiktsbehandling idag på trappaner hudvård. Så himla skönt ! Ibland är det skönt att skifta och testa helt andra produkter . 
I och med vi använder våra egna dagligen + ansiktsbehandlingar och att vi jobbar med dom varje dag så skadar det inte att testa något annat nån gång ☺️ . Speciellt när det är ett bra märke som jobbar liknande våra egna :) 

Skönt med egentid. Man borde verkligen unna sig sånt här oftare, det är bra för själen. Man taggar ner och jag blir alltid väldigt positiv efter man legat och slappnat av en stund. 
Exakt!
The body

Så då har man börjat träna igen 💪🏼💪🏼💪🏼 hoppas det håller i sig denna gången ! 😝 nu har man ett mål i alla fall , Thailand ! Vill vara snygg, slank och sexig tills dess 😂 
Good lunck chuck! 😉😊

Såhär såg jag ut sist jag va där .... 
Hade blivit nöjd om jag kunde se ut så igen i alla fall .... 

Eventually....Så är det, fast man ibland inte vill eller kan inse det .... Man kan må så dåligt över saker, ångra. Men , det finns en anledning till allt, en mening. 
Att man ibland kan bli besviken över vissa saker, men så småningom så förstår man till slut varför. Eller så förstår man aldrig, men att det hänt av en anledning. 
Är något meningen, eller "ödet" om man tror på det, så kommer det ändå leda till rätt väg i slutändan. 

Någon gång faller allt på plats ... 


Måndag morgon ....

Godmorgon. Bra vecka... 
 Trots vintermörkret så är det iaf positivt vi tjänat en timme... 👍 Man tackar aldrig nej till att sova en timme extra. 😊 (VARJE jäkla gång man ändrar klockan så har jag svårt att förstå åt vilket håll? Om man får/förlorar en timme osv ... Satt och snacka om det i lördags och blev inte klok på hur det var, men nuu så föll poletten ner, och då är det så enkelt så man inte kan fatta att man inte förstått 😂☺️ så vi har alltså fått en timme extra 😊Girls girls girls & some sex
PS: I Love you

Ensamma söndagar är så tråkiga ...... Så det blev långrunda med Damon och nu Bachelor maraton 😊 så kul och spännande med dejter och lite drama ... Blir sugen på att gå på dejt 😝 har egentligen aldrig gillat det, blir så nervös men samtidigt är det så kul i början , att lära känna varann, få reda på en massa om den andra, berätta om sig själv, (alla har ju ett bagage, en story, och jag som tycker människor är intressanta, blir nyfiken på alla själar det finns ute i världen) upptäcka nya känslor ... Ja passionen som kan uppstå helt enkelt ... Man glömmer lite hur det är. 

I alla fall ... Blev sugen på att kolla på PS I Love you , så ska kolla på den sen 💗 älskar den ! Speciellt när han sjunger till henne på puben .  

🙋🏼

Haha detta är typiskt mig i vissa sammanhang !! Ganska ofta faktiskt 😂 

Fairy
Känner ni ibland att ni vill få saker att hända med hjälp av telepati .? .. Om man tex tänker väldigt mycket på en person så hör den av sig till sist? Eller om man drömmer återkommande om någon ? Önskar ibland jag hade tanke-krafter ! Eller att man vill ha typ tecken från Gud eller någon annan högre kraft? 

 Ibland händer det ... Ödet kanske..

Nu flummar jag .. Godnatt 


Me, myself and I

Har pysslat om mig själv lite ... Fått "faded french" naglar gjorda , fått håret ombre-färgat av Sofie och fått ONE MILLION lashes av Snuffi ! (Älskar volymfransar!!!) 
Och snart ska Emmeli göra Hair talk extensions på mig !!! Längtar !! 

Yes!

Fredag imorgon ... Yeeeii☺️☺️☺️

Har trots allt haft en bra vecka! Och den har gått snabbt !   

I tisdags var jag ute och åt fondue med bästa kollegorna 💗 och igår var det kalas för lill-Brossan :))
Och nu ikväll har jag hållt på med min to-Do lista ,.. Strykit en massa , skönt! Gjort pappersarbete och sånt man lagt på hyllan 😉 känner mig duktig ...
Nu ska jag snart sova , vill att det ska vara fredag 💗min favorit dag !! 💕

Shoppat en massa igen !

Älskar mina nya lårhöga stövlar !! 💣
I Love My new iPhone 6s+


Nu har jag äntligen( !!!!!!) ny mobil!! 😀 så nu blir jag förhoppningsvis bättre på att uppdatera bloggen !!! Bra va?! 😉

Och den är rosa ! 💗
Ensamtid

Jag har alltid varit sällskapssjuk... Hatar att vara ensam och måste alltid hitta på något att göra eller någon att vara med för att inte vara ensam. Men jag är inte det längre . 😃 nu har jag varit ensam en massa dagar / kvällar och jag trivs hur bra som helst ... Tänder några ljus , Får massa gjort , sådant som man annars aldrig får gjort ... Sorterar mina smycken, papper , produkter osv .., och lyssnar på bra musik, sådant jag lyssnade på mycket förr... Massa låtar som jag älskar , som jag kopplar till fina minnen eller personer. Jag älskar ju musik ! 
Det har i alla fall varit väldigt skönt ! 
 
<3 

Sömnparalys :(

Hade sömnparalys imorse ... Av den värre sorten . Usch jag hade glömt hur hemskt det var .., det var längesen sist ., typ flera år sedan ! 
tror jag kommit in i en stressfas igen . Har tänkt en hel del de senaste dagarna ... På allt .. 
Tror det stressar upp mig lite ... Hjärnan får aldrig vila liksom . 
Får tänka på något fint innan jag somnar så det inte händer inatt igen . 
 
 

What a wonderful thought it is to know that some of the best moments of our lifes, havent even happend yet 💫

 Idag:
stressat, ont i huvudet, lagat världens godaste mat, ont i huvudet, myst med Damon, ätit choklad, musik 💗, gått en långrunda, sorterat kläder, skämt ut mig, sovit

Ioaku by Fanny ek

Köpte nya smycken idag på småpyret här i Trelleborg. Av märket ioaku! ett halsband "zen amulett" och en ring "Zen ring" i gold/white! Riktigt fina med en stor sten som skimrar ✨
 


😉

iPhone 6S+

nu har jag äntligen beställt min nya mobil !!! 😃 och rosa/rosé ! Precis som jag önskat mig !!! 
Får den nästa vecka tror jag ! 
Fick även med mig en riktigt bra högtalare hem ... en onyx studio .. Älskar den !! Liten och riktigt bra ljud! 😊
 


RSS 2.0