Kvällsmys

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och läsa nya numret av veckorevyn. Sen ska jag kolla på en massa gamla serier som jag spelat in som jag inte hunnit se än. Med ostbricka & mango bredvid mig :)

 


Vårkänslor

Har precis kommit hem, har varit på Vellingeblomman och sen har jag gått en lång runda i rask takt (tycker jag börjar bli tjock nu, så jag måste börja ta träningen på allvar). Det var så härligt väder... Nu är det vår! :) Älskar den härliga känslan av solen.


paket?

Fick precis sms-avisering om att jag har ett paket att hämta. Vad har jag nu beställt??? :S
Och ännu konstigare, fick ett annat sms för en liten stund sen att jag har ett DHL-paket att hämta på deras service point. Vad kan det vara?? Spännande...


Tillfälligheter

Har ni tänkt på att varje steg man tar i ens liv kan förändra hela ens liv egentligen?

Såg filmen The ButterflyEffect 2 igår (visste inte ens att det fanns en tvåa, finns tydligen en trea också?) Den var rätt B, men det är handlingen jag är ute efter. De flesta har väl sett ettan? Den är skitbra! Den handlar om samma sak. Om att huvudpersonen kan gå tillbaka i tiden genom att titta på bilder eller läsa texter och ändra sin framtid genom att göra andra val.

Tänk så mycket som kan förändras bara genom att göra en sak annorlunda, ett telefonsamtal eller något annat?
Nu menar jag inte valen man gör som vem man ska bli tillsammans med, var man väljer att flytta, vilken lägenhet man köper. Jag menar inte besluten som man själv tar, utan Ödet! Sådant man inte kan styra över, tillfälligheterna som gör att en viss situation uppstår.

Tillexempel om man är med om en trafikolycka, Man kommer nog alltid att tänka: Tänk om man hade kört en minut tidigare så hade det aldrig hänt?! Tänk om man inte hade blivit försenad pga att det kom besök, tänk om besöket aldrig kommit om man inte svarat på det samtalet? Tänk om man inte hade åkt någonstans överhuvudtaget den dagen? Man hade inte åkt dit om inte hon hade fyllt år, hon hade inte fyllt år om hennes föräldrar inte hade haft sex just den dagen, för då hade hon inte funnits, hennes föräldrar hade inte haft sex om dom aldrig hade träffats, dom hade aldrig träffats om dom inte hade varit ute just den kvällen, dom hade aldrig varit ute just den kvällen om inte hennes vän tvingat med henne ut... osv...

 
Och så kan man tänka om sitt eget liv också: Allt man gör, bestämmer hur ens framtid kommer att se ut. Jag hade inte haft vissa av de vänner jag har idag om vi inte hade gått i samma klass.  Jag hade inte jobbat där jag jobbar idag om jag inte hade fått praktik där, jag hade aldrig träffat den som kom att bli min sambo om jag inte hade jobbat där, jag hade inte haft lägenheten jag har idag om jag inte träffat honom. Jag hade inte ens bott här om vi aldrig hade flyttat hit, då hade jag kanske bott kvar i Värmland? etc.... Så här kan man tänka hur länge som helst..
Tänk att man kunnat ha ett helt annorlunda liv idag om man hade gjort EN sak annorlunda!!  


Flummig text, men någon kanske förstår hur jag menar?!
Puss!Vill ha!!!

 RayBan Wayfarers

 


Speciell dag!


Idag är en speciell dag för mig :)

För övrigt så händer det mycket nu i ett tag framöver. Tycker det är jättekul när det händer en massa.
Ska till Vellingeblomman imorgon och handla saker till hemmet (igen), på torsdag ska jag ut och äta, på fredag vet jag inte än? (äggmålning? haha), Lördag påskmiddag och utgång, söndag vila, måndag ledig :) And-So-On!

Svartsjuka


Svartsjuka- en känsla som alla säkert känt någon gång.
Oftast beror det på rädsla. Man är rädd för att förlora sin skatt. Det handlar om inställning!

Jag tycker inte att svartsjuka nödvändigtvis behöver vara något man ÄR (eller inte är) som person. Utan jag tror det är något som utvecklas beroende på vilket förhållande man har och tilliten i förhållandet. En och samma person kan vara riktigt svartsjuk i ett förhållande medan inte alls i ett annat. Det beror alltså en del på ens partners handlingar hur pass svartsjuk man är. Oftast kommer denna hemska känsla upp när man känner att man inte har koll på läget.
(Visst, självklart är det lite ens egna personlighet också, vissa är svartsjuka mot alla, men det är ofta något som har utvecklats och stannat kvar av en anledning, genom att de kanske blivit sårade.)
Om ens partner aldrig gjort något så har man ingen anledning att vara svartsjuk, medan skulle den ena svika den andra så är det lätt att dom här känslorna väcks till liv.

Självklart kan man känna lite svartsjuka, vad jag kallar sund svartsjuka. Om man inte skulle känna något alls hade det varit konstigt och risken skulle vara att partnern inte känner sig tillräckligt uppskattad. Så svartsjuka i liten dos är sunt! :)  Det kan däremot vara farlig när den går så långt som att försöka begränsa sin partner så att han eller hon inte får göra vissa saker, och när den leder till att man tror sig ha rätten att bestämma över partnerns val. Oftast är det då som det man är mest rädd för händer: Att man förlorar den man älskar. Det hjälper inte att kontrollera och försöka styra!

Självklart ska man förklara hur man känner inför en viss situation och lägga fram önskemål. Men man har aldrig rätt att styra en annan människas handlingar eller sätta förbud! Självfallet så BORDE det ju inte ens behövas. Man tycker att om kärlek finns så borde ju inte någon göra något som sårar den andra, men alla har olika gränser.
Därför får man kompromissa och mötas halvvägs om tankarna går åt olika håll. Så länge inte kompromissen leder till mer negativa känslor än positiva för kärlekens skull.

Ibland kan man ha en känsla av att något är fel. Men om inget konkret finns att bevisa så har man ingen rätt att ställa krav, skulle det däremot visas det motsatta så måste man ställa krav! Man kan lägga fram sin känsla men inte på ett anklagande sätt, och då är det upp till partnern att välja hur han vill lugna en och vad han tänker göra åt det.
Om man tar upp ett problem och förklarar varför man känner på ett visst sätt och han/hon inte tar hänsyn till det så är det ett problem som man själv måste ta itu med. Antingen får jag acceptera att han gör på ett visst sätt eller så får jag lämna honom.

Mycket handlar också om ens självförtroende/självkänsla. Oftast är svartsjuka ett eget problem som behöver bekämpas, det är psykiskt och det kan gå väldigt illa om det går för långt. Jag känner det själv, de perioder som jag mår bra känner jag sällan svartsjuka och tycker det mesta är OK. Däremot kan jag må riktigt dåligt över småsaker under perioder som jag inte mår så bra, då är jag riktigt svartsjuk!! Fy fan… Jag kan bli helt galen! Haha…

Jag har oftast haft ett ganska gott självförtroende. Och vetat att han inte kan få någon mer kärleksfull tjej och aldrig kan få någon som lyssnar som jag gör, bryr sig som jag gör, älskar honom som jag gör och tillfredställer honom som jag gör. (detta så länge killen inte har någon läggning som jag inte känner till och kanske gillar udda saker.. haha.. )
Jag är väldigt öppen och lojal av mig. Om den jag träffar hade blivit påkommen med något, hade jag sett det som hans förlust. Jag har alltid i situationer då jag varit svartsjuk tänkt att om min kille skulle testa om gräset var grönare på andra sidan så kommer han bara att skutta tillbaka till min fina, gröna, gräsplätt igen för att inte få något sämre alternativ.

Om man tar avstånd från rädslan så stiger ens värde även i partnerns ögon.  Tänk så sexigt med en person som signalerar att den är ovärderlig?!

Det kommer alltid att finnas andra människor som ser bra ut, det kommer alltid att finnas någon som är smartare, roligare, som är bättre än dig på något, Men det kommer bara finnas en unik människa som är precis som du och det är just den personen som din partner har fallit för. En unik kombination, ett recept av allt som har skapat just din personlighet.
Och man måste alltid försöka tänka att han inte hade varit tillsammans med mig om han inte älskade mig.  Man måste kunna lita på varandra!

Om något trots allt skulle hända och någon skulle göra ett snedsteg eller om det tar slut, så får man tänka att ingenting är definitivt och att allt oväntat kan hända så länge vi lever. Och då var det helt enkelt fel person!Kärleken är som en fjäril, håller man den för hårt så dör den, släpper man den fri så flyger den iväg. Lagom är bäst! Håll din kära nära dig men kväv den inte för då dör kärleken!
 


Gaga

Älskar Lady Gagas nya låt  Telephone, så jäkla bra!!! 


Några gamla bilder på henne, när hon var med i Boiling points innan hon blev känd. Känns konstigt att se henne som en "vanlig" tjej :)


helgen

Godmorgon!

Hann aldrig uppdatera med mina inköp igår, men jag gör det ikväll när jag kommer hem. :)
Känner mig taskig när jag inte uppdaterar då jag har så många besökare just nu... drygt 100 som går in varje dag! (det är mycket för mig) :)  
Igår gjorde jag en hel del, gick upp tidigt och var på IKEA och en massa annat. Förstår inte hur jag orkade med tanke på att jag var ute kvällen innan och att vi dessutom förlorade en hel timme p.g.a att vi skulle ändra klockan till sommartid!
Hade i allafall en riktigt trevlig kväll i lördags. Efter min shoppingrunda i Malmö gick jag hem till Sofie och sedan gick vi till Emmeli där vi mötte upp killarna, vi gick vidare till en annan fest och sedan Kristall! Där var roligt men kändes som vi mest stod i kö, först när vi skulle in och sedan gick brandlarmet så fick vi stå i kö igen för att komma in. Den här gången stod vi dick längst fram så det gick rätt så fort.
Kom att tänka på det att Det tog lång tid från det att larmet gick till alla var ute, tänk om det hade brunnit på riktigt?? då hade man ju inte hunnit ut i tid?!
Glömde kameran så tog tyvärr inga bilder, men hittade dessa på reras hemsida

shoppingday

har varit i Malmö heela dagen idag... Men kände att jag inte köpte allt jag behövde, så får se om jag åker in en runda imorgon igen.
Nu ska jag duscha och sen börja göra mig i ordning för att gå ut ikväll. :)
Visar allt jag köpte imorgon eller lite senare ikväll om jag hinner.

Ha en trevlig kväll allihopa!!
50 sanningar om mig


•Jag börjar alltid skrattar när jag ljuger (så jag kan alltså inte ljuga)

•Jag brukar beställa Kebabpizza, men pilla bort ALL kebabkött.

•Jag har fiskminne och kommer inte ihåg vad jag tänkte eller pratade om för en minut sedan.

•Jag har ALDRIG stulit/snattat något.

•Jag är jättekänslig

•När jag äter korv med bröd måste jag alltid be någon tugga bort kanterna, kan aldrig äta korv utanför brödet, korven måste alltså tuggas bort till brödstorleken så att jag kan äta det.

•Jag har sjuuukt hett temperament

•Jag föredrar salt framför sött (hellre chips än godis)

•Jag går på toaletten minst 7 gånger när jag har lagt mig för jag inbillar mig att jag är kissnödig.

•Jag har suttit framme på cockpiten med piloten på en resa från frankrike-köpenhamn.

•Jag är riktigt barnslig när jag är med mina närmaste.

•Jag har aldrig laddat ner någon film

•Jag vill ha 2-3 barn i framtiden

•Jag är sällskapssjuk

•Jag blir jättenervös första dejten och tänker på allt möjligt, tom hur jag ska andas!! haha

•Jag vill ha ett riktigt sagobröllopp

•Jag är lättäcklad och får lätt klökningar

•Jag är väldigt svartsjuk av mig

•Jag är riktigt kräsen när det gäller killar.

•Jag tåler inte vitlök

•Jag är lite småpedantisk, kan inte vara lugn om mattan är uppvikt vid kanten, om toalett eller garderobsdörrar inte är stängda, om köksluckorna står öppna.. sitter bara och irriterar mig då.

•Jag måste ha fötterna uppe på soffan när jag kollar på skräckfilm för att jag inbillar mig att någon ska ta på mina ben (under soffan)

• Jag känner mig ful just nu

•Jag brukar annars för det mesta tycka att jag är riktigt snygg

•Om man är två  (eller fler) som delar säng måste jag ligga längst bort från dörren (för att jag tänker att den som ligger närmast dörren blir mördad först om en mördare kommer in)

•Jag har varit i Red Light Dirstrict, Amsterdam.

•Jag har nästan under hela mitt liv haft fotfobi. (inte nu längre)

•Jag hade en väldigt rebellisk period när jag var 14/15.

•Under en lång tid av mitt liv grät jag ALDRIG.

•Jag älskar allt som är litet och gulligt.

•Jag blir såå lätt trött och irriterad på folk.

•Jag kan sitta och kolla på babyfiskarna i facebookspelet ”Happy Aquaruim” hur länge som helst och beundra deras gulliga utseende.

•Jag börjar alltid prata jättemycket när jag är nervös

•Jag gråter jättelätt till filmer, t.o.m. disneyfilmer

•Jag är väldigt blyg

•Jag heter Gabriella i andranamn

•Jag har aldrig haft mycket tjejkompisar

•Jag brukar mäta min mage genom att peta in fingret och se hur många centimeter fett jag har.

•Jag är väldigt intensiv.  Om jag är glad så är jag jävligt glad, om jag är sur så är jag jävligt sur, om jag är ledsen så är jag skitlessen. Jag går in för allt 100%

•När jag är ledsen, glad, etc.. skriver jag alltid ner vad jag känner, det kan bli flera A4-sidor där jag beskriver mina tillfälliga känslor. (håller dom för mig själv)

•Jag har varit med om minst 6 killar som har sagt att dom vill gifta sig med mig (och menat det seriöst!)

•Jag tycker tjejer är vackra. Gillar mer att kolla på tjejer än killar.

•Jag måste Alltid ha kranen igån när jag är på toa, även om jag bara kollar mig i spegeln eller borstar tänderna (slöseri med vatten, JAG VET)

•Jag är lite smått beroende av min blogg, kan gå in och kolla på den flera gånger (precis som att jag hoppas att där ska vara något nytt inlägg eller något?! Fattar inte hur jag tänker… :P )

•Jag älskar att få myggbett… för jag tycker det är så skönt att klia sig där sen.

•Jag är rätt impulsiv och galen av mig, (som ett barn) Och kan göra galna saker utan att tänka mig för, t.ex slänga mig bak utan att se om där är något hårt som jag kan slå mig i (som där oftast är) så folk får alltid "rädda mig". Eller bara sätta mig precis varsomhelst utan att kolla om där är något, typ tidningar, papper, glasögon osv.(sätter mig oftast på saker)

• Jag får alltid cocos i halsen när jag äter chockadboll, och får hostatacker påa llmänna platser.. haha

•När jag är sugen på något MÅSTE jag ha det annars blir jag gnällig och ledsen

•Jag är väldigt svårflörtad

•Jag har två tatueringar och två piercings

•Jag älskar färgen Rosa

•Jag har svårt för att lita på folksådär ja.... ni som orkade läsa ner hit fick lite småinformation om mig :)Beställt !
Beställde de här skorna igår... Så sjukt snygga!
Hoppas dom kommer snart, har viljat ha sådana länge :)

Beslut!


Igår när jag, Micki och Anna satt och fikade på Espresso House och pratade om allt mellan himmel och jord så kom vi in på det här med besluten man gör genom livet. Och nu menar jag inte de små besluten om vad man ska göra en viss dag, helg vad man ska äta osv, utan Livets STORA och VIKTIGA beslut!
Under hela sitt liv är det ganska många gånger man hamnar i situationer då man måste ta ett viktigt beslut som kan innebära stora förändringar i ens liv eller till och med hela ens framtid. Tillexempel när man köper hus, skaffar husdjur, väljer partner, vem som ska vara pappa till ens barn, osv... det är något som följer en hela livet!
Och jag måste säga att jag hatar dessa besluten! Det är så himla svårt! Det hade varit skönt att ha någon som vägleder en, som väljer besluten åt en :) Vi pratade bl.a om att tillexempel gå till en spådam.. haha...
Men det hade man egentligen inte heller viljat, för om det skulle vara så att man tog fel beslut någon gång så vill man inte ångra sig hela livet för att man lyssnade på någon annan, utan hellre då ångra sig för att man själv tog fel beslut.

Kanske det livet går ut på och det som gör livet mer spåännande och roligt? Att man aldrig vet vad som komma skall?!Jag får ångest när jag tänker på livets stora frågor...
Ska man leva och tänka igenom varenda beslut riktigt ordentligt och planera hur ens liv ska se ut i detalj i förväg (Plugga, jobb, när man ska få barn, gifta sig osv) eller ska man bara leva, vara lycklig just för stunden och skita i allt och se vart det leder en? Vad tycker ni?!hej hej :)

Idag fick jag ett sms där det stod "Tack för du är en så bra vän".
Det var så skönt att höra! Jag blev så glad :) Det värmer vekligen!
Det är såå viktigt att visa sina nära och kära hur mycket dom betyder för en och hur mycket man uppskattar dom men det är mycket sällan man gör det, tyvärr.
Så kom igen nu gott folk!! Skicka nu ett sms, mail, hälsning eller vad som helst till era närmaste och berätta hur mycket dom betyder för er och att ni är glada att ni har dom! ♥ Så gör ni dom glada! :)


Nu är det fredag igen :) Jag har en massa saker att göra i helgen, ska bli kul! Bl.a åka till malmö och shoppa :) Måste köpa en massa saker som behövs, såsom smink, hårprodukter, kläder osv.

Måste bara berätta..... här kom precis en liten bebis på besök, en pytteliten bebis :) :) några veckor bara.. GUD SÅ SÖT hon var!!!!! världens gulligaste.. bebisar är så underbara!! ååååhhh.....Jag klarar inte av att se så söta saker, jag blir helt galen.... haha..


När jag var liten ville jag vara en sjöjungfru

Fin bild
vad vill ni att jag ska skriva om?

Oj vad många besökare jag har haft idag :)

Har lite idétorka, vad vill ni att jag ska skriva om? något speciellt?


Alone


Jag har alltid vandrat min egen väg.
Även om jag är riktigt sällskapssjuk så har jag alltid varit självständig! Jag har tagit alla de stora besluten själv och klarat mig igenom MYCKET ensam.
När jag ser min omkring har de flesta någon riktigt bra vän, en så kallad "bästa vän", Som i andras ögon sitter ihopa på något sätt. Bjuder man den ena, måste man bjuda den andra osv. Många har sin syster, sin mamma, pojkvän som dom delar ALLT med. 
Jag har allt detta... Jag har bra vänner, och har haft en del "bästa vänner" genom tiderna, jag har alltid haft pojkvän, jag älskar min familj, Men jag har aldrig någonsin haft någon som är "min andra hälft"! Jag har alltid varit den 3:e som kommer in i en grupp som redan finns. om någon bjuder mig på fest tillexempel så bjuder dom MIG, och jag kommer själv :) det har alltid varit så.
Jag är endast jag! Jag har många kära vänner ♥ men jag kör mitt! Jag är ensam, jag är oberoende. Jag är huvudrollen i mitt liv!Dark Date!


Igår såg jag Dating in the dark för första gången. Det var ganska roligt faktiskt!  Men jag kan säga att jag aaaaldrig hade kunnat ställa upp på något sådant.. Jag är nog alldeles för ytlig för att kunna göra det.

Tänk så viktigt utseendet är! för mig är det faktiskt jätteviktigt!! Fast många vill få det att verka som att det är insidan som räknas. Jo visst! insidan och personligheten räknas i längden, men det är fortfarande utseendet som kommer först! och sen kommer personligheten.
Även om många inte vill erkänna detta så tror jag att det är så!
Bara genom att kolla på folk kan man redan utesluta en heeeel del som man inte ens kan tänka sig att börja träffa pga deras utseende. Och sen av de som är "godkända" i utseendet som man hade kunnat tänka sig ha något med, väljer man sedan efter personligheten. Så visst är utseendet viktigt!!

Förstår inte dom i programmet som grovhånglar och sånt utan att ens veta hur den andra ser ut?!! Det hade jag aldrig kunnat göra! Det är ju en sak att träffas och lära känna varandra, men att hångla?!
Det handlar ju helle inte enbart om att personen kan vara allmänt ful, det är ju så mycket mer... t.ex: hår, fräknar, färger, blicken, ögonen, miner, hygien, klädstil osv... så usch nej, hade aldrig kunnat göra något med någon jag inte har sett! :P haha

Big mess in my head!


Det är stor mess i mitt huvud just nu. Känns som alla mina tankar och känslor krigar mot varandra. :P
Jag är så förvirrad! Jag har så mycket saker jag måste bestämma mig över och det är svårt när jag inte riktigt vet vad jag vill! Eller, jag vet egentligen exakt vad jag VILL, men tyvärr så funkar inte saker alltid som jag vill, och då får man välja andra utvägar.  
Tur jag har så fina vänner som hjälper mig :)
Jag behöver en ny väska!!

Jag behöver en ny väska/bag, alla mina har blivit så slitna eller så har jag bara tröttnat på dom.

Någon som vet var det finns fina väskor???? Helst brun eller svart!
Bikinis

Snart är det dags att börja inhandla badkläder.... Det måste göras i god tid så man verkligen får dom finaste.
Det känns kallt att börja köpa det redan men om man väntar så är dom fina alltid slut i min storlek.
Jag köper ungefär 4-5 nya bikinis varje sommar.. Jag tycker det är så svårt att välja... det finns ju så många fina!

Bikinin nedan är en Dolce Gabbana som jag fick av mamma,  jag har aldrig använt den :P Känns lite taskigt men jag har alltid tyckt den var lite too much!... Guldig leopard liksom... :P Men leopardmönstrat är ju fint! Så jag får se om jag vågar mig på den i sommar.
         
Jag är en fisk!


Micki visade mig precis den här bilden på en fisk som hon såg i Barcelona... Hon döpte den till Palle.. haha... Visst är den världens sötaste?????  ♥Undra varför hon döpte den till Palle? liknar jag fisken??


någon?Någon som vill hitta på något kul ikväll????? :) Hör av er!


I love!

Idag åt jag världens godaste sallad!! Kyckling&fetaost-sallad ♥
Jag hade i salladsmix, gurka, mini-tomater, paprika, champinjoner, fetaost, rödlök, pasta med örter, krutonger, stekt bacon och kycklingfilé + ceasar dressing.. supergott!!!
Ikväll blir det lugn hemmakväll med ostbricka, film, TV och spel :)Arkiv- X

Igår kollade vi på Arkiv-X, en gammal TV-serie från 90-talet. Jag tror alla känner till den men den handlar i alla fall om två FBI-agenter som jobbar på avdelningen för paranormala fenomen.
Jag har alltid varit intresserad av det övernaturliga som inte har vetenskapliga förklaringar.
Allt som har med UFO, utomjordningar, spöken, vampyrer och sånt att göra.

Man har hört eller sett många som påstår sig ha sett UFOn osv, men eftersom det inte finns några bevis vet man inte om det är sant eller om dom bara hittar på. Jag har själv aldrig upplevt eller sett något sådant (förutom mina spök-upplevelser jag skrev om i ett gammalt inlägg). Men när vi åkte till Ayia Napa för första gången 2007 var jag och mina kompisar med om en del märkliga saker.

Det första vi ser när vi är på väg mot vårt rum är att numret är borta. Alla dörrar hade en liten bricka med rumsnumret på, fast vår bricka var helt svart, precis soom att det var bränt eller liknande.
Så fort vi kommer in i rummet börjar en av mina kompisar att må dåligt, hon börjar gråta men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Så fort vi gick utanför rummet, när vi t.ex var i receptionen, när vi gick och handlade, när vi badade osv, mådde hon bra...
Senare den kvällen ringer Annas telefon. Hon svarar och kommer in i rummet med en skräckslagen blick där jag och Micki låg i sängen och vilade, hon sträcker fram telefonen till oss och båda lyssnar... Vi hör typ en alienröst (jag vet inte hur en alien låter, har aldrig hört en :P men jag kan tänka mig att om dom hade funnits så hade dom låtit ungefär så) Det lät ungefär som sådana ljud man hör i skräckfilmer (typ The Grudge). Vi blev så rädda så Micki smällde iväg telefonen mot väggen.
Efter det fortsatte konstiga saker att hända.. småsaker, men eftersom det var så många småsaker så blev det mycket! T.ex duschdrapperiet hade två hål precis vid ögonhöjd, och alla upplevde som att man kände sig iaktagen när man duschade.
En annan sak som hände var att en del av Mickis MP3 var försvunnen... Vi letade ÖVERALLT, väskor, golv, skåp och framför allt kassaskåper där MP3:n låg... vi hittade inget.. Vi tömde kassaskåpet, alla tog ut alla sina saker och kollade, inget där! vi gav upp. Efter en stund när vi öppnar den för att ta ut något annat så ligger den där, í mitten!!!  Tror det var jag som "hittade" den.. Helt sjukt!  (Måste tillägga att ingen annan förutom vi varit inne i rummet då vi var där under hela tiden).
Och en ännu kusligare grej var att när vi vaknar morgonen efter och ska ta ut pengar från kassaskåpet så ligger där en annan tjejs ID och bankkort, När vi kvällen innan TÖMT kassaskåpet och det enda som låg där var allas mobiler, MP3 och plånböcker.
Det hände en massa andra skumma saker som inte hade någon förklaring... Till slut förflyttade dom oss till ett annat hotell. Och då vände allt och allt blev mycket bättre. Sjukt eller hur?!  Jag vet inte om det var värmen :P  eller det verkligen var något skumt med det rummet, men läskigt var det när man var där iallafall.

Hotellet var jättefint i övrigt, absot inget fel på det, det var bara just det rummet.

Dörren till vänster är vårt rum, där ser man den svarta "brickan"
Friday...


Mina mardrömmar fortsätter, drömmer riktigt obehagliga saker, undrar varför man drömmer sånt?

Nu känns det nästan som helg för mig. Jobbar bara halva dagen idag, slutar 12.30 :) :)
Har inget planerat för denna helgen så får se vad som händer....

Snart blir det fika med bullar, kaffe och juice :)

Lev i nuet!

Har ni tänkt på att man sällan gör det? Oftast planerar man, allt möjligt, både vad som kommer att hända den närmaste veckan och flera år framåt, vissa planerar hela sitt liv, eller så tänker man tillbaka på saker och minnen, vad man kunde gjort annorlunda osv.
När man är ung så vill man bli stor, och vill att tiden ska gå fort. Man längtar efter att ta studenten bl.a. Men sen när man har tagit studenten saknar man skoltiden. Och när man är gammal lever man på minnen. hela livet är så! Det är sällan man lever i nuet.

Varför inte istället fokusera på allt som händer just nu och göra det bästa av allt så har man både roliga minnen och säkert en bra framtid också?! Bara det att man njuter av det!
Alla åldrar har sin glans och sina fördelar, så det gäller att ta vara på det. Ibland kan jag längta efter något, tillexempel att få barn, gifta mig, resa osv... Men sen tänker jag efter och vaknar från mina drömmar... Varför längta efter sånt? Det kommer när det kommer! När man väl har barn kommer man ångra sig att man inte njöt tillräckligt av att kunna sova själv eller tillsammans med sin pojkvän/flickvän utan att bli väckta eller störda, att ha friheten att göra precis vad man vill utan att behöva ta hänsyn till någon, listan kan göras lång!
Det är bara roligare att leva när man tänker så. För då njuter man just nu och har samtidigt saker att se framemot!

Förr ville jag inte bli vuxen, jag ville verkligen dö i ung ålder för att aldrig bli gammal, (då menar jag typ max 50) men med tiden har man lärt sig att det säkert kommer att vara supermysigt när man är i den åldern också! Känner hur många kvinnor som helst (50+) som har det hur bra som helst och är nöjda med sitt liv.

Livet blir vad man gör den till!
Hot!!


Älskar skor med röd sula ♥

 
The Truth - Retuchering

Det är ingen hemlighet att i stort sett ALLA bilder man ser i tidningar är retucherade. T.o.m helt vanliga "vardagsbilder" från olika bloggar och diverse hemsidor är photoshopade.
När man var liten tyckte man att alla kändisar och modeller var så fina för dom hade så fin hud, kropp osv, tills man insåg att allt var fejk :P Dom ser precis likada ut som vemsomhelst!

Numera är det ingen som kan ha missat det, då det är mycket mer öppet. Alla vet att det mesta är fixat och låter sig inte luras av det, MEN alla vet inte till vilken grad.

Senast jag fotades sa fotografen till mig att retuchera en omslagsbild till tidningar som t.ex Vouge tar MINST 10 timmar!!! För att varenda liten detalj ska bli perfekt. Jag har själv sett lite hur det går till och det är helt sjukt vilka underverk man kan göra med sådana program! Egentligen är modellerna precis som det låter: modeller för något som blir något helt annat, eftersom allt är fixat. Allt från form, färger, storlek, huden, veck, bristningar, allt! 


Det är många steg för att få den perfekta bilden:

• 1. Operationer, (i vissa fall) Finns ju dom extrema som Heidi, men sen är där en hel del som har gjort hur många ingrepp som helst, t.ex i ansiktet, men dom blir ändå kallade "naturliga skönheter" som t.ex Angelina Jolie, Kate Winslet, Megan Fox och en massa andra. Folk märker oftast bara när det är bröstoperationer, men det finns så mycket mer! (botox, näsa, kindben, haka, panna, ögonbryn, hals, nacke, öron, ögon, bl.a.)
Botox, näsa, ögonlock, kindben, haka, överskottshud bl.a
•  2. Styling: spraytan, lösfransar, smink, extensions, vinkel, poser (som kan göra en jäkla skillnad på resultatet) 


•  3. Utrustning:
Inställningar på kameran, objektiv osv

3.
Retuschering: form, färger & effekter


Scenframträdande samma månad som de här bilderna togs... lite skillnad!


Stor skillnad på öronen och formen på båda ansiktet och halsen


Varför göra en person som redan är smal ännu mer smalare? och mycket längre?    


Bilder från SVT samt från bloggen då hon är "naturlig". Både huden är slätare och märkena hon har vid ögonbrynen är borta?Bild 1: naturlig, Bild 2: stylad, Bild 3:redigerad

Skillnad va?!

På vissa av bilderna är även före-bilderna fixade en del, så tänk då så stor skillnad det är från originalet till slutliga bilden?! Tänk på det innan ni vill se ut som en kändis på någon fin bild ;)


Wonderland!


Usch jag hade världens hemskaste mardröm inatt/imorse innan jag vaknade, den var hemsk! Går inte att beskriva för ingen hade inte förstått ändå, det var helknäppt!
Kan det ha lite att göra med filmen igår kanske? haha... På tal om det, Vad fan snackar alla om?!?! Jag tyckte filmen var skitbra! I Liked it! Har hört att den skulle vara helt knäpp och för mycket av allt....Men?! Det är ju Alice i Underlandet!!! Den tecknade är ju helgalen, precis som att regissören var hög när han kom på filmen, så vad kan man förvänta sig?   Jag och Micki gillade den stort iallafall!  :)

Älskar dessutom 3D funktionen. Man har blivit lite bortskämd nu med alla 3D filmer, så nu kommer det kännas trist när man ser vanliga filmer :P

Alice

Usch jag mår illa!!!  Jag har SÅ mycket att göra på jobb, har typ 100 post-it lappar uppsatta så jag inte glömmer något. Vi har så många besökare så det är full rulle hela tiden.

Ikväll blir det bio, vi ska först ut och äta i Malmö och sen ska vi se Alice i 3D. Jag har hört att den ska vara lite knäpp och ganska flummig... men jag är också flummig, så det gör väl inget :P

Har ni några förslag på var man kan äta i Malmö???? Nu menar jag inte fin-restaurang, utan lagom :)
Är så trött på dom vanliga ställen...
-


inredningsdetaljer

Sådär ja, Nu har jag bestämt mig för en hel del saker jag ska köpa till hemmet. Det blir en del från H&M Home och från en massa andra mindre inrednigsbutiker. Ljus, kuddar, korgar, sängöverkast, handdukar, duschdrapperi, och så kommer jag även åka till Vellingeblomman ytterligare en gång denna veckan och köpa blommor och fina krukor eftersom det inte blev några senast.

Jag är också väldigt inne på Cult design speciellt deras ljustakar i  CHANGE- serien.


fler bilder från i lördags


Från Uppenbar
Vellingeblomman


Det var så fint väder idag när jag vaknade, Solen sken in i hela rummet :) Älskar det!
Så jag gick upp direkt och så åkte vi till Vellingeblomman.. (tog på min converse för första gången i år, kände riktigt vårkänslan!)
Hittade tyvärr inte så mycket. Blev lite påskdekorationer/pynt och så ville jag köpa blommor men jag kan ingenting om blommor, vilka som passar var eller hur man ska ta hand om dom, så tänke kolla up det innan jag köpen någon, annars dör dom bara:(
Det är alltid så kul att kolla runt där, dom har så mycket fint.

Idag vill jag skicka en hälsning till en ängel! Mina tankar finns hos dig.


Gårdagen


Melodifestivalen och utgång blev det. Har inte varit så insatt i Melodifestivalen detta året, så jag kan inte riktigt säga om det var rätt som vann eller inte.
Hade riktigt trevligt igår.. rolig förfest, härlig stämning, trevligt folk, blev tillochmed några sekunders livesex! haha.. riktigt underhållning med andra ord! och Uppenbar efter det.
     

    


going out.....

fredag :)


Nu har jag klickat hem en massa från internet igen, det är farligt att gå in och kolla på alla olika webshopparna. Jag som sparar pengar till 1000 olika grejer jag ska göra :(  det går inte så bra... haha..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll än, men något blir det :)
Tänkte iallafall gå till A9 senare på kvällen med tjejerna... alltid trevligt!

Vad ska ni göra ikväll?Köpte en del av de här sakerna

Filmtips


Om ni vill se en bra film, se denna: Law abiding Citizen

små söta!

Är inte Verum- bakterierna världens sötaste?? Speciellt på TV- reklamen där dom springer.. haha..

 

 


Too faced - Lip injection extreme


En del har frågat mig hur det gick med läppserumet jag beställde från eleven.se

Så här kommer en liten recension om Too faced - lip injection extreme:


Jag har prövat en del lip-plumpers från olika märken och ingen har funkat. Men denna gör faktiskt det! Den gör inte underverk, man kan inte förvänta sig dubbelt så stora läppar, man får tänka på att det bara är en lip-plumper och inte läppförstoring ;) 
Den gör ytterst lite skillnad. Men om man ändå lägger pengar på lip-plumpers ska man helt klart välja denna!

(Jag tror det är olika från person till person om det fungerar eller inte, för jag har hört av andra att det inte alls fungerat för dom, så det är nog väldigt individuellt men på mig funkade det! :)


Närbild:

(Läppglanset är inte så ljust egentligen som det ser ut på bilden)

My evening

Idag har jag varit med Anne och ätit sushi och snackat en massa:) så nu vet hela Sushi Bar hela vårt liv :) haha... Det var jättemysigt och det var så jävla gott med sushi! Kändes extra gott idag!
Efter det kom Anna hem till mig en stund, har inte sett henne på läänge så det var trevligt att prata lite!

Micki skickade precis denna låten till mig: Edward Maya feat Vika Jigulina - Stereo Love Den är så jääävla bra.. Jag drömmer mig bort när jag hör den.. Och blir så himla fest/sommar/utomlands-sugen!!! :)

Nu ska jag lägga mig... Godnatt allihopa ♥
wtf ?!

Jag får en del sjuka mail ibland...... vad tror folk?!?!Jag får allt jag vill ha!

En sjuk sak jag har tänkt på... Jag får allt jag vill ha! (för det mesta) Inte när det gäller "att bli rik", jobb eller sådana önskningar... Utan mer när det gäller saker eller personer jag vill ha i mitt liv. Jag vet inte om jag har någon speciell makt :P eller det bara är tillfälligheter. Men sådana här "tillfälligheter" har jag haft i alla år jag kan minnas!

Jag behöver inte ens göra något för att få det. Utan det är precis som att Gud eller någon vet att jag vill ha det och tar presonen/saken och sätter den framför ögonen på mig. 
Mina drömmar brukar gå i uppfyllelse med andra ord !Jag har precis varit och fått massage...   Jag har haft så jäkla ont i ryggen, nacken och axlarna de senaste dagarna. Jag var jätte spänd. Så det var riktigt skönt! :) 


  

    

 


- Wake me up


Jag sov exakt 3,5 timmar inatt, så jag är inte människa idag!
Är en levande Zombie. Jag är trött! Jag är så trött att jag inte ens orkar trycka på tangenterna för att skriva detta inlägget.!zebra??

Sophia kom hit och höll mig sällskap ikväll...  Någon av oss kom på den dumma iden att måla naglarna i Zebra-mönster.... Det blev snarare ko-mönster.... På mina iallafall, och för Sophia blev det svävande svarta moln! haha... snacka om misslyckat!!
love ♥


album

Har fixat mitt album med gamla modellbilder... har haft dom lite överallt så det var dags att samla ihop dom.
Nu kollar jag på Hollywoodfruar... Älskar Maria Montazami :)

 
NovisDetta är mammas kanin (Man ser inte ansiktet från denna vinkeln för hon har så mycket hår) Hon heter Nova, och hon är så jävla söt!!!
Jag vill alltid hålla henne och klappa henne osv, men hon springer alltid iväg och vill inte ens vara nära mig. Men så fort jag ignorerar henne och skiter helt i vad hon gör, så ställer hon sig framför mig och börjar hoppa och showa, hoppa på mig, dra mig i byxorna osv för att få uppmärksamhet. Så gullig!! Varför gör djur så?
Man måste tydligen vara taskig mot dom så att dom ska bry sig om en.. haha.. Så söööt! min lilla Novis!! :)


Fullspäckad vecka nu igen!


Den här veckan blir inte lugnare än förra, mycket jag ska göra och hinna med.
Men ikväll ska jag i alla fall bara vara hemma och ta det lugnt, så att jag kan bli helt frisk! Sen är det en massa planer för resten av dagarna, ibland önskar man att veckan hade fler dagar...

Nu när det börjar bli vår (?) blev jag sugen på att köpa en massa nya inredningsprylar. Vill ha så mycket!!


Lite av min fina lägenhet:  (gamla bilder)
Kommer att sakna den här lägenheten den dagen jag måste flytta. Älskar den!- Har ni några förlsag på fina saker man kan ha till hemmet??Jag är som sexigast när jag städar!

Sorry för dålig uppdatering, känns inte bra när jag ser att alla mina besökare är trogna och är inne varje dag :)

Jag åkte iallafall hem från malmö i lördags för jag kände mig lite halvsjuk. Var och fikade med Micki och så gick jag en låång runda, var ju så fint väder! Älskar det :) Kvällen spenderade jag hos mamma med mina syskon. Melodifestivalen, film och så spelade vi spel. Riktigt kul var det!

Och igår har jag bara städat, städat och städat! Hela dagen, från att jag vaknade tills jag somnade. Så nu går det inte att hitta ett enda dammkorn i hela lägenheten!! Jag har alltid en så snygg outfit när jag städar... tights, linne, och så gör jag en boll av håret mitt på huvudet och ett sånt där sexigt rosa tjockt band (pannband?) som man hade när man var yngre. ;)
Känns så himla skönt efteråt när man är klar med allt, och lägenheten är så fin och ren! Så härlig känsla att bara lägga sig i en renbäddad säng när man är nyduschad. Nu låter det precis som jag har jättestökigt i vanliga fall :P riktigt så illa är det inte... men det är ändå en härlig känsla när det är helt nystädat :)  5 mars

Ikväll ska jag åka till Malmö och sova hos en vän... det är planerat att jag ska vara där till på söndag, men jag börjar känna mig lite sjuk :( Så jag åker nog hem igen ikväll eller imorgon... Jag vill inte bli sjuk!! Har inte tid med det!!! Har ont i huvudet, kroppen och känner mig förkyld...känner mig konstig helt enkelt. Kan faktiskt bero lite på plåtningen igår :P Fotades i minusgrader med tunna kläder... haha.. men kul var det! Vi höll på från kl fem till tio ungefär...  var helt slut efter det.. var såå skönt att komma hem och lägga sig i en varm säng :)


Bild från Kristall på mig och Sofie


Vet-inte-vad-jag-ska-skriva

Vet inte vad jag ska skriva om, har ingen inspiration alls för tillfället... :( Ni får gärna komma med förslag....
Händer så mycket annat kul just nu så jag har fullt upp med det :)
Idag slutar jag tidigt.. :)  strax innan 12.. det är inte så ofta det händer... Sen ska jag ta bussen in till Lund.
Tänk att det redan är torsdag?! Snart helg igen ju! :)


fullspäckad dag

Det blev bio i trelleborg istället igår..Filmen var sådär... Lite för mycket fantasy för min smak men den var helt OK!
Sen blev det Sushi och TV. Det var ju sässongspremiär av Desperate Houswifes igår!! :) Allt bra på tv börjar nu...

Idag har jag 1000 saker att göra.... hoppas jag hinner med allt.

Naturkatastrofer


Det har varit så mycket naturkatastorfer på senaste tiden... mycket stora saker som har hänt. Bl.a Thailand- Tsunamin, Haiti- jordbävningen, Och nu Ovädret i Spanien & Frankrike och jordbävningen i Chile... Tänk så många som dör varje gång något sådant händer?! Man är helt maktlös mot naturens krafter.. det är skrämmande!

Jordbävningen i Chile var på 8,8 på Richterskalan, Det var en av de kraftigaste jordbävningarna på länge! och det fortsätter med efterskalv där hela tiden.

Min mamma befinner sig just nu i Chile, och var med om jordbävningen i lördags, vi hade sms-kontakt under hela tiden och jag fick agera journalist :P och informera henne om allt som sades här på nyheterna då all kommunikation och mobila nät var ur funktion där borta. (Hennes telefon fungerade då det var svenskt nät.)

Det är jorden som säger ifrån!! Man börjar ju märka stora klimatförändringar m.m lite överallt i världen.
Tycker det är läskigt med naturens krafter!Percy Jackson- the lightning thief

Ikväll ska jag och min syster på bio i malmö och se Percy Jackson & the olympians: The lightning thief. Har hört att den ska vara sådär, men hoppas att den är bra!

Denna veckan har jag fullt upp... Bio idag, shopping & en massa ärenden+ träning på onsdag, plåtning på torsdag, och lite annat till helgen... skoj! 


check out


Ni måste kolla denna videon på Youtube: Piggy gets a warm bath. haha...
Den är så himla söt!! speciellt när den skriker... haha..  Jag vill ha en liten kulting....  :)Fina bilder

Älskar dessa bilder av Norman Jean Royhelgen

Så skönt att vara ledig idag!! :) Får ju ta igen idag eftersom jag spenderade hela dagen igår på att vara bakfull... Kan inte minnas när jag var så bakfull senast.... usch! Var så jääävla full i lördags. Jag är ganska lättpåverkad i vanliga fall, och nu hade jag inte druckit på länge så det blev ännu värre... Men jag hade jävligt roligt iallafall.
Jag var med Emmeli och Sofie.. riktigt skoj  :)  Sedan gick Sofie iväg på fest och jag och Emmeli gick vidare till Hannah.  Sen avslutade vi kvällen med en massa dans på Kristall...

Lite bilder....

min outfit:Söta Emmeli

och Sofie :)

RSS 2.0