Macarons

Ikväll tar vi det lugnt , var precis i Ban Chan och åt. Riktigt skanky med massa horor överallt som drar o skiter på varenda en som går förbi ... 😝 äckligt ! 

Nä vi är trötta efter gårdagens fest som Kenneth ordnat :) 
En riktig stor sommarfest med amerikanska grillade revben, bbq-sås och massa gott ! Riktigt trevligt och sex olika nationaliteter , tycker det är kul när det är så blandat och man ser olika kulturer och får snacka engelska med alla :) 

Tänkte äta mina mini-macarons jag köpte men fy fan vad äckliga dom var ! 😂 ser finare ut ön vad dom smakar. 
Koh samet

Här är lite bilder från de fyra dagarna vi hade i koh samet ! Det var helt underbart !! Och vårt hotell låg på stranden så det va helt perfekt ! Åkte speed-boat på en ö-tur och sen blev Vi avsläppta utanför hotellet på stranden så det va bara att gå rätt in 👌🏼 

På vägen till koh samet så hälsade vi på
hos jan och deras fina resort dom byggt upp, stannade där en natt i deras bungalows 👌🏼

Ni får nöja er med mina mobil-bilder... Har många andra på kameran men har inte orkat ta tag i att föra över dom , så de gör jag när jag kommer hem .

Hos jan 
Koh talu

Utsikten från vårt hotellUtanför rummet


Fire-showPattaya

Blev väldigt positivt överraskad av pattaya,,, förväntade mig en sunkig bargata, det är ju känt för att va ett gammalt sex-träsk. Men staden har tydligen växt och förändrats mycket senaste åren .... Mycket fina hotell och fina restauranger , och själva walking street var nästan bättre än banglaroad 😃Pina colada och white russian bucket 👍🏼😄Bangkok high Life !

Då är man i Bangkok! 
När vi kom fram till hotellet Leuba så frågade dom oss om det gick bra att dom uppgraderade våra rum då dom hade en svit ledig . Vi fick en gigantisk svit med två stora master bedroom, 2 stora badrum med dusch och badkar, vardagsrum, kök, klubbrum, allrum och hela TRE balkonger! En hörnbalkong, en stoooor balkong längs nästan hela lägenheten och en "vanlig" balkong i vårt sovrum (den på bilden) som bara den är jättestor egentligen. 
Så vi är hur nöjda som helst!! 😀 
Märks att det är fem-stjärnigt då dom eskorterar oss var vi än går! Det värsta var igår på restaurangen. Dom följde oss till och med hela vägen till toaletten, varnade oss för varenda trappsteg  (som om vi vore blinda) och väntade utanför för att sedan följa en till bordet 😂 servitriserna drog ut stolen var gång man reste sig och putta in den till en när man satte sig , och satte fina stoora tygservetter på våra knän , och bytade dom så fort man fick minsta lilla fläck på dom.. allt var så överdrivet !! Dom bytade till och med vår askkopp hela tiden under tiden vi rökte ??!!! Haha precis som vi skulle äcklas av vår egen aska ! 😂
Tror inte detta lyxlivet är något för mig i längden 😂 trivs nog bättre på en härlig bar på stranden med enkelt folk men kul att känna sig som en prinsessa och uppleva detta och hur trevligt som helst med så fin middag under bar himmel 💗
 Utsikten uppifrån och se en hel stad som Bangkok lysa upp går inte att beskriva , utan måste upplevas! Sjuk känsla i hela kroppen, speciellt när det bara var en glasveranda emellan! 
Har mycket bättre bilder på kameran men har inte lyckats föra över dom än, så ni för nöja er med dessa från mobilen sålänge :) 

New in 👌🏼

I silver och light rainbow💙 och ringen star denna gången 😉 älskar dom!!! 💕
Från små pyren Packar 👌🏼


Kähler

Älskar dessa vaser ! Köpte mig själv en och kan ibland bara sitta och titta på den så fin den är 😍 haha 
Nya gardiner ??


Nu är jag ute efter nya gardiner till vardagsrummet ... Tycker det är lite stelt hemma med bara grått, silver och vitt/svart nu när man städat ut julen...  har försökt att lägga in en färgklick i form av ljus, blommor, bordsunderlägg, dukar, men inget som jag trivs med ! Tröttnar på allt och tar bort det :( så nu är det sol från början igen ! 

Nu vill jag skaffa nya gardiner , i beige eller brunt tänkte jag? Lite rustiskt... Det ger myskänsla tycker jag ... Som typ på bilden här nedan ... 
Ni får gärna tipsa !! 
Femilet

Nu har jag äntligen köpt mina efterlängtade underkläderna från Femilet 😃 såå sköna och snygga! Det är dock andra trosor än dom på bilden ..,
Köpte dom på snyggt under här i Trelleborg ... Supernöjd!! 

Har även internetshoppat en massa på Nelly. 😁 farligt 
En man som heter Ove

Kom nyss hem från bio... Filmen var bra , tragisk komedi kan man väl säga , för den var rolig samtidigt som den va hemsk. 

Bakom varje bitter, otrevlig  och sur människa finns det en historia, anledningar till varför man är som man är. Man måste bara lära sig se det fina hos människor . 

💗

RSS 2.0