Godmorgon!

Har ni sovit gott? I have! ;)
Nu ska jag äta frukost innan jag börjar städa och fixa inför ikväll. Brukar lyxa till det ibland på helgerna :P



En salig blanding :P : Bulle med ost, skinka, philadelphia & inlagd gurka och en bulle med avocadoröra (Supergott!), Ägg, Melon, Wienerbröd och äpplejuice.

Nu kommer jag vara mätt i några timmar :P


heeej

Nu ska jag ut och fixa lite ärenden, sen ska jag träffa Emlan en stund, vi ska göra en pumpalykta, får se hur det går.. :P Två smartheads :D   Kommer säkert sluta med att pumpakärnorna kommer flyga runt i hela rummet och fastna i tak och väggar.. haha ..neeedå.. Den kommer bli jättebra tror jag, kommer nog bli riktigt fin!!!! :)

Sen blir det Idol och film ikväll, med godis och Ben&Jerry (har varit så sjukt sugen på det i veckan!!)
Har inte hyrt film på länge, och där är några jag vill se (Tipsar om dom sen om dom är bra!)



Trevlig kväll allihopa!



What to do?

Älskar dessa skorna.. Hur häftiga är inte dom liksom? Kilklackar med nitar... tråkigtnog är dom sjukt obekväma! :/






This boots are made for walking

Igår fick jag äntligen använda mina rosa regnstövlar :)  Det regnade ju som satan hela dagen igår :S Usch! Hatar regn! well well, stövlarna fick sin debut i alla fall!




Ebbas stil

Nu innan jag lägger mig ska jag kolla på Ebbas stil som jag spelade in här om dagen.
Godnatt på er!




solat

Idag har jag haft fullt upp hela dagen sedan jag slutade. Jag, Emlan och Snuffi har nog varit i alla stans butiker.. haha.. Tycker så himla mycket om att va med dom... För vi är så lika på så många sätt alla tre... Lika förvirrade.. haha
Nu har vi precis varit och solat :) Det krävs inte mycket för att jag ska bli brun. Blir det så jävla lätt!! Så nu är jag brun som en pepparkaka :)




Större bröst?

Wonderbas nya BH- Full effect

Ska göra brösten 2 kup-storlekar större


fylligare bh: två storlekar större byst från varje vinkel, garanterad effect!

lättare bh tack vare en smart gel och luft vaddering
sexigare behå: ger en rund och fyllig men ändå naturlig byst



Finns att köpa på bl.a Nelly.se, uppercut.se och vissa Lindexbutiker.


Trötter!

Igår träffade jag Micki och gick en runda i stan, köpte och fixade lite jag behövde.
Sen på kvällen åkte jag och Emmeli hem till Sofie. Hon bjöd på risbollar, så gott! Vi prövade utklädnad och lite sånt inför lördag.. :)
Vi alla kände oss sjukt trötta igår! Jag kände att jag snackade som in i helvete hela tiden, tror det är en biverkning av min trötthet...haha...  tycker synd om dom, de måste bli yra av allt jag snackar...


Vi diskuterade iallafall det, hur fan man kan vara så himla trött??
VARJE kväll bestämmer jag mig att jag verkligen MÅSTE gå upp en viss tid dagen efter så att jag ska hinna med allt, ändå ligger jag och snoozar i över en timme ibland! Man tänker ju inte klart när man ligger där yrvaken på morgonen, och då är det lätt att skjuta upp saker.. Tänker först "jag sover 10 minuter till så skiter jag i frukosten" Efter tio minuter: "lite till så skiter jag i att tvätta håret".... efter en sund: "Måste sova mer, jag får skita i att fixa mig idag, får bli något snabbt och enkelt." När jag till sist inte har mer tid kvar så tvingar jag mig upp och får skynda mig som en galning så jag preeecis hinner till taxin en sekund innan den kör. haha... Och varje gång tänker jag att jag INTE ska göra om samma sak dagen efter.
Någon mer än vi som känner så här??

Jag är mer en kvällsmänniska, så på kvällen är jag pigg och lägger mig sent, strax innan 12, Så inte konstigt man är trött? Men det kvittar ju, för även om jag lägger mig tidigare så är jag ändå lika trött.


Bild från i våras. Gud så blek och svarthårig.. :) 


Easytone

Ingen har väl missat reklamen där dom visar en massa snygga rumpor? Reklamen är för Reebook Easytone, Walkingskor. Skorna är utformade så att de tränar vader, baksida lår och rumpa.
För det mesta är ju reklamer extremt överdrivna. Men tydligen ska de här skorna vara riktigt bra?! Funderar på att köpa mig ett par.  :)

 


Reebok- Easytone, Stadium 999:-


Konsten att bli klok

Tänkte berätta lite om Föreläsningen av Stefan Einhorn igår. Den var logisk och enkel! Inget avancerat alls men väldigt bra!

Klokhet, är inte den som är smartast, mest intelligent, eller kan mest fakta. Klokhet är- visdom- Hur bra man är på Problemlösning.
Kan man lösa problem på bra sätt, då är man klok!

Det finns två typer av visdom
1. Analytisk
2. inituitiv


Analytisk
visdom är saker baserade på fakta, regler och studier medan Inituition är magkänslan -Det första som känns rätt att göra i en viss situation. Och den kan man oftast lita på! (Bortsett från när det är fördommar och annat dumt inblandat som kan komma i vägen för magkäslan. För det är förståss inte så klokt)

Han menade att vemsomhelst kan bli vis och att det är något vi kan öva upp genom att vara metodisk och lyhörd. Det är en egenskap som vi alla kan utveckla.

Några av egenskaperna som utvecklar detta är:

Ödmjukhet
Att kunna sätta sig in i andras situationer och försöka förstå.
Tillexempel när man bråkar med någon, istället för att gala och skrika och bara se det från sin egen sida ”Jag har rätt, du har fel”– inställningen ska man istället känna empati. Och se det utifrån den andras perspektiv. Oftast så kan man förstå! (För hur ofta löser man problem och kommer fram till något vettigt när man är arg och skriker?? Men försöker man förstå den andra är det mycket lättare att lösa problemet)
Kommer ni ihåg när man hade diskussionsuppgifter i skolan? Man blev uppdelad på två grupper, den ena gruppen  för, det andra mot. Och så skulle man argumentera och diskutera saken i fråga. Tillexempel abort. Vilken sida man än står på själv så kommer man alltid på argument till både parterna.

Nyfikenhet
-Oftast framställs nyfikenhet som något dåligt, (vilket det är om man vill höra om andras misslyckande) Men för det mesta är nyfikenhet något bra, det är så man lär sig! So keep being curious! ;)

Kreativitet
-Tillexempel vita lögner, som är OK när man gör det för någon annans bästa. Tillexmpel till barn.


Han menade också på att det är bra att känna till egenskaperna som kan förhindra en att bli visare...

Att bara tänka på sig själv!
Talesättet att det känns bättre att ge än att få är bevisat att det faktiskt är så! 
Att ge utsöndrar något i vår hjärna som får oss att må bra. Det är lika mycket njutning i att ge som det är när man äter en god middag eller av sex!

•Ondska
Alla människor har ondska inom sig. Vi alla är både goda och onda. Det gäller att veta sina onda sidor och handskas med dom.

Han illustrerade det med en Indianhövding som inte visste hur han skulle göra inför ett svårt val, han sa att det kändes som att han hade två vargar inom sig, en god och en ond som, bråkade med varandra. Enkelt, sa hans far, Det beror på vilken av vargarna du väljer att mata.

Tankar
Dom kan man inte sytra över!
Han gav oss i uppgift att inte tänka på någonting under 10 sek. - Svårt! man tänkte på allt möjligt eller så tänkte man på att man inte skulle tänka. Hehe.. Sen testade han igen, med att vi fick tänka på precis vad vi ville i 10 sek, förutom en sak!! En Rosa elefant. Vad tror ni man tänkte på??



Mycket handlade också om Konsekvenser. Precis ALLT man gör, har konsekvenser som kommer ikapp en förr eller senare. Det kan vara både bra och dåliga.

Så i stort sätt menade han på att med hjälp av att kunna använda dessa egenskaper så kan vi bli bättre ledare, medarbetare och medmänniskor om vi väljer att växa i visdom. För den finns redan inom oss, men det är upp till oss om vi väljer denna väg. 




New in!

Jen & Berry - kanelbulleglass
låter sjukt gott!! Hoppas den kommer snart så man kan smaka







Mirror mirror





Mössor!

Snart är det dags att börja använda alla stora halsdukar, mössor och vantar. Just nu vill jag ha en svart mössa. Liknande de på bilderna. Så tänkte gå en runda i stan sen och se om jag hittar någon fin.
Älskar assecoarer!



Vero Moda 99.95 :-




Tiamo, (Scorett) 169 :-


 


Pussycat!

Vårt jobb börjar snart likna en djurpark.. vi har att göra med alla möjliga djur nu förtiden...
Just nu bor här en kattfamilj utanför. En kattmamma och tre små kattungar var det från början, Nu är där bara en kvar men den får också snart ett hem :)

Den här lilla svarta på bilden nedan var den sötaste av dom!! Så sjukt liten, lika stor som min hand! (ni ser, mindre än en smal tegelsten!) Så fort jag kom ut till den (första gången) så sprang den mot mig och ställde sig på mina skor. Sååå sjukt söt liten grej! ville bara ta hem den, men det var någon annan som gjorde det, tack och lov!
 Tycker synd om den som är kvar där ute nu när det är så fult väder :(




Lovely

Nyss hemkommen från Malmö. Hade hur trevligt som helst med mina arbetskamrater, konstigt nog är alla mycket trevligare när man träffas utanför jobb, alla visar en helt ny sida liksom, det gillas!

Vi åt en jättegod middag på Skeppsbron, det godaste av allt var nog ändå hummersoppan man fick till förrätt! (Även om den var i miniformat) :)
Imorgon ska jag skriva lite om vad jag fick lära mig ikväll om jag orkar. :P



Underbara Hummersoppan



Nuuu ska jag duscha sen kolla på Desperate Houswives som jag satt på inspelning... :) :)
Godnatt♥



På väg till Malmö

Nu ska jag och min avdelning (från jobb) till Malmö, vi ska äta på Skeppsbron, sedan ska vi lyssna på en föreläsning: Konsten att bli klok. Så hoppas man kommer hem en aning klokare ikväll då :P

Nä men det ska bli trevligt. =)




Loca, Loca

Igår blev jag introducerad för denna låten. Shakira - Loca, Love it!!! Den har fastnat i mitt huvud...
Hon är så bra som har sin egen unika stil... Och så snygg!!!!



Grrrr... so hot!! (fula byxor dock) ;)


Igår....

Hade jättekul med mina kära vänner igår. Har inte skrattat så mycket på länge. Herregud alltså! Vi fick skrattanfall hela tiden.... Så magmusklerna är iallafall tränade :)
Vi åt på Istanbul, sen var vi hemma hos mig lite och lyssnade på musik. skoj!

Längtar så himla mycket till Lördag, ska bli så kuuuul!! :)
Så ni som är bjudna, Be there! ;) kommer bli helt awesome fest !!

Tandläkarbesök...

Middagen jag blev bjuden på igår var en av de godaste på lääänge. Det var ryggbiff (eller entrecote?) med champinjoner i sås och pommes med smält vitlöksmör på...  Mums!!
Nätterna däremot fortsätter att plåga mig, har svårt att somna, när jag väl somnar får jag mardrömmar, sen vaknar jag, somnar, vaknar, somnar och håller på så hela natten tills jag ska upp igen på morgonen. jobbigt!

Idag blir det en lång dag! började morgonen med tandläkarbesök, har aldrig haft tandläkarskräck, men usch vad jag tycker det är obehagligt när dom rotar i ens mun. jobbigt!
Blev sedan en lång morgonrunda till jobb, härligt... tur det var så fint väder och att det inte regnade.

Nu ska jag snart köra iväg en runda från jobb igen, sen kanske luncha ute i stan? och sen tillbaka till jobb igen. Och ikväll ska jag träffa Anna och Micki, längesen vi hittade på något, alla har jobbat som galningar :P Så får se vad det blir ikväll =)






GG

Det blev ganska lugnt igår, lite cider men inget mer... Kan vara skönt med lugna lördagar lite då och då.. Så kan man ge gärnet nästa lördag, då jääävlar säger jag bara!!  ;)

Idag har varit den tråkigaste dagen på länge!! Fy fan! hemskt när man har så tråkigt....

Men nu ska jag bli bjuden på en god middag, ryggbiff tror jag :) Och snart börjar Gossip Girl ♥ Favorit!




.

Idol och mys hos Emlan och Tobbe igår. :)
Nu kollar killarna på fotboll, och vi tjejer har tråkigt... haha...
Ska väl snart äta nåt så får vi se vad kvällen har att erbjuda :) Lite sugen på att dricka faktiskt... edit: sitter faktiskt med en cider i handen just nu... ;)






Fredagar alltså!

Hatar fredagar(på jobb!!)  Har en stor godisskål framför mig så det kommer folk heeela tiden som ska ha godis och ger ifrån sig kommentarer som dom tror är roliga, vilket dom naturligtvis inte är! Inte ett dugg! Vissa är ju såklart välkomna, finns ju dom som är roliga att prata med också... så nu ska vi inte va negativa... :)

Har sett framemot denna helgen, eftersom jag inte mått så jättebra i veckan. Ska bli sköönt med helg :)


The social network

Idag har The social network Sverigepremiär, filmen om hur Facebook grundades, vill verkligen se den!! =) Så om någon vill på bio, bara hojta till ;)

"En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgenit Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande växer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna... men för den här entreprenören så leder framgången till både privata och rättsliga komplikationer."






sängdags

Märks att man inte sitter vid datorn så ofta, ALLA skriver till en när man väl loggar in... Har suttit fast nu i några timmar, haha...  men kul att snacka med massa gamla vänner :) t.o.m tjejer som raggar på mig?

Kollade på Vampire Diraries innan, sooo haaawt! ;)

nä, Sängen kallar, och den ser skön ut......... så nu ska jag lägga mig.
Sov gott! Puss och Kram!

Utklädnad?

Vad ska man klä ut sig till nästa helg då??! Jag har lite förslag och troor vi kommit fram till något, men ändå bra att ha plan-B ifall det inte skulle funka!




Jag som svart ängel, Halloween förra året.


Breaks up!

Gud jag är en riktig Blogg-Nörd, med STORA bokstäver!
Jag blir skitledsen när alla helt plötsligt börjat göra slut, och jag känner inte ens människorna?!! (Läser inte ens alla de inblandades bloggar) Men blir ändå ledsen.  :(

Alla passade ju så bra tillsammans! Ment to be couples juu!!


Blondinbella och Nils


Natacha och Dhani


Paow och Hugo




Lunch

Var ute och åt på lunchen, min lillebror fyllde år. Skönt att komma ifrån jobb en stund så mitt på dagen :)
Han fick en massa pengar i present, det var det han önskade sig, men alla andra hade presenter med sig också, och eftersom jag inte ville komma tomhänt så rotade jag fram något i väskan, det första jag hittade var en ask Panodil-tabletter. Så det fick han i present av mig :D haha... Han tyckte nog jag var jävligt snål, men när han sen fick ett bankkort laddat med massa pengar så ändrades nog den uppfattningen. God mat i alla falla och snygga servitörer.. Haha. skoja!


Trick or Treat


Igår träffade jag Emlan och Snuffi en stund och planerade lite inför Halloween. Synd det inte är lika stort här som i USA, hade varit skithäftigt om hela landet blev som en skräckfilm för en kväll.... men men, det blir ju vad man gör det till! :) Sitter man hemma och gnäller så blir det inte bättre, så vi tänkte ha en liten Halloweenfest. Ska bli skitkul! :)

Första snön kom ju igår också.... tidig vinter iår! Det positiva är ju att det känns så himla skönt att gå ut och gå när det är så kallt, och andas in den friska luften, man riktigt känner islukten! =)







Your guardian Angel







!!!

Nu har jag haft tre helvetes nätter. Fy fan! Sover dåligt, ligger och vrider mig, ligger vaken, börjar grubblar, får ont i huvudet, kan inte somna!! Och inatt mådde jag så himla illa och hade ont i magen... Mår fortfarande lite illa faktiskt. Hoppas det går över under dagen.
Blä!

Har varit så tråkig på att skriva här... Något speciellt ni vill att jag ska skriva om?


Nä nu längtar jag bara tills jag slutar så jag kan göra nåt kul.

Hörs snart.

Jag älskar bröst!







Rosa Rattar

Någon som smakat?  riktigt goda! och stöd mot bröstcancerfonden.




The last airbender

Oj, såg att jag inte skrivit på länge :P
Har inte skrivit sen i lördags då vi var på väg till Malmö. Vi var iaf på bio och såg The last airbender, se den inte! Skitkass! eller så var den bara för mesig för min smak. Gillar egentligen inte fantasy filmer men vissa kan vara bra, så jag gav den en chans, men nej! Ville bara att den skulle ta slut, satt och underhöll mig med att lista ut var jag sett skåderspelarna innan. Och kom fram till att jag kände igen en av huvudrollerna, det var en av vampyrerna i Twilight, ni vet han blonda med spännda ögon som ser ut som att han skitit på sig?! Och rätt var det! För det var han sen när jag kollade upp det på imdb. ;)
Man märkte inte ens 3D effekterna i filmen, men den nya Saw-filmen ska vi definitivt se i 3D  :)

Men jag ska inte klaga, för jag hade underbart sällskap♥ och det gör allt! Vi hade en jättetrevlig kväll. :) Vi var ute och åt sen satt vi en stund på Expressohouse och drack chailatte, nya vinterfavoriten :)







Snart, Destination: Malmö!



Oh Yes!
Ha en trevlig lördagkväll! :)




Silver!

Hittade ett skitsnyggt nagellack igår! Silver, men inte vanligt silverlack utan riktig metalic liksom! :P Syns inte så bra på bilden..



Läckert! ;)


I love shoes!

Här om dagen köpte jag 5 par skor! Jag är sjuk i huvudet, men jag älskar ju skor! Köpte två par vardags boots/kängor som jag kan ha på jobb. Och tre par high heels. Får säkert lämna tillbaka nån.. får ångest när jag köper så mycket.
Inte alla som gillar kilklackar, men sedan jag började med det förra året så kan jag inte mer än älska dom!



Nelly.se



Bite me!

Vampires började idag :D
Att ett program kan ge mig lycka?
Ska kolla på det nu....
 Godnatt!




Nu!

Idag blev jag stoppad av polisen, det värsta av allt var att jag inte såg kärringen som stod och vinkade och hoppade att jag skulle köra åt sidan.. haha.. Det var alkoholtest. Tur jag inte tog ett sup på jobb innan jag körde hem! Det brukar man ju göra en torsdag eftermiddag?

Nu ska jag bada... Är så trött så jag vill bara lägga mig ner i ett varmt skumbad. Min kropp behöver det.





Mun-Orgasm!

Kladdkakan blev lyckad igår.. Supergott! Den tog slut snabbt i alla fall..:P  Emlan fick ju nästan kaffet i halsen när hon trodde att jag skulle äta upp hela sista biten som var kvar.. haha 
Sen kollade vi på film, The Runaways... Storyn om Joan Jett. Ganska bra faktiskt.  Älskar att kolla på film med duntäcke på mig.. såå mysigt... =)





me

Hittade en gammal bild... från när jag var ca 18...




nu ska jag....

Nu ska jag möta upp Snuffi, vi ska baka kladdkaka! :) Har varit så sugen på det, min senaste jag gjorde här om dagen blev ju helt misslyckad!! Hade slått ihjäl Timern (vid ett annat tillfälle) så jag glömde bort tiden :( Istället för kladdkaka blev det en torr äcklig chokladsockerkaka... Hoppas det går bättre idag, men det gör det! :)

Haha... Fy fan vad jag haft sötsug på senaste.. Inte likt mig. ^^






Lev nu!


haha så sant! Någon som känner igen sig?? Kanske inte nu när jag jobbar (som tur är har jag ett jobb som innebär att jag kan släppa allt så fort jag går utanför dörren.)
Men under skoltiden.... Då var det alltid så! Så fort jag gjorde nåt kul eller var med vänner, gick jag runt och oroade mig för att hinna med allt jag skulle osv och när jag satt på lektionerna, tänkte jag på allt annat utom det jag skulle...då satt jag och drömde mig bort i planering av helgens fester och allt annat kul som skulle komma. konstigt.


Blond-times!





 

haha... hittade en massa gamla ego bilder- :P


sushi ikväll

Ikväll ska jag träffa Micki, vi ska promenera lite, det har ju varit så fint väder idag! Även fast det är sviiiinkallt. Blev vinterjackan idag faktiskt!
I alla fall, vi ska köpa sushi med oss hem, (Hade velat beställa 100 bitar!) sen kommer Anna också och äter med oss. Så det blir god mat framför TV:n! :)
Massa bra på TV ikväll som jag vill se. skoj skoj.



Filmtips



The blind side
-
verkligehtsbaserad







Sopa under mattan

Igår när jag kom hem från jobb så städade jag som aldrig förr!!! ...    Var taggad som fan, så man får ju passa på! :P  Oh GOD vad jag röjde undan, slängde, sorterade hela kvällen.
Far runt som en tok. Ni vet när man blir helt inne i det man gör, och till och med glömmer bort att äta? Glömde helt bort både tid och hur jag egentligen såg ut. Glömmer ju bort att man kan se in i lägenheten hur lätt som helst! Haha..  Speciellt nu när  det börjar bli mörkt så tidigt.
Var inte klar förrän vid  11 nån gång med att sortera kläder (IGEN! Får göra det hur oftas som helst) och det blev en stor låda ner till källaren. 

Jättefint blev det i alla fall. Skönt att komma hem när det är så fint :) Nya blommor, färska fruktet, skurat golv, och en svag doft av såpa i köket. Nya ljus i alla ljusstakar och allt skiner…..... Allt synligt ja!  men inne i klädkammaren, alla  skåp och lådor... där möts du av en krigszon, för det är nämligen där jag ställt all skit som stökade, en lurstädning som kan lura vem som helst, så länge du inte öppnar dörren.






Hudterapeut ?

Har suttit och kollat olika utbildningar nu de senaste dagarna, ska nämnligen på möte hos en studievägledare imorgon igen.

Har aldrig vetat riktigt vad jag vill plugga just för att mina intressen är så breda. Jag är intresserad av väldigt lite inom väldigt MÅNGA områden, och det har gjort det väldigt svårt för mig att välja just en sak!

Men efter mycket tänkande, sortering och uteslutande i mitt huvud så har jag bestämt mig att jag antingen vill plugga till något inom skönhet, ELLER företag (då jag även trivs med att jobba i företag) då med inriktning mot media, PR, marknadsföring, reklam, projekt etc... något åt det hållet.

Är väldigt inne på en hudterapeut utbildning. Tror det skulle passa mig perfekt! Tycker det är så kul med allt inom skönhet. + att man hade fått mycket av den sociala biten, kontakt med kunder osv till skillnad mot kontorsarbete, men där finns dock andra fördelar... fast arbetstid m.m.

hmm... svårt val!

Mitt drömjobb hade varit att jobba inom en tidning, modellagentur, sminkföretag eller skönhetssalong.




Underbart


Vellingeblomman

Igår körde vi en runda till Vellingeblomman. Alltid lika kul :) Dom hade ju deras stora Halloween utställning nu också. Köpte lite ljus och lite sånt smått.
Sen tror jag att jag sov mestadels av kvällen. Förutom när jag kollade på premiären av GossipGirl, jag bara ÄLSKAR det! 
Sen kunde jag inte sova när jag skulle lägga mig eftersom jag hade sovit så mycket redan. Så fick sätta igång en film... blev P.S I love you. Så sorglig film :(




lalala

Hade skitkul igår med tjejerna :) Vi förfestade hos Micki och sen bar det av till Malmö. Det blev Etagé.
Gillar inte det stället sådär jätte mycket.. Men vi hade riktigt kull!! :) Ska börja gå ut i Malmö oftare, mycket roligare folk där.
Sov kanske 4-5 timmar inatt, sen gick vi upp tidigt igen och gick en runda i stan, sen åkte vi till Malmö för att shoppa lite mer. Lagom trötta och bakfulla.. haha. Kom hem för en stund sedan så nu ska jag soova, sen blir det god middag och lugnt ikväll med film och godis! Tror jag? Eller ska man festa ikväll igen? kanske.


Tog tyvärr inte så många bilder... blev bara dom här :P 





Slitz

Igår läste jag ut Bingo Rimérs självbiografi, mycket underhållande läsning!
Han har verkligen haft/har ett roligt liv! =)

Fick mig att minnas tillbaka den tiden då jag själv blev frågad att vara med i Slitz (även Moore). Tänk så hade man satsat på det istället... Satsat på att bli glamourmodell, haha...då hade man nog levt ett helt annat liv nu. 
Tur man inte gjorde det :P  




Tonight!


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna helgen... men som det ser ut nu så tror jag det blir fest ikväll och lugnt imorgon.
Blir nog utgång i Malmö då! :) Längesen jag gick ut där så det kan bli kul..




söt

Här flög precis in en liten fågel i receptionen, en talgoxe tror jag det var. Stackaren var helt stirrig och förvirrad så den flög och krockade mot fönstret typ hundra gånger tills den svimmade :(  Den låg på rygg som en bebis... Sen kom en hjälte och tog ut den :)
Nu sitter den i buskarna där ute helt chockad och kollar åt alla håll..
Hoppas den klarar sig och flyger iväg snart.




Leave


Jag vill bara säga upp mig på jobb, sälja lägenheten, packa mina väskor och dra till Vegas. Och sedan resa runt och se världen, och träffa nya intressanta människor.  Oh yes baby! ;)


1 år sedan



Ett år sedan, som jag satt chockad på jobb hela dagen.

Vi minns dig varje dag! 
fina ängel. 








torsdag


Jag har blivit riktigt duktig på att äta ordenlig och bra frukost på morgnarna. Idag åt jag grova mackor med leverpastej och ost, ägg och acia-bär juice till det (ska tydligen vara bra). Bra start på dagen= bra dag!


Ikväll ska jag äntligen färga min utväxt :) Och kanske göra lite slingor. Emlan kommer hem till mig och fixar det!  ;)
Tänk att det redan är torsdag! Snart herlg igen juu :) :)






Ups and downs

Från och med igår älskar jag tisdagar.. Desperate Houswifes började nämnligen igår... Och nu börjar allt annat bra också!! =) Gossip på söndag och snart Vampire Diaries också! 
I alla fall. skar upp en mango och melon och satt och kollade på desperate. såå gott med mango. Mys-tisdag! 


För övrigt så känner jag mig inte alls pigg på att skriva här.. Jag har mina Ups and downs som alla andra... just nu är jag nere i en lite svacka, konstigt med tanke på att allt är ganska bra. Mår bättre än på länge nu, men det är ångesten som kryper fram.
Ångest är den äckligaste känslan som finns, den kommer smygandes och tar över min kropp helt. Jag känner stort obehag! Känner en tyngd i bröstet och det känns som jag har en klump i magen. Hatar det!
Allt känns bara skit då! Allt blir värdelöst!
Jag blir så trött på allt och alla.. vill bara be alla dra åt helvete... men det kan man ju inte göra :)
Jag har alltid försökt förtränga när jag mått dåligt och gjort en massa saker för att tänka på annat och slippa tänka på det som får mig att må dåligt.
Men nu har jag börjat tillåta mig själv ha dåliga dagar helt enkelt.. Mår jag dåligt och allt känns skit så får det vara så! tänker inte anstränga mig och låtsas må bra. Därför låter jag hellre bli att skriva nåt här än att skriva massa tråkiga saker. Jag vill lämna det utanför.
Så var det med det :)



Paulina

Har så sjukt mycket tanknar inom mig just nu. Om ALLT möjligt. Så många tankar, så många beslut.






Jag missbrukar....

..... läppbalsam!!  Vid denna tiden varje år så blir jag helt beroende av läppbalsam av alla slag. Först var det lipsyl men de senare åren har det varit försvarets hudsalva. helt beroende av att smeta på var 10:e minut.. haha 


Bingo Rimér

Igår när vi var i Malmö passade vi på att kolla lite inne på Mobilia.
Köpte en Bok, ingen mindre än Bingo Rimér - En Flickfotografs bekännelser
Verkar vara spännande läsning :)




Tatto Expo

Har haft en jättebra helg. Igår firade vi mammas födelsedag på Elysée i Malmö. Vi åt Fondue, och Tobleronemousse..  alltid lika gott! :)

Och Idag har jag och Micki varit på Tatto Expo i Malmö. Ville få lite inspiration till mina kommande tatueringar..
Slutade med att jag piercade mig... Iragus! Syns liiiiite på bilderna om man kollar noga...






1 Oktober

Skönt att det är fredag! Ikväll ska jag köpa en massa gott, se Idol och hyra filmer och bara vila och ta det lugnt, behöver det! Annars kommer jag bryta ihop närsomhelst. :(
Imorgon ska vi ut och äta, fira mamma som fyller år, ska bli trevligt.
Och på söndag blir det nog något annat kul :)
Får se om jag orkar skriva nåt mer ikväll... Jag har ju köpt en massa fint, kanske kan lägga in lite bilder på alla mina nya inköp?! :)







Kenza&Tyra Show

Det var ju premiär för Kenza & Tyra Show igår..Försökte kolla på det.. Men skitet flippade ju hela tiden, antagligen för många som kollade samtidigt :P
Jaja, får se det en annan gång då, det lilla jag såg verkade roligt i alla fall :) 
 (fast inte SÅ roligt som dom fick det att låta) :P 

 




Wonderbra

Vi har tydligen fått en ny underklädesbutik i stan. Såg att dom hade märket Wonderbra, hur bra som helst ju!! Deras BH:ar är några av de bästa enligt mig. Jag har 2 st från dom.
Så tjejer, om ni vill ha en rejäl klyfta så är det wonderbra som gäller ;)




Wonderbra Ultimate Strapless


RSS 2.0