Maleficent

Åhh vill se denna!! 
Som alla säkert vet älskar jag ju disneyfilmer och och även once upon a time som handlar om alla sagofigurer ... Så denna filmen kommer jag nog tycka om!! :D
The law of attraction

Du styr själv över ditt liv! (Under vissa omständigheter givetvis.... Vissa har mer tur än andra, och man drabbas av olika saker i livet... )
Men just det man kan påverka själv! Hur man ska må, vilka mål man har, var man vill komma... Du har världen i dina händer! Allt detta låter klyschigt, som alla quotes man läser. Men detta är så sant!!

Om man bara tänker på tråkiga saker, så blir man dyster och ens liv blir tråkigt, lägger man tankarna åt roliga saker istället så är man glad.. 

Pröva själva! under en hel dag, tänk bara på hur du VILL att ditt liv ska se ut....hur man VILL må... Tänker man så här varje dag och om man tänker att man redan har det/att det ÄR så,  så kommer automatiskt ens handlingar leda en dit. 😊
Det är lite som att be, men inte nödvändigtvis till Gud, men just att våga tänka och Önska sig grejer! 

Ens liv Är som en bok... En tom bok, där man själv fyller i sidorna med det man gör, säger, väljer osv... Allt man gör/gjort påverkar hur de kommande sidorna ska se ut ... Ta chansen! 
Lätt att säga, svårt att göra, men värt att försöka i alla fall! 
Man måste vinna i Sig själv, tro på sig själv , då är man en vinnare! 

Som titeln säger - man drar till sig det man vill...... Think good thoughs, THATS what you Will attraction to you... ;)Naturligt/ekologiskt

På Nyhetsmorgon pratade de om ingredienser i naturliga/ekologiska hudvårdmärken. 

Sanningen är att märken som kallar sig detta sällan är det! Producenterna är väl medvetna om att allt fler börjat tänka miljövänligt.

Visste ni att kraven för att få en eko-cert (alltså certifiering att få kalla sig ekologiskt märke) är att produkten måste innehålla minst 10% av ett naturligt ämne.. (Tex en frukt) Det är ett skämt!!!!  Resten då?! det kan vara vadsomhelst !!! Förstår ni?? Så tror kunden att den använder något som är helt naturligt eller ekologiskt, när det i själva verket inte alls är så! 

Dessutom KAN inte ett märke vara helt 100% naturligt. (Såvida det inte bara är en ingrediens, och då är det ingen produkt..) Då en sammansättning av minst två komponenter ÄR kemisk! Allt är kemi....

Vissa menar att kemiskt framställda märken skulle kunna ge farliga reaktioner, ha för starka ingredienser osv. Därför låter det bättre med "naturligt"  MEN om ni tänker efter.....
De flesta allergier är just mot "naturliga" ämnen så som nötter, tomater, växter osv osv.. Så det är inte alltid det vänligaste mot huden och betyder inte att produkten nödvändigtvis är bra.

Jag är absolut inte emot naturliga/ekologiska märken... Däremot falsk marknadsföring! Då konsumenterna tror att de gör något bra. 
Därför ska man som konsument inte alltid tro på allt som media säger.... Som tex bli rädd eller skeptisk när ingrediens tas upp som "farliga", som exempelvis parabener, alla vet att det är "farligt" och är nöjda om produkten inte innehåller just det ämnet som de känner till som farligt...men egentligen är det inte många som vet varför det är farligt... Dom vill bara inte ha det för dom hört det... . Men vad används istället när det tas bort? Det är sånt man också ska tänka på....  ALLT är farligt i mängder!!!  Meeen det är en annan femma, nu kom jag av mig i ämnet :) 
 Det bästa är som Annica Forsberg säger, att rådfråga en professionell hudterapeut för att få den bästa hjälpen och bästa produkter inom kategorin professionell hudvård och inte lågkvalitativa produkter. Där återförsäljarna oftast inte tar ett ansvar. 
Det ÄR skillnad på produkt och produkt. 


In och läs Annica artikel på hudspecialisten.seEos läppbalsam

Godaste läppbalsam och återfuktar läpparna jättebra!! Jag har den rosa, jordgubb :) 
Dessutom gott att pussas med!! 😊Finns på kicks bl.a. 

Happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you. But if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder…
Världens jobbigaste dag :(

Har haft en riktig hemsk dag!!!! :(( 
Morgonen började med att damon låg typ döendes i hallen.,, han kunde inte röra sig, inte resa sig , inte ens sitta!.. Jag bar honom lite, klappade och pussade han lite och la ner han på golvet och han bara dunsade och föll ner !! ... Ingen kraft i benen... :(Han försökte verkligen men det gick bara inte.!!!!!  Alla fyra benen pekade åt vars ett håll och han skakade och skakade... Jag blev jätte rädd, Ringde veterinären och fick åka akut med han... Han fick smärtstillande, dropp, de tog röntgen bilder och massa annat... Riktigt hemskt att inte kunna hjälpa han och se att han bara försvinner... 😢 har nog aldrig kört så rädd och snabbt... 

Jag hade dessutom tidiga kunder som snälla Johanna fick ringa och ändra och all min planering förstördes... Vi skulle tvätta och städa på salongen, beställningar skulle göras, pappersarbete och massa annat....men mamma var så snäll och passade damon på eftermiddan så jag fick tid att fixa lite... och som tur är hann jag (vi) med allt vi skulle..! :)
Skönt!! Vi ville att det skulle vara rent o fint när de andra tjejerna kommer tillbaka! :) så allt löste sig...  

Hoppas bara damon blir bättre nu ... Han har vilat och sovit hela dagen ...

Bild från igår... Lillen 
Naglar

Idag har jag byggt naglarna :) fast utan tippar så har liksom inte förlängt dom utan bara byggt på dom egna naglarna :) fräscht och fint tycker jag! :D 
Kan ju inte ha för långa med tanke på behandlingarna jag gör  :) 
Beautyful Katniss!

Wow vilken kvinna! Såg precis cathing fire (nya hunger games) med min syster... 
Gud vad katniss är snygg! 

Ögonfransförlängning
Vill verkligen rekommendera er om de bästa när det gäller Eyelash extensions, nämligen oss själva !! ;) jag vet att det är fult att skryta och säga att man är bra på något och bla bla bla.... MEN vi på Studio Younique är ju verkligen grymma!!! :)
 Både jag och sofie har fått riktigt bra rykte om detta (salongen har bra rykte överlag när det gäller alla behandlingar) men just fransförlängningar verkar ha spridit sig. Man får höra så mycket !! . Många nöjda kunder!!! :D Riktigt kul att höra!! Dessutom har vi väldigt billiga priser på just detta jämfört med andra salonger...  
Disney on ice <3

ÄLSKAR DISNEY!! Såååå fint!! Blir som ett barn på nytt 🙈


Dolls

Mamma gör så himla söta dockor (baby-dockor) 
Jag fick en igår... Den rosa! Så himla sööööt älskar den!! <3 
(Fast damon planerar nog att mörda den) haha

Haha
World of fantasy

Såg även Tingeling filmen igår (hade riktig slappe dag igår, bara film och massa gott) 
Ska på Disney on Ice nästa helg, och Tingeling kommer vara med där bl.a och det var den enda filmen jag knte sett av dom, så nu är jag updated ;)
Blää

ja... Jag vet att jag är tråkig... Ska bara få inspirationen tillbaka ... Den är på väg ;) 

Har precis sett 12 years a slave.... Äckliga jävla människor det finns! När jag ser sånt önskar jag verkligen att det finns ett helvete där sådana svin ligger och brinner och plågas i all evighet!
Okej , nu låter jag som ett psycho men, så känner jag verkligen! Hade slaktat dom själv om jag hade kunnat... 
Översittare, orättvisor, girighet och människor som misshandlar djur, det värsta jag vet .. 

Puss och Godnatt på erWhats your story ?
Nyår med finaste

Hejdå 2013, välkommen 2014! 
Det gångna året var både ett av de jobbigaste åren i mitt liv, på många plan.... Men även mycket stora bra saker som hänt... Blandade känslor ! 
Nu hoppas jag på bättre tider... 

Bra kväll igår med supergod trerätters middag... 
#Lekar #dricka #vänner #kul #NYTTÅR
RSS 2.0