Lady Gaga - Monster Ball Tour

Bokat






Valborg

Jaha.... idag är det Valborg.
För några år sedan hade jag säkert redan stått och druckit någonstans. :P
Men nu känns det inte som en stor grej längre. Får se vad jag hittar på ikväll... Lund kanske? Verkar som många ska dit.

Trevlig Valborg!




Godmorgon!


Nu är jag på jobb, sitter och dricker lite kaffe.
Mina vänner ska ha champagnefrukost... Ska försöka göra allt snabbt så får jag se sen om jag kan smita iväg här i från en stund. Hade varit trevligt.





Nipple covers

Det har faktiskt gått bra med att inte slösa en massa pengar på onödiga saker, Har redan sparat ihop en hel del :)
Igår var det shoppingdag på valen (ingen stor grej) men i vanliga fall hade jag säkert handlat en hel del, igår köpte jag bara barnkläder, baslinnen, och nipple covers + fashion tejp.

Det känns bra att spara när man har ett mål, i detta fallet att resa en massa :)
Nu har jag bestämt hotell och allt om jag åker till Egypten, Huragada. Så det är bara bokningen kvar nu....



Nipple covers och fashion tejp. Jävligt bra uppfinningar.
perfekt när man ska ha klänning eller linne utan BH, eller när man har lösa kläder som man vill hålla på plats ;)
 


blablabla

Gud vad jag är trött... Har precis kommit hem. Har varit och hälsat på världens sötaste unge :)

Vi har ätit grillat, och äppelpaj (Som såg ut som den i American Pie, alla tappade apetiten när jag sa det :P) Skitgott iallafall! :)

Nu ska jag kolla på Vampire diaries... Jag döööör så bra det är!



söta Arvid!



Jag mår bra!


Jag har mått jättebra nu ganska länge och det känns så jävla skönt!
Ni som läst bloggen från början vet att jag har mått dåligt ett tag... men inte nu mer! 
Jag tänkte på det idag..... det är något som saknas, något som känns konstigt, annorlunda. - Jag har blivit av med den tyngden jag bar på varje dag, VARJE sekund! Det som tyngde mitt hjärta som jag nästan hade vant mig att leva med. Mina hjärnspöken och ångesten har försvunnit, allt skit har försvunnit från mitt huvud, det är inte viktigt för mig längre. Jag har lyckats bli av med den. Och det känns UNDERBART! 

Man kommer alltid att ha kvar sina upp och nedgångar, livet är en berg & dalbana. Men nu känns det bra!


förvirrad. glad. besviken. kär. dans-sugen.


trist

Jag tycker det är så himla synd att när de kända stoblaggarna köper något så har alla det sen. skittrist!
Visst, jag får också inspiration från olika modebloggar och köper ibland de plagg jag tycker om eller liknande.
Men det har hänt mig ett par gånger att jag köpt något som jag tyckt var fint, ett par dagar senare ser man att en känd bloggerska har köpt det, då vet man att alla kommer att ha det! inte alls kul om alla har samma jacka eller samma bikini på stranden tillexempel! Jag har faktisk funderat på att lämnat tillbaka saker någon gång pga detta. 
Hände nu igen!! Köpte en fin bikini för några dagar sedan. Funderar på att lämna tillbaka det nu! arg*



Varför?

Varför är det så att oavsett hur stark och självsäker man än är så är man så svag inför vissa personer?!  Varför är det så att vissa har någonslags makt över en?
Jag kan vara väldigt bestämd och veta exakt vad jag vill. Har alltid gått min egen väg, och står för vad jag tycker och tänker. Men det finns ett fåtal människor som har den makten att rubba det! Och det värsta är att... dom vet om det!





gårdagen...

Det gick bra med Emmeli igår, det går framåt!  :) Hon är superduktig och det kommer blir skitbra när allt är klart!
Det blev även en del snack, hon agerade psykolog för mig :) (Tack för att du lyssnar!)  Det är inte alltid lätt med alla känslor, ibland behöver man prata lite.
Sen när jag kom hem åt jag hemlagad pizza, så jävla gott!
Idag ska jag bara göra massa tråkigt som man bara måste göra... :( Har mina kläder utspridda över heela lägenheten, ALLA mina kläder (och det är inte lite)!
Ska även ut och köpa presenter till små kära barn! :)
Imorgon blir det en betydligt bättre dag! :) kalaaas!



Söta Emlan :)



Smyge


I söndags var det så fint väder, så vi körde ner till smyge och åt glass! :)
Det känns så mysigt när man är där... skön stämning och jättefint är det också!







försov mig

Idag vaknade jag kl 6, superpigg! Så jag stängde av larmet och tänkte ligga 5 minuter till. Sen vet jag inte vad som hände... jag måste ha slocknat på mindre än en sekund. Och vaknade 20 minuter innan taxin skulle gå!!! Jag hann inte ens duscha eller sminka mig!! :( Så jag såg ut som en zombie. haha... Pinsamt nu när vi har så mycket utlands besök på jobb! Man vill ju se ordentlig ut!

Ikväll ska jag träffa Emmeli, hon ska öva mer på frisyren.. Hon hade lite nya idéer, spännande :)


Lördagen i bilder














Dance!

Har haft så mycket att göra idag! Nu har jag precis kommit hem, var ute och åt med Micki på Harmony och pratade om allt sjukt som hände i helgen... haha
Hade så himla kul! Det hände så mycket.... så mycket sjuka grejer.. haha.
Var på två förfester, hade supertrevligt på båda. Jag skrattade så himla mycket att jag hade träningsverk i magen igår :P
Håller på att lägga in bilderna nu... men internet går i snigel-hastighet, så det tar en stund... Lägger upp dom snaart.




:)

Trots att det är måndag så mår jag otroligt bra!
Har så mycket på gång och jag ser verkligen fram emot allt som kommer att hända nu ett tag fram över. :)

Bland annat:
• Babyshower  (maj?)
• Emmelis Visning där jag ska vara modell (maj)
• Fotografering (juni)
• Min födelsedag (juni)
• Hemligt :)
• Göteborg (sommaren)
• Resa utomlands (sol och bad-semester) (sommar/höst?)
• Stockholm (hösten)
• Blog Awards
• London (hösten)
• Lady Gaga konsert (hösten)
• Kanske Australien? (vintern)
• Kanske Thailand? (vintern)

+ allt annat som sommaren innebär...  - Alla underbara sommarkvällarna, Sitta och dricka vin och snacka, Uteserveringar, Goda fruktiga drinkar, grillkvällar, Korv med bröd och öl, brännboll, Liseberg, Köpenhamn, Ströget, Tivoli, bada, skratta, solnedgångarna och sällskapet av alla goda vännerna!  ♥


För övrigt är det mycket annat på gång i mitt huvud också... Blandade känslor.


Karma

Jag tror starkt på karma, det är min livsfilosofi.  Tror absolut på att det man gör i sitt liv kommer tillbaka till en på något sätt. Både gott och ont. 
Om man beter sig illa kommer det att slå tillbaka på ett eller annat sätt. Och är man en god människa kommer man också att få mycket gott tillbaka. Det kan vara allt från pengar, vänner, hälsa, kärlek eller lycka! 
Det känns inte alltid som att det är så. Ibland känns det som att det bara går neråt för en själv och uppåt för folk som inte förjänar det, men i längden brukar det faktiskt vara så. Man får tänka lånsiktigt.






Inga kommentarer...


men FY FAN vad kul jag hade igår :)
lägger in bilder lite senare.

sunny day

Vilket underbart väder det är idag! :) Var precis ute och gick en lång promenad och en liten runda inne på valen... Duktig jag är som inte köpte något fast jag precis fått lön! Köpte bara lite nödvändiga småsaker som strumpbyxor, lösfransar, smycken, underkläder, linnen och hårprodukter... men inga dyra onödiga saker.. :) Känner mig stolt! Har ju som mål nu att spara spara spara!!!! Så att jag kan resa till alla ställen jag vill.

Ikväll ska det festas!!!  Är så jävla taggad!! Har varit festsugen skitlänge nu... Ska äntligen få dricka och gå ut och dansa :)


Kategorier


Har fått klagomål på att jag inte lägger in inläggen i de olika kategorierna (på vänster sida), så nu har jag lagt in dom under rätt kategori :) de flesta iallafall, har en del kvar men det fixar jag imorgon.


:)

Igår var jag med Emmeli, hon testade uppsättningen på mig och lite sånt kul :)  Jag såg ut ungefär som tjejen i The ring (innan det var klart) med allt det svarta håret..haha.. Men sen blev det skitsnyggt, det kommer bli skitbra tror jag!

Fredag idag! Och nu ska man snart äntligen få bo hemma igen :)

Ikväll ska jag äta bakad potatis, min favoriträtt :) :)  (tänkt att man kan bli så glad av mat?)







Amy Winehouse


Den 21 maj ska jag vara hårmodell till Emmeli för en visning som dom ska ha på hennes skola. De ska styla sina modeller som en kändis, Emmelis artist är Amy Winehouse.
Vi ska träffas idag och gå igenom lite och så ska hon öva lite på uppsättningen. Det kommer bli riktigt kul då Amy har en riktig utmärkande stil (och frisyr).
Vi ska se till så hon vinner detta!!! :)




Undrar hur jag ser ut som henne?!



mini

Igår efter min lilla promenad körde jag och hälsade på Sophia och Martin. Vi åt chokladbollar, så längesen man åt det...
Sophia höll på med en väggmålning som kommer att bli riktigt fin! Jag blev helt kär i målningen :)
Hon visade mig också en massa av deras baby-kläder, ÅH GUD vad söta kläder! Strumporna var det allra sötaste.... dom var pytte pytte pytte små!! Jag vill köpa och ha en massa baby kläder bara för att dom är så himla söta!!! haha
Den dagen jag får en bebis kommer jag köpa ALLT till den :)




Nog snackat om bebisar!! Det kommer dröja länge innan jag skaffar mig en.... hur söta dom än är så har jag för mycket jag vill göra innan jag skaffar mig ett så stort ansvar.


ut på promenad

Har inget kul att berätta, mer än att jag ska ut och gå en runda. Vi kanske ses.










KLÄNNING SÖKES

Hjälp! Någon?

Någon som har en kort svart/vit prickig klänning som är lite puffig? (typ med tyll)
Eller om ni känner någon som har en eller vet var man kan hitta en? Någon bra butik eller hemsida?


Liknande den här på bilden:



Hoppas någon vet :)



Hej

Hej!

Det känns som att jag kommer att få en DUNDERförkylning, min röst lät som Darth Vador imorse... Hoppas att jag inte blir sjuk!!

Det har inte hänt så mycket för min del, sitter mest hemma och inte gör någonting. Gårdagens höjdpunkt var när Micki ringde, skrattade under hela tiden vi pratade och skrattade ihjäl mig efter vi hade lagt på. (Kunde inte somna!) Hon påminde mig bl.a om ett uppträdande vi skulle framföra en gång. Vi skulle göra en dans och uppträda på min lillebrors studentfest, men vi kom inte på någon bra låt/dans (det skulle ju vara något han gillade) Enda låten vi visste att han tyckte om var en TETRIS REMIX...Vi pratade om att klä ut oss till klossar i vars en färg (helfärgade från topp till tå) och dansen skulle vara att ställa oss på ett bord och "hoppa" ner på varandra i olika "tetris ställningar"  haha.. vår knäppa humor.. Kan verkligen se bilden framför mig..
Pratade också om hur det kan komma sig att man alltid är på fel plats vid fel tillfälle?! Har ett väldigt händelserikt liv eftersom det alltid händer roliga saker runtom mig. Ingen dag är den andra lik. Och helt jävla fantastiskt att någon förstår en och känner samma :)  haha... 

Eftersom vulkanen fortfarande är igång och askmolnet vägrar försvinna, får jag vara kvar i huset ett par dagar till. Händer inte så mycket, känner mig mest uttråkad. Jävla vulkanjävel! Eyjafjallajökull... Vad är det för namn egentligen?  knappt så jag kan uttala det.

usch vad jag klagar... haha.. men allt känns trist just nu.




DAGENS FRÅGA!

Bröst

- Varför är det inte OK för tjejer att sola Topless?




tuttar, boobies, bomber, pattar, meloner, lökar, rattar, vägbulor, krockkuddar, strutar och allt vad de kallas…

På vissa ställen är det olagligt för tjejer att sola topless. Förstår inte varför? Om man nu ska snacka jämndställdhet borde tjejer kunna gå med sina behag i det fria? Även om det är lagligt på många ställen är det många som höjer på ögonbrynen eller rynkar på näsan.

Förstår att det kan vara upprörande för vissa då bröst kopplas till något sexuellt. MEN Vad är grejen med bröst egentligen? det är liksom fett! Fettklumpar, som alla tjejer har. Vill inte förstöra killars fantasi, men det är sant, de som har stora bröst har mycket fett och de som har små har lite fett?! Inget sexigt med det egentligen. Vad är det som är så märkvärdigt med det? Det borde vara som vilken annan kroppsdel som helst? eller?! Alla har olika storlekar, olika former och olika utseenden på sina bröst, som med alla andra kroppsdelar vi har. Vissa är tjocka, vissa är smala, vissa är långa, vissa är korta... Vissa har stora bröst, vissa har små, vissa har strutiga, vissa har fasta och vissa har häng, ja allt! finns i alla dess färger, former och slag! :)

Killar har ju också bröstvårtor?! Vissa har ju till och med bröst! Så varför ska inte dom ha bikiniöverdel då? Varför anses inte deras bröst vara något sexuellt?!
Om ens pojkvän skulle ha något emot att man solar topless borde man fan kräva att han också ska använda bikini i så fall… hahaha...  Tänk vad skönt att slippa ha det på sig och vad fint det hade blivit när man solar utan bikinilinjer?!
Nä, men helt ärligt så tror jag inte man hade viljat det ändå..Just eftersom det är så sexrelaterat som det är.. man hade bara blivit utstirrad plus att alla tjejer kanske inte hade känt sig bekväma i det.
Men det känns obekvämt just för att vi blivit uppväxta med det tankesättet. Om det inte hade varit så från början hade det känts helt naturligt att gå runt topless och det hade inte varit något sexuellt alls med det. Så vem är den skyldiga till detta? Vem var det som uppfann bikiniöverdelen? Är det redan sen Jesus tid? Eller innan det tilloch med? I vilket fall som helst så är mänskligheten väldigt seg eftersom det inte har blivit någon ändring sedan dess. Tror det dröjer mååååånga år om det någon gång skulle bli helt accepterat.

Jag och några kompisar satt och dikuterade detta igår. Vi kom inte fram till något vettigt. Något som togs upp var att en anledning till att vissa inte tycker man ska gå runt utan är för att ”lämna lite åt fantasin” att det ska vara spännande på något sätt. Jag håller med! Men jag tycker inte att det finns mycket åt fantasin längre när allt är så tillgängligt som det är. Det finns bröst överallt tycker jag. Annars räcker med att man slår på TV:n kl 00.00. Alla har tillgång till allt, så mycket kvar åt fantasin finns det inte. Så var det med det!

Vi lever i en bröstgalen värld :)



Vad anser ni om detta? OK eller inte att sola topless?





haha


(X) Har du haft ett one night stand?
(X) Har du tatuerat dig?
(  ) Har du legat med över 15 killar?
(X) Har du någon piercing? (vanliga hål i öronen räknas ej)
(X) Har du gjort någon form av skönhetsingrepp?

(  ) Dricker du alkohol oftare än 2ggr i veckan?
(  ) Har du kysst en väns pojkvän?
(  ) Har du någonsin blivit tillsammans med en väns ex?
(  ) Har du medvetet raggat på en upptagen kille?
(X) Äger du ett par grenlösa trosor?

(X) Äger du fler string än hotpants?
(X) Går du någonsin utan trosor?
(  ) Har du någonsin struntat i jobbet för att du var bakis?
(X) Har du haft en sexuell erfarenhet med en tjej?
(/ ) Har du medverkat i en trekant?

(  ) Brukar du titta på porr?
(X) Har du varit naken på bild i vuxen ålder?
(X) Föredrar du Doggystyle framför missionären?
(  ) Har du testat droger?
(  ) Röker du?

(X) Har du någonsin varit så full att du kräkts?
(  ) Har du någonsin varit otrogen i något av dina förhållanden?
(X) Har du någonsin varit fem-i-tre ragget?
(  ) Har du någonsin varit i en catfight?
(X) Har du någonsin använt chokladsås i samband med sex?


0-5p: Du är en riktig goodgirl. Du får nunnor att se vågade ut.
5-10p: Du är en normal tjej med ett syndigt ess i skjortärmen.
10-15p: Killarna gillar dig, men tjejerna bör hålla sitt avstånd.
15-20p: Du är en tjej med klös. Både killar och tjejer bör närma sig med försiktighet, denna tjejen rivs!
20-25p: En riktig bad girl. You make Amy Winehouse look innocent!




Trasdocka









Uttråkad, rufsig, osminkad, trött, hungrig, rastlös & sliten... haha


fredags

I fredags var jag hos Sofie... blev några cider och lyssnade på bra musik... riktigt trevligt, det blev dock tidig hemgång för min del, men tjejerna festade vidare på A9 :)

Zion var också där en stund :)
















lugn kväll

Igår skulle jag egentligen gått på fest, men jag började må illa framåt kvällen så jag fick stanna hemma :( Så trist, för jag var riktigt festsugen... aja... får ladda inför nästa helg istället.. :) Iaf GRATTIS KIM, hoppas ni hade riktigt kul!

Istället stannade jag hemma, tände upp en brasa och kollade på Dumbo :) hahaa






Jag älskar scenen när Dumbo "föds" han är så jäääävla söt!! Tänk att ha en liten dumbo hemma?! Han är så himla gullig!!









läppförstoring?

Jag har länge viljat testa att fylla i läpparna med Restylane eller Juvaderm. Funderar på att göra det snart.. Vet inte vilket av det som är bäst, men får kolla runt lite.
Jag behöver inte det egentligen, har inte så värst små läppar men jag tycker det ser så fint ut med lite sådär smått plutiga läppar! :) Absolut inte ankläppar så att det ser ut som man fått sig en rejäl käftsmäll. :P  Vissa kan ju inte ens prata normalt och ser bara sjukt konstigt ut!






Twofaced!

Ibland använder jag bloggen för att ösa ut mig grejer... Och ibland är jag dålig på att fatta mig kort....

Pratade med en vän igår om hur vissa tjejer beter sig. Varför i helvete håller vissa på som dom gör?! Man kan störa ihjäl sig på det! Jag har nog skrivit om detta tidigare, men det är ett återkommande problem.


Om det är något jag har
väldigt svårt för så är det människor som vänder kappan efter vinden. Jag är själv en person med starkt rotade värderingar och skulle aldrig ändra mig hejvilt bara för att situationen eller sällskapet ändras. Jag kan stå för det jag tror på! Och om jag skulle säga något illa om någon har jag alltid sagt det till presonen det gäller också!

Jag vet vissa tjejer som tillexempel snackat skit om mig, spridit lögner eller saker som varit privata osv. Som kan ha varit ganska odiskret utfört, om man säger så.  Sedan när man råkar hamna på samma fest eller liknande, vill dom plötsligt prata, ta kort, va med mig osv osv.

Man behöver inte älska mig, man kan inte stryka alla medhårs. Människor är olika och det är helt ok! Men ogillar man mig kan man ogilla mig hela tiden, kom inte och lek kompis sen. Jag menar, om jag inte kommer överens med en person håller jag helt enkelt mitt avstånd. Fattar inte varför folk gör så?
Man hänger ju inte efter och låtsas gilla den? Folk brukar märka tydligt om dom inte är omtyckta av mig. (Måste tillägga att jag inte ogillar speciellt många, personen måste ha gjort mig något för att jag ska ogilla honom/henne. Förutom vissa undantag sålklart, som bara inte går att gilla ;))



Tjejer är så himla avundsjuka på varandra! Tycker det är så oerhört oattraktiv med tjejer som inte kan hantera att andra tjejer är snygga eller framgångsrika. Det är mycket sällan tjejer gläds åt andras framgångar, utan då kommer avundsjukan och skitsnacket fram!
Hatar all sorts falsk beteende! Folk är så snabba på att hugga så fort någon gör något fel, utan att ens veta orsaken eller bakgrunden till det. Folk ska snoka och lägga sig i andras liv, problem och förhållanden. (inte med tanke av att hjälpa, utan av en annan anledning som jag inte riktigt förstår... Men antar att det är antingen för att förstöra, eller helt enkelt nyfikenhet) 
Hur länge ska dom hålla på så här och fortsätta glida när det är så genomskinligt?! Dom borde skämmas! :) De sjunker ju bara i andras ögon?! Det finns en del som sjunkit i mina ögon på senaste. Egentligen är det bara synd om dom, de är så patetiska så det är tragiskt! Det är så lågt och det bara lyser dåligt självförtroende om dom!


Det värsta är att dom själva inte vet om att dom är så, dom tror så innerligt på sina egna lögner och falskspel så när dom läser detta tror dom att det handlar om andra.
 
Du kanske är en av dom?

Känner du dig träffad?






PS: Måste bara tilläga att det inte är någon som gjort mig något just nu! Kan verka så på texten. Men så är det inte! :) jag går bara in för det så mycket när jag börjar tänka på det :)


Blog Awards 2010

Tänkte ta en trip till Stockholm... Vill dit och shoppa en massa, ut och festa och på lite andra ärenden. Vet inte om jag ska göra det nu innan sommaren eller om jag ska vänta till hösten i samband med Blog Awards 2010, för dit ska man ju :)







sorry..

Förlåt!!!! Jag ska försöka uppdatera oftare, har nämnligen fått klagomål! :P
Mitt internet strular, så jag har svårt att koppla upp mig.

Just nu har jag inga ideer heller, har inte gjort så mycket, så jag har inte så mycket att berätta. Vad vill ni att jag ska skriva om??? förslag någon??

Jag förstår inte vad det är med mig, igår var jag så himla trött, somnade redan vid halv 9 ungefär?! :S Och idag ville jag inte gå upp. Inga solsken genom fönstret imorse :(
Ikväll får det bli en lugn kväll, ska träffa Emmeli :) och imorgon blir det fest!!! :) yee
Vad ska ni hitta på i helgen?



grill..

Idag cyklade jag från och till jobb fyra gånger. Och jag hade motvind ALLA 4 gångerna!!!!! Hur är det ens möjligt????
jaja, lite motion skadar aldrig... ;)
Har precis grillat, skitgott var det! Nu ska jag gå en liten promenad....











Ligger och filosoferar och tänker på livets stora frågor.................eller nä! haha... Är bara sviiinhungrig och väntar bara på maten :)



kropp som kropp?

Jag har tänkt på en sak...
Varför är det så att tjejer som ser "normala/vardagliga/fula/tråkiga" ut kan lägga ut bilder på sig själva i Bikini utan att någon säger något. Ingen som reagerar, ingen som klagar! (Inget fel med det) Men så fort en tjej som anses vara "snygg", som antingen är smal eller har stora bröst, är vältränad eller liknande, så klagar alla!(speciellt tjejer).
Tillexempel på bloggar, vissa får hur många kommentarer som helst som säger att dom gör fel, att dom bara vill visa upp sig, att dom är dåliga förebilder, horiga, ego, osv..   
Har ni märkt det? Gör dom fel bara för att dom ser bra ut? Fast dom visar exakt lika mycket som andra?





morning

Idag cyklade jag till jobbet, det är något av det härligaste jag vet, att cykla eller promenera på morgonen när det är fint väder. Älskar det! Jag brukar inte cykla till jobb i vanliga fall, för det är så tråkig väg hemifrån mig, bara rakt fram heeela vägen, så jäkla trist! Nu den här veckan har jag en lite finare väg att cykla, mycket roligare då! 

Passar ju hundar nu också, och jag har aldrig varit med om att någon blivit så glad av att se mig som dom blev imorse.... hahaha... Hoppar på mig och slickar mig på hela ansiktet.. :P 

 Ikväll ska det grillas :) Så jävla gott! Hopas jag kan äta bara, har känt mig lite sjuk de senaste dagarna :(





väldigt...




Jag är hångelsugen!






Jag fattar inte varför....

...  Alla som åker ut från American Idol, Top Model eller liknande program alltid ska säga "this is not the last time you're gonna see this face"  och sen ser man dem aldrig igen...











blonde

Ibland saknar jag det blonda håret :(




SushiTime!

I Lördags lagade jag, Micki och Anna sushi! Det var faktiskt riktigt kul och dom blev jättefina! Det blev en jävla massa sushi!!

Hela processen i bilder:










Synd bara att dom blev så äckliga... hahaha... Tyvärr blev dom inte så goda som dom såg ut.

Kvällen avslutades med ett gäng riktigt festliga grabbar! :) Det blev tidig hemgång för jag skulle upp tidigt igår.
Men jag hade riktigt kul!

Igår var det så himla fint väder! dagen bestod av promenad och cykelrunda... Åt korv och mos från Börjes, så jävla gott! och majskolv också, älskar deras majskolvar :)

Nu ska jag packa lite, ska bo borta i en vecka! Skönt att vara ifrån lägenheten lite...

Nu bokar jag resa!

Är inne på de olika resebolagen och kollar olika resemål. Nu SKA jag boka en resa!! Så är det bara!! :) Det blir antingen nu till sommaren eller till hösten. Väljer mellan Egypten- Hurghada, Spanien - Mallorca eller Grekland - Kreta eller Zakynthos. Kan inte betämma mig :( Någon som varit på någon av ställena och har tips??




Thankyou for the music!

Jag ÄLSKAR musik!! Har en stor passion för musiken och vet inte avd jag hade gjort utan den!
Jag lyssnar på musik när jag är arg, ledsen, när jag är utråkad, när jag hatar, när jag älskar, när jag är glad, när jag vill bli glad, när jag festar.... alltid!

Musiken har blivit så viktig för mig för den skapar minnen hos mig som ingen kan få bort. Det räcker med att jag hör en viss låt så kan jag få minnen från en hel period i mitt liv, så härligt att tänka tillbaka på allt! Och inte endast minnen utan jag kan riktigt känna känslan jag kände då, stämningen, tankar, hur jag mådde, allt. Jag tror många förstår hur jag menar.

Varje person som har betytt någonting för mig har också någon låt/låtar som påminner mig om just den personen och tiden vi hade. Så jag kommer aldrig att glömma någon av dom! ♥

Så jävla härligt att ta på sig hörlurarna och gå ut och gå en långpromenad. TACK för att musiken finns!



Lika som bär?





bad&film

Har gjort en massa saker idag.... Nu har jag precis tagit ett bad, så jävla skönt! Och snart ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på någon film.
Det är inte ofta jag är ensam... Jag gör alltid saker och är alltid med någon... Planerar alltid in för mycket, ibland mer än jag klarar av. Gör saker från morgon till kväll och känns som jag alltid är stressad. Det är ju kul att ha saker att göra men det är faktiskt skönt att vara ensam ibland.. Jag måste göra det oftare.




¨


Uppblåsbar Tiger?!

What?! Nu finns tydligen Tiger Woods i uppblåsbara dockor... haha
Tänk att gå från att vara en världskänd seriös professionell golfspelare till att bli ett stort Skämt!
Det kan inte vara kul.... men han får skylla sig själv!






Trion



Saknar vår lilla trio! :( Även om vi ibland hade våra små gräl, missförstånd och allt klydd :) Så har vi varit med om en hel del tillsammans, upplevt en massa och vi har haft många roliga stunder, BIG TIME!  ♥











we are eggs!

Tjejerna målade ägg förra veckan, jag kunde tyvärr inte vara med för jag hade en del saker att göra, men jag närvarade ändå genom ett ägg!! haha....
Linda (tror jag?) målade jättefina ägg som föreställer oss....



söta va?!

Tack mamma

Så söt mamma är! Hon skickade precis med hemglagad marmelad och hembakat bröd till mig. Jättegott bröd med soltorkade tomater, fetaost, oliver och havssalt. Så nu ska jag och Claudia äta det :)



(Om man kollar noga ser man att hon gjort ett ansikte på brödet. haha... hon borde inte gjort det... det är nog meningen att den ska vara söt men den är bara läskig, så hon kunde skippat det.)


Bättre så :)


saturday night

Har ju glömt lägga upp bilderna sen i lördags. Det blev iallafall en galen natt!! .... Efter påskmiddan hade vi lite förfest hemma, Sedan åkte jag och Emmeli till Anna, vi var inte där så länge.. men det blev lite singstar iallafall! Sedan blev det Club Uppenbar :) Hade himla kul... men det blev lite galet mot slutet.. ångest, ångest, ångest dagen efter.. haha..

Kom på att jag inte tog så många bilder... men här är några plus bilder från kristalls hemsida


Min outfit.. (Älskar den klänningen)

















just me





Jag är besviken på en massa folk, orkar inte med dom


tick tock

Slutar om 10 minuter.....
Då ska jag möta Anne, vi ska äta sushi :) :) :)



neuLash

 

Den här produkten har varit ute i marknaden ett tag. Det är ett serum som förstärker och fölänger ögonfransarna/ögonbrynen. Man ska andvända den en gång om dagen och tydligen ska det ge resultat redan efter fyra veckor.
Den är ganska dyr men den har fått jättebra recensioner och alla som använt den säger att den faktiskt funkar.
Kanske borde testa? Jag har jättekorta ögonfransar :( och tunna ögonbryn (men tror inte jag hade viljat använda den på ögonbrynen... tänk så hade man fått jättetjocka ögonbryn?! haha) Men ögonfransarna hade varit kul att testa på!


Love Blair!

Jag älskar karaktären Blair Waldorf!
Hon är så härlig och rolig!
Lever i sin egen lilla drömvärld..  som jag :)






påsk påsk påsk - over and out

Har inte skrivit på länge, har haft fullt upp med massa annat kul.
Tänkte visa lite av vår påskdekoration nu innan vi tar ner det. + lite bilder från påskmiddagen i lördags


Den supergoda påskmaten


En liten påshare/kanin? :)
 

mina döda Påskliljor





De här kycklingara kom i en liten förpackning så att det såg ut som en hel parad inklämda kycklingar som stirrade på en. läskigt.


En tjock kyckling (Varför är alltid tjocka saker så söta???)
Alla tror det är en pingvin när dom ser den, och vissa tror att det är en säl, men det är en kyckling, inget annat!!!!



Mitt påskägg! Förra året fick jag en parfym i det, i år låg där en en klänning och en massa godis! :)






Lägger upp bilder från i lördags natt lite senare ikväll.

GLAD PÅSK






Jag är kär!


Är det våren som väcker dom här känslorna inom mig?


Subway


Har precis kommit hem från Malmö, hade ett par ärenden och sen gick jag en runda i stan och kollade. Alla butiker har så mycket fint nu, jag vill ha allt! Måste erkänna att jag har blivit shoppingberoende...  Köpte en del på BikBok iallafall. :)
På väg hem åt jag en macka på Subway... fy fan vad gott!! Köpte även Chocolate Chip cookises, dom har världens godaste cookies!!








1:a April

Anne, du ska få en sak av mig :) Filmen Liar Liar! haha!!

(Det var Mickis Idé en gång att ge den här filmen som present till en person som ljög mycket för mig. Det är många som har förtjänat den här filmen genom tiderna! man borde ha en massa på lager så man kan ge bort dom till alla som gör sig förtjänt av dom..haha) Nu var det Annes tur.. Varsågod!!






På väg hem från Idala pratade vi om någon hade blivit lurad idag, och jag satt stolt och sa att jag inte hade det och var så glad för det! Hade klarat mig igenom heeela dagen. Tills kl 22.45 för att vara exakt, då Anne lyckas lura mig. hahaha





Idala gård




Ikväll var jag och åt på Idala Gård. Gud vad mysigt där är. Supermysigt!



 




Underbart god mat. Antipasti med bröd och pesto till förrätt, Vedungsbakad Pizza som huvudrätt och Pannacotta med Italiensk glass till efterrätt.



Min outfit idag:









Juicy fruits

Har precis ätit lunch. Det blev avocado och en massa frukter! Det är så gott med frukter, och det funkar alldeles utmärkt för mig som lunch, jag behöver inte tvunget äta mat! Det är både gott och nyttigt med frukter.
Idag slutar jag tidigare... yeeey :)
Ska gå en runda i stan, det får bli en snabbis, sen måste jag hem och göra mig i ordning för ikväll ska jag ut och äta!
Ska bli så skönt att vara ledig fyra dagar!! :)






Mina inköp

Nu ska jag äntligen visa vad jag köpte när jag var i malmö och shoppade + paketen jag fick hem igår. (Har fått klagomål på att jag inte har lagt upp det än :P )


Handdukar och tygkorgar från HM Home


prydnadskuddar till soffan, Valde mellan rosa och Lila, det fick bli lila eftersom vi har lite andra detaljer i lila.


Fin skål som jag dekorerade med hjärtan



Jag är Kär! Även fast klacken är hög så är dom jättebekväma tack vare platån.




Paljettbikini från Friis& Co.


Korsett+ trosor. Denna var för liten :( Så jag får skicka tillbaka den.


Detta fick jag i present. En T-shirt från Carlings med en söt Psycho pingvin :) + Britney Spears Parfymen Fantasy- Circus


Vit enkel klänning


Jeansskjorta som jag länge viljat ha.


Lite sovtrosor, armband och strumpbyxor


Bikini i Korallfärg. Älskar den färgen! Jättefint när man är brun till sommaren :)



Det var nog allt tror jag :) Blir lite till imorgon, ska till Malmö igen. Den här gången på jakt efter vardagskläder, stort behov av det just nu. Har mest Partykläder.





RSS 2.0