Opie <3
GOD JUL 
(Bilder från 2009 då jag startade min blogg😮 FEM år sedan!!!) 

Följ ditt hjärta <3

Fuskade lite och öppnade två tidiga julklapp idag,
En som jag fick med posten, en supergod parfym från en vän jag inte pratat med på länge, man blir så glad när det är helt oväntat! 

Den andra var ett fint armband, den betyder mer än "bara" ett fint smycke..... Som ni vet är jag en vilsen själ ibland som har svår beslutsångest över både mindre viktiga till jätteviktiga grejer.... Hör väl till tvillingar att vara så.... Tänka på allt och alla utom sig själv .... Det är jättetufft ibland! Denna är så jag verkligen ska följa mitt hjärta och göra det som är rätt för MIG ! 

Tack mina fina vänner!!! <3
Now is good

Måste tagga ner lite, är stressad i mitt huvud :( 
I alla fall, igår var första kvällen på länge jag var helt ensam och bara tog det lugnt... Kollade på filmen Now is good, fattar inte vad mitt problem är att jag måste kolla på deprimerande filmer?! 
Älskar väl att plåga mig själv :/
Filmen var inte så bra som jag trodde eller hade hört ... Men ändå fin ! Så sorglig bara :( handlar om en tjej som har leukemi :(( hemskt! 


Shai rakhyvlar

En sak jag måste tipsa om till alla tjejer, är Shais rakhyvlar! Dom är BÄST! ! 6 blad och väldigt smidig! Fin dessutom ;)

Jag vaxar mig egentligen, men under vinterhalvåret blir jag lite lat och slarvar med vaxningen, och då kommer rakhyveln fram...
Jag tror det fortfarande är så att man får rakhyveln gratis, Sen får man hyvlarna hemskickade direkt i brevlådan, en gång i kvartalet tror jag... Prenumerationen kostar runt en 100-lapp... 
Den bästa jag testat och den billigaste! :D 

Nails and lashes

Idag har jag skämt bort mig lite .... :) 
Fyllt på fransarna (sofie) och byggt naglarna (Johanna) , allt blev jättefint! Så himla nöjd!!!!! :)  <3
Det är en av fördelarna att jobba på en skönhetssalong!..... Att man kan göra behandlingar på varandra! :D 

Duktiga tjejer allihopa ! ;) 


Såklart är det mycket finare i verkligheten än på bilderna! Fick inte till några bra :( men ska ta någon bättre sen i dagsljuset så ni kan se mina glitterfransar som jag ville ha nu till högtiderna :) 

Vi har några tider kvar till innan nyår om någon är intresserad av fransförlängning :)Dear Santa

;)

CurvesJag har visst börjat få lite mer kurvor.... Låter finare än lite mer fett här och var 😉
Det är min osunda kost! Jag äter bra mat men är beroende av godis, chips, glass osv , äter sånt Varje kväll! Inte OK! 
Men , jag gillar ändå min kropp som den är , nu mer än nånsin faktiskt! Snyggt ju!:) Men jag får nog ändå skärpa mig, inte nyttigt för hälsan att hålla på så ... Har även börjat märka det på min hud! Lite finnar som dyker upp..... Haha , TUR jag har bra produkter som räddar mig! 

Lucia!

Idag är det fredag den 13:e och Lucia. 
Vi har haft en mysig frukost på jobb med bullar och lussekatter. Och igår hade vi årets julbord med arbetskollegorna 💗 på IKEA 😃 det är trots allt vårt första julbord tillsammans, vi får stegra oss uppåt vart år :) 
Det var jättebra mat tyckte jag till det priset :) Parfym

Någon som har tips på någon god herr-parfym? Kanske någon ny sort?  Skulle verkligen uppskatta det!! Så svårt tycker jag ! Just när det är till killar :/
 någon? :) 
Paradise hotell

Ikväll ska jag och snuffi ha Paradise Hotell-maraton 😊 vilket får mig att längta till sommaren en aning... Men vi har så mycket kul framför oss så det är mysigt med vinter också :)) 1:a advent

Julskyltning och mys på salongen idag <3
Paul Walker

Så sorgligt när så unga människor dör ! :( Blir lika chockad varje gång!
Speciellt när det inte är självförvållat som det tyvärr är för många kändisar, utan det var en olycka, han höll t.o.m på med välgörenhet när det hände :( 
Det händer ju varje dag bara att det uppmärksammas när det är kändisar.... Och klart man blir lite ledsen när man sett så himla många av hans filmer (om inte alla?) grym skådespelare ! 
Bara här om dagen såg jag Running Scared ...
:( 
RSS 2.0