;)


Hade så trevligt igår med Emlan och Snuffi! :) Vi gick i stan och shoppade lite, sen spenderade vi kvällen hos Sofie och Simon. Vi åt supergod mat! Grillad fläskfilé och en skitgod potatissallad!  Vi drack en massa gott och sen kom lite mer folk...Vi spelade Med andra ord... tjejer mot killar... (gissa vem som vann ;) ? ) Det blev nästan KRIG... haha!



Emmeli vid grillen, med vår fläskfilé som såg ut som en stor penis! haha



Irish coffe, som jag inte gillade så mycket :P








Ven


Har precis kommmit hem från den fina ön.
Vi har cyklat, badat, ätit och haft supermysigt. Riktigt kul att umgås med familjen ibland, synd man inte gör det så ofta!










Ha en trevlig kväll!


1 vecka kvar!

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag börjar jobba! :( usch! Men ska inte tänka på det nu, utan istället njuta av den här veckan :) Ska försöka göra så mycker jag bara kan! 
Tänkte iallafall hinna med en runda till Ven :) Kanske Söderåsen också? jättefint där!
Helgen är iallafall redan fullspäckad! Backen på fredag och fest på lördag!! wooho! :)

Ven:
 

Söderåsen:





Your love´s a DRUG




Hörde den här låten av Leighton Meester igår för första gången, och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR den! Min nya favoritlåt! :) Så jävla härlig.

Nu kom jag att tänka på GossipGirl, Blair är bäst! längtar tills det börjar!





Hey Shorty


Hade skitsjkoj med töserna igår! SÅ längesen jag festade med dom! Tack söta för en trevlig kväll!
Var dock lite för mycket folk ute, men kul ändå :) Jävligt bra natt!

Vad fan ska man hitta på ikväll då? Någon som har tråkigt och vill hitta på nåt, hör av er!! haha :)











Ludvig <3

Idag har jag äntligen träffat Sophias bebis Ludvig♥ Vi fikade, sen gick i runt i stan och kollade på baby-kläder. :) Supermysigt, han är världens gulligaste!
Köpte inget speciellt, förutom lite nödvändiga saker som jag behövde.
Nu ska jag sätta mig ner och äta den godaste ceasar-salladen! från Systrar&Bönor, mums!
Får se vad som händer ikväll. Ska man satsa på en utekväll ?







Fredag.

Det blev en lugn hemmakväll idag.... har varit ute och hittat på saker varje dag nu så får vila upp mig lite emellanåt-
Kände faktiskt inte för att göra något idag, har inte haft lust till nånting, allt känns meningslöst idag!







Bilder från i onsdags när vi spelade kubb. Vi spelade tjejer mot killar, kan ju säga att det gick SÅDÄR för tjejerna. haha. Vi var GRYMMA första rundan, sen vet jag inte vad som hände ? :P


Strandfotboll och grillning ;)


.


Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie




soool

Precis kommit hem från stranden, så jäävla härligt :) Blev en jävla bränna :P




Ikväll blir det grillning, dricka och kubb :) skoj!

död.


besviken. ensam. trött.



Pizza & Valentines day

Idag har jag bara segat.. så jävla trött! Tänkte bara ta det lugnt och vila upp mig idag för att sedan göra en massa kul heela nästa vecka... Kommer bl.a bli  Lilla torg, Bo01, någon djurpark, Söderåsen/Kopparhatten.... och lite sånt kul :)

Nu ska jag äta hemlagad pizza som jag precis har gjort, luktar gott från ugnen nu :)
Sen ska jag sätta på någon bra film, Valentines day tänkte jag och äta grönsaker och dippa!





grillfest och mys

Igår var vi hemma hos Josse på grillfest.. Hon är känd för sin goda mat  :) Vi fick grillade revben, en jättegod potatissallad och babecuesås. Sjuuuukt gott! Och riktigt trevligt hade vi! Tack Josse och Jocke!!
Sen festade vi vidare hos Åge... Och gud vad jag var full! staplade in där full och galen... haha... Jag brukar aldrig kunna dricka så mycket för jag mår lätt dåligt av alkohol, men igår blev jag så där härligt full, det bara slank ner. :)
Vi var inte på Uppenbar så länge, kändes som vi var där en halvtimme? max... Sen fortsatte festen hemma... galet!

Har ingen kamera för tillfället, så det blev inga bilder igår.. Har däremot lite bilder sedan i Fredags. Vi satt på Istanbul med gänget och snackade, planerade sommaren, drack öl, cider, goda drinkar och åt nachos och tapas... Supermysigt. ♥












just nu

Känner mig duktig som har diskat och städat.
Nu ska jag snart till Malmö, ska köra min pappa och mina syskon till Svågertorp, dom ska till spanien! Fan vad jag hade velat följa med :( Får hitta på annat kul här hemma istället.





Favoriten

Favoritplagget just nu: Jeans- shortsen
Speciellt dessa, från BikBok förra året.



Anonym

Postat av: Anonym

Har jag missat något? Har inte du pojkvän längre? Jag hoppas iallafall inte det med tanke på hur du skriver här.




SVAR:
Ja, du Anonym! (som inte ens kan stå för din kommentar) DU HAR MISSAT JÄVLIGT MYCKET! Med tanke på att jag inte delar med mig av allt här vilket somliga verkar tro!
Förutom mina allra närmaste vänner så vet Ni andra inte ett skit om mitt kärleksliv så kommentera inte ens det! Får oftast kommentarer liknande denna.

Och vadå med tanke på hur jag skriver här? Jag skriver vad fan jag vill här eftersom det är MIN blogg! Tycker dessutom inte jag skriver så värst farliga grejer. Att jag vill vara lycklig och drömma mig bort med att ha lite filmkärlek är fan inte fel!
Men visst, kommer ju tyvärr alltid att finnas trångsynta människor! synd om er!







VM!!

Spännande, spännande match!!! Och vilken fin avslutningscermoni dom hade!!! :) Älskar Shakira dessutom..

Vilket drag det var här igar nar tyskland spelade...Helt underbart att sitta och kolla pa stora skärmar bland sa mycket folk!  Hela staden var en fest efter matchen.

Nä nu ska jag tillbaka till soffan. Undrar om bläckfisken kommer att ha rätt om denna matchen? han har ju haft rätt hittills ;) Aterstar att se!

Eclipse

Jag suger pa att uppdatera denna bloggen, men ni maste ha förstaelse nu under sommaren....
Jag har gjort saker hela tiden sedan min semster började. När jag var hem om hann jag se Eclipse,  Åh jag DÖR! Älskar dom filmerna! Vill hitta min Edward eller Jacob!!! finns kanske nagonstans?

Well well, nu är jag iallafall i Hamburg, Tyskland. Ikväll blir det Fotboll ute nagonstans och sedan Reeperbahn... Ska bli kul! Ska inte vara här sa länge, kommer hem pa mandag igen.

Hörs da!
Kramis!!

sista natten...

Det här är min sista natt här i Madrid. Vi har gjort en massa kul. (lägger upp lite bilder sen när jag kommer hem) Tiden har gått snabbt som tusan!  
Nu har vi precis ätit och ska ut och festa! Det blir inte så sent idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

Hoppas alla har det bra där hemma! Saknar mina vänner.
( Har hört att det är en massa Drama där hemma... Hur mycket kan hända i Lilla Trelleborg egentligen?! )

Puss på er!


Madrid, Oh yes!

Min trip började i fredags natt, somnade vid 0.00 och skulle upp igen 03.00 så det blev inte många timmars sömn, tänkte att jag skulle sova under resan, men jag började läsa Carolina gynnings Ego Woman, som är så jäävla bra, så det sket sig :P Läste nästan ut boken under resan.
Väl framme i Madrid hämtade Micki mig, vi gick en lång runda genom en jättestor och fin park! Det var Gay-paraden igår också.. (Gay-festival?) Så jag kunde inte kommit vid något bättre tillfälle.. SJUKT KUL!!!! Lycka överallt iv staden och galna människor med crazy-outfits! Färglad parad full med vagnar med en massa  människor och hög musik.
Efter det gick vi hem, gjorde oss i ordning och ut i stan igen. Vi åt Paella vid en fin uteservering. Älskar denna underbara staden! Full av vackra byggnader, fasader, fontäner och statyer. Sedan gick vi runt i olika barer och nattklubbar, fick gratis dricka överallt :) Så det blev en billig kväll. Sedan gick vi till en av Madrid största Disco (om inte Den största!) -Qapital. Helt sjukt stort ställe, tycp 8 våningar med olika dangolv med olika sorters musik. Vi var mest på House. Den blev en galen kväll full av Sangria, Mojitos, Gay-people, Is-rök, shots, house, stalkers och dansare. Sooo fun! Sen kom vi hem vid 6! så det har varit intesivt. Förstår inte hur jag klarade hela dagen igår med tre stimmars sömn!

Idag ska vi se lite sevärdheter sen ska vi till La Latina, äta tapas och gå bar-runda och dricka massa goda drinkar! 

Vi blandar förresten alla språk när vi pratar... svenska, spanska och engelska.. hehe..
Hoppas allt går bra där hemma för alla. Miss you!

Facebook!

Alla bloggar är så tråkiga på sommaren (inkl min)
Kanske för att alla har ett liv under sommaren? (förhoppningsvis!)

Jag har massa kul i huvudet som jag kommer att skriva om....men eftersom jag inte tänker slänga bort sommaren framför datorn så blir det inte förrän till hösten.


I alla fall... Jag får ångest när jag loggar in på facebook!
För de flesta så hänger hela deras liv där och det är ett måste varje dag. Jag bukar nästan aaaldrig vara inne, loggar bara in lite då och då och läser mina mail och så. Jag får ångest bara av att se att jag har 45834454 förfrågningar om olika grejer, 100 inbjudan till evengemang och en hel del vänförfrågan från folk som jag inte ens känner?
Istället för att rensa allt, så skiter jag iatt logga in för att slippa se det, orkar inte ta tag i det.. haha.. Men jag ska försöka ändra på det... vill försöka hålla mig mer uppdatertad om allt som händer, ska bli mer aktiv inom den biten, men som sagt... efter sommaren ;)






see the light


lättnad.






Jag vill bort!

punkt.


RSS 2.0