Nails

Ursäkta den dåliga uppdatteringen. Jag undrar hur det kan bli så att jag är sämre på det nu när jag är ledig än annars?
Igår var jag hos Sophia och byggde naglarna. Vi körde på lite nyårs-tema och dekorerade med glitter och lite stjärnor. Visst blev det fint?
Var uppe tidigt idag så nu ska jag ta en liten power-nap och ladda inför ikväll. :)






Vill ha!!!

Hur ska man kunna välja bland alla dessa underbara klänningar??







Sista dagen som blondin...


Filmen igår var SKITBRA! Gillade den verkligen... Effektera, budskapet, känslorna, allt! Se den!

Som sagt, idag var min sista dag som blondin. Numera kommer jag att vara Brunett! :) Min naturliga hårfärg...






Avatar


Ikväll ska vi på bio och se Avatar. Har hört att den ska va såå bra, så det ska bli kul. Vi är ett helt gäng, har bokat upp en hel rad för oss :)







God Jul


GOD JUL











Hoppas ni får en riktigt fin jul och många fina julklappar!!  ♥
Puss&Kram




Julpynt hos mig


Här kommer lite av vårt Julpynt. Jag gillar inte riktigt det traditionella, gammeldagspyntet. Gillar mer enkelt och stilrent. Nu iallafall. När jag blir vuxen (haha) och får barn, hus osv kommer jag att ha mer de traditionella med en massa tomtar, gardiner, juldukar och allt! De finns så mycket!! Men just nu duger detta!


















Vår lilla mini-julgran :) haha

Julgodis


Här har det julbakats... Lussekatter, chokladtryffel, pepparkakor, jordgubbschoklad... Ja,, godis i alla dess  former och slag  :)























Här har jag t.o.m gjort en liten marzipangris :) Chokladen vid sidan om blev jättegoda... Frysta jordgubbar med smält trippel-choklad. ♥


Juletid...


Har precis ätit sushi... Alltid lika gott. Ska se en Julfilm för att få ännu mer Julkänsla och sen lägga mig och Hoppas kunna sova för att vara pigg imorgon... Christmas Time!!! :)








Måste bara visa den här fina kulan jag fick av mina fina vänner :) TACK, ni är så snälla! Den passar prefekt i vårt tomma stora sovrumsfönster :)







Right now

Tar det lugnt med lite tidningar....






Lägger snart upp bilder på vårt Julmys! :)

Insomnia

Jag är sjuk! Därför jag inte uppdaterat. Ser att jag har haft många besökare om dagarna, FÖRLÅT!

Jag har ett problem, jag KAN INTE SOVA. Jag är jättetrött och sömnig men jag kan inte sova, helt sjukt. Jag har vaknat 02.30 varje natt nu i fem nätter, och ligger klarvaken heeeeela natten. Är egentligen sjukt trött, det känns som hjärnan kommer stängas av vilken sekund som helst men ändå kan jag inte somna. Så jag har sovit max 4 timmar om dygnet! Vad gör man?
Börjar iallafall bli frisk nu, så jag kommer börja uppdatera som vanligt så småningom.











Lovely snow

Så här fin utsikt har jag haft under min lilla minisemester...
Det har varit skönt att vara ifrån allt och alla lite..





PMS Queen!


haha... Varför ska det vara så jobbigt. snacka om humörsvängningar alltså! Jag kan vara jätteglad och sen helt plötsligt få värsta utbrottet och skälla ut folk eller börja gråta, sen skratta igen.. helt knäppt.. haha. Svårt att förstå om man aldrig haft det själv. Jag trodde först bara det var ett påhittat ord, en ursäkt för ett knäppt beteende :) Jag hade aldrig känt nåt sånt förr, men nu de senaste två åren ungefär har det varit sjukt! :P






Vad tycker ni?


Ska jag färga håret mörkt eller inte?? Har länge funderat på det men aldrig vågat/ tatt tag i det. Hmm?!



 

 


Var tog Monchichi vägen?


Minns ni dom där små ap-liknande figurerna som sög på tummen som fanns för en tid sedan?? Eller, dom kanske finns fortfarande? Men förr såg man dom överallt, fanns i alla leksaksaffärer och dom var väldigt populära när jag var liten. Eller under hela 80-talet egentligen.   Nu är dom helt försvunna, barnen idag vet inte vad det är.  Minns ni dom? 
 Undrar om dom gör comeback nån gång? :)

Visst är dom söta? :) Eller rätt fula egentligen när man tänker efter. men dom är söta i ansiktet i alla fall.






                    




19.00


Idag är det söndag! Då ser man ut såhär:  ( vet inte vad jag håller på med? )










Tacos och Godis :) Undra varför man äter så mycket på söndagar ?! 
Var på IKEA tidigare i veckan och köpte ett jättebra serveringsfat... Det var som många fat i ett eller vad man ska säga... perfekt till tacos. Hur smidig som helst ju, att slippa diska så många småfat. Tror ni inte jag tar sönder den så fort vi kommer hem?!  Lyfter påsen och tappar den rakt ner på golvet så den går sönder i tusen bitar. Hann inte ens använda den en gång :( Jag är verkligen världens största Klantskalle!!!!  haha  Så idag fick vi äta från tusen olika små fat istället.
Idag har jag varit på Vellingeblomman och köpt lite julpynt.. Hittade en hel del faktiskt. Varför är det alltid så att man hittar en massa saker man vill ha när man inte har pengar och ingenting när man har pengar och det är meningen man ska handla?! Idag var en sån dag då jag inte hade pengar och jag ville ha ALLT! :)

Imorgon börjar en ny vecka då det händer en hel del.... Jobbar bara måndag och tisdag sen är jag ledig!! Ska bli såå skönt... Längtar!
Nu ska jag se Gossip!! :)

Puss på er ♥


Friday night

I helgen har jag misshandlat min kropp med alkohol två dagar i rad

I fredags var det Julfest med jobbet på smygehus... Ja, vad ska man säga? Det var sådär. Avslutade kvällen på A9. Alltid roligt och träffa massa kul folk där på fredagkvällarna...
Har tyvärr inte så många bilder från kvällen eftersom J laddade mitt batteri till kamera på fel håll, typ upp och ner = Den laddades inte!  :(  haha..






Tiger = Svin!

Jag förstår inte varför vissa människors ständiga behov efter annat. Varför kolla efter annat när dom redan har den finaste personen som älskar dom vid sin sida?
Hur kan dom välja att förstöra ett bra förhållande för något/någon som inte är värd det?













        


Tiger goes Svin...


 


Delicious Shampoos


Igår testade jag mitt nya shampo från Redken som kom med posten... Den är UNDERBAR! Fick så lent och fint hår :)
Annars i vanliga fall använder jag L´Oréal Proffessionell- Absolut repair serien eller TIGI Bed Head- Dumb Blonde. Som för övrigt också är jättebra!! L´Oréal är superbra mot skadat hår och TIGI luktar jättegott :) nästan så man vill äta upp det.




        





Nyårslöften


Nu börjar det närma sig. Jag har aldrig haft några seriösa nyårslöften egentligen... Har gjort det mest som en kul grej, men detta året känner jag att det behövs.

Detta året har varit det värsta året i hela mitt liv inom många områden.  Det började redan förra året, då hoppades jag att allt skulle vända vid årskiftet (önsketanke!) Men det har fortsatt hela detta året också.
Till det nya året hoppas jag verkligen att det blir ändring på detta, det måste det bli! Orkar inte mer i den onda cirlkeln.  
Jag vet att själva nyår i sig inte medför någonting, det är egentligen en helt vanlig dag som vilken annan som helst. Det är bara en kalender som säger att det är ett nytt år som börjar just den dagen. Men det är något psykiskt. På något sätt vill man alltid ha förändringar inför det nya året. Man sätter upp mål och skaffar motivationen till att fullfölja dom.

Jag har aldrig varit så svag och skör som detta året. Jag har inte haft motivation till någonting, tappat krafterna och inte funnit lycka i någonting jag gör. Vilket känns väldigt konstigt för mig i och med att jag alltid varit en mycket glad person i mig själv, som älskar utmaningar, fester, LIVET! Tyvärr har jag förvandlats till något helt annat. Något grått, trist, trött och totalt omotiverad. Sjukt deprimerande!

Det är mycket som har hänt...  Att sammanfatta allt räcker knappt svenska akademins ordlista!
Folk som sårat mig (gång på gång), lögner, svek, för många dåliga nyheter, dödsfall, mardrömmar, för mycket folk omkring mig som sprider negativ energi, folk som man trott har varit vänner som bara utnytjar en efter deras eget bästa. (Som bara hör av sig när det passar dom, när dom vill festa, när dom behöver något, när dom mår dåligt men aldrig annars!) Men nu har jag insett vilka det är och försöker ta bort allt sådant från mitt liv.  Det finns för mycket fint i livet och mycket bättre saker att lägga sin tid på än att fastna i ett djupt hål och bara sitta kvar.
Det jag vill är att bli mig själv igen. Och nu samlar jag krafter till att ta tag i det och få en ändring på detta.



Mina Nyårslöften:


• Min första blir att börja om på nytt, bli som jag egentligen är och må bra!

• Inte bli sårad mer, Förlåter inga fler lögner!

• Jag ska lägga skit bakom mig som inte längre är viktigt. Jag lämnar vänner ifrån mig som får mig att må dåligt.

• Försöka träffa/uppskatt dom personer som verkligen betyder något oftare!

• Hitta vad jag vill börja plugga

• Lyssna mer på glad musik

• Träna mer :) (alltid på listan.. lika usel på att hålla det varje gång) haha..

• Resa!

• Hemligt

• Att fullfölja mina mål :)




Livets mening = Att vara lycklig, fri, utvecklas, skratta, känna, kärlek!

Väntar på att ödet ska bli till min fördel.




Sizes...


Det är så mycket snack om size-0 och smal-ideal när man kollar runt på olika bloggar och debattartiklar. Jag undrar hur man kan hålla samma samtalsämne aktuell så länge utan att folk tröttnar. Jag har i alla fall läst så mycket om det så nu vill jag ge min egen åsikt.


Folk förstår inte att det är lika svårt för en smal människa att gå upp i vikt som för en tjock människa att gå ner i vikt, om inte svårare! Är man smal och har bra ämnesomsättning så är det inte så jävla lätt att gå upp i vikt! (Om man inte vill äta chips, godis och fett varje dag förståss, men det hade ju bara blivit massa fett och det är inte nyttigt alls för kroppen) Hellre vara smal och frisk i så fall.  (orkar inte höra att det är jobbigt för större människor, att dom inte kan gå ner osv. För många är det ren LAThet! Hade de ätit rätt och tränat ordentligt kan dom också gå ner i vikt).

Jag har själv aldrig haft problem inom detta området då jag alltid har varit smal. Inte jättesmal men lagom.
Jag har aldrig behövt tänka på vad jag äter eller inte får äta. Jag har alltid ätit vad jag vill och känner för, och hur mycket jag vill. så det är inget man styr över. Har aldrig ägt en våg ens. Jag är naturligt smal.
Alla människor är olika, Vissa är naturligt smala, andra inte. Thats it!  Ändå får alltid smala tjejer höra saker som att dom inte är någon bra förebild osv.

Modevisningar och modellbilder upprör och det kommer alltid upp en massa kritik och kommentarer om hur ”för smala” modellerna är, hur fel och hur omoraliskt det är att plåta smala modeller och att man borde ha "normala kvinnor” till de olika kampanjerna.
Många av de modellerna kanske äter onyttigare än vad andra gör men de har en bra ämnesomsättning. Det finns faktiskt folk som ÄR smala och inte går en massa dieter för att se ut så! Alla är inte offer för en "ond självsvält och medias påtryck". Folk kan vara smala av naturen!
Och om man ska snacka om hur ohälsosamma dom är så är det inte heller särskilt hälsosamt att vara överviktig. Det är minst lika farligt och det för med sig hjärtsjukdommar m.m.

Jag har själv fått höra en massa kommentarer om att man borde gå upp i vikt lite, att man ligger under i BMI, att man är så tunn, att man är nära på att vara sjukligt smal, att man blir smalare och smalare… Har fått höra detta under tiden jag växte upp av både vuxna och kompisar som själva varit lite större än mig. Jag stör mig så jävla mycket på folk som säger sånt!!! Hur skulle det låta om jag svarat tillbaka: ”Ja, och du blir bara tjockare och tjockare för varje dag som går” Då skulle det direkt bli fel. Vad är skillnaden egentligen?
Folk tar sig den friheten att säga sånt till smala människor, många kan ge riktigt spydiga kommentarer  till tjejer som är smala precis som att det inte skulle såra. (Jag har aldrig blivit sårad eller ledsen av detta då jag har trivts med att vara smal och endast ser det som en fördel) men vissa lider ju faktiskt av det! Medan när en större människa eller ”naturliga” kvinnor är modeller så hyllas dom till skyarna…. VEM bestämmer vad som är naturligt??? För vissa är det naturligt att vara jättesmal!!

Hur kan det vara Ok att en smal människa är äcklig men att en fet människa är naturlig? Vad rättfärdigar det ena men inte det andra? Det har alltid varit mer accepterat att klanka ner på smala än tjocka. Så fort man säger något mot någon tjock så är det mobbning.(?)


Självklart tycker jag också det är sjukt att endast ha så tunna tjejer som ideal, det borde kanske vara lite mer blandat. Jag förstår att det skapar problem för många som redan som små kanske börjar tänka på bantning i tidig ålder och i och med detta medför sjukdomar som anorexi, bulimi, osv.

Och sedan har man hört så mycket också om vilka krav vissa modeller har och hur osunt liv dom lever, vissa har t.o.m dött av det. Många modellagenturer i Spanien t.ex kräver att dom ska vara näst intill bara skelett. Och självklart tycker jag inte heller det är OK, Så visst är jag också emot det till viss del. Men detta gäller inte alla som är smala!

Och ibland blir jag förvånad när man kollar på t.e.x Gina, vilka små kläder dom har. Samma när det gäller BH:ar. Kollar man på underkläderna på Gina eller H&M är dom flesta BH:arna gjorda till små bröst? Kanske upp till storlek C, nu menar jag dom fina BH:arna! (sen finns det ju tant-Bh också i större storlekar.) Men det är precis som allt är format till en sorts kropp. Om man kollar Sveriges befolkning tror jag inte ens hälften passar in i den smala mallen. Så visst håller jag med om att det går till överdrift.








Julklappar

I söndags var vi i Malmö och köpte klart alla julklappar. För första gången i mitt liv är jag ute i god tid :) Jag har två kvar jag måste köpa, men det gör jag idag eller imorgon, vet redan vad det ska vara.

Varför ska det vara så svårt att köpa saker till andra??? Det är så många man ska köpa till och man vill att alla ska bli nöjda, eller... jag vill det iallafall... Tycker inte att man bara ska köpa vadsomhelst för att man "ska" liksom... Utan jag vill köpa något folk blir glada för. Jag är kräsen själv och därför vill jag ge det bästa till andra också. Men det är så svårt, mycket lättare att köpa till sig själv ju :) Alla borde köpa julklappar till sig själv så hade man sluppit dessa bekymmer. :)
Alltid när jag ska ut och köpa till någon annan slutar det med att jag kollar saker till mig själv i alla butiker, och dessutom KÖPER en hel del till mig själv.

Slog i alla fall in alla igår, men nu orkar jag inte vänta, vill ge alla nu! :)








 

 


Village Collection

Äntligen har jag tid att lägga in bilderna från Julbyn vi satte upp förra helgen... eller.. egentligen var det han som satte upp det, jag kände mig mer som hans assistent :P

Det är en jättefin by från LEMAX Village Collection som dom har samlat på sig under åren.

































Riktigt fin och mysig liten by, med små människor, djur, karuseller, bageri, stånd, danslokal osv... Tåget går genom byn, det lyser från gatulyktorna och musik spelas från de olika husen. :)


Nu är jag arg!

NejnejnejnejNEJ!!!!!!!!!!!!! Tove åkte ut!!!!!!!!! :( what?! fattar inte det!! Ofattbart.
Erik är skitbra, det är ingen tvekan och jag gillar Calle också.. Men ? Tove är ju ändå mest originell och bäst helt enkelt... Visst, hon sjöng inte alls bra på första låten idag... Men man ska ju kolla på allt hon gjort... :(


Ska hälsa från en arg Micki att hon är bitter! Jävligt bitter ska ni veta....


Det enda positiva med denna situationen är att Björn lovade att bada i fontänen ifall Tove åkte ut! :) Så alla får gå och kolla på Björn!









Good morning Sunshines!! :)


Idag är det Freeeedag!! ♥  Känner mig så pigg! Har en massa saker att göra idag. Den senaste tiden har gått så snabbt, jag har så mycket att göra dom närmaste veckorna... fullspäckat i min agenda! :) Det gillar jag.
Ikväll blir lite hemma-mys med idol och godsaker :)




Paranormal Activity

Jag klarade mig efter sprutan. Har inte blivit sjuk eller nånting! :) Har mått hur bra som helst.

Igår var vi på bio och såg Paranormal Activity, jag hade hört SÅ mycket bra om den. Att det skulle vara Skiiiiit äcklig, att man inte skulle kunna sova efter den, att det var den bästa skräckfilmen EVER osv....Och eftersom jag har varit med om lite skumma saker var jag skiträdd!!  haha...Men den SÖG! Den var så tråkig!!! haha, eller så hade vi alla lite för höga förväntningar? :P Det var gott med Bio-popcorn iallafall... Hade varit sugen på det i flera dagar... :)

 


















RSS 2.0