Night :*
Resa bokad ✅

Förra veckan bokade Min älskling oss en resa till Thailand . Längtar! Såå lycklig !! Som jag saknat att resa !! Även om jag rest mycket så har det mest varit småresor inom europa, jag är van med lång-resor också ! Minst en gång om året och det har jag inte gjort på länge nu (bortskämd, jag vet! Men får kickar av resor) , så detta ska bli sååå skönt! 
Tack älskling !! 

Tänkte på något här om dagen när min kusin sa till mig att vi alltid gör så roliga saker...... Man märker inte det själv alltid men det gör vi verkligen ... Hittar alltid på saker ! Vi har ett roligt liv 😊 
Bara på den tiden jag varit tillsammans med honom har vi varit på Oslo-kryssning, Budapest, Mallorca, Köpenhamn ett antal ggr, Hamburg, Polen nästa vecka , London till hösten och sen Thailand 😊 plus konserter och massa annat kul. 
Det är så viktigt att vara med någon som har samma intressen ... 


Kräftskiva

Blev sugen på kräftor ! Och räkor ! 
Här är lite bilder från kräftskivan förra helgen .... 
Vi hade Cava-sangria , kräftor med hemlagad chili-aioli, hemlagade vitlöksbröd, sallad och räk-cheesecake och världens godaste drink till efterrätt, bananasplit-drink 👌 Såååå gott!!Mycket just nu !!

Det är så mycket som händer nu ... Både roliga och mindre roliga saker ... Inom allt typ ... Men mest kul ... Hela nästa vecka är det fokus på palmfestivalen! Massa som ska fixas då vi ska stå utanför salongen , ha erbjudande , goodiebags osv. Nästa helg är det weekend-resa (👏) men massa som ska fixas inför de med.. Sen har vi kurser och utbildningar som vi ska gå nu till hösten (massa nyheter som kommer 😃) nya märken , behandlingar, ja allt! Inom både hår och hud 
Spännande !!!!! 

Bilder sedan två år tillbaka när vi stod på palmfestivalen 

Hade en bild med allihopa men kan inte hitta den :( så det får bli ego bild 😝


Jag vill ha ett stallfönster !!

Någon som vet var man kan få tag på en ? 

Hello
Slutet

Johan Falk - slutet 
WOW


Kommer sakna! 

Sneakers

Sedan lång tid tillbaka har jag velat ha helvita skor , men kan inte bestämma mig om jag vill ha Nike eller adidas ???!

Ska in och köpa dom i helgen så måste bestämma mig tills dess.... 😁 vilka ska jag ha?? Just nu lutar det åt air force... Har hela tiden helst velat ha adidasen men när jag provade dom för någon månad sen så tyckte jag inte dom va sååå fina ... Hmm får se.. 


Vill ha!!!

SKA ha! Men ska vänta till hösten 😊Back in track

Idag har man börjat jobba efter en skön och rolig semester 💗 har gjort såå mycket kul . Älskar varenda dag av den! 

Kändes tufft att börja jobba men nu är man igång igen .💪


RSS 2.0