..................

 




Kan ni gissa vem???

Har skissat lite, lite halvslarvigt, så mobba mig inte :P har nog inte skissat på fleera år, gjorde det mycket förr. Kan ni gissa vem det är??? :D Jag blir glad om åtminstone EN känner igen =)







pussycat !

Är så glaad ! for several reasons.... En av dom, att jag ska va med mina älsklingar ikväll..... 
+ att jag snart ska snart tatuera mig .... (inte idag alltså, men snart, har dratt ut på det länge nog nu.) ^^


¨


Framtiden ser ljus ut



Love THE dress ♥

 

 


Är man för full om man sitter i garderoben och undrar vart fan narnia ligger ?

Så jävla skönt att bara ligga! Lite sleden är man ju... Så detta har jag längtat efter... Nu ska jag äta varma mackor, melon och ice tea och hyra en film genom nätet, eller se ett par Millenium avsnitt. :). En viss person har fastnat i mina tankar! Kommer på mig själv hela tiden... Tuur det är en som passar bra in där :D

"Peka inte med fingret, när du inte tvättat händerna"

Idag tog jag sovmorgon på en och en halv timme! OM det var skönt?!  Det tyckte jag att jag förtjänade efter helgens bravader. :)

Haha... Vill ni veta något roligt som jag fick reda på precis???!! Att Idioten själv hade gått runt och sagt till folk att han tänkte hitta på en lögn om mig för att han ville se mig sur och skapa bråk... eftersom han hade hört att jag kunde ha "hett temperament"   huh?!    Och att han under tiden han gick runt och spred lögner, berättat för vissa att det egentligen inte var sant men att han tyckte om att jag blev arg och ledsen ... Hur STÖRD kan man vara....?! HAHA.. Jävla RETARD alltså!
Dagens bästa! FUCK YOU säger jag bara! Jag accepterar INTE sånt beteende!  

Sorry att jag tjatar om detta, men har aldrig varit med om en sjukare människa, så var bara tvungen att säga det :) Nu fick jag bekräftat det jag visste hela tiden, att han inte "såg fel eller missuppfattade" (för det kunde han OMÖJLIGT gjort) Utan att han helt enkelt VILLE ha bråk! (och det vet alla som känner honom och som hörde det enda han snackade om hela kvällen)
SÅÅÅ, nu pratar vi aldrig mer om det! :) 
 
Enough with Psycos in my life! Jag tycker inte det är dugg coolt att slåss eller ljuga. Snokare, lögnare, skitsnackare, fighters och folk som lägger sig i andras liv är något av det värsta jag vet. Försöka spela "MR right" när dom själva är en levande katastrof... Usch för sådana människor! Jag behöver inte folk som sprudlar av dålig energi och sprider det till sin omgivning. Big NO NO! Istället har jag mina underbara vänner som jag älskar över allt! Ni är BÄST! ♥ Tack för en underbar helg och för ni stöttar mig!  Love you, love you, Love youuuuu!!! :)

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER! :D
Har mycket kul att se framemot denna veckan.  Ska träffa Micki nån dag, vill på bio nån dag, och så ska jag försöka ha spelkväll också... Har fått några nya sällskapsspel som verkar skitroliga! :)  + lite annat.


 





.

Det finns ett rykte som går runt som säger att pojkar är starkare än flickor.. Kan du bära en 3-4 kg bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills naglacket torkat.




We fear rejection, want attention, crave affection, and dream of perfection.


Igår såg jag den finaste tjejen jag någonsin har sett. Pure Perfection.

Jag tror jag är kär  ;)




You don’t have to like me. I’m not a Facebook status.







Sorrow Art Electro & Porn






What goes around comes around.

Hade skitkul igår!! Vi förfestade hemma hos oss med en massa trevligt folk! Tack vänner för en rolig kväll!
Dessutom hånglade jag med alla på öltältet..... Det var iallafall vad en bitter människa som inte kunde stå på två ben sa... så det får man ju tro på! Klart det stämmer liksom!  ;)

Iband undrar jag varför jag alltid råkar ut för patetiska dramaqueens.... ?
Tycker det är hemskt sorligt med människor som måste leva upp sina fantasier på andras bekostnad... Söker du spänning så hoppa bungy jump, fallskärm eller något annat. finns så mycket liksom. tips bara. :)

Jag tror det oftast handlar om behov av uppmärksamhet eller liknande. Att bli en helt annan person när man dricker och vågar göra sånt man aldrig skulle våga när dom är nyktra, tragiskt!

Jag är verkligen en snäll person, mot alla. Det vet alla som känner mig. Jag försöker hitta nåt fint i alla, och tycker om dom flesta, och skulle jag mot förmodan inte tycka om någon, så är jag ändå snäll. Det är sån jag är! Jag ger alla en chans. Ibland tusen chanser, jag låter mig trampas på många gånger just för att undvika onödiga konflikter. Det är inte ofta jag blir sur på någon MEN om någon hittar på lögner eller behandlar mig illa, då jävlar!

Jag respekterar alla och förväntar mig detsamma tillbaka. Det ironiska här är att personen timmen innan sitter och skryter för mig om hur jävla coool han blir när han dricker, för då vågar han mycket mer, att han älskar att dricka för att han blir en helt annan människa och hur kul han tycker det är att slåss.... Stolt berättar han hur han en gång kastade ut en kompis genom en glasruta....? eh jaha?! 
Stunden senare står han och dansar(hoppar) på bordet och nästan faller rakt ner i marken... På dansgolvet går han på första bästa och börjar slåss, och eftersom det inte gick så bra, gick han på mig, och eftersom det inte heller funka börjar han snacka skit..  EXAKT allt han snackade om, gjorde han! haha.. skrattretande.

Grejen var att han själv hade dåligt samvete.... och han vet varför, så blir han orolig som fan och börjar istället anklaga mig för saker.. När jag säger till han att han helt ärligt vet hur det ligger till blir han orolig och börjar stamma,,, eh eh eh ehe ehh, mmhmm och säger till slut: "men du har hånglat med alla här ikväll". hahaha skojar du??!!   JÄVLA TÖNT! Alla var där, och nä! Antingen behöver muppen gå till en optiker och kolla synen eller söka psykolog, för han har problem, Stoora sådana! nån slags hjälp behöver stackaren. Jag tycker detta gäller alla: Drick INTE om du inte kan hantera det. Om du inte har någon självkontroll. 

Måste kännas pinsamt nu dagen efter. 
Shame on you! ;)

Men men , det bjuder jag på.. Gav det dig nöje så here you go!
Det viktigaste är att jag (och alla andra haha) VET!  punkt.




Öltältet Last night !

Hade en superrolig kväll igår hos fiiina Emily ! Åt hemlagad Pizza och hemlagad daim/vaniljglass, Skitgott! Efter det blev det öltältet och sen blev det efterfest hos mig...... Skitskoj!  Så jag har inte sovit många timmar.... för smarta Tobbe ringde och väckte oss innan 9!!!!!!!!!! Var nära på att ta mobilen och kasta den på väggen... kunde inte somna om sen.. :( aaarghhhh.. Vem gör så? Jag ska hämnas!   haha... ;)

Men i vilket fall som helst så ska jag festa hela natten lång! :) Är taggad till tusen, väntar bara på att tjejerna ska komma, sitter just nu med ett helt gäng grabbar som glor på fotboll.
Här kommer lite bilder från kvällen 


Fina Tavlan som Emily fick av oss :)



PS: ÄLSKAR mitt nya örhänge :D


Palmfestivalen!

Det är Palmfestivalen här i Trelleborg denna helgen.... Så det kommer att bli partaj både ikväll och imorgon.... wiihoo   Så det kommer att bli en massa häng på öltältet kan jag säga! =)

Egentligen ville jag till Malmöfestivalen ikväll, sista kväll plus att The Ark har sitt sista framträdande. Men jag kan inte för jag ska upp tidigt imorgon :( Dessutom är jag bjuden på fest .. Så det kommer att bli skitkul!
Blir stress när jag slutar, ska handla, hämta ut paket, duscha och fixa mig på en timme typ. Hoppas jag hinner... Sen kommer brudarna hem till mig och dricker lite innan vi går vidare...



Trevlig helg allihopa! Vi ses i dimman ;)


Now I look like this!





Jag vågade! Är så feg när det gäller sånt, har liksom Alltid haft långt hår, och jag älskar långt hår, trivs inte i något annat.... och det var en bra bit hon klilppte, hade ju faktiskt jättelångt!

Det känns konstigt, men, jag vänjer mig väl snart :) 
TACKA GUDARNA för att det finns extensions alltså!  Plan B. Ifall jag får panik någon dag och ångrar mig! :P


page

Alltså, Jag är konstig!! Jag brukar ju vara morgontrött och lida när jag måste upp tidigt (varje dag). Igår så åt vi kräftor och festade till det lite med vin :) Lill-lördag juu! + att det var underbart väder, så vi satt i princip på balkongen hela kvällen  
I alla fall, så det blev liiite sent och jag blev liiite full.. hihi.. dessutom kollade jag lite på fotboll när jag kom hem vid 12. så jag somnade rätt sent, och trodde jag skulle vara D Ö D imorse när alarmet ringde... Men neeeejdå... Fröken tvärtom vaknar istället kl 5. Superpigg! Och har varit det hela dagen. Inte ett dugg trött!
Här försöker man vara duktig och lägga sig tidigt, men det kanske är såhär man ska göra? dricka och lägga sig sent?!

Efter jobb ska jag till Emlan (Studio Extreme) och färga utväxten. Och nu är det såhär att jag står mellan valet och kvalet om jag ska klippa PAGE. What do you think? Hade jag passat i det tro??

Detta är liksom det närmaste Page jag har kommit




DON’T TELL ME SKY IS THE LIMIT WHEN THERE IS FOOTPRINTS ON THE MOON!




FOR SALE !

Innan jag lägger ut dom på Tradera tänkte jag kolla om någon av er är intresserade....

Säljer nu några av mina underbara klänningar och skor... Blodtårar och separationsångest... haha, men lika bra. Alla klänningarna är helt nya! (endast en av dom som jag har haft på mig en gång).




Svart klänning med rosett från Rare fashion, Storlek: S, kort modell.  Pris: 300 kr
(Helt ny, aldrig använd, tag kvar på plagget)


En underbar Rosa/Ljuslila babydoll klänning från Stylebystars. kort modell, lite glansig material.
Älskar denna klänningen, men den är lite för platt vid bysten på mig.
Storlek: S. Pris: 340 kr
(Använd 1 gång)


Svart klänning från Rare Fashion. Storlek: 10 (S/M). Pris: 280 kr
(Helt ny, aldrig använd, tag kvar på plagget)






Söt rosa klänning i satin och chiffong- Svart satinband vid midja, som knyts till en fin rosette baktill,
från Stylebystars. Storlek: S. Pris: 300 kr
(Helt ny, aldrig använd!)




Superfin Vit klänning med svarta, rosa och röda ränder. Vadderade kupor och "fluffig" nertill, från StylebyStars. Storlek: S. Pris: 320 kr
(Helt ny, aldrig använd, tag kvar på plagget)






Skitsnygga skor, modell: Marbles från Nelly.
Storlek: 38. Pris: 300 kr.
(Helt nya, aldrig använda)





Svarta skor med nitar. (Kommer ej ihåg var jag har köpt dom.) 
Storlek: 38. Pris: 300 kr
(använda 2 gånger)






Maila mig på [email protected] vid intresse!
(Frakten betalas av köparen)


Kläder och mat!

Igår åt jag hos min syster, hon hade lagat god mat :) Sen hjälpte hon mig att sortera kläder lite....
På tal om det... jag har hur mycket kläder som helst som jag aldrig använder! De flesta har prislapparna kvar och vissa plagg har jag använt 1-2 gånger.... Har liksom säckar fulla!
Vissa kläder slänger jag direkt, sånt som inte är nånting att ha... Men vissa saker är riktigt, riktigt fina!! Bara att dom hänger i min klädkammare känns bra, så har lite separations-ångest, Men, som sagt, använder aldrig dom så får kanske lägga ut dom på tradera... Tänkte lägga upp några klänningar här på bloggen också om det är någon som är intresserad :) Annars blir det tradera för hela slanten.

Åhh längtar till Ikväll!! Ska äta middag hos mig med Snuffi och Emlan, men jag vågar inte säga vad vi ska äta för då tycker ni jag är knäpp :) haha....känns som jag äter det hela tiden....
Bara det att typ alla mina senaste inlägg har handlat om något ätbart, bara det känns ju lite konstigt.. lite oroväckande sådär..

Don’t feel like picking up my phone. So leave a message at the tone.

Thinking................................. Jag tänker så mitt huvud sprängs snart!! Många val som måste göras.
Men det är kul grejer så de gör inget :)  good shit!

 





Glad tjej

Kändes som att sommaren var tillbaka igår! Vilket väder alltså!! Helt underbart!! Tyvärr så varade det inte så länge :( Moln idag igen, blää!

Glad tjej igår på festivalen med en god och (lång!) glass.




Min lördagkväll


Stoor skål med godis, Chips och fanta.... :)
Och massa Millenium avsnitt .. har blivit helt beroende av den serien, riktigt spännande och bra juu!!
Sen ska vi se lite filmer som vi hyrde..

Blev inte Malmöfestivalen idag, blir imorgon istället.. :)



Love us or hate us, either way we’re on your mind.


Remember Yesterday, Dream of Tomorrow, Live for Today




Millenium

Vi var på Millenium i Höllviken igår. Vi åt fläskfilé med kryddat smör, klyftpotatis, halloumi och bea sås... Riktigt fett och gott!
Och Creme Brulé till efterrrätt. Alltså jag bara ÄLSKAR Brylé pudding! Med det hårda brända sockret... yumyum... Det är nog fan ta mig den godaste efterrätten som finns! (efter Gino) :)

Kan inte fatta att det är helg igen! ... Veckorna går för tusan riktigt snabbt!
Ikväll blir det bara film och mys för min del, och imorgon tänkte vi kanske åka in en runda på Malmöfestivalen  =)  Mest för maten egentligen. älskar marknadsmat.. langos, minidounats, churros och allt som hör till!




Nu låter jag som ett fetto i detta inlägg märkte jag...

 




Fighting for Love is like Fucking fot Virginity.




Trust .

Igår såg jag filmen Trust.
Den handlar om en 14-årig flicka som stämmer träff med en vad hon tror är en kille i hennes ålder, som hon har chattat med en längre tid.... vilket visar sig vara en pedofil.
Filmen var lite seg, men riktigt bra! med ett bra budskap och handling.
Jag har lite hatkärlek till sådana här filmer. Jag kokar av ilska varje gång jag ser filmer som handlar om hemskheter och orättvisor (speciellt mot barn och kvinnor). Jag gråter och blir så förbannad så jag liksom bara vill in i skärmen och stycka dom jävlarna... ! haha.. Men samtidigt vill jag se dom för jag vet att det är saker som händer på riktigt dagligen runt om i världen, det är verkligheten! Och jag brinner för dessa frågor. (Jag hade kunnat leva för att hjälpa utsatta människor i olika situationer.)

Med alla faciliteter vi har i dagens samhälle, så som internet till exempel, har man tillgång till allt! Det är svårt som förälder att ha koll på vad barnen gör vid datorn. Även om man kan blockera vissa hemsidor så hjälper det inte alltid. Som i detta fallet.
Internet har underlättat så mycket för utveckling, men lika mycket mot bedrägerier, falskheter och ondska i världen. Dessa människor är så sjukt smarta egentligen, de manipulerar och lyckas få den andra att lita på dom, just för dom är så snälla, perfekta och trovärdiga... Och skapa en vänskap under en lång tid.
Man ska aldrig lita på någon genom nätet! Hur snälla dom än verkar! Även om de flesta är bra människor som kanske bara söker kontakt så finns där rötägg. - Man vet aldrig vem som gömmer sig bakom skärmen.





oups

Hade en supertrevlig kväll igår =) Vi gick runt lite i stan sen satte vi oss på Istanbuls uteservering och snackade skit =)



Ni vet ju vad jag tycker om Istanbul.... men igår måste jag säga att jag stod på deras "sida".
Ett par i 50-års åldern, man kunde inte se om det var ett par eller syskon, dom såg liksom exakt likadana ut... som två retards! de försökte iaf försökte ta springnota (såg det ut som). Då kommer servitören ut och säger till dom att dom måste betala (han säger detta väldigt lugnt) Och då börjar kärringen skrika som en jävla galning, att hon minsann inte tänkte göra det eftersom dom fick vänta för länge på maten, och att andra fått in maten före dom. Servitören fortsätter be dom snällt om att gå in och att han annars måste ringa poliser, och då skriker hon ännu mer skit och att hon är svensk osv. Vad fan har det med saken att göra? Sjukt respektlöst mot personalen att stå och skrika fula saker till honom framför alla på uteserveringen.
Då säger hon att de går in igen om de får en flaska vin, och när servitören är på väg in så cyklar dom iväg. 
Det roliga är att dom redan hade druckit en flaska vin OCH ätit upp sin mat. OM man nu tycker det tar för lång tid, så går man väl för fan innan maten kommit in, eller åtminstone klaga eller säga att man inte tänker betala NÄR dom kommer in med maten. Inte efter man käkat upp allt och sen beter sig som en idiot.
usch så dålig stil!!

 




Caught ;)





Headache !

Har så fruktansvärt ont i huvudet!  Tur jobbdagen har gått snabbt. Har haft massa att göra hela tiden, har varit iväg på lite ärenden och passade på att hälsa på Snuffan :) Och nu är det tårta och kalas för en som slutat, ska snart smita iväg och ta en bit =)

Från en sak till en annan.... Jag var precis och gjorde cellprov.. Hatar det! För hon som gör det är en jävla satkärring!   Så jäkla hårdhänt! Inte så värst skönt att dom stoppar in ett jävla skohorn i en med våld :/ Men det är jäkligt viktigt att man gör det! (i vanliga fall gör det inte alls ont! känns inte ens och det tar bara ett par minuter.) Många tjejer glömmer att göra det, drar ut på det eller skiter i  det eftersom det är  drop in och lätt att strunta i kallelsen + att det kostar lite. Men det är jätteviktigt att ni gör det!!! 10% av alla kvinnor får cellförändringar, som sedan kan bli cancer.  :/ Skrämmande!

Tuur att jag inte ska göra något jobbigt idag! nä minsann, för jag ska träffa Anna  wiii... ska ha lite catch up! Har ju inte setts på över en månad tror jag? Så vi har en hel del att snacka om!!! :)
Och imorgon ska Trion träffas (Jag, Anna & Micki) Så ska dom berätta om sin KOS-resa som jag skulle varit med i men som jag fick strunta i, i sista sekund . Dom har nog haft skitkul och har säkert en massa att berätta :D


Lashes!

Någon som vet var man kan köpa/beställa bra långa, fylliga lösfransar??? De jag brukar använda (H&M och depend) har inte så långa :( Behöver extra långa till en plåtning....


mattips när ni har idétorka :)

Oj, glömde helt och hållet att blogga igår.. Hade massa inlägg på lager, men det får bli till en annan gång. Igår var jag bara hemma efter jobb, det händer inte så ofta. Så hade planerat att sortera bland mina bilder och lite annat, men efter allt disk och städ så orkade jag inte, så jag satte på en film istället, vart helt slut! ont i hela kroppen- På senaste tiden har jag blivit lite städfrak, så jag kan inte ta det lugnt.

Igår lagade jag iallafall en skitgod middag!!
Pasta med tigerräkor =) Till det hade jag baguetter i ungnen med olivolja, ost och vitlök.



Jag hade i:
Tigerräkor
kräftstjärtar
vitlök
lök
purjolök
grädde
champinjoner
babyspenat
minispenater
lite soya
lite sambal oleke
Pesto
+ kryddor av olika slag... bl.a: Salt & peppar, curry, örtagård, cayennepeppar och Red thai curry

Jag stekte tigerräkorna och kräftstjärtarna i vitlök (bara en liten stund i högsta värme) Sedan la jag i lök och purjolök, även det bara en liten stund, sen häller man i grädde och sänker värmen.... Och sen resten av ingredienserna.

Väldigt enkelt och går jättesnabbt =) Det blev verkligen SUPERGOTT!!

ny vecka

Då var det måndag igen :/ Helgen går alltid lika snabbt. men, det gäller att planera in massa kul i veckan så slipper man längta efter helgen hela tiden....
Ikväll ska vi tjejer på bio... myyyys <3
Här är jag med lilla söta Thelma   Börjar verkligen gilla mopsar ... så himla små, tjocka och söta!! :)





Woooop!

Hade väldans trevligt igår på vår kräftskiva :D det blev väldigt mycket snack, dricka, goda kräftor och tillbehör, snapsar, massa skratt och bra musik med underbart sällskap! Älskar min familj <3 man borde hitta på saker tillsammans oftare. Idag har jag tvättat och lite sånt , efter det träffade jag en gammal vän :) himla kul att se honom efter så lång tid :D Nuu ska jag se film... Ha det så bra allesammans! ;)

Freeeeedag

Kräftskiva idag igen :)))) Med familj och släktingar :D

Trevlig helg




No strings attached

Skulle egentligen med Mändi på bio idag, men det blev lite klydd med busstider och sånt så vi väntar till nästa vecka istället.
Har precis badat och smörjt in hela kroppen med body- butter :) och nu ska jag lägga mig på soffan med mitt sköna täcke och kolla på film. No strings attached tror jag att jag ska se... myyys!




Valp <3

Igår följde Snuffis söta valp Gooshy med också :D Hon är så söt! Ser ut som ett litet gosedjur !

Sålänge vi åt så lekte hon med en bit papper, utan att vi märkte någonting, så när vi reste oss upp såg vi att det var fullt med papper i hela vardagsrummet...... haha lilla buse


 

 


^^

Oj som min blogg stiger i statistiken :/ Kul här är nya läsare =)


Vardagslyx !

Vi festade till det ordentligt igår med en minikräftskiva =) Vi hade ostbricka, vitlöksbaguetter och en skitgod dippa till.
SUPERGOTT!!! Vill ha meeer.
Efter det såg vi filmen The Roommate, ganska bra =) Man får ju hitta på inomhusaktiviteter när det är sånt här jävla pissväder =/ INTE OKEJ!  Jag ska faan flytta utomlands!




C H I L D H O O D

Jag ÄLSKAR barn  ( När dom är små då, sen blir dom bara jobbiga :P ) Det värmer i hjärtat när jag ser bebisar eller barn i min närhet.
Därför vill jag starta en ny trend. Som jag HOPPAS många hakar på!  
C H I L D H O O D
- armbanden....  Tycker verkligen att ALLA ni som läser min blogg ska köpa ett! Är ni på? =) Även killar!!!! :)  (Tänk er, en het kille, med snygga kläder, soft stil och ett Childhood-armband? hur coolt? Hade ju varit helt awsome! :D)  Ynka 100 kr är ingenting för oss!

Jag såg faktiskt dom här ambanden för första gången i veckan och köpte ett direkt!  =) Jag ger med jämna mellanrum pengar till olika organisationer, så varför inte till barnen?

Barn är det absolut finaste som finns! Så oskyldiga och så ovetandes om all sorg och ondska som finns i världen. Dom vet inget annat än kärlek från sina föräldrar (tyvärr inte alla).
Barndomen är den viktigaste tiden i en människas liv då det dels är den som formar oss till hur vi blir som person.  Så utvecklingen är viktig och jag tycker det är hemskt att inte alla får en bra barndom =( vilket jag tycker att varenda själ i världen förtjänar!
Därför tänker jag extra mycket på barnen som tex drabbas av svält, krig, misshandel, mobbning, fattigdom, sjukdomar, katastrofer etc. Det ska IINGEN behöva uppleva! Ännu mindre ett barn.



Finns att köpa på DocMorris apoteken.
100 kr st som går direkt till childhood.





Fire

Surfade runt lite på vårt intranät på jobb och såg att jag var med i en artikel om brandsäkerhet.
Bilden är från när vi hade brandutbildning och fick prova på att släcka eld. Väldigt nyttigt!
Tycker precis alla människor borde gå dessa utbildningar, samma som hjärt & lugnräddning och även kunna använda en hjärtstartare. Det borde vara något som ingår i grundskolan, eftersom det kan rädda liv!

Eld sprider sig snabbare än vad man tror så jag hoppas INNERLIGT att alla har brandlarm hemma, kolla upp det ;)

Jag har varit med på vårt intranät två gånger. En gång i en intervju och så nu då.... Och jag har lyckats ha samma tröja på mig båda gångerna!!!!!! hur? hahaha... Detta är under fyra års-tid och jag har använt den tröjan endast dom två gångerna. Sikket sammanträffande.



TOP of the WORLD !

The Cataracs, DEV - Top of the world

........Boy you know you get me high
Won't you take me for a ride
Tell me where you want to go..... ooohooohoooh...
Sååå bra!! :))



Vår låt
Mina stjärnor!



Bridesmaids

Ska försöka övertala någon att följa med mig och se denna filmen på bio =) imorgon kanske.. Den verkar skitbra!

Vad jag har förstått så är det som en kvinnlig motsvarighet till Baksmällan. Som typiska kill-filmer fast med tjejer istället  Kan ju inte bli bättre!!

Tjejer är ju MINST lika vilda och galna som killar... Ändå ska alltid tjejer framstå så fina i kanten! Och om inte det så är dom antingen söta snälla dumma bimbosar, nördiga "flickvänsmaterial" och snygga tjejer är horor eller riktiga häx-bitchar. Det ger ju ingen rättvis bild av verkligheten =)

Kom och tänka på detta för när våra boyfriends åker iväg på deras resor, vill dom aldrig ha med oss flickvänner!! Och jag fattar inte varför? Men kan tänka mig det är för dom vågar mycket mer när dom är själva! Då har dom liksom INGA GRÄNSER! Medan dom tror att om vi är med så skulle vi kontrollera allt dom gjorde. Hell No säger jag! Jag vill med för det är så jävla kul att bara flippa ut utan att känna någon i staden och utan att behöva tänka på något! Hade ju varit skitkul om man kunde göra det ett helt gäng tillsammans!

Dubbelmoralen och det komiska här, är att dom ALDRIG hade tyckt det var OK att vi gjorde det dom gör. Säg att vi "flickvänner" åker iväg till en annan stad och beter oss preeecis som dom.. haha.. det hade dom aaaldrig velat, bara för vi är tjejer. FUCK OFF!
Det är OK att vara kvinna och göra precis vad som faller en in  
Nu kom jag in på nåt helt annat.... haha... vill iaf skitgärna se den!

 

 


Back to reallity

Nu har vardagen börjat igen efter tre underbara veckor semester!

Kunde inte somna i söndagsnatt, precis som jag var nervös på något sätt, som när man skulle börja skolan eller börja i en ny klass.... Jag låg vaken heeeela natten, tror jag sov MAX en timme på hela natten, en minut åt gången ungefär. 
Fast det handlade inte om nervositet, utan ångest. (Hade verkligen velat vara ledig alltid och kunna välja var dag precis vad jag VILL göra... någon dag kommer det att bli så.)
Meeen nu tror jag det handlar om att jag måste byta jobb! MÅSTE hitta något annat.

Iallafall... så jag trodde jag skulle vara helt död igår, men icke! Har nog aldrig varit så pigg på jobb, och var det även när jag kom hem, jag var och handlade, städade, diskade, sorterade mina kläder, dammade av, dammsugade och förberede inför ikväll eftersom jag ska ha gäster.
Så trodde jag skulle decka direkt när jag la mig kl tio ungefär. Då hade jag ändå varit igång heela dagen, från 6 på morgonen tills jag la mig, men kunde inte somna förrän efter två  så jag var helt död imorse när jag gick upp (regnet gjorde inte det lättare). Och ikväll blir det middag och vin så lär inte bli bättre imorgon... :(
Men nu har jag nog kommit på vem som är boven i dramat.... ALLA REDBULL-VODKA jag drack i helgen... aldrig mer, max en per kväll och inte allt för sent. Så var det med det. :)

Även om det kan låta bittert så är jag sjukt tacksam för min semester och jag får tänka på allt annat kul jag har att se framemot
Ska lägga upp massa bilder sen, mest på fb men även några här.



ALL STAR


Jag ÄLSKAR mina nya Converse :D 
Dom är ljusbeiga/naturvita med svarta ränder, vilket gör att dom inte kommer att se lika smutsiga ut dom de som är kritvita!  
Egentligen har jag heller aldrig gillat de röd-grön/blåa ränderna så det blev perfekt med svarta! Kan inget annat än älska dom!♥








RSS 2.0