blää

Jag är sömnig!!!! Har ju cp-drömmar varje natt så sover inte ordentligt.. haha..
Är arg också! Jag vill så gääääärna bli hudterapeut. Men utbildningarna kostar så himla mycket och inte nog med det utan man ska ju ha pengar att leva för också under ett helt år... Mat, hyra osv osv... ÅHHH vet inte hur jag ska göra!!!
Fan vad jag gnäller! men allt känns skit just nu!

Ikväll blir det ostbricka, pepparkakor och kaffe med mina fina tjejer! ♥

I´m just messing with your head, Boy!




XO XO :*


.....

 


sminktips

Måste tipsa mina fina läsare om en bra foundation, får frågor ibland om vad jag använder för smink osv...

En bra foundation enligt mig, som jag använder nu är: Max Factor Xperience! Den är matt (Hatar glansiga foundations, man ser så svettig ut på något sätt) och len, väldigt lätt men ändå täckande.  Så den är faktiskt skitbra!

Jag har färgen 60 sandstone, den är lagom, varken för ljus eller för mörk. Detta i kombination med en bra consealer runt ögonen blir helt perfekt!  och så lite brunpuder på det, sen brukar jag bara ta ögonbrynspenna, eyeliner (som jag blivit besatt av) mascara och läppglans till vardags.. Till fest brukar jag testa massa andra roliga produkter :)



Glöggbjudning

Trots stormen tog jag mig ut igår till Emmeli och Tobbe som bjöd på glögg, lussekatter och massa annat smått och gott. Äntligen börjar man känna julstämningen

Jag har blivit beroende av ett nytt spel!! DragonVale ... :) Emmeli och Snuffi spelade det så nu har jag också blivit beroende.. Åhhhh !!! Är verkligen fast!! haha.. Heter mepaulina där ifall någon vill besöka min ö. :)

Annars händer det inte så mycket just nuu, inte så mycket planerat i början av denna veckan i alla fall ... . Ikväll ska jag till Emlan och färga utväxten, sen känner jag nog bara krypa in i min Onepiece och ligga och kolla på TV.. INGET ANNAT! är trött! Har inte sovit bra inatt i och med att flera takpannor föll ner och smällde sönder precis utanför våra fönster (på ställningen)


Have a Nice weekend !



From me to you!


Take me to the Moon !



Åkte ändå in till Malmö igår och tog sprutorna, sen blev det bio, Breaking Dawn igen :P haha... Jag är kär i kärleken!

En annan sak.... Varför kan ingen ta en som Edward? Så att allt rasar och sängen går sönder? Och man får blåmärken överallt?! DET hade vatt nåt. ;)

Nä men.. Jag är inte så helförtjust i Edward som alla andra är! Jacob är ju egentligen inte särskilt snygg han heller..... Han ser ut som ett mongo ibland, speciellt när han går. Men jag gillar han! söt varulv :) med överhet kropp! Kan vara för att jag har träffat han och tatt på han =) Tänk att jag har rört JACOB liksom... Hur coolt är inte det?! haha
Uschh känner mig som en fjortis... och pedo, han är ju bara liten :)


Kan inte fatta att jag haft ögonkontakt med denna sötnosen, och utbytt några ord till och med!






24 November.....

Vilket betyder att det är 1 månad kvar till jul!!! :)

Nu har jag Internetshoppat igen!! Har varit skitduktig denna månaden och inte köpt nånting förutom två tröjor, men nu gick det inte längre! :/ Men det är finfina saker som kommer hem till mig!

Smycken från StyleByTyra :) De har rabatt och fri frakt! :)




höhö

You can HATE but never stop me, You can TRY but never stop me, This is what I´m made of!

Idag var det tänkt att vi skulle till Malmö och ta sprutorna inför kommande resorna... Men det blir inte av :( Så får se vad vi hittar på istället... Kanske Vellingeblomman, kanske bio ?! Får seee....
Faan .. Har inte känt mig som mig själv de senaste dagarna, har varit lite nere och allmänt sur och kaxig! haha.. har mina perioder då jag blir så... Antagligen för mycket runt omkring som irriterar mig.. jobbiga människor osv.. hmm..





He is just not that into you!

Igår kollade jag på He is just not that into you, eller Dumpa honom som den heter på svenska. (?)

Många kändisar! :) Tyckte den var bra faktiskt! En kärleksfilm som visar den riktiga sidan av kärleken, inte bara puttinuttigt som på alla andra kärleksfilmer... Här får man följa en massa olika människor och par genom deras förhållanden. Den visar hur killar (och tjejer) EGENTLIGEN tänker!
Den fick mig och tänka en del.........................
Hela den här grejen med kärleken är någon sorts jävla spel! Där man ska kunna och följa reglerna....
När man börjar dejta, hur man dumpar, leka svårflörtad, inte vara för snabb på att svara på samtal eller sms, att förstå när det inte funkar, inte vara för "på", när ska man höra av sig? eller inte höra av sig utan låta den andra höra av sig, sex på första dejten, okej eller inte okej? Är man en hora om man gör det? Är man tråkig och ointressant om man inte gör det? När är man tillsammans?  Hur tänker han? Hur tänker hon? .....jada jada...
WHY? Varför inte vara ärliga och bara visa vad man vill elller inte vill.... nä men nä då... allt ska vara enligt reglerna. Men visst är det lite spännande ;)

Tyckte i alla fall att filmen visade ganska bra hur verkligheten ser ut... att det oftast INTE är dom som skriker ut sin kärlek för hela världen som har ett starkt band mellan varandra och ett bra förhållande, och att det faktiskt är dom som håller längst! ... Medan dom som skyndar sig med allt, bröllop osv oftast är osäkra egentligen och gör det just för de känner behov av att bevisa något för omgivning... Men i slutet är det oftast de förhållandena som inte håller... Om man verkligen är lycklig behöver man inte göra så stor grej av det...då ÄR man det bara.
True Story!
Men mer om det i ett annat inlägg.. Ville iallafall bara tipsa om filmen :)







TONY&GUY Dry Shampoo


Någon som vet VAR man kan få tag i de här???
Den har slutas säljas överallt!!! Why? Är där något giftigt i den ?! eller vad är det frågar om? Alla andra deras produkter finns kvar, utom just den!!! aaaghhh...
Tony & Guys Torrshampoo är den bästa EVER!!!!! Har aldrig varit med om en bättre... Man behöver inte tvätta håret på hur lång tid som helst om man använder denna och det syns inte.
Tips till er som har fettigt hår, för det hjälper verkligen!
Jag har själv inte fettigt hår, utan tvärtom ganska torrt och skadat i och med att jag färgar det så mycket, därför gör den susen.


My mom always told me to give my used toys to less fortunate


Godmorning!

Idag vaknar jag av att två killar går utanför mitt fönster (Bor på andra våningen men vi har ställningar runt hela huset).... Blev så jävla rädd så jag började skratta och sprang iväg och gömde mig typ...hahaha.. Visserligen visste jag om det då dom skulle komma och måla våra fönster idag... Men det var mörkt och jag trodde inte dom skulle komma så tidigt. så där fick jag springa upp helt nyvaken och halvnaken och öppna fönsterna till dom så dom kunde komma in... haha... Kändes helskumt att ha två främlingar hemma när man stressar på morgonen, men ja... vi får fina fönster i alla fall =) Dom kommer igen på fredag, men då ska jag vara mer beredd :)

Molnen var så fina imorse... rosa och ljusblåa... såg ut som ett täcke... =)



Mina Tattoos

Äntligen har jag fotat mina två nya tatueringar så ni kan se :) Inga bra bilder men det får duga sålänge..

(Har täckt för bakgrunden eftersom det är så jääkla stökigt efter i lördags :P)


Min fjäril står för frihet och skönhet. Vilket jag tycker passar bra in på mig. Med skönhet syftar jag inte på ytlig skönhet. Jag menar skönheten som finns inom allt och alla. Att kunna se den. För det finns något fint i allt. Och jag själv anser mig vara en god människa gentemot mina medmänniskor.
Friheten är viktig för mig med tanke på hur många som inte lever som dom vill. Detta pga många olika anledningar, religioner, kulturer, länder, föräldrar, pojkvänner, ”vad ska folk tycka” osv. Jag har själv varit med om detta och därför vet jag vad jag pratar om. Jag vill inte gå in på det i detalj, men man kan säga att jag var FAST och gjorde saker endast för att ”så är det bara” fast jag egentligen inte ville eller trodde. När jag lyckades komma ifrån det, så var frihetskänslan det bästa jag upplevt, att göra precis vad man vill ! Och så tycker jag alla borde leva. Som dom själva vill! Och rosa färgen, för att det är min färg :)




Texten With or without you.... är liiiiite I samma riktning. För det första är jag en tvillingsjäl- Jag har alltså två sidor som alltid vill motsattsen till varann, vilket ofta resulterar i beslutsångest. Jag är liksom två personer som tycker tvärtemot varandra.  jag försöker lära mig att leva med det, ,men det är svårt då det skiljer sig så mycket från varandra. Därav Två valalternativ i texten. -  Kan inte leva med dig, kan inte vara utan dig... +att jag tycker det är fint budskap. Som man kan tolka lite hur man vill.... Jag klarar allt!!! Med eller utan dig.
Dessutom betyder U2s låt också mycket för mig.


IL Cuore per Martina <3

Som somliga vet så gick min chef bort för ca 2 år sedan. En ung, härlig, glad och vacker ung kvinna!  Som lämnade en man, två barn och många vänner efter sig. Nu har hennes man och barn tagit fram ett vin ägnat till henne: IL Cuore per Martina ( ett hjärta för Martina)  
Etiketten är framtagen av en känd designer, vinet kommer från Verona trakten i Italien där hennes familj Buzzi-Donato kommer ifrån. Flaskan är specialframtagen, lång och smal. Hon älskade vin, så detta är en väldigt fin gåva.

Samtliga inkomster av försäljningen på Systembolaget går till stiftelsen, vars enda uppgift är att skänka pengar till olika hjälporganisationer främst för barn. Till vilka organisationer pengarna ska skänkas till bestämmer deras barn som äger märket.

Jag blev otroligt berörd när jag fick mailet då hela fallet var chockerande och oväntat när det hände. De har världens finaste barn och jag tycker det är jättefint att de ska skänka pengarna till välgörenhet. ♥

Vinet är lång, smal, vacker, elegant, djup, förförisk och gott- precis som hon var. (Ni kan läsa mer på bilden)
Det är ett rött vin som passar bra till mörkt kött. Så nästa gång vi ska ha finmiddag med viltkött så är det detta vinet jag kommer köpa!




We all wear different masks for different reasons

TACK ALLA NI SOM KOM på överraskningsfesten för J i lördags!!! ♥ Allt blev så jävla bra!! Är så lyckligt lottad som har så fina vänner!! 
Det blev verkligen lyckat!!   För överraskad blev han! Kan man lugnt säga (han var chockad i ca en timme...) hahaha..
Han förväntade sig att komma hem, lägga sig på soffan och bara ta det lugnt...Men istället står där ca 20 pers med partyhattar, tutor, heliumballonger och tomtebloss... med T-shirtar med bilder på honom och skriker ÖVERASKNING! (vems idé? Mulle ;) ) när han kommer in... =)
Tre paket tomtebloss gick åt innan J hann komma innanför dörren, Vi tände varje gång vi hörde dörren öppnas... i tre olika omgångar så när han väl kom var alla slut.. hahaha..
Han blev superglad för den fina presenten från oss alla. Så tack tack tack allihopa! Och tusen tack till de som hjälpte mig med mycket... ♥ Utan er hade jag inte klarat det.
Vi hade även en tävling och ............ TJEJERNA VANN!! Woohoo! De fick vars en goodiebag med lite smink. =)

Sen blev det Kräm en runda, sen fortsatte festen hemma hos oss med massa mat som blev över, helium-ballong sugning (Fy fan vad rolig röst man får), kuk- snack och massa trams innan läggdags! hahaha.. sjukt kul!

Ångrar dock att jag bjöd vissa! Men jag trodde folk var smartare än så och förstod att jag inte bjöd folk för MIN skull. utan att det var en fest för en annan person och med tanke på det, bjöd jag de som jag trodde han skulle uppskatta att se.... in fact borde de bli glada att man ens tänker på dom med tanke på hur jag blivit behandlad. Men nu vet jag bättre. Vissa är otacksamma och tar illa upp av att man lämnar saker bakom sig...  Men men... det var perfekt med alla som kom... Härliga människor, härlig stämning... Det kunde inte blivit bättre =) 
Det är i sådana här tillfällen man ser vem som är riktiga vänner :) ÄLSKAR ER!! BÄSTA! ♥


Tråkigt nog slutade inte kvällen så bra då vi dagen efter fick reda på att en av tjejerna på festen hade blivit överfallen på väg hem.. eller rättare sagt, precis utanför sitt hem.... Två maskerade killar drog iväg henne, en tog stryptag bakifrån och den andra sätter en pistol mot hennes huvud! Vad fan är detta för samhälle????!?!!! Sjuka jävla psykopatiska typer som håller på så här. Hur fan kan dom? JÄVLA IDIOTER. Hoppas verkligen dom åker fast!
Så tjejer (och killar!) Var rädda om er!!! Ha pepparspray i fickan och känn dig aldrig för trygg då detta hände precis utanför hennes hem!
Blev så jävla chockad när jag fick höra det!! Och ångrar att vi inte gick tillsammans allihopa.
Aldrig mer att vi ska låta nån gå hem ensam... Utan vi följer varandra eller så tar vi taxi!





PUSSPUSS PÅ ER!! :)


Gossip Girl

Sjuk helg! På alla sätt och vis! Ser att någon har varit nyfiken ;) med tanke på alla klickar jag haft i bloggen i helgen ;) vilket jag kan förstå! Jag är ju en intressant person med ett spännande liv. Berättar mer imorgon, nu är jag föör trött. Godnatt!! XOXO

- My name must taste good, because it´s always in your mouth

 

 


Jag är sjukt busy!

Alltså jag är upptagen alltid, hela tiden... Inte nytt att stressa så mycket så att kroppen börjar säga ifrån... har börjat få skakningar, yrsel, illamående och sömnsvårigheter på senaste.. Inte bra alltså! Ska skärpa mig.. Men jag trivs faktiskt som bäst när jag har mycket att göra.. så är det bara :)

Tur det är helg så man kan ta det lite lugnt :)
Får se vad som händer ... Ikväll blir det iallafall middag och Idol hos Pappa, sen får vi se :) Kanske Malmö nån dag, bio ogen kanske? :)


F A S H I O N . O F . H I S . L O V E !



LADY GAGA - Fashion of his Love- Fernando Garibay remix

BÄSTA!!!!


ANGEL

Fan vad jag vill vara en X-men ... helst med vingar...  som Angel i First class



Nä, nu ska jag sluta fantisera om filmer.... Ska landa i verkligheten nu igen :)

Kross!

Igår var jag på kurs/studiebesök i Södra Sandby... för att se vad våra maskiner används till osv. Mest krossanläggningar. Riktigt spännande faktiskt! Vi fick till och med se en sprängning! =) Häftigt med ett så stort hål så långt ner i marken ! :)
Så nu har jag lite bättre inblick. :) Var till och med inne i den stooooora krossmaskinen.. (den är lika stort som ett höghus) hela byggnaden vibrerade.


Visst var jag superhet i min outfit... moahaha

"Tystnaden som uppstår när en människa dricker blod"

Igår var jag som sagt på bio med Hannah, Sofie och ehm... en tjej till :)
Jag tyckte första delen av Breaking Dawn var asbra. Den var väldigt annorlunda och konstig?! Men jag gilla den!
Det blev många härliga skratt och kommerntarer om filmen, vi ska alltid överdriva så jävla mycket liksom.. hahaha... läste igenom våra kommentarer på facebook... asså hur stört är inte det? Vi bara fortsätter och fortsätter... haha, vi fattar inte den gränsen där man liksom ska sluta, där det liksom inte är roligt längre...... Det värsta av allt... jag tycker det är skitroligt... DÅ är man trött! :) Älskar att vara så lättroad... Man har mycket roligare i livet :D

Jag är kär! Kärleken är underbar! Älskar kärleken!!! Speciellt killarnas kärlek till Bella... ååhhh ♥
Att killarna är så sjukt (o)heta gör ju bara filmen mycket bättre också!!!


Hur ful-het är inte Jasper liksom?!

Breaking Dawn

Kanske dags för en frågestund snart igen? För då får jag nämligen oftast en del kommentarer/frågor  Jag har ju en del nya läsare också... så säkert något ni vill veta? :)´

Igår när jag körde hem från jobb var himlen så sjukt vacker! Aldrig sett något liknande!!! På ena sidan var himlen Rosa, ljuslila och blått uppåt... Och andra sidan (mot havet) Var det helt orange/rosa... Såg ut som det brann i himlen.. Och så hade det bildats otroligt vackra mönster av flygplanen.. SÅ SJUKT JÄVLA FINT!!! SYND att jag inte hade min systemkamera med mig, för då hade jag verkligen stannat och klickat ett par bilder.

Längtar ihjäl mig till ikväll!!!! Äntligen ska vi se Breaking Dawn. Part 1.


Respons!!

KUL att man får respons av någon på kommentarsfältet! TACK ANNA! :)

Känns lite trist när man har över 100 läsare om dagen och ingen kommenterar!! Någon måste väl ha några tankar, åsikter?? Eller jo, nu ska jag inte vara så, där är ju en del som faktiskt brukar kommentera... DET ger mig mer motivation att uppdatera oftare....

men men.... De flesta av er är väl sådana smygläsare ;)


När jag var liten.........

.... trodde jag att skitsnack, grupperingar, mobbning och allt annat barnsligt, stod för just ordets innebörd, barn! Jag tänkte att det hörde liksom till åldern, men att man mognade när man blev äldre, att sådant skit inte existerade då, vuxna borde vara smartare än så, tänkte jag. Men genom att lära känna så många olika människor, oplika grupper, olika umgängen i alla åldrar så har jag till min besvikelse märkt hur fel jag hade, in fact- it get worse!

Barn har liksom en ursäkt till det beteende, att dom är små och inte vet bättre, men vuxna?!
Jag har alltid stått på mig, alltid viftat bort elaka kommentarer från människor som inte har någon aning om vem jag egentligen är. Har aldrig brytt mig om främlingar som missuppfattar mig. Det tänker jag fortsätta med.



Bilder från igår

Jag och lilla söta Albert




Yeah! ;)

Dop

Sitter hos anna med chokladbollar, cigg och massa snack om livet... Så mycket tråkiga och sorgliga saker det finns :( varför ska det finnas problem och sorg... 
Men nu till nåt roligare.... Har varit på dop idag, fina Alicia!  Riktigt Trevligt :) massa små bebisar och barn... Dessa små liven :) så oskyldiga och så fina... <3
Tack Andy och Emily! :)

Adapter ?????????

HJÄLP!
nÅGON TEKNISK PERSON SOM VET VAR MAN KAN KÖPA EN SÅN HÄR ADAPTOR?? (den rödmarkerade)

Crazy Stupid Love

Såg Crazy, stupid, love här om dagen. Rolig film! Se den ;)
Kunde inte bestämma mig vad jag tyckte om barnflickan....(Analeigh Tipton). Ena sekunden tyckte jag att hon var sjukt jävla snygg och nästa tyckte jag att hon var ful och såg ut som Gollum (sagan om ringen) smal med stora ögon, stora öron och stor mun.  ?





Vad tycker ni??

The Real Disney Prinscess

Så här hade Disney Prinsessorna sett ut om dom var riktiga människor.... enjoy



Törnrosa



 Jasmine



Pocahontas



 Esmeralda



 Ariel


 Bell


 Snövit


 Mulan


Tiana "Prinsessan och grodan"


Och den här sista får ni gissa! :) Kom igen nu!!!! VEM ÄR DET??





11/11/11 kl 11:11.11

Ett himla tjatande om de här elvorna..... haha.. Har gått och väntat hela dagen på att något speciellt ska hända.. Särskilt kl 11:11.11 Men Inte ett skit!! Haha....
Men nästa år blir det 12/12/12 Det ni!! :) Det blir ännu mer speciellt!! Då många tror att världen kommer att gå under 2012. Det tror dock inte jag ! :)


Detta nedan är kopierat från ett gammalt inlägg jag skrev i januari..... ganska häftigt :)

I år kommer vi att uppleva fyra ovanliga datum. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, och 11/11/11.
och det är inte allt…

Ta de två sista siffrorna av året då du föddes - Lägg till den ålder du kommer att bli i år, resultatet kommer att bli 111.

I år kommer även oktober att ha fem söndagar, fem måndagar, och fem lördagar. Detta händer bara vart 823 år.


What to do?

Inatt har jag haft sjuka mardrömmar... Jag skrek och allt :(   hoppades att någon skulle väcka mig... Och varje gång jag somnade så fortsatte drömmen.... så till slut ville jag inte somna...
Kanske för att jag såg Silent Hill igår?! Men fattar inte... för den är inte ens läskig!!! Tycker inte jag i alla fall..

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra... Antingen blir det Twilight marathon med tjejerna eller så ska jag sitta själv hemma och kolla på Justin Bievers Never say never och Idol :) yeei..




Emmeli, du har en ny challange ;)

Jag har ångrat mig om att färga håret rött som jag har tänkt på i ungefär ett år..... Jag var stensäker på att jag skulle göra det nu till våren... Men nu har jag ångrat mig... Vill inte ha det längre :P

Jag ska satsa på "utväxt färgen" istället :) SÅ JÄVLA HETT!
Men jag ska ha lite mer kontraster... hade tänkt mig ännu mörkare vid utväxten... riktigt mörkbrunt :)






Sophias Tårtor <3

Just dee... har glömt visa den fina tårtan vi hade till min lillebrors (som inte är så liten längre!) kalas förra månaden.... Han älskar ZELDA, så jag bad min kära vän Sophia om hon kunde göra en Zelda-inspirerad tårta. Hon är ju sjukt duktig !
Ångrar mig nu att jag inte bett henne göra en tårta till J:s födelsedag... buhuu... Den hade blivit poppis..  men men.. too late ! :/

Choklad och Banan smak. OM den var god?

Kolla in hennes blogg: www.sophiabjorner.blogg.se



11.11.11

Inte varje dag man har ett så speciellt datum ^^


bläbläblä


Jobb..... städa tvätta städa tvätta städa tvätta städa tvätta..... BOOOORING!! (taget ur simpsons)
äähhh jag är trött! Som fan!

Men nu... att laga hemlagad pizza! Vi gör till en hel armé, vi tävlar nämligen om vems pizzor som blir godast! så kom och ät om ni är hungriga ;)

Funderar på vad jag ska göra till helgen?! Blir noog Twilight-marathon på fredag, och på lördag så blir det antingen maskerad i Lund, askalas =) Elleeer, ta det lugnt bara.. har inte bestämt mig än. får see




Läppar

Igår testade jag för första gången injektionernas värld.... Och nu talar vi inte om vanliga sprutor utan fillers!
Testade Juvaderm. Dock ytterst lite, då det var första gången plus att jag redan har ganska stora läppar i mig själv.. Så det blev lite på underläppen bara. Ser faktiskt knappt nån skillnad.. men ja kul att ha prövat det. Kommer nog inte göra om det!

Det gjorde faktiskt inte så värst ont som man kan tro. Det ser nog värre ut än vad det är! För Anna som var med mig höll på att svimma.. haha.. hon fick sätta sig för hon klarade inte av att kolla.. Så söt! :)






naaaaw

Minipingviner med koftor. :)




yeiyeiyei

Ska möta upp Anna och åka till Malmö nu efter jobb  Ytterligare en utseendes-grej jag ska göra... :) Jag får verkligen Kickar av förändringar. Love it!! Sååå atttee jaa... de blir ju en del.. Ska snart visa mina nya tattoos också som har läkt färdigt nu... Supersnygga!
Ska även se om jag hittar nån bra dop-present. :)

Och efter det ska vi hem till Anna och måla =) (hon målar om sitt rum)











Dustland Farytail

Jag älskar mitt liv! Det är magiskt ♥ Jag är princessan i min egen saga! :)
Har så roliga månader framför mig! Längtar som en galning! Älskar livet.


Who said the sky is the limit?

 





Not so ordinary girl

Jag hatar allt som "SKA" vara på ett visst sätt..... Trångsynta människor som tycker att alla som inte gör och tycker som dom gör fel.  Think outside of the box people!! Började tänka på detta pga en liten händelse...Meen, mer om det en annan gång :)

Har haft en super helg.... riktigt mysigt i fredags med Emmeli... massa gott, massa snack och så kände man sig som en ny männisika efter inpackningarna och allt annat.... Att jag sov till kl 14.00 på lördan säger väl allt? Det händer ALDRIG. Går alltid upp senast 9.

I lördags hade vi tjejkväll med fina flickor. Åt god mat, spelade spel osv... Sen gick vi en runda till Kräm. Nu förstår jag att folk inte har kul där- (Jag brukar alltid ha det nämligen) Men denna gången var jag nykter. Jag tror verkligen på att man kan ha kul utan sprit, eller VET rättare sagt... för det kan man absolut. Men INTE på kräm!!! Där ska man vara asnitad eller så ska man helt enkelt inte vara där... haha





friday

Är hos Emlan och dricker vin :) Snart blir det Idol, bakelser och kaffe och sen ska vi ha hemmaspa med ansiktsmask, hårinpackning och manikyr..... måla naglarna och sånt kul! :))  


Nu har man beställt en massa igen...... Känner mig duktig... Allt detta fina kostade endast runt 400!!! Egentliga värdet är ca 1300.... riktiga fynd alltså! stolt :)





Bazinga!

Hade helt missat att det var röd dag imorgon! Vilket innebär att receptionen stänger kl tre idag! :) Egentligen visste jag om det, men hade liksom inte kopplat, tills en vänlig själ här på jobb påminnde mig... Så nu har jag skyndat mig och fixat allt så jag är redo att gå kl tre.
Då blir det en runda i stan istället för att sitta här ( OM NÅGON VILL GÖRA MIG SÄLLSKAP, HÖR AV ER!!! :D )

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, får väl sitta själv i min ensamhet och äta Ben&Jerry och kolla på nån bra film. Har en massa på lager

Och imorgon blir det Girlsnight! Vi ska äta tillsammans, umgås, lyssna på musik, festa och utgång! Så om där e någon ensam tjej därute som inte har nåt och göra och vill vara med mig och mina pärlor, så hör av er till moi ;)

TREVLIG HELG♥ på er mina Vänner och ovänner! ;)


Här får ni en finfin bild ... ;)

I´m sexy and I know it...... lalalalala


Brown eyed girl





FOR SALE

En del av sakerna jag vill bli av med. Tänkte kolla med er först innan jag lägger ut det på tradera.... Någon som är intresserad av något ?
Allt är HELT NYTT!
De översta skorna är från Friis&Company och kostade ca 999kr /par.
"Nattlinnet" är från märket Underbart och kostade ca 2-300 (tag finns kvar)
De svarta är märket Ti Amo från Scorett och kostade 650kr
Klänningen från Stylebystars kostade runt femhundralappen..
Och väskan och skärpet är i märket Playboy (äkta) Minns ej vad de kostade.... ca 400kr st skulle jag tro...
Som ni märker är det bra och fina grejer... därför är det inget jag hade kunnat slänga...
Hör av er till: [email protected] om ni är intresserade av något




Pyjamasparty with the girls!!!

Jag har ont i ryggen!!!!!!! När jag kom hem från jobb igår fick jag ett ryck och slängde ner ALLA mina kläder på golvet, och det är mycket kan ni tro! Jag sorterade, slängde och packade i lådor. Jag vet inte vad jag ska göra med kläderna som jag inte vill ha? Har ni förslag? Det är liksom fina saker, vissa grejer är helt nya!! Men eftersom jag köper nytt hela tiden kan jag inte bara spara och spara.....  Har ju ingen plats trots extra förvaringen jag köpt! hmm..

Ikväll ska vi ha myskväll med tjejerna..... Kanske sleepover till och med.... =) Vi får plats många i dubbelsängen ;)  Ska äta middag, kolla på film, och frossa i oss massa godis, glass, chips och allt vi hittar. moaahaha
En sista gång innan jag tar träningen på allvar igen nästa vecka! Måste ju bara fit och slimmad nu när man ska ut och resa till varmare breddgrader..... =)




Dear Heart....


VAMPIRES

Åhhhhhh Jag längtar tills den 18!!!!!!!! Då börjar tredje säsongen av Vampire Diaries.... Och dessutom har Breaking Dawn premiär.... The Twilight Saga börjar närma sig slutet. ... AHHH... Älskar dessa vampyrer asså. BITE ME!



Vill ha Damon.... och Jeremy.... !!!!!!!!  :D Sååå finaa! Hatar Stefan... Han är en tönt!!







Färgade toppar

Funderar starkt på att färga topparna i någon rolig färg.... typ lila är jag lite inne på.. :P
Sen lite längre fram när jag färgar mitt hår mörkt igen, ska jag ha det mörkt uppe och lite ljusare nertill... (som på första bilden) så snyggt!
Så klart ska jag färga det hos Emmeli på Studio Extreme i Trelleborg. BÄSTA salongen!!! Nu har dom gjort klart sin hemsida också... Check it out ---> www.studioextreme.se

PS: Nu har dom även 15% rabatt på alla behandlingar under November månad...




1 November.

Helvete vad tiden går snabbt!

 

 


RSS 2.0