Sons of anarchy

Nu har även jag fastnat! 


Jax 😍


Helgens

Detta var alla bilder jag hade....mest egobilder 😝 
Hade inte ens bilder på alla :( det trodde jag ...
Hmm

A gift

Det har varit mycket skit den senaste tiden... 
Det är inte mycket som kan få mig att må bra när jag känner såhär... Nu menar jag riktigt bra!! Inre Frid och lycka.... Har svårt att hitta det... Lugnet.. 
Jag har förändrats och det är få saker som verkligen betyder något för mig. 

Har haft en sån dag idag :( 

Materiella ting är INTE något av det som brukar hjälpa.... MEN denna ringen gjorde! :) för att den är så himla fin! ,. Har spanat på den länge och bara älskar den! Den har en fin betydelse...
Nu mår jag i alla fall liiite bättre <3

We dont need no education, we dont need no tough control

Om man är ute en kväll, och går hem tidigare än alla andra, då är man en toffel och världens tråkigaste.... Om man har kul och stannar kvar, då är man oansvarig och skiter i sin hund... Vad man än gör är där någon som har åsikter och värst av allt: lägger sig i! 
Alltid har det varit så här... Sen man skaffade hund, blev det bara värre,  fler och fler som berättar hur man SKA göra, och alla säger olika. Jag kan bara tänka mig hur det blir sen när man har barn?! För alla andra vet ju bäst, bättre än en själv vad som är bäst för en själv ju! 

Det är OK att tycka, tänka, tro vad fan man vill, det är ditt problem. Men det som stör mig är att folk verkligen lägger sig i .... Jag kan inte lyssna på andra som säger till mig hur jag ska göra när de själva gör saker jag aldrig skulle gjort. Vissa tror nog att de själva är perfekta och felfria. Hur man nu kan tro det.
Vad sägs om att folk granskar sig själva istället ? Och att alla jobbar på sina egna problem... Alkoholproblem, dåliga vanor, etc etc den ena värre än den andra..

Jag skulle inte lägga mer än max en tanke åt det... Skulle inte få för mig att ingripa förutom om det är att jag faktiskt verkligen vill hjälpa personen i fråga på riktigt, och då är det just e att HJÄLPA, inte bara peka med fingret och visa att " jag vet bäst".
Good nightmare :*

Stop it
Känn ingen sorg

Filmmys med Håkan Hellström film :) 

Jag och en kulting <3

En av mina drömmar som gick i uppfyllelse, att hålla en kulting! :)
ghd - wonderland

Hur jäkla hett är inte ghd:s nya edition ?? Åhh jag dör!!! 
Bara själva lådan är förtrollande !! Glittrig och fin :) jag hade i alla fall blivit lycklig av denna julklappen ;)  i alla fall fönen.... För har ju redan en sprillans ny plattång ! :) 
Hoppas vi tar in dom på salongen :D 
Arg

En sak jag vill "spy ut om" som jag kom att tänka på lite när jag skrev förgående inlägg........ När man kollar på TV så kommer det minst tre olika reklamer på hudvårdsprodukter under en kväll, flera gånger!!! Nu mer än nånsin är det massa reklam om hudvård. Jag tror det dels det handlar om att jag är mer uppmärksam på sånt nu men även att folk nu för tiden bryr sig oerhört mycket om detta området då de inser hur viktigt det är! 

Men nu till saken! Jag stör mig på att 90% av det dom säger i dessa reklamer är ren LÖGN! Som expert inom detta området så VET man ju vad allt går ut på, ingredienser, och vad som egentligen händer med huden, både när den försämras och hur man kan förbättra. Blir så jäkla förbannad för folk som inte vet allt detta tror ju säkert på reklamerna (visst, folk är ju inte dumma och vet att reklamer oftast "ljuger")  men ändå! Vissa går ju på det och lägger massa pengar på sånt skit. 

Plus att allt låter högst otroligt! "Få bort dina rynkor på två veckor" osv.., 
Inte ens vi som jobbar med ett medicinskt, prisbelönat, professionellt märke skapade av doktorer & kemister, med över 50 års forskning, resultat och ett antal priser(awards) genom tiderna och ständig forskning och förbättring.....ett effektivt märke som har hur många patent som helst som andra märken försöker efterlikna (så som AHA/PHA syror) 
Inte ens vi, kan lova en kund att "detta kommer att bli si och så" och absolut inte inom "två veckor" ... Vi säger som det är! Man får jobba på det och det tar lite tid att se resultat, men så småningom kommer du att se en tydlig skillnad! För det hjälper! det funkar om man verkligen vill det... Men då måste man också verkligen jobba på det själv också... 
Och då har ändå våra produkter MYCkET högre koncentrat på dessa ingredienser som gör detta möjligt! 
Så det är ren lögn att det skulle räcka med en sån billig kräm där 90% av innehållet är vatten ! 


 

Årets julklapp

Nu börjar det ju bli dags att börja köpa julklappar, eller i alla fall börja tänka på drt.. :/ årets julklapp framröstad av experterna är inget mindre än HUDVÅRD! Tydligen det mest populära att he bort just nu i Sverige :D 


Birthday!!

Var på födelsedagsfest i helgen hos fina Emmy! Så fint hon hade ordnat! Riktigt skoj! Sen gick vi ut i Helsingborg! Verkligen skillnad på utelivet där jämfört med här :/ sån jäkla skillnad! Hade lätt kunnat tänka mig att bo i Helsingborg! :) 
Fars dag <3

Eftersom alla andra hyllat sina pappor idag vill jag också göra det, dagen i hans ära! Bästa pappan !!! Som hjälpt mig så mycket genom livet. Man ska uppskatta sina föräldrar!! Ta vara på all tid man har tillsammans... Det ska jag bli bättre på! 
Var precis hos han och lämnade lite presenter :) 

Här är  en bild som verkligen visar hur trygg jag känner mig hos pappa... Min nöjda min säger allt! :) 
(Till skillnad från bilden som togs några minuter efter denna där jag sitter själv på kasebanan och storbölar i panik :))


Lilla damon <3
Brunett igen ;)

Äntligen färgat håret!! Nu väntar bara hår och fransförlängning imorgon och på lördag;) och så ska jag färga brynen också! 
Håret av emmeli och fransar av snuffi ,,, 
Skönt med egentid och så kul med förändringar !! :)) Vi på studio Younique har allt så man ska känna sig som en ny människa :D 

Vill egentligen ha en tatuering också , en sleeve, men det finns där inte pengar för ^^
Amust

Vill ha dom här fina glittriga skorna från Amust
:))) så fina!!
 Halloween 2013Corpes bride

Det fick bli gårdagens outfit... Kommer bilder snart 


RSS 2.0