Ouija

Såg precis en skräckfilm ... Om ett brädspel.. Trodde den skulle vara mer lik jumanji, men den va inte alls så, men den va bra 👍. 
Måste varit extra känslig idag för fan vad jag hoppade till hela tiden. Eller så var det sjukt bra ljud .....
Kommer inte våga sova inatt bara 😁
:'(

Jag brukar aldrig ångra något jag gör eller gjort. Jag tycker verkligen inte man ska göra det , för allt har sin mening och man har ju velat göra det man gjort just ! Och om inte, om det nu varit en dålig erfarenhet, så lär man sig av det. Och allt man lärt sig av, alla misstag, har man alltid nytta av , för då gör man inte om dom. 

Men, där är en sak jag ångrar rejält; att jag inte gett vissa människor en chans. Ibland, i perioder, har jag haft svårt att ta in människor i mitt liv. Och bara avslutat det innan jag ens gett det en chans. Jag har liksom "låst" mig och stängt ute allt. 
Nu har jag haft samma återkommande dröm i flera veckor. Jag tänker, och saknar denna person utan att egentligen känna den så bra. Kan inte släppa det. 
Jag ångrar mig. 


Sex tape

Hade en supertrevlig kväll igår hos vänner med vänner 😊 vi beställde plankor från lyktorna, drack massa gott, kollade på mello (hahaha hatar det ordet!!!)  och så lyssnade vi på bra musik, sjöng osv 😃💕 mycket trevlig kväll 👍

Idag har vi bara varit sjukt trötta !!! Kollade på två filmer .... Den ena somnade jag till innan den började och den andra var Sex tape. Den var sjukt rolig !!! Se den ! 

Den gav mig massa tankar... Om hur det är precis när man träffas . Man sitter som fastklistrade och man har sex i princip hela tiden ! Varje dag, varje gång man ses, fleera gånger. Man tänder på allt den andra gör (eller , killen i alla fall 😄) Seeen så, med åren, med sjukdomar, med barnen, med tiden, med stressen, med tröttheten, med allt annat så är det ju inte riktigt så längre. Alla har ju mer eller mindre sex såklart , men det är ju absolut inte som i början. 

Enligt mig så gäller det att alltid behålla och vara den personen den andra blev kär i, att alltid minnas varför man älskar varandra och varför man alltid velat ha varandra, allt man tycker om hos den andra. Att tänka på det ofta för sig själv. Att alltid behålla sexigheten ....det är viktigt. Ta aldrig varandra förgivet, aldrig! 
Och en annan sak ... Filmar/fotar ni något , var försiktiga 😉

Ledig!!!!

Är ledig idag !!!! 😃 undra vad man ska göra ... Har egentligen massa "to-do" grejer, men ORKAR INTE!!! Får väl ta tag i det imorgon  och bara göra något kul idag :)
Månsten

Detta halsbandet vill jag ha !! Så stort och fint ! Carolina gynnings med månsten 🌙💎💗

Love me like you do

Så nu har även jag varit och sett fifty shades of Grey. Speciell film men Den var bra ! Inte så mycket sex som jag trodde det skulle vara , men ändå mycket för att vara en "vanlig" film .. Sjukt det där att det finns så mycket nivåer på sex. Hur långt man kan gå och hur olika behov man kan ha... Och att vissa älskar dominans och andra älskar att vara underlägsna . Båda delarna är nog kul på sitt sätt . Men det mesta beror på personen man gör det med, kemin och attraktionen är nog allt .. 
Nu vill man bara se resten ! 
Klippt av mig håret !!

💇 


Vad har ni för planer på alla hjärtans dag? :D

Firar ni det? Firar ni inte det? Är det överskattat? Kör ni all in eller det är ingen big deal? 

Själv tycker jag att alla högtider är påhitt och det finns en dag till allt t.o.m typ stenens dag ?! 😄 vill därmed inte säga att jag inte gillar det . Även om man kan visa kärlek året om och vilken dag som helst så är det lite extra mysigt med kärlekens dag <3
Du är fin ändå

Nej . Jag beundrar inte din skönhet på bilder. För jag vet hur du ser ut i verkligheten. Det är Skillnad mellan verklighet och fiction. Ja man kan lura många (dom flesta faktiskt) med lite redigering och några filter. 
Det är SÅ enkelt att ändra typ allt man vill ändra på sig själv. Men det kan ALLA göra . Jag gör det, du gör det, alla gör det! Alla kan vara snygga idag. 
Vem försöker man lura ? Alla andra eller sig själv? Tragiskt ! 

T.o.m Mona Lisa kan vara snygg !!! 😂😂😂 så lätt är det peeps! På tal om hår ....

Nu fick jag för mig att jag vill klippa mig ... Tanken slog mig så fort jag såg Sanna Nielsen på melodifestivalen . Fy fan vad snyggt!. Det är tydligen den längden som är "inne" nu, det trendiga . Inte för jag någonsin följt trenderna eller det som är inne . Jag kör mot strömmen och fortsätter med mitt löshår som dom flesta slängt bort 😄 
Visst, jag förstår tanken . Det är mycket snyggare och fräschare med kortare hår , på typ alla utom mig . Jag passar inte i det, jag älskar löshår!! Men , får se om jag vågar ge det en chans :) 

What to do ....

Saknar mitt mörka hår !!! Lite sugen på att färga det ! Men kan ikke bestämma mig... Vill ju ha allt! Blondt, koppar-brunt, rött, röd-lila, mörkt ... Ahh
Fifty shades of grey

Bokat med tjejerna ✅ 😃
Ska bli spännande att se! Synd dock att killen inte är så snygg som man föreställt sig när man läst boken :/ 
Men vi får se :) 
Blomdahls

Har precis köpt nya örhängen från Blomdahls... Jag har ju typ 13 hål i öronen och får alltid hålla på att köpa nya örhängen för dom färgar av sig och börjar klia osv. Så tänkte att jag nu ska köpa ordentliga örhängen. Verkligen värt det! Man blir inte allergisk av dom och man kan ha dom hur länge som helst! 
Köpte små diamanter💕
Finns på salongen 😃

Dermastamp

Igår fick jag min första dermastamp behandling... (Microneedling) Det är små nålar som man sticker in i huden ... För att irritera huden så att huden bildar ny kollagen och på så sätt får jämnare struktur. Intressant. Så idag är jag helt röd i huvudet! Haha 😄  återkommer med resultat sen när det lagt sig. 

Har precis passat lilla underbaringen Isabelle en liten stund 💕 ☺️ 

För övrigt känner jag mig sjukt trött .,. Har inte varit mig själv på senaste :( Det är nog dags att boka en resa eller något! 
RSS 2.0