Nattdopp!!!

Sista natten på vårt underbara paradis hotell .... Imorgon bär det av till PhiPhi.... :)


High on Life

vi har badat, ätit, druckit, solat, shoppat, dansat, festat, bråkat, skrattat, fått massage, coconutbshakes, sett ping pong show, doppat fötterna i massa fiskar som tar bort all smuts (blää, värsta jag varit med om! Men för livet!), varit på grabbarna grus och alla andra barer, träffat världens sötaste unge som jag vill ta med mig hem, skapat en minibrand, bytat kläder med en strippa (?) Och det har bara gått två dygn!!! Hur ska detta sluta? ;) vi har myyycket kvar! (apor, delfiner, hajar, snorkla, öarna osv... Åhhhj:)))
Vårt hotell är underbart!!!! Lyxhotell med egen tarras och en heerl takvåning med utsikt över stranden, där vi kan ligga och steka :)
Hela gården är en gigantisk pool. Vi är i paradiset!


Thailand here we come!!!!! :)

Äntligen har dagen kommit! :D har stressat sönder mig idag! Mycket blandade känslor dessutom. Min sista arbetsdag på länge, lite sorligt faktiskt att säga hejdå till dom man tycker om :(

Kan inte fatta att jag är i värmen imorgon!!!! Kändes underbart att ha sommarkläder, bikini, solbrillor, simfötter och snorkelgrejer :)

Som ni förstår kommer jag inte kunna blogga så mycket... Men lägger upp nån bild eller några meningar när jag har tid .
Nuu ska vi festa på planet.. Bye bye :)


Puss och kram


Q/A

Amanda om Lägenheten:
Så fint! Är det köpes eller hyres? Älskar fönsterna och valvet! Vem bor du där med?
Svar: Jag med :D jättefint! Jag bor med min sambo.


emelie om
FRÅGESTUND!:
Vad roligt att du har frågestund. Jag har tre frågor
1.Finns det något du saknar i livet?
2.Är du svartsjuk?
3.Om du ser två killar hångla, vad är din reaktion? Äcklas, tänder eller neutral? =)
Svar: 1.Pengar :) så jag kan göra precis vad jag vill. Främst att resa! Vill de alla ställen jag inte hunnit se än! Och kanske någon att resa med som delar samma intressen som mig.
2.Ja, tyvärr, men har nog blivit bättre på senaste... Det är inte värt att gå runt och oroa sig i onödan, händer nåt så händer det! Inte min förlust... försöker tänka så :)
3. Helt neutral. Varken äcklande eller tändande.


jenny om
FRÅGESTUND!:
GILLAR DIG SKARPT=)
*Känner du att du får fördelar pga ditt utseende?
*kan du berätta om ditt liv.. vem du är och vad du står för. din uppväxt och såna saker ?
*Är det sant att du har festat med Paow
*Har du några mellannamn? vilka i så fall :)
*Vad skulle du göra om du fick en miljon? :D
<3
Svar: Taack :) 1 Njaäe,  har inte riktigt t'nkt på det. Skulle vara ute på nattklubbar i så fall, gratis drinkar, gå före i kön och sådant. Men i regel tror jag att människor som ser bra ut har fördelar. Samtidigt som det många gånger kan vara nackdelar då man kan bli orättvistbehandlad.
2. Jag kan göra ett djupare inlägg om det längre fram :) ... åsikter skriver jag ner lite då och då i bloggen.. Jag har bott i Trelleborg större delen av mitt liv, innan det bodde jag uppe i skogarna i Värmland. Min uppväxt har väl varit bra, lite väl överbeskyddad tycker jag, vilket resulterade i en liten rebellisk period, men förutom det har jag ett bra förhållande till min familj.
3. Hahaha,.. va? Var har du fått det ifrån. Jag har sett henne men aldrig festat med henne? Hade dock gärna velat, gillar henne.
4. japp, Gabriella, Chloe
5. Åhh jag skulle shoppat en massa, sparat lite, och REST! Tagit med min familj och vänner på en härlig resa... Ok... en miljon hade inte räckt. Men typ :)


lovuuuu om
FRÅGESTUND!:
mepaulina.blogg.se = DEN BÄSTA BLOGGEN JAG VET! konstigt att din blogg inte blivit större IT SHOULD!;) Du är grym och skriver mycket mer intressant än många andra. dessutom är du såååååå snygg
Svar: hehe,,, TACK snälla du!


en beundrare om
FRÅGESTUND!:`
Hur vinner man ditt hjärta? ;)
Svar:  humor, tillit och ärlighet :)
haha, nä men ärligt talat så är jag kräsen, så det är en sjukt svår fråga
.. 



Anonym om
FRÅGESTUND!:
Fin blogg du har! Kommer difinitivt följa den:*
nu till frågan, hoppas du vill svara ..Vad tycker du om One night stand?
Svar: Förstår inte riktigt frågan, om det är inbjudan eller vad jag tycker om det, tolkar det som det sistmämnda ;)
Jag har nog ändrat uppfattning om onenightstands med tiden. Nu tycker jag faktiskt det är äckligt. Har lätt att äcklas av killar och ska jag ha något så djupt med någon så måste det vara någon jag känner eller har känslor för.
Jag tycker att sex är en kärlekshandling som man ger till någon man älskar. Kalla mig gammaldags men jag förstår inte grejen? Om man ger sex till vilken främling som helst. Vad kan man då ge för speciellt till den man verkligen älskar?
Jag skulle aldrig någonsin tycka att någon är slampig, det är helt upp till var och en vem och hur många man vill ligga med. Men jag förstår inte vad man får ut av att ligga med en främling. Många har sex på fyllan och så, jag kan inte tänka mig att under akten så bryr man sig speciellt mycket om att göra det skönt för den andra. Hur dåligt blir det inte då?
Man behöver ju inte överdriva heller och vänta tills man gift sig, men man kan ju ha varit ihop med personen man ska ligga med entid iallafall. Annars blir det ju inget speciellt, det är ju en intim akt. Det ska vara speciellt :)Men jag tycker ABSOLUT INTE att det är någon skillnad på om en tjej eller kille ligger med många. Jag tycker bara att det är extremt mycket risker för ingenting. :)
(Vill klargöra att jag snackar om ONEnightstands- typ främlingar, och inte KK eller någon man känner som man är grymt attraherad av, det är en annan sak.)


Älskar din blogg
Hur många piercings och tatueringar har du? Kan du VISA dina tatueringar?
:)
Svar: Åh, har nästan tappat räkningen.... har 5 piercings och 4 tatueringar. Jag har visat dom på bild innan :) Googla: mepaulina.blogg.se tattos... :) Här är en bild på en av dom. SJUKT NÖJD... Älskar min lilla fjäril... Som inte är som vilken fjäril som helst... utan fin, och sexig! ;)



Anonym om
FRÅGESTUND!:
Blondiner eller brunetter vad föredrar du??? Både killar och tjejer.. nämn några exempel..
Svar: Försöker alltid hitta något fint i varje människa så svår fråga. Men måste nog ändå säga att jag förderar brunetter.. Både av folk jag känner och kändisar så har de personer jag satt på minnet som jag tyckt var otroligt snygga alltid för det mesta varit brunetter. Om man tar kändisar som exempel: Angelina Jolie, Mila Kunis, Olivia Wilde, Megan Fox, Jessica Alba, Carmen Electra etc etc,... finns hur många som helst! alla jag snygga människor jag kan komma på är faktiskt brunetter..Både tjejer och killar :) (ta inte illa upp alla blondiner ;)


Anonym om
FRÅGESTUND!:
Hej. varför är du så jävla snygg? Varför är du så cool? Varför har du världens snyggaste kropp? Varför är jag inte lika snygg som du? Varför är din blogg bäst? Varför är du bäst? Antar att du ska svara på ALLA frågor nu. Puss och kram!
Svar: hahahahaha awww tack hjärtat, men tyvärr har jag inte svar på de frågor, och vet inte riktigt om jag kan hålla bra gener kanske?
Tack för du tycker det =)


T om FRÅGESTUND!:
Singel eller förhållande
Svar: är ingen singeltjej. Tycker verkligen om att ha pojkvän...  Men tycker det är jävligt nyttit för en själv att vara singel. Jag mäker stor skillnad! Man blir mycket mer självständig.


Ann om FRÅGESTUND!:
Är din nuvarande kille din största kärlek? Hur vet du? Har du haft många pojkvänner? Har du haft någon flickvän?
Svar: Jag tror faktiskt att man ALDRIG kan veta om den "tillfälliga" är ens THE ONE, liksom. För det som kan kännas helt rätt ett tag, kan kännas sååååå fel om en tid. Allt beror på hur man tar hand om sitt förhållande, hur man tacklar sina problem osv. Det vikigaste är som sagt tillit och massor av KÄRLEK:.. och verkligen VISA det för varandra och kämpa tillsammans. Klarar man det värsta, och det ändå känns rätt, då VET man nog att det är rätt- 
Jag har inte haft många pojkvänner. Bara 2 långa seriösa förhållande... däremot har jag känt mycket känslor för andra (ömsesidigt) men att vi aldrig blivit ett par. Nope, har aldrig haft flickvän och kan heller inte se det framför mig. Jag tänder på tjejer men thats it! Tror inte jag skulle kunna ha ett förhållande med en tjej.. Tjejer är för jobbiga ;)


Mr. Sångare om FRÅGESTUND!:
Om en kille skulle sjunga en låt för dig, vilken skulle du vilja att han skulle sjunga?
Svar: Åhh  det är nog alla tjejers dröm att en kille skulle sjunga för en :)
Just the way your are, One love, Everytime we touch (den långsamma versionen), Your song (moulin rouge)... typ :)
Jag har alltid sagt att när jag gifter mig, så vill jag att min "man" ska sjunga ett par låtar till mig :D  då hade jag verkligen blivit lycklig! Men då ska han såklart mena texten också ;)


Anonym om FRÅGESTUND!:
Hur ser din "drömkille" ut o hur vill du att han ska va mot dig?
Svar: Jag säger det igen :) rolig, charmig, snäll, kärleksfull, generös, ÄRLIG!!


j  om
FRÅGESTUND!:
vad älskar du mest på din kropp + tycker minst om?
Svar: ehm, jag älskar nog mest min mage och mina bröst... och det jag tycker minst om är min haka och näsa .. haha.


hemlig undrare ;) om FRÅGESTUND!:
brukar du mastrubate? :P vad gillar du mest med sex, vilken ställning? hur många tjejer har du haft sex med.. har du haft trekant?? kan du squirting?
Svar: Jag älskar sex, och har inga problem att prata om det. Men några svar kanske jag behåller för mig själv..;) Men jag ska besvara dom andra så gott jag kan.:P
Det gör väl alla? Men för det mesta har jag aldrig behövt det faktiskt. Beror väl lite  på om man får bra sex eller inte.  Ställning, hmm.. alla... mest rida eller bakifrån kanske?
Squirting vet jag fan knappt vad det är... så antar att jag inte kan det... hahaha
Resten av svaren behåller jag nog för mig själv! ;)


Anonym om FRÅGESTUND!:
Hur pass öppen är du i bloggen?
Svar: Jag är väldigt öppen med en del saker.. Som tex ovannämt, nakenhet sex osv och det är inget jag skäms för. Däremotskriver jag inte personligt om det! stor skillnad. Jag är bra på att skriva om hur jag tänker... men som någon kommenterade för ett tag sen så skriver jag inte så mycket om MIG SJÄLV, mina känslor osv, det är jag väldigt privat med, utan skriver mest om vad jag tycker om vissa frågor i allmänhet. Det jag känner, tycker och lever är långt ifrån allt jag skriver i bloggen. Jag är full av tankar och åsikter och skriver nog inte ens en hundradel av allt det där. Av diverse anledningar. Tex att det kan inblanda/påverka fler människor än mig själv.

Mari om FRÅGESTUND!:
Vilka språk kan du flytande?
Svenska, Engelska och spanka! Men förstår även lite italienska, portugisiska, och franska (och såklart norska och danska) Har väldigt lätt för språk.  Spanska kan jag kanske inte tala helt flytande, men förstår det i alla fall "flytande" eller vad man ska säga :)


T om
FRÅGESTUND!:
Hur gammal var du när du opererade brösten och hur många milliliter valde du att ha i implantaten?? Och har du högprofil eller vad? Vill veta lite om din operation och dina implantat. Har du haft några komplikationer osv... Skriva gärna lite. Ska själv göra en operation snart. Har du gjort andra skönhetsoperationer än brösten?
Svar: Jag var 21 år. La in 340 cc och är jättenöjd med storleken då jag tycker att det är fult med för stora bröst. Profilen hette MP om jag inte minns fel... Och är mitt emellan högprofil och mellanprofil. Jag har faktiskt inte haft några komplikationer alls :) Hade tur där. MEN det är ju en risk man tar och vissa får ju tyvärr det, så man ska vara 100% säker på att man verkligen vill! Dock hade jag det jättetufft precis efter operationen. Tålde inte tabletterna, så mådde illa, spydde och kunde inte sova på typ två veckor. Så du kan gissa hur jag såg ut, som en zombie ungefär. Det var HEMSKT, men sen dess har jag inte haft några problem alls. Jag har alltid varit lite känslig för medicin. Nej, har inte gjort några andra operationer.


=) om FRÅGESTUND!:
Vad e din åsikt om porrfilmer?( Nu menar jag inte om att medverka i en nu =P 
Svar:  Det har aldrig riktigt vart nåt jag tyckt är intressant eller särskilt tändande. Vissa par ser på porr tillsammans, men min personliga åsikt är att porr är för folk som inte kan få till det IRL . Och par som gör det känner jag lite.... varför skulle man behöva det liksom? Funkar ju lika bra (bättre) utan.. Det har liksom aldrig vart nåt fel på fantasin...;) Dessutom UPPLEVER man det själv istället för att titta på andra som gör det?!


N om FRÅGESTUND!:
Vad anser du vara din bästa alt. din sämsta egenskap när det kommer till relationer?? :)
Svar: mina bästa egenskaper är att jag är ärlig, bra på att lyssna, kommunicera och ge respons! Jag är dessutom snäll, omtänksam och givmild.
Mina sämsta är jag blir lätt svartsjuk, och att jag är ärlig det är inte alltid så bra att säga vad man tycker och tänke har jag märkt... haha men jag föredrar att vara ärlig! ehm.. vad mer... Jag har väldigt kort stubin och inget tålamod. och att jag är inåtvänd, människor har svårt att läsa mig.


Kia om FRÅGESTUND!:
Ibland lägger du ut lite halvnakna bilder.. känns inte det konstigt att alla kan se det
Svar: Jag är väldigt öppen när det gäller nakenhet.  förstår inte varför man ska skämmas för det när det är det enda man egentligen har, kroppen är liksom det enda som tillhär en själv till 100% som man har med sig hela livet och till graven . Man föds ju liksom naken så det är egentligen det mest naturliga som finns! Varför dölja den? Som jag sagt tidigare så tycker jag det fint, och älskar man sin kropp tycker jag inte det är fel att visa upp den.


C  om FRÅGESTUND!:
Mina frågor;
- Kan du åka skidor/snowboard? Tycker du att det är roligt? & har du varit i Alperna? :)
(Blev kanske lite många frågor - men de har ändå typ samma sammanhang, haha)
Svar: Nej tyvärr har jag aldrig varit i Alperna :(  Och tyvärr har jag aldrig åkt skidor eller snowboard :O haha... på tiden nu eller? Hade däremot verkligen velat testa det och lära mig men jag är en summergirl så har alltid valt solsemester :/


Anonym om FRÅGESTUND!:
Bor du i hus eller i lägenhet och hur många rum?
Har du några husdjur+
Tycker du om tjejer mer än killar? och har du haft flickvän?
Vilken är din favorit färg i kläder?
Och vilken är din favorit färg inom inredning?
Vad använder du för smink+
Vad har du för kupa i din bh st?
Vilken är din favorit mat?
Hur lång är du?
Och vilken hårfärg tycker du att du passar bäst i?
Svar:
-Jag bor i lägenhet, en stor 2:a!
-Har tyvärr inga husdjur, har haft en fisk som vi fick i inflyttningsfest men den dog tyvärr :(  (har haft en hund när jag bodde hemma...)
- Om du menar i förhållande så tycker jag mest om killar tror jag. Har aldrig haft flickvän och aldrig varit kär i en tjej. dock tycker jag att tjejer är grymt mycket sexigare och hetare än killar! ;)
- Beige
- Svart, vitt, beige + en utstickande färgklick som starkrosa eller lila.
- Smink brukar jag skifta och testa nytt hela tiden, gjorde ett sminkinlägg för ett tag sedan.
- Jag har D-E Beroende på märke, butik osv
- Jag verkligen ÄLSKAR mat så det är svårt... Men bakad potatis med min egna påhittade röra är en av favoriterna.
- 168
- Jag tycker nog jag passar allra bäst i mitt naturliga, mörkbrunt! :)


Amanda om
FRÅGESTUND!:
Är du i ett förhållande? Och isåfall, bor ni ihop?
Svar: Svaret på denna frågan är lite klyddig... Inte många som vet hur det ligger till, knappt jag själv... haha... Men, jag kommer att besvara denna frågan senare i ett eget inlägg om en tid :)  så att ni vet hur det ligger till!


Dannie om
FRÅGESTUND!:
Tycker du att storleken har betydelse? Hur tycker du att en kuk ska se ut? Lång kort tjock smal? ska den vara hel rakad eller bara rakad på pung kulorna?
Svar: Den ska se normal ut, räcker det?





sweet dreams

Bjöd mina fina arbetskamrater på Cupcakes nu innan jag slutar!
Man kan verkligen säga att det var "GODISCUPCAKES"
Kladdkakemuffins med "white fluffy frosting" som topping i olika pastellfärger. (Det är och smakar ungefär som det vita i gräddbullar!) MUMS! men jääkligt mäktigt må jag säg! ;)





PIECE OF NORWAY

Ytterligare ett paket till mig! Det kom till mig precis! Dom körde till och med ut med det till mig på jobb ... Bra service! =)

Det var i alla fall två st Jumsuits/onepiece från PIECE OF NORWAY, Dom här är lite snyggare(sexigare) i modellen då dom sitter lite tightare än den andra ONEPIECE jag har som är mer pösig och stor.... Ja asså, dom  här är ju inte megaslimmade och TIGHTA liksom :P men lite mer figursydda eller vad man ska säga...  fint på tjejer! :)


 

 


New Port pläd

Har fått hem världens finaste och mysigaste fleedepläd från New Port! Marinblå med vita stjärnor (USA stil) Skitläcker! ;) (Present från jobb)





(PS: Svarar på frågorna från frågestunden ikväll eller imorgonbitti)






Lägenheten

Som önskat, lägger jag upp lite bilder på delar av lägenheten (mest vardagsrummet). Jag tog ju bilder här om dagen som jag skulle lägga upp, men blev nästan rädd när jag såg dom... haha SÅ stökigt var där! (i och med resväskorna osv) såå jag lägger upp bilder på när vi precis flyttade in istället.... Tänk nu på att det var innan vi var klara med inredningen... Så nu är där tavlor på väggarna, gardiner, dukar osv. Mycket som bytats ut också.
Lägger upp bilder på hur det ser ut nu om en tid... så länge får ni nöja er med dom här =)
Det är en tvåa och den är ganska stor, fin och mysig! :) Högt i tak osv.

Welcome!















Här ligger jag som en korv.... Fattar inte vad denna bilden gjorde bland lägenhetsbilderna? ?


PS: GLÖM INTE BORT ATT STÄLLA FRÅGOR I "FRÅGESTUND" INLÄGGET  :D





Ny tavla på G!

Japp, hår en ny tavla på G nu! så kul! Älskar att måla, och ha favoritspotify listan till det = Bra kväll! :)

Jag är dunderförkyld! Och jag kan verkligen inte vara sjuk! Har inte tid! För det första så MÅSTE jag vara på jobb mina två sista dagar. För det andra så reser jag om 2 dagar!! Har ni några tips på hur man snabbt blir frisk?????Jag har prövat allt det vanliga, vitaminer, te, honung, frukt, ipren osv....




Tavla

Målade ju några tavlor för en tid sedan... här är en av dom..


<----Kategorier

. Nu har jag suttit hur länge som helst och ordnat upp alla inläggen i kategorier...
Har alltid haft kategorierna men glömmer alltid att lägga i inläggen, så alla har legat under "allmänt", men nu ligger alla under rätt kategori!
Nu är det alltså mycket lättare att hitta det ni vill läsa om, om det är något speciellt.... :D Bra va??



Ja, Rubrikerna förklarar ganska bra vad de innehåller ;)







COPYCATS

Glad att jag kan inspirera andra... copycats!!
haha

FRÅGESTUND!

Då kör vi en frågestund då! :) Fråga vad ni vill!
Jag svarar om några dagar, så ni kan fråga fram tills dess...... 








Lyxkryssning


Påskön, Chile

Nu när jag ska gå min utbildning finns det många olika områden man kan jobba inom sen, som jag tidigare nämnt. Jag är ganska säker på vad jag kommer att fokusera på, men tror också man märker det efterhand, vilken inriktning man vill gå, eller vilka mål man har.
Har funderat lite på att kanske jobba på ett kryssningsfartyg efter utbildningen :)  ENDAST temporärt då. En period liksom. Har en kompis som gör det.. Verkar awesome!
Hade varit helt underbart att jobba på en kryssning runt CentralAmerika, SydAmerika, och NordAmerika,... ja. amerika helt enkelt! :) Finns så många fina ställen där.... Västindien, Mexico, Karibien... ja, alla exotiska länder...

Har förr varit sugen på att göra en backpackingresa i Sydamerika (dock inte aktuellt längre) Men där är så många spännande platser! En massa olika sortes miljöer; djungel, glaciärer, vulkaner, öken, laguner, surfstränder, regnskog, berg, ja i stort sätt allt! Bara i Chile finns alla de här olika typer av natur i och med att det är ett så långt land! Sommar och vinter i samma land liksom, fast på olika ställen... Där finns så sjukt mycket jag vill se!!
Här kommer några av dom....


Amazonas


Pucon (Vulkan), Chile


Igazu fall - Argentina


Pantagionen, Chile


Hade även velat gå Inkaleden med Machu Pichu som mål.


Torres del Paine, Chile


Saltöknen, Bolivia (Hela öknen är som en stor spegel!)


Inte många ställen i världen där man kan se ROSA delfiner! BARBIEROSA liksom...
De finns också i södra Chile, Många lyxkryssningar åker förbi dom delarna, har man tur så får man se ett gäng. :)

Vet inte om dom är fina eller äckliga... haha.. dom ser liksom nakna ut på något sätt?






Apoliva

Apoliva intimtvål, för muttan :)
Speciellt bra för alla som rakar/vaxar eller något annat... Mindre infektionsrisk och på så sätt slipper man röda prickar osv. Så verkligen något ni borde testa... man blir len och mjuk ;)

 




Phi Phi Island

Nu har vi även bokat hotell på PhiPhi ett par dagar. :D Kan inte fatta att vi är där om mindre än en vecka!! :)

Vet ni? I lördags var vi och handlade lite inför resan.... Var på apoteket för att köpa diverse grejer som kan komma att behövas, solskyddskräm, öronproppar, vitaminer, vätskeersättning osv... Det blev runt 800 kr!!!!!!!!!!! Sjukt eller?! Måste även påpeka att vi redan köpt verktabletter, plåster och lite annat smptt så det är inte inkluderat där. Så jäkla dyrt! Men säkert lätt värt det när man väl behöver det!





INGET blev som tänkt denna helgen!

Nääee, inget blev som planerat!
I fredags blev det några drinkar på A9.
KUL att sen vakna med VÄRSTA smärtan i halsen lördag morgon!  Så festen blev inställd... Var istället ute och åt med vänner och sen lite vin på det.

Verkligen kul att ni har börjat kommentera så mycket här på bloggen!  Det gillar jag! alltid kul när ni gör er röst hörd! Har därför försökat mobilblogga hela helgen... Men det funkar inte!! Vet inte om det är min Iphone eller just blogg.se- appen. men den är helt fucked up iallafall.

Meeen nu är allt som vanligt igen.... :)

Är jag dum nu?

Är jag dum om jag köper ett par Jeffrey Campbell nu när jag egentligen inte har råd och borde spara dom pengarna?
Jag är sååååååå nära på att köpa mig ett par. Jag vill VERKLIGEN ha dom! Och det är i så fall inget "spontanköp" för jag har tänkt på det nu i ett år!!!! Och jag känner mig ganska sååå säker på att jag kommer älska dom!
Dom är dessutom så jäkla lätta att gå i för att vara High heels. Hade använd dom fliiitigt kan jag säga..
Har dessutom aldrig köpt ett par riktigt dyra skor., Så jag kanske förtjänar det? (kan jag försöka intala mig själv)
ÅHHHH!!!  I-landsproblem!
Vad tycker ni?! Ska jag slå till eller inte? Ni får bestämma! :)





huh

Nu har jag krängt i mig 3 bullar... Jag börjar bli tjock! Vet ni? Jag har gått upp 5 kilo de senaste månaderna!!  Det är mycket för mig i och med att jag vägt samma de senaste 7 åren... hmm.. aja får skylla mig själv som äter choklad varje kväll!! :)






Hej mina fina! Kan det vara annat än bra idag ? :)


Igår fotade jag lägenheten för att lägga upp lite bilder här på bloggen, skulle ladda upp dom men mitt jäkla internet hemma är ju segare än en snigel!! Tar typ 20 min (utan att överdriva) att ladda upp EN bild. Förjävligt!! Så jag har sagt upp det! :)
Men jag lägger upp dom nu i helgen ...

Nu ska vi snart ha fredagsfika med mina arbetskamrater.... börjar kännas lite sorligt att jag slutar om 1 vecka!! :O
Jag tänker inte på det så mycket själv... har nog inte fattat det än, men alla på jobb påminner mig hela tiden...  "bara EN vecka kvar Paulinaaa :( ",  "nästa vecka börjar vi sörja" osv osv... hmmm . Och visste ni att det är över 70 pers som sökt mitt jobb??? MITT jobb liksom.. då börjar man tänka.. vad har jag gett ifrån mig?!?! haha... nä men, det känns helt rätt faktiskt! Känns bra, det har blivit föör enformigt, jag behöver nya utmaningar... Orkar inte jobba som en robot...
 Tänkte baka Cupcakes och ta med mig till jobb den dagen... kladdkakecupcakes.. tror det hade uppskattats :)


True Story.

Something to think about.....




True Story, punkt!



Välkomna hit, alla mina nya läsare! :)

Godmorgon!!
Fick önskemål om att skriva lite mer om mig själv här på bloggen.... Ibland kan det vara svårt att bara skriva om sig själv... man vet liksom inte vad man ska skriva, vad ni vill veta :) Så jag tänkte köra en liten frågestund här inom de närmaste dagarna, vad sägs om det? :D  
Fick även önskemål om att jag ska skriva lite mer om min garderob, favoritplagg, inrednig i lägenheten osv... Så det ska jag absolut göra! Kul när ni kommer med förslag! ibland får man lite bloggtorka... så alla idéer är välkomna! :)

Ibland glömmer jag bort att jag har många nya läsare (har ju faktisk höjts ganska mycket på läsarfronten). Jag skriver vissa saker en gång, sen vill man inte upprepa det för att känna sig tjatig, men alla de nya läsarna har ju inte läst dom inläggen!!! Måste ju tänka på er också sålkart!! Så jag ska skärpa mig med det och förnya lite oftare... skriva lite mer om allt! :) 




Im yours !

Hello Kitty

Här om dagen drack jag Hello kitty läsk :) skitgod! Smakade hallon.










Jag är kär !

I denna skönheten...

Olivia Wilde ... Hon var med i båda filmerna jag såg igår (som jag skrev om innan idag)
Älskar hennes mångfaldiga utseende! Ibland ser hon asiatisk ut, ibland liknar hon Catharine Zeta Jones och emellanåt Angelina Jolie.









Movies!

Såg The change up igår... Så jävla ball!!  Älskar komedier!!
Man vill alltid ha det man inte kan få, right? ;) Det är alltid så! Man vill ha det som de andra har så uppskattar man inte sitt eget.... konstigt det där.

Såg även In Time, ganska bra... Men var det någon mer än mig (som sett filmen) som reagerade på att bruden sprang runt i highheels hela filmen??!!! alltså riktiga STILETTKLACKAR :/ Och då menar jag SPRANG! typ i 190! haha.. det går ju liksom inte? Inte om det gäller liv eller död i alla fall.. då hade jag slängt dom långt åt helvete... men det är jag det.. haha










<3

nä, men allvar nu... Ha en fin alla hjärtans dag mina fina läsare! :)


Jag är happy happy happy!!! :)






HAPPY VALENTINE (Forever alone day)













































































hahahah... KUL JU!!



Isn´t it ironic ?

 





Sleeping beauty (eller?)

Ibland älskar jag måndagar! Idag är en sådan dag... Har så mycket jag måste få gjort och det känns bara bra att vakna på morgonen och veta att man kan börja på det för att få allt gjort! Har så mycket kul att se framemot nu att jag är helt ivrig.... :) åhhh....

Det är nog något fel på mig... jag sover sjukt mycket nu för tiden.... som denna helgen, somande tidigt på soffan i fredags, gick upp hyfsat sent i lördags, käkade frukost, sov heeeela dagen, vaknade vid 7, duschade och gav mig av till snuffi... och igår vaknade jag vid 9 på morgonen, käkade frukost, somnade igen, gick upp vid kl6, lagade mat, kollade på film och la mig igen vid tio... sen sov jag tills kl 7. och var fortfarande sömnig när jag gick upp idag :/ Så här är det oftast på helgen när jag inte har något speciellt planerat ... även veckodagar... ibland lägger jag mig efter jobb, somnar, går upp och äter lite och borstar tänderna osv, sen lägger jag mig igen...  sover som ett spädbarn.....WHATS WRONG WITH ME?!?!?! haha

det sjuka är att jag verkligen ÄR trött!! helt matt i kroppen, orkar liksom inte gå upp-.. och jag är inte deprimerad eller så.... så jag förstår inte varför... Jag har aldrig varit den som sover länge.. hmmm




JAG KANSKE BEHÖVER MIN PRINS, SOM SKA KOMMA OCH FÅ LIV I MIG MED EN KYSS?!?!





Hawaiian tropic

Har precis duschat och smort in mig med coconut body butter... Den luktar underbart!!!!!


Saturday night

.


Mys hos snuffi :)

Kollar på melodifestivalen och äter frukter... Ska nog snart blanda en drink :)


RENT

Kollar på Rent, AWESOME! Älskar Musikaler!!

Every girl deserves a picture like this!







hahahhaha.... lättroad som man är :)

Häagen Dazs - Strawberry Cheesecake

Denna fredan spenderar jag hemma med massa gott.... och filmer. Just nu kollar jag på In Time.
Har ni smakar Häagen-Dazs, Strawberry Cheesecake? En dröm!!!! Underbart god! Sista helgerna jag äter på detta sättet, sen ska jag bli skinny igen :) Känner mig fet nu :(






The new Sexy!

Kollade på Sherlock igår, en brittisk serie som går på SVT. Första sässongen var på tre avsnitt, som är ca 2h/avsnitt, så det är typ som filmer. Nu har sässong två börjat. Det är så jääävla bra!!! Han är så sjukt smart så det är sjukt! lite komisk dessutom. I LIKE!

Hur som helst.... tänkte tipsa om lite BUDGET-snyggt :)
Jag har de två svarta :) Pink Floyd köpte jag i stor storlek för lite oversize och ACDC i minsta storlek så det blev en liten magtröja, Snyggt till jeansshorts och kängor eller boots! och solbrillor :D
Men skynda om ni vill ha dom, linnena från Gina tog slut samma dag som de hängdes ut i butiken (här i Trelleborg) Men jag lyckades få tag på en den dagen :)



      Pink Floy, H&M       Kizz, Gina Tricot      ACDC, Gina Tricot




                                             149kr st



Cheeseburger Chips

Hiss eller Diss?




Show some skin !

Nu har jag fått hem 2 st Bikinis från Katsumi.se. OM jag gillar dom? :D
ASSNYGGA!!! Älskar att de har små trosor och "Scrunch butt"  ;) Det blir mycket snyggare form då!
Dom kommer att bli perfekta i Thailand... om 2 veckor är jag där!! Iklädd i endast dessa på beachen och med en coco-shake i handen :) LYCKA!!








(Jag har INTE betalat det priset! Hade inte varit lönt för mig i och med att jag endast använder dom ett par gånger innan jag tröttnar på dom)

I´m yours

Smakprov på gårdagens fotografering... Jag gillar själva bilden och temat men inte mig själv :) haha... tycker jag ser konstig ut... aja




I don’t do drugs because I am one.



Öhhh ja!!!


A good friend

Nu fick jag bekräftat att jag ska leka med Emlan och Snuffi :) wii... Är så sugen på att göra något KUL!!!
Är så lycklig över att ha träffat dessa två busungarna. ÄLSKAR dom!! (Mina andra vänner också såklart!!) :)
Vet ni vad jag mer älskar??!? Kultingar och pingviner!!!!!!!!!!!!!! det är mina favoritdjur!! Hade kunnat ha en massa kultingar springandes hemma :) Men baaara när dom är kultingar... :)

Ska även in en runda till min mamma som precis kommit hem från en långresa... (hoppas hon har nån present till mig) Älskar paket!!! :)

Bra dag detta....




Plåtning!

Har precis kommit till jobb, så det blir kort dag idag :)
Var och fotades hos Peter Löfqvist i förmiddags.... Där blev nog nån bra bild :) Hoppas han skickar någon snart så jag kan visa er :D

Efter jobb ska jag va med Emlan och Snuffi.... tror jag :) Ska bli kuuul  :) Vill käka nåt gott, snacka en massa och kanske se en bra film, eller något i den stilen. :)

En bild från senast jag var hos Peter




OMG its really cold! I need a hug...



 


Tomten finns visst då! ;)

Kolla vad jag fick hem i brevlådan igår! :D



Björn Axén - Volume Master
BÄSTA!!!  - Är helt beroende av den! :)

"I don´t care what you think about me. I don´t think about you at all"





NO MORE MR. NICE GUY

Confessions........

Den enda riktigt underhållande bloggen, och vettig för den delen tycker jag är Classes blogg. Kinzakenza.
Det är en riktig blogg! Han är grym! Han Vågar skriva om sådant som andra inte vågar och han skriver saker han har researchat (alltså inte utan grund).
Bloggen har väldigt blandat innehåll... Den är intressant, han skriver sina åsikter, tankar, porr, allt! framförallt gillar jag hans politik-inlägg, dom är jävligt vettiga! 
Dessutom har han glimtet och kan han konsten med ironi (som tyvärr många inte förstår)

Jag tycker han borde tjäna rejält med pengar med den bloggen!! Mer än "storbloggarna" som bara skriver en massa jäkla ytligt skit egentligen.... man får inte ut något av dom!
 
Däremot denna, en jag alltid läser! (när den är öppen) 

Jävligt bra blogg må jag säga! ;)



Tror dock inte att det är såhär han ser ut ;)


no one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep





Michel Telo - Ai se eu te pego

Fan helvetes jävla skit!! Sov skitdåligt inatt, eller sov inget rättare sagt.... Och idag var jag uppe tidigt... Köpte med mig bullar så bar det av och äta frulle med nära och kära, efter det hade jag en massa ärenden, så fick inte möjlighet att sova förrän vid 2-tiden... trodde jag skulle sova en liten powernap men vaknade för en timme sen!!! Och jag som skulle iväg på en skitrolig fest som jag skulle varit på NU!! Dessutom är mina ögon helt röda :(  och jag är heeelt yr och har ont i huvudet--- Kanske börjar bli sjuk?! Känns så :(   aarrgggghhh
 Varför händer detta mig? Jag som var så laddad sen igår!!
Nu ska jag sluta gnälla och ta en panosil istället.... och försöka skynda mig istället...


Förresten, jag är kär i en låt.....  Michel Telo - Ai se eu te pego
En Brasiliensk låt (portugisiska) så härlig!! Riktig utomlandsfeeling på den. Love it!!
Den spelades som tusan i Chile, och alla tjejer dansade på borden i bikini på strandpartyna och sjöng med... Men trodde inte den skulle nå ända hit.. Så hörde jag den idag på NRJ när jag körde bil.... Höjde till MAX och njöt av den i solen... ÄLSKAR att lyssna på musik när jag kör... speciellt när det är sol och man kör på en landsväg... känslan

KLOCKREN! :)



hahaha


ESCADA

Som ni vet så är jag ett BIG FAN av Escada parfymerna!! Får alltid komplemanger för dom, och de flesta tycker dom luktar gott :)

Nu har jag testat ytterligare några nya.... eller, gamla egentligen, men escada har 20-års jubleum och det firar dom med att ta fram några av deras parfymer som utgått igen.  (synd dom inte fick tillbaka Sunset heat :( )



1. Sexy Grafitti                           2. Island Kiss                             3. Rockin Rio





Jag STÖRTGILLAR dom!!!
I denna ordningen :)
Annars är ju Marine Groove
den största favoriten !


Who wants to be ordinary in a crazy upsidedown world ?!

Freedag!!! wohoo.. Av någon anledning så mår jag alltid SUPER varje fredag ;) Hoppar liksom upp ur sängen på morgonen och allt bara flyter på

Ikväll är vi bortbjudna, det blir fondue :D längtar! Så jäkla gott!!!
Efter det vet jag inte vad som händer :( Antingen så kanske ut och ta några drinkar någonstans.... eller så ska jag se om det är någon som vill kolla film med mig och äta en massa godis och chips! :D






Religion

Känsligt ämne, upprör många, men what the * ?!
Som jag tidigare sagt så är jag väldigt intresserad av det övernaturliga (Säkert dels för att jag upplevt en del sjuka saker själv! för det tror jag man måste göra för att tro på det) I alla fall, vissa människor går helt emot mig/ oss som tror på sånt, och säger att det bara är människor som är okunniga som tror på sådant.

I sådana fall tycker jag att religioner (Som den större delen av världen tror på, på ett eller annat sätt) är sjukt mycket mer korkade människor! Så många oskyldiga offer som dött tack vare en "god" tro.
Och att Maria var oskuld och blev gravid?! + allt annat påhitt som nånj mupp från förr har skrivit... ehhh jaaa , visst!










Brasiliansk vaxning

Lets Talk about Wax!


Nu har jag bokat tid för vaxning! Samma dag som jag åker till Thailand.... Vill slippa hålla på att raka och sånt skit när jag är där. :)
Det är så himla skönt när man har vaxat, för man behöver inte tänka på det på fleeeera dagar (veckor).
Jag bokade brasiliansk vaxning. För er som inte vet vad det är, det behöver ni inte veta heller ;)
I alla fall.... Det gör så in i helvetes jävla fucking ont!! Så ont så jag sist skrattade av smärta, det är hemskt! Av allt jag har gjort (tatueringar, piercingar osv) så är detta det som gör mest ont. Men helt klart värt det enligt mig... Man lider i en liten stund sen är det över ju :)





Söker du jobb?

Då jag har tagit tjänstledigt så ligger min tjänst ute för er arbetssökande... Det är ett 18-månaders vikariat på heltid... Så om någon av mina läsare behöver jobb, SÖK! :)

Tjänsten är Receptionist, den som får tjänsten kommer då alltså inte få mina övriga uppgifter inom inköp osv.. Utan endast reception & Intern service.


Second Hand

Träffade mina älsklingar igår! Vi käkade pizza, var sjuk sugna!!! Gott var det! :) Men vi äcklades efteråt och skulle gå en powerwalk... men gissa vem som bangade?! ;) Fick ju skylla på att jag hade klacka-skor... hehe... Men men, ska bli bättre på det. Dock inte i denna kylan!!

Vi planerade Thailand och en massa annat kul igår..
Jag har ju en hel walk-in closet fullproppad med kläder!!! Använder kanske en tredjedel av dom... 
Har en massa fint, och massa saker som fortfarande har prislappar kvar, eller annat som jag endast använt en gång osv... Sååå atttee vi bestämde oss för att sälja allt vi inte anväder..... Det gör ont i hjärtat på mig! :( För jag ÄKSLAR verkligen alla mina kläder/skor/väskor MEN, nu måste jag kolla över allt..... det jag inte använt de närmsta tre månader ska ut! :)

Våra garderober FOR SALE!! :) 


Estee Lauder.... CRAVINGS !!!


Handel-lista



Estee Lauder Idealist (primer/serum)


Estee Lauder - Dagkräm




Estee Lauder - Ögonkräm, Illuminator (Har fått sjukt känsliga ögon på senaste, så behöver en bra ögonkräm!)




Estee Lauder Foundation - Double Wear




Make up Stores Consealer i kakform





Michael Kors - klocka i roséguld





RayBan solbrillor - Aviator 





Björn Axén - Volume Master (sladden på min gick sönder !!! fuck!!!!!!)
 

PENGAR





Tillbaks till verkligheten....  Det kan jag ju bara FETglömma !! ^^ aaagghhh ( Ja, jag vaknade på fel sida idag! )

Synd att inte tomten kommer i Januari... :(  Om inte annat så är det min önskelista till mina nära och kära till min födelsedag! ;) Fyller ju trots allt 25 i år!!!! wooohooo... :)






RSS 2.0