CAMP-Time!

Nu är det snart dags för road-trip! Har precis fixat lite musik och köpt en massa tidningar att läsa på vägen. 
Vi ska bada, sola, grilla, dricka, spela spel, fiska, kolla på en massa roliga djur och åka karuseller.  nattdopp får vi inte heller glömma... :)

Snart kör vi  :)
Have a good time!


Varför ska det vara så svårt att packa?!

Jag hade väldigt kul med familjen i Göteborg. ÄLSKAR Liseberg!!  Nu är det dags för nästa trip, ska på husvagnsemester :) Det kommer bl.a att bli visit på Kolmårdens djurpark och Gröna Lund.
I tre timmar har jag tagit fram, sorterat, valt bort och packat kläder! Och jag är fortfarande inte klar! Varför ska det vara så svårt? För J tog det fem minuter!!! Det är ju bara fyra dagar, men man vill ju inte glömma något, dessutom måste man ha lite olika alternativ att välja på... Det ordnar sig nog.

Här kommer lite bilder från min och Annas 22-års fest för ungefär en månad sedan
Tack till alla som kom och tack för alla fina presenter!

Puss & Kram!!

Cirkus!

I helgen var det BRITNEY som stod på kalendern. Så vi tog tåget mot Köpenhamn och bänkade oss längst fram, framför scenen.. perfekta platser! Det tog låång tid innan Britney kom fram så man var helt ivrig tills hon dök upp. Grym show med clowner, akrobater, dvärgar, ballerinor och allt vad cirkus innebär. Dock blev man besviken av att det var Playback (men ganska väntat kanske?) Kul var det iallafall.
Sedan avslutade vi kvällen på magasinet. Det blev en rolig kväll med mycket folk, mycket dans, mycket sprit och cowboyhattar(?) inblandade :)
Nu kallar snart sängen. Ska upp tidigt imorgon, då bär det av till Göteborg!
     
Puss och Kram!

Welcome to my blog!

Första inlägget !
Enjoy! :)

RSS 2.0