New shoes

And testing my selfie-stick for the first time! Chocking,  Sience I got it for christmas! 







Ödet .

Tror ni på ödet? Tror ni att det som "är meningen" kommer ske oavsett vad ? Och att allt sker av en anledning? Att det ibland kan vara helt rätt, fast  helt fel tidpunkt ?! Eller tvärtom.  
Både när det gäller kärlek, resor, platser, stora vägval i livet . 

Eller tror ni att allt händer pga ens val helt enkelt? Att man styr helt och hållet själv? 
Oftast är det svårt att välja då känslorna och hjärnan oftast är emot varandra . 

Jag vet inte vad jag tror . Känns lättare att skylla på ödet ... 
Nä Men jag hoppas att allt händer av en anledning och att det som inte blev inte var meningen (inte för att det nödvändigtvis är fel, men kanske att det lett till något annat som i slutändan blivit fel) och att det som är rätt hittar rätt till slut, även om det känns omöjligt. 
Det är något jag har lärt mig, ingenting är omöjligt! 

Det är spännande hur ett liv formas genom allt man gör. Väldigt intressant. Och att man aldrig vet vad som komma skall, även om man har hela sitt liv planerat. Vad som helst kan hända. Och det är väl det som är spännande med livet?! Och samtidigt skrämmande. 

Nu pratar jag i gåtor igen. Jag har varit en riktig tänkare de senaste dagarna. 




Mysdag!!

Idag har jag haft en supermysig dag!
Slutade tidigt och gick på massage, välbehövligt! Sen har vi haft hemmaspa hos emlan. Ansiktsbehandling och pedikyr ☺️😊 och sen våfflor!!! 
Så mysigt ! Precis vad jag behövde !!! 





The Galway girl

Just nu önskar jag att telepati hade funkat!! 
Har ni känt så någon gång? Att ni tänker på någon eller något (typ mat) så mycket att ni med era tankar vill kunna styra att han/hon ska höra av sig till er ? Eller att det ni är sugna på ska komma alldeles själv in i er mun ?! Typ teleportera sig ... Nä skämt o sido. Men så känner jag nu. 




Fruktsallad!!!!!

Melon, vindruvor, kiwi, banan, äpple, clementiner, jordgubbar, björnbär, blåbär & lime! 




Män

Jag har alltid varit av den meningen att jag tycker kvinnor är vackrare/snyggare/sexigare/finare än män.
 Men jag har fan ta mig ändrat uppfattning! 
Män är sexiga och vackra! För dom ser ut som dom gör , 100%! 
En tjej/kvinna ser sällan ut så som man visar utåt ... Den man ser ser knappast ut så när hon vaknar . Det är allt från kläder, korsetter, strumpbyxor som håller in fettet, BH:ar som puchar upp tuttarna, smink, fransförlängning, hårförlängning, bryntatuering, läppförstoring, Restylane, och botox till ännu högre grader som operationer ; fettsugning av olika kroppsdelar (där man minst kan ana) bröstinplantat, osv ! 
Och av allt detta jag nämnt så är det inget som är ovanligt , utan tvärtom, sånt dom flesta gör eller åtminstone har gjort . Men män , dom bara är. 😍



















...........


I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent


Har haft denna låten i huvudet idag ...

Eclipse

Mycket idag ; rocka sockorna, internationella lyckodagen och solförmörkelse ovanpå allt 😉🌘🌑🌒

Har dessutom haft stressigt idag på jobb, så härligt med Mysfredag med massa gott, lets dance och sen nån film inbäddad i soffan sen. Sen några timmars jobb imorgon och sen helg ! 💗
Ingenting planerat denna helgen så får se vad som bjuds på . 



Aurora

Igår hade vi mysigt besök av bebis Isabelle och snuffi 😊 vi lekte lite och åt kladdkaka som älsklingen bakat. Fick även en fin present av dom.... En prinsesskrona-ljusstake ( oj, långt ord) för vi är alla prinsessor ! 👑

Nu är vi ute mitt i natten på jakt efter norrskenet som svävar ovanför oss ! Hoppas vi får en glimt av den ! 





Cinderella

Idag har varit en riktigt bra dag! Var ledig och gick på bio med syster <3 vi såg Cinderella. Älskar den!!!!!! Så fin film !!!!!! 

Sen blev det melodifestivalen med massa gott och nu precis såg vi Pitch perfect. Typ college-musikal... Älskar sånna filmer , som typ: Glitter, Burlesque, mama Mia, honey, glee osv....
SE DEN ! 





Internationella kvinnodagen igår ..

Så grattis till alla kvinnor eller vad?! :)
Jag hade en bra dag i alla fall ..... <3

På tal om kvinnor. Tänkte på en sak när Loreen uppträdde topless i andra chansen -melodifestivalen . Jag är ingen moralkärring, tycker om "Think outside the Box"- grejen och allt det där. Gillar öppensinnat och tycker folk gnäller för mycket om för lite .... 
Tycker också såklart att det ska vara jämställt mellan män och kvinnor !!! (Speciellt i övriga världen där det är så sjukt dålig kvinnosyn, här är det ändå hyfsat ok! Vi klarar oss och vi har det nog bättre än i något annat land, anywhays, fortfarande
Mycket man man jobba på och förbättra)
...Tycker inte heller att allt en kvinna gör ska ses som sexistiskt, utan jag tycker det ska vara exakt samma för båda könen ! (Har skrivit ett låååångt inlägg om topless-grejen för längesen) 

MEN , alltid ett men.... Förstår faktiskt inte behovet (kravet) av att uppträda topless ? Det handlar inte om jämlikhet längre .... För inte ens männen uppträder med bar överkropp! Stranden ok! Men på en scen ? På en gala? Som visas för hela Sverige ? Förstår inte det! 

Desstom tror jag så här.... Att sålänge det är en "lite annorlunda" person , med små bröst som står för något så är det OK , då klagar ingen. Hade det däremot varit en bimbo med silikon bröst , hade det aldrig varit ok på svensk tv i ett familjeprogram . Då jävlar! Och vad är det för rättvisa/ jämstädhet där? 

Kan jämföra med egna upplevelser. Bikinibilder eller annat som lagts upp (även skrivit om detta förr) att vissa tjejer får massa fina och positiva kommentarer, för det inte är något "sexistiskt" med bilden , för dom ser alldagliga ut. Medan när någon smal med stora bröst eller annat lägger upp så är det inga fina kommentarer från tjejer , mest gnäll! Eller kommentarer från låta killar , men ni fattar min poäng . 




The good lie

Ikväll blev det kyckling fajitas😋 supergott och gick jättesnabbt att göra ! Max 15 minuter! 

Och så såg vi filmen The good lie
Den handlar om några flyktingbarns liv och hur dom kom till USA. 
Böl-film. För mig i alla fall som är så känslig. Fan vad man hade velat hjälpa mer. Jag hade velat hjälpa alla människor i världen! Fast bara dom snälla förresten! Dom elaka får det hända vad som helst med , mänskligheten är egentligen den äckligaste rasen ! (Läste om gruppvåldtäkten i Indien imorse) då spyr jag på mänskligheten! Fy fan... Men det finns så många bra människor också. 

Man är så snabb på att döma. Rädslan tar över och vi som har det skitbra klagar för små bagateller , eller ibland stora problem men som egentligen inte påverkar oss eller vårt liv speciellt mycket jämfört med hur mycket det kan hjälpa andra och kanske förändra deras liv. 







<3

Var uppe tidigt imorse och åkte till stranden .... Damon fick en riktig långrunda. Såhär borde alla söndagar vara ! Och inte slösas bort som jag annars alltid gör ....... Det är så skönt att gå upp tidigt och hinna med en massa ... I alla fall de dagar det är fint väder ....😊





The captive

Filmtips igen !! 😃 

Såg the captive igår. Lite seg men väldigt bra och spännande! 
Handlar om kidnappning, vill inte avslöja för mycket men namnet talar för sig själv 😝 
Man blir rädd för att vissa människor finns! Speciellt när man har barn i närheten ! Fy fan för pedofiler och andra idioter som finns! Det måste vara en av föräldrars största rädsla ... 

( Såg även Mercy igår, typ skräckfilm. Helt ok!👍) 




RSS 2.0