Godnatt! :*

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. En av alla tusen Prov imorgon! Wohooo :) haha
Tur det är fredag imorgon iallafall!
Har längtat som fan till helgen!
Ska spruta lite på läpparna på lördag och sen födelsedagsfest på kvällen. I need it! really need it.

Här får ni en gammal bild på mig. Tror jag var typ... 18?







Bloggtorka

Känner att min blogg varit lite (mycket!) tråkig nu på senaste :( Sen jag började skolan ungefär....
Såklart för jag har så fruktansvärt mycket att göra, men inte endast därför utan även för att min mobil är CP-skadad!!!! Hatar att jag inte kan blogga därifrån! Skriver skitmånga inlägg om dagen som jag inte kan publicera :(

Tips på något ni vill jag ska skriva om? Frågor eller annat??

Sminktips 2

(Detta är för er som INTE kan sätta på fransar! Så ni som kan, hoppa över detta inlägget:))

Jag är expert på detta.!! Men i början kunde jag verkligen inte! Tyckte det var skitsvårt!
Men allt hänger på limmet! Fransarna kan vara vilka som helst egentligen... H&Ms eller vilka som! Men limmet ska man kasta direkt. Det absolut bästa är det man får från depends lösfransar. Man får en svart och en vit! Dom är BÄST! eller en man köper på kicks (en lite större tub, minns dock inte vad den heter). Dock tror jag limmet är en vanesak....



I alla fall. Misstaget som de flesta gör fel (inklusive mig i början) Är att man påför limmet och sätter på dom direkt! Dom blir fel, klibbar sig, fastnar inte och det slutar med att man har lim på hela ögonlocket och skiter i det till slut!
Det man ska göra är att vänta ca en minut från det att man sätter på limmet.... Så limmet hinner torka! Det är då det blir klistrigt! Inte förrän då ska man sätta på den på ögat, då fastnar den direkt och klibbar inte.

Detta är en självklarhet för oss som kan och är vana, men tro mig, det är inte alla som vet, och det är inte lätt att veta heller om man aldrig gjort det. :)

Make up your life! ;) Skitfint till fest! Jag har alla möjliga sorters fransar...







Mirror, mirror on the wall....



Onödig info: Visste ni att man TROR att man är 5 gånger snyggare än vad man egentligen ÄR?!
Haha .... Nu vet ni ;)


Pimpat litta ;)

Vi hann med litte pyssel igår mitt i all pluggande.... :)
I måndags när vi var lediga satte vi oss på lilla torg och tog en öl, strosade runt lite, BOKADE TATUERINGSTID :D och annat kul. Vi var även på Panduro och shoppade loss.. Köpte massa nitar, pärlor, band osv!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

ÄLSKAR MINA NYA SKULLS-armband som jag gjorde!!! :)



Nervositet till max!

Ville inte till skolan idag. Vi skulle ha klienter för första gången.... var så jäkla nervös så jag hade ont i magen.. (tror jag har för höga krav på mig själv. alltid.)
Jag tog mig i kragen och åkte dit ändå... och hoppades att jag skulle få någon lätt och kort behandling... typ manikyr eller något så jag inte behövde vara så social. (I och med min nervositet) Men näääeeeedåååå istället får jag tre stora behandlingar. EN FULLBOKAD DAG! redan första dagen... Och en helkroppsmassage.... på en kille!! Som dessutom var typ i min ålder. omg! höll på att döö..
men tack och lov gick det skitbra! Tillochmed så jag tyckte det var kul och att klienterna ville komma tillbaka till mig :D Så det känns kul! Nu kan jag andas ut. :) Är riktigt stolt över mig själv faktiskt! Nu är första dagen avklarad och överstökad! Super! :)

Ikväll har vi varit hos gamla vänner och grillat och hoppat studsmatta :)



Lush

Det har blivit mycket sminksnack här på bloggen, både då jag får en del helskickat, och då det är mitt intresse! Dessutom har vi en massa make-up nu i skolan och det är det roligaste ämnet!!
Tyvärr finns det ju en baksida med ALLT. Inte minst inom sminkmarknaden.
Alla som känner mig vet vilken djurvän jag är! Och jag tror att när det gäller en hel del saker så blundar man för problemen då man annars hade blivit helt psykad av allt som pågår bakom gömda väggar i denna sjuka värld!

En kvinna från Lush, bestämde sig för att gå igenom en 10-timmars tortyr som djur utsätts för varje dag för vår fåfängas skull. Modig kvinna! verkligen.
Folk reagerar direkt när man ser en människa gå igenom detta. Och många tycker att det inte alls är lika farligt om det är djur. Jag skulle snarare säga att det är MINST lika hemskt. För att djur kan inte prata, de kan inte försvara sig, de kan inte ha åsikter eller ta beslutet om detta. De är maktlösa. Dessutom har människor ondska i sig.... Folk som är elaka, VÄLJER att vara det... djur lever efter instikt, inte ondska.
Listan är lång på vilka företag som utföt test på djur. De flesta av det största märkena faktiskt! :( Bl: Loreal, Maybelline, Kerastase m.m.
Försök hålla lite koll i alla fall på vilka produkter ni använder. Jag har börjat tänka allt mer på detta då smink har blivit en så stor del av mitt liv.

tänkvärt.

'



Puppy!

Här om dagen när jag satt och lunchade i parken så kom världens sötaste lilla valp och anföll mig med pussar :D Så jäkla söt! Han gjorde min dag!





UNE natural beauty

Fick hem ett paket idag... förstod först inte vad det var... såg ut typ som Iphone skal? haha...
Men det var smink! :) En foundation och en ögonskugga som är 100% ekologiskt! :)
Har på mig det idag! gillart! :) Foundationen var liite för mörj för mig :( Men ögonskuggan var jättefin!
Gillar dessutom förpackningen, det är en spegel ..





Tattoo

Åhhhhh jag är besatt av tatueringar för tillfället! Det kommer i perioder. Min hud skriker efter nålen! :D
Kollar på inspirationsbilder nu, men jag vet ju redan ungefär vad jag vill ha .. ;)




Pigtail.se

Många av er har frågat om mitt hår.... Om det är mitt eget, löshår, peruk eller whatever :)
I och med att jag ändrar frisyr och färg hela tiden..... så jag förstår att ni blir förvirrade ^^

Jag har clips! Från Pigtail.se.... Köpte en träns och fick med en massa clips-klämmor som jag själv sydde på! (Tycker om att göra det själv då det är lättare att anpassa storlekarna på längderna efter sitt eget huvud)
Beställde den som heter "Brun Remy hår #4", kostade 400 kr nånting... Svinbilligt! Det är superbra kvalité då det är äkta EUROPEISK REMY hår! Det är lite svårare att få tag på än vanligt Remyhår, så det brukar vara mycket dyrare. Dessutom är det ca 52 cm långt... alltså typ ända ner till svanken, som jag gillar det ;)

Det var ett tag sedan jag fick hem det men jag brukar vänta med att skriva om det jag beställer tills jag verkligen haft det ett tag för att ge en äkta åsikt om produkten, och det kan man inte veta förrän man haft det ett tag.
Så detta kan jag verkligen rekommendera då det fortfarande är lent och fräscht fast jag i princip använder det varje dag!!

OBS: En liten nackdel kan vara att det inte är så jättemycket hår i paketet, så ar du tunnt hår får du nog beställa 2 pkt- Men har du långt i dig själv och bara vill fylla ut så går det jättebra med ett pkt :)







Fler bilder på Instagram: @mepaulina

SunKissed

Till skillnad från senaste inlägget är jag inte ledsen längre... Allt känns super! Jag kan vara en person med sinnesförvirring och tvivel på mig själv ibland. Men när jag tänker steget längre så inser jag att min magkänsla alltid är den rätta och att det är den jag ska lita på då det bevisats gång på gång. Jag har bra intuition.

Har försökt blogga från mobilen men det funkar inte!! :( I fredags hade vi i alla fall klienter för första gången i skolan! Det går snabbt! Gått i skolan i endast tre månader och ska redan börja med klienter.... LOL
Som tur var fick vi en mjukstart genom att bjuda in någon vi kände för att känna oss lite tryggare. Jag behandlade min mami, och allt gick riktigt bra! Ansiktsbehandling, rensing, massage, mask och make-up. 3 timmar i 7e himmlen heter behandlingen :)
Är ledig imorgon wohooo men fasar inför tisdag, då börjar allvaret, då ska vi få in "riktiga" klienter.. HELA VECKAN!!! åh


Idag kör jag på naturlig make up..... Brun eyeliner, brun mascara och bruna bryn. med lite highlighter på ögonen och på kindbenen.... k i s s e d   b y   t h e   s u n





Jag vill bara gråta!!!!!


Trots det underbara vädret känns allt som.....ett tomrum just nu.
Massa "måsten" och andra tråkigheter idag :(
Dessutom ska vi ha tre stora prov de närmsa tre veckorna, sååå ja, hejdå mina vänner! Kommer inte kunna träffa någon på tre veckor! All tid kommer gå åt plugg:( NU lilsom, när man bara vill vara ute!
Dessutom ska vi börja lära oss vaxning i skolan om tre veckor, så läraren sa att från och med idag får vi inte raka nånting tills om tre-fyra veckor! Haha shyst!! Precis lagom nu när det är så jävla varmt så man bara vill klä av sig.. Men nädå, här ska vi odla istället!! Och inte kunna ha short linne eller nåntig!! :((

Bläää
Hatar allt just nu


Godnatt

:*


BRIDEZILLA

Idag hade vi brud-make up i skolan. Alla blev riktigt fina!! :)
Älskar brud make... Så naturligt, romantiskt och stilrent..
min lärare sa att jag skulle bli en riktig bridezilla, tydligen var jag lite bitchig och krävande mot stackaren som fick sminka mig ... Hahaha nädå.. Jag tycker inte det var Å farligt :)

Ps: jag ska snart skriva ett inlägg om vad jag tycker om skolan, lovar :)


Kat Von Dee

För en tid sedan så släppte Kat Von Dee en consealer som ska vara MEGA-täckande! Främsta Syftet är att man ska kunna täcka över tatueringar om man nu vill det. Och det tycker jag är en skitbra idee! Då det tyvärr fortfarande inte är tillåtet på vissa jobb osv.
Eller många som inte vill a tatieringar för de inte vill att det ska synas dagen dom gifter sig (?)
Såå nu har vi en lösning på det! :)


50/50

Alltså, kollar på melodifestivalens delfinal.... Något av det sjukaste jag sett.. Finner inga ord för att beskriva kvällens bidrag! Haha känns som en förolämpning mot hela grejen liksom...
Allt från dansande tanter, till lysande rumpos, till häxan i snövit, till lågstadiekoreografi... Lätt underhållande :P

Innan det såg jag i alla fall filmen 50/50. Lite seg, men bra och äkta handling. Så sorglig!!! :(


Jag älskar livet!

Det är sommar!!!! :)


Parken köpenhamn

Igår på lunchen tog vi med oss lite fika och kaffe och satte oss i en park vi upptäckte nära skolan:) helt underbart!!! Här kommer vi hänga mycket känner jag ;)


Världens sötaste!!!

Kan inte sluta kolla på den!!!!
Alla andra kollar på sina Anatomiböcker, jag kollar på denna :D
Liknar en mini Chewbata.....


Girls night!

Hade supertrevligt i lördags med några klasskamrater... Vi kälade, spelade spel och satt ute en stund och tog ett glas vin.... Senare kom det en massa tjejer och det blev feeest :)
Skitkul! :)) vissa jag inte sett på länge, andra nya och dom gamla vanliga :) kul Att se alla :) tackför en rolig kväll snyggingar! ;)


Yeeeii

Åhh så skönt att vara ledig... Har en massa saker som ska göras dessa lediga dagar.... Fixa en massa ärenden, städa, festa, umgås med mina fina och litta jobb... :)

Kollar på filmen Awake med Jessica Alba! Sjuk film!!! Handlar inte alls om det jag trodde den skulle handla om :/ men den är skitbra och killen är så jäkla snygg! :D


Vet ni vad jag precis kom på?!

Om mindre än en månad fyller jag 25!!!!!!!!!!!!! Jäävligt snart ! :o
Kanske därför jag varit så nere igår och idag?! :( har varit riktigt deppig!! :(
Kan det vara åldersnoja?! Nääee tror inte det! Mår egentligen bättre än på länge! Har dessutom alltid planerat att göra något storslaget när jag fyller 25.... Hmmm

Anyways.....All I wish is:
(haha inte alls mycket!!!!;))

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202750839.jpg" class="image">


Sminktips 1

Tänkte starta en kategori här på bloggen om Sminktips... Då några har frågat om det dä :) Allt från produkter till sminkningstips, billigt va dyrt osv ... Jag har en del bra tips på lager plus att vi lär oss en massa nu i skolan!

Dagens tips är puder! Max Factors vanliga basic puder är den allra bästa!! Har testat hur många som helst men denna slår alla med hästländer (när det gäller budgetsmink)
Jag använder färgen Medium Beige, 41. Superbra! (obs! Jag anväder inte svampen som göljer med utan borste istället)
Snart dags att fylla på förrådet, skrapar ut det sista nu ;)

Och nu en fråg till er.... Har någon tips på bra sminkborstar?? Som ni vet så ska man tvätta dom ofta då det samlas så sjukt mycket bakterier på dom (riktigt äckligt) och i och med att jag är lite lat av mig så glömmer hag bort att tvätta mina så tänkte slänga dom och köpa nya :) tips någon???


Söta ni

Idag ska jag på sminkparty, får se om dom har nåt spännande.....,
Annars tänkte jag internet shoppa lite ikväll ... Löshår, id bare mineral foundation och färglinser :)
Visar sen .. Nu ska jag käka pizza! :)
Jag har blivit ett fetto by the way :( äter godis minst en gång om dagen.... !!! Sockersuget är som aldrig förr...:/


Scary movie

Nu har jag pluggat färdigt för denna helgen!
Kollade precis på en skräckfilm, dont be afraid of the darkness, lite småtramsig men ändå helt ok!
Kommer inte på mer att skriva:S lite bliggtorka på senaste:( tips eller önskemål någon?


Home

Blir hemmakväll ikväll... Prov på måndag så vill inte förvirra mina hjärnceller med alkohol!
Sparar mig till nästa helg! Då ska det festas!! :)


Heeej

Har pluggat som en idiot... Har prov och läxor hela tiden nu känns det som... Och tyvärr får bloggen lida :( Så kommer vara lite off här.
I veckan fortsatte vi med vår exuvianse kurs, nu med den praktiska delen:D Så vi fick/gjorde fruktsyra-behandling och guldmask... Dailigt!!! ;)
Igår noppade vi ögonbryn. Tack och lov!!! Vi har inte fått plocka dom på en månad!! Såg ut som en mupp.. Så skönt att äntligen göra det :D
Och idag har vi haft decleor kurs! Fick även en goodie bag av dom :)
Finally friday ! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147424.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202147462.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202148499.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1232964/images/2012/pic_202148499.jpg" class="image">


Anyways

Mina kära vänner!! Ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro....!! Förstår att ni är trötta på bilden på mig o emlan ;)
Saken är att jag inte har internet hemma längre :( och blogg appen funkar inte lägre på min mobil !!! :/ (har bloggat från mobilen senaste tiden, därav alla stavfel)
Men nu snodde jag snuffis mobil en stund för att berätta hur det ligger till. Ska försöka fixa internet snart så jag kan börja blogga som vanligt.
Följ mig på instagram sålänge :)

.

Us.


Me and kapten America ;)

Kolla denna fina teckningen som min syster gjorde till mig ... :D
Tyckte han var så sjukt het när jag var på bio och såg Avangers så hon gjorde den till mig :) <3
Förresten tyckte jag att filmen var asbra!!! Och alla hjältarna är så olika men dom passar så jäkla bra tillsammans ändå ! Iron man är så cool, Thor är så.... Söt? k.America så snygg, och hulken så sjukt rolig... (när han var hulken då) Och den ballaste av alla : LOKI :) åh älskar det namnet!! Gulligt liksom...
Nä men den va bra tyckte jag, action, komisk och lite av allt :)


Sunset heat

Har grillat litt och ätit massa gott ... Underbart väder juu :)
Får se om vi korkar upp en flaska sen eller om vi hyr en bra film.... :)
Förslag?


On my way to school

Fredag idag för oss, lediga imorgon :)


Mepaulina

Glöm inte följa mig på Instagram... mepaulina
Lägger upp bilder där lite oftare;)


Vodoo

Min lilla vän


Startkit

Vi fick en goodiebag idag efter avslutad kurs med exuviance... Startkit :) så nu ska jag testa deras produkter i ca tre veckor. Återkommer sen med vad jag tycker om märket. Men tror jag kommer gilla det.
Det är ett av dom största ledande märke inom hudvård sommär effektivast.. Speciellt för folk som har hudproblem. Detta märket används mycket av läkare osv då den är så bra
Ska bli spännande!! Har inte så stor erfarenhet av dom, det enda jag trstat är deras guldmask och fruktsyra behandling som gjorde susen :)


Jag ska aldrig mer dricka

Punkt


Today

Käkar jordgubbar... Trött o shleeeten ... Skönt att bara ligga hela dagen och kolla på filmer :)
Kanske grilla i det fina vädret :)

Galen kväll igår.... Tobbe och emmeli bjöd på god middag, sen blev det en runda till lyktorn, fest, utgång och efterfest... Träffa en massa roliga människor och hade skitkul.


Walk of shame

Check


RSS 2.0