Halloween 2011

Vår så kallade Halloweenfest blev riktigt bra!! Nästan alla var utklädda.... BRA! förstår inte varför vissa inte vill klä ut sig? :( Jag som tycker det är så kul =)

Från en sekund till en annan blev alla sjukt fulla.... haha... KAOS! Alla flippade ut och var helt garlna..... Jag började till och med typ storböla för jag inte fick sjunga Singstar! (eller jo, jag fick sjunga, men jag ville sjunga först!) haha....Hur sjukt? Så jävla STÖRT ! blev även mytoman den kvällen--- haha... Betedde mig som en jävla 5-åring... Kan det ha med utklädnaden att göra? Tror jag gick in i rollen för mycket....

På Kräm var det också riktigt skoj! De flesta var faktiskt utklädda. GRYMMA costumes! ;) Som taget ur en film.... massa mördare och blodiga människor överallt! Gillar det! en rolig högtid....

The Incredibles



Fiiiina systrarna

Blondies

Hästen och spöket :)

Kadaffi

Pulpfiction och kissemisse


Finaste djävulen


Halv människa, halv skelett?

Rider, eller gangbang.. vet inte?

wtf? haha

Catwoman

Vår bebis deckade!

SKÅL!!

För er som inte fattar så var vi The Incredibles aka Superhjältarna... (vissa som inte visste vem dom var)
Elastic Girl- Emmeli, Ms Incredible (pappan fick va en tjej )- Anna, Violet- Snuffi, Dash- jag, Jack-jack- dockan.


Thai Gryta

Mina recept brukar vara uppskattade, så jag tänkte skriva vad jag hade i Thai grytan igår. (Gick inte efter något recept utan tog vad jag själv tyckte passade)

Havsmusslor
Ishavsräkor
crabsticks
1 stor gul lök
2-3 klyftor Vitlök
ca 5 dl Matlagningsgrädde
lite Soya
3 msk tomatpure
2 tsk Sambal oleke
Red crurry-paste
Fisksås (eller fiskbuljong)
bambuskott
vattenkastanjer
1 röd paprika
1 chilli
1/2 purjolök
färska champinjoner
sockerärtor
cocktailtomater
kokosmjölk
jordnötter eller cashewnötter
+ kryddor (salt, peppar, red curry, örter, paprikapulver )

Stekte "köttet" i lök och vitlök, sen i med grädden och resten av grejerna.... klaart! =) Och så ska man ha ris till!!!






Miss Incredible!



fler bilder kommer........

Real friends are those who knows all your secrets and Loves you anyway.



Rehab

Jag har lite av en rehab månad...... Har inte i mina extensions eller produkter i håret, förutom då vårdprodukter,... Sminkar mig ytterst lite, nästan inget alls! skippar foundation t.e.x (OK! kan vara för att den är slut :P) Men ändå! Jag känner mig duktig! =) Idag har jag liksom bara rouge, inget annat. Bygger inte naglarna, inga linser, lösfransar, piercingar läker osv....... Och viktigast av allt, jag ska skippa drickan... Jag ska ändå fortsätta festa och gå ut osv men jag ska minska rejält på mängden i allfall. Vill inte skämma ut mig för hela stan mer... Så nu blir det väldigt lugnt med det.

Längtar tills om några veckor.. Då jävlar ska jag bli fin igen... =) bra att ha sånna rehab perioder ibland, så hud, naglar, hår osv kan vila lite.

Nuu ska jag springa iväg på ett möte! Ha det bra!


Jag är lyckigt lottad!

Som har världens bästa och finaste vänner <3 älskar er!!!! :) Blir så lessen när mina egna osäkerheter går ut över människor som inte har gjort mig något. Jag blir liksom taskig mot folk. Ångrar mig så mycket efteråt!! :( problemet ligger hos mig och ingen annan. Tack mina fina vänner för ni står ut med mig när jag blir så äckligt dräggfull!! Och för ni stöttar mig fast jag är dum i huvudet. :) ni är bäst!!! Men med handen på hjärtat så lovar jag att inte göra om det!!   :) looovar! Ska inte va taskig, utan prata med folk som en normal människa i fortsättningen :)  Nu ska jag äta....Har precis lagat en skitgod thaigryta!!! :) sen blir det massa myys och godsaker... Vem har sagt att söndagar behöver vara nåt dåligt?

Någon som saknar en väska????

Inatt när vi var på väg hem från kräm hittade vi en svart väska... Det var lite komiskt för vi hade pratat om just det på förfesten... När man blir av med saker eller hittar något, att det är en självklarhet att man lämnar in den eller försöker få tag på ägaren. Och att vi inte förstår oss på folk som behåller det dom hittar. Det är bara så fel liksom. Så min första tanke var såklart att vi skulle lämna den till polisen, men vi kollade i den och där va inget man kunde gå efter, varken telefon eller id. Tyvärr verkar det som nån har snott väskan, tagit värdesakerna och sen bara slängt den nånstans :( Så där var inte mycket i den, men där finns en speciell sak som jag tror ägaren sakmar och verkligen vill ha tillbaka. Så om ni vet någon som blev av med sin väska, hör av er !!!!!

Happy Halloween !!

Hoppas alla får en lika bra kväll som mig ;)
Nu ska jag till salongen och fixa håret....
Lägger upp bilder sen på vår utklädnad! Den är BÄST! =)


TREVLIG HELG!



Yeeei, it´s friday, friday!




Ikväll blir det Tacos, Idol, godis och filmmys!♥ Perfect Friday!


Lite eftermiddagskul....




Kolla skarpt på + tecknet i mitten, med spännd blick heeela tiden. Vad händer då?




Vilket håll snurrar bollarna åt?? Kolla skarpt på de olika pilarna och avgör... (inte samtidigt, utan en stund på varje=))


Rolig runda i stan....

Har precis varit i stan med Anna och... ja vad ska man kalla han/hon/den? haha... Folk kollade på oss som att vi var galna... Det förstår jag till viss del.. Speciellt när vi prövade kläder till den osv =) haha...
När jag hämtade upp Anna såg hon ut som en galen tjej på ett psykhem som går och klappar och pratar med en docka ... hahah...


Fattar inte att barn/man själv när man var liten tyckte om sånna här dockor? Dom är ju skitfula och läskiga. ?





I´m in love... with myself.





Better than botox.

Så sant..... Ät mycket frukt, sov mycket, drick mycket vatten, ät nyttigt, rör på dig, drick inte sprit, rök inte, så slipper ni botox och sånt skit när ni blir gamla och skrynkliga ;)






yeei

Idag har varit en lång dag! Åkte till Malmö direkt efter jobb (på ett hemligt litet projekt som jag avslöjar sen)
Efter det träffade jag tjejerna så handlade vi en massa till Halloweenfesten på lördag  Ska bli så kuuul! Vi blir rätt många... whoop whoop! Nuu en dusch och sen filmmys!

Apropå det........ En sak jag har tänkt på... Jag tycker folk (vissa! oftast samma..) är så fruktansvärt otacksamma!!
Jag och olika vänner har haft fester fleeera gånger och bjudit en massa folk...  Så skickar man mail eller evanemang på FB och förväntar sig få ett svar. Men det är alltid några som inte svarar!!! Förstår inte varför? Spelar dom viktigpetter eller skiter dom bara i det? För det är ju absolut inte det det handlar om.......! utan att man ska kunna planera hur mycket som måste inhandlas, dricka, om man kan bjuda fler ifall det blir många återbud osv osv...  För oftast är det ju en massa man vill bjuda, men så får man välja bort vissa, vilket är jävligt synd... Men hade då dessa (som fått äran att bli bjudna :P) hört av sig i tid om dom inte kan så hade man ju kunnat bjuda dessa andra man vill ha där!!!!!!!!!!!!!!!

Och ibland dyker dessa ändå upp!! Om det då är många som ej svarat så vet man ju inte om det kommer 50 pers eller 20 ... Förstår ikke vad det handlar om!! Dom ska fan vara glada att dom ens blir bjudna!! :P
Sen finns det såklart de som alltid svarar (de flesta faktiskt!)  Vilket gör allt mycket lättare! <3

I och för sig så ska jag inte klaga för mycket.... för jag svarar nog aldrig heller på alla inbjudningar jag får:P Men ändå! I vissa fall är det viktigare än andra liksom! :)


I might be bad but I´m perfectly good at it !



galej....

Galen kväll i lördags. OM jag var mör dagen efter?! Minst sagt... kunde knappt röra mig.. haha... Och ett fett stort blåmärke på benet av en vagn full med sprit som jag fick på mig... :P

Jag har nog sovit riktigt djupt (så djupt så man nästan är medvetslös) TVÅ gånger i mitt liv. En gång i London i ett pyttelitet rum som jag sov på en luftmadrass (har ALDRIG sovit bättre) och i lördags då......... det är så jävla skönt!! Man njuter liksom under hela sovstunden.,  Sov från 8-16.00. åh.

Efter en dag av mycket stress och INGEN mat så hade jag riktigt jävla kul. =) Älskar att träffa nytt härligt folk!
Riktig rolig förfest och ALLT!

Till en annnan sak..... Jag är inte i mitt vassaste esse när det gäller en viss sak.
Som jag sagt tidigare så mår jag otroligt bra, inom alla områden utom ett då! Det är KAOS inom den fronten.  jag är en levande katastrof för tillfället...  Detta pga mycket jag har varit med om den senaste tiden.,.. sjukt jävla mycket!!! som har påverkat mitt psyke och mitt sätt att se på saker och ting. Inte så konstigt egentligen, med tanke på allt. 
Mycket som har förändrats,,, och jag har förändrats, jag litar inte på någon och jag är väldigt skeptiskt till människor. på grund av allt som har hänt... och tyvärr kan det gå ut över andra... som absolut inte har ned det att göra Vilket resulterar i konstiga samtalsämnen och att de säkert tycker att jag är ett psycho... men men, sånt man får ta. Det kommer bli bättre, det är på god väg... tills dess, får jag undvika människorna som hjälper mig att framkalla de här känslorna (när jag har sprit i kroppen, för det är endast då dom kommer fram)

Fattar inte varför jag ska ge mig på det. onödigt liksom... haha..- men ja. Men hellre skämma ut sig en stund (vem gör inte det) än att ljuga. fult!


Nu, lite roliga bilder




Viva la Diva - Arty Nails



Några av er undrade över naglarna i Metalic Silver.
Det är någon typ av "klistermärken" från Viva La diva som man klilpper i rätt storlek och sen klistrar fast på naglarna... Det blir riktigt snyggt och håller ganska bra! Jag målade dessutom över mina med ett vanligt genomskinligt överlack, så håller det ännu bättre.
Finns på Kicks och Åhlens bl.a :)
Dock är det ganska dyrt, kostar ca 80kr för en gång. MEN har du inte så långa naglar så kan man klippa dom i halva och använda dom två gånger =) tips bara





Paranormal Activity 3D

På fredag ska vi in till Malmö och se den tredje filmen av Paranormal Activity i 3D!!!!!!! Den ska vara riktigt läskig har jag hört, och att den är 3D gör det inte lättare :/
Jag har bara sett ettan, men eftersom de inte hör ihop så gör det nog inget..... Jag tyckte inte ettan var så jätteläskig, men det var nog för jag såg den på bio.... då sitter man ju med en massa andra människor plus att filmen utspelade sig mestadels i ett sovrum... Då blir det inte så verkligt.. Hade jag däremot sett den hemma eller i sovrummet hade jag fan fått men för livet, haha... Dock var jag rädd när jag kom hem... eftersom det var under den perioden jag upplevde saker när jag sov.... tyyyp som i filmen... :O
Jaa,, vi får väl se hur denna är... Tycker det är så läskigt med barn... :P




radar



Fuckyou

!

Gissa vad jag ska göra????

Var uppe med tuppen idag.... Har varit på salongen hos emmeli och färgat håret.... Gissa vad jag ska göra om en minut??? Aaaahhh nervös!!!! :)

Amanda Persson

Ikväll blir det idol och mys med familjen.  ♥
Min bror fyller år, han ville inte ha kalas, men vi ska i alla fall äta tillsammans och umgås ! :)
Kan inte fatta att han blir 16!!!! Bilden jag har av honom är en liten jobbig unge som alltid skulle jävlas med alla. Gömma en av mina skor när jag skulle iväg (och hade bråttom dessutom) osv. Varje gång jag hade kompisar hemma skulle han alltid vara med, och när jag hade killar hemma så hoppade han alltid på oss och la sig på oss, och om han såg mig pussas med någon sprang han till mamma och skvallrade. Lille skitungen ! :)  (Nu snackar vi om när han under 4 år) 

Älskar att va med familjen! Ska bli skoj!



Jag tycker att tjejen är så sjukt jävla snygg! Jag vet att hon är liten, men ändå. Skitsöt ju!!





Brothers



Jag var så sjukt känslig igår! Fattar inte varför! Jag kollade i och för sig på filmen BROTHERS, vet inte om det var den som kanske påverkade mig?? Grät iallafall flera gånger under filmen, till och med när det inte ens var sorgligt... haha... superkänslig som sagt... aja, man har väl sina dagar.....

Man får trösta sig med lite godis...




Metallic nails!

Så här ska mina naglar bli ikväll... :) Har oftast inte tid för sånt, går alltid runt med halvgammalt nagellack på naglarna, jag tror att enda gångerna jag hinner måla dom är när vi är på förfester.... hinner aldig innan... Men senare ikväll har jag tid. Kul att pyssla lite med sig själv :)



Var på jakt efter en sån här för läääängesen och hittade ett nagellack från VeroModa som är VÄLDIGT silvrig, nästintill metallic, men detta är myyycket bättre... Kan inte bli mer metallic! ;)  Gillar!



Wish you were here.




Utklädnad klar!

Har precis varit i stan med tjejerna och köpt utklädnaden för nästa helg..  
Nu ska jag sortera bland mina kläder, (IGEN!) Känns som jag gör det en gång i månaden.




Så sjukt söööööööta!!!! haha


A Dustland Farytail

Angående rubriken igår.... Musik är min stora passion här i livet! hade haft svårt att leva utan det.
 
Igår kom Micki och Anna till mig en runda på kvällen..... efter att dom gick så satte jag en massa bra låtar på queue och la mig på soffan och bara njöt, lyssnade, tänkte...... och förstörde allt genom att sjunga emellanåt. :P 

Jag låg och tänkte på hur nöjd jag är över allt jag gått igenom, (kanske inte allt) men jag har haft det jävligt bra! varit med om mycket kul, rest en massa, gjort en massa saker och framför allt är jag så himla glad och tacksam över många människor jag lärt känna. Människor jag jobbat med, folk från skolan som man kommit väldigt nära, andra jag träffat av ren slump och blivit vänner för livet, killar man har träffat/dejtat, ja.... alla vänner man fått genom åren. Det är så himla många fina människor jag bär med mig i mitt hjärta och minne.
Ibland glömmer man bort vissa, eller inte har kontakt på flera år, sedan plötsligt ser man eller hittar något som påminner om dom...  Då kommer allt upp... även om man inte tänkt på det på år. För det finns där! alltid.

Jag blir verkligen inte vän med vem som helst, och när det gäller killar, ännu värre! Jag måste verkligen vara jätteintresserad för att ens tänka på att kanske möjligtvis träffa någon... haha.. jag är kräsen! Och jag är verkligen nöjd över de jag träffat, det har verkligen varit heelt olika typer av killar... och det är jag glad för.. de har varit så fina på sina olika sätt! Plus det viktigaste av allt, känslorna har alltid varit ömsesidiga... eller egentligen mest till min fördel.  JAG har fått så mycket utav detta.. utav dom. Jag har upplevt så sjukt fina stunder med många av de här underbara människorna.. De har gett mig så mycket! Kärlek, upplevelser och mycket mer. De har tillbringat mycket gott i mitt liv. Även de dåliga erfarenheterna har man lärt sig något av.
Ångrar inget!  Det är så spännande och intressant att lära känna nya människor på djupet.. se helt andra sidor av dom. Man kan ha så kul tillsammans och komplettera varandra på olika sätt.

Kom att tänka på mycket för jag rensade bland mina lådor... och hittade en massa gamla saker, foto, brev, små presenter, kort, lappar, teckningar jag fått från små flickor när jag gick i skolan för jag var deras "Idol" osv..  Så himla kul! blev helt rörd av en del grejer. ♥ Plus att musiken växer fram mina känslor... De flesta låtar kopplar jag till speciella minnen, tider eller människor.


Mitt liv är en saga. En fin sådan ♥ (självklart finns det alltid häxor och grisar ialla sagor  ^^ Men det väljer jag bort, de betyder inget. Det är inte dom som finns i ens tankar eller som man kommer ihåg)




Thank you music......





Rosa himmel...

Jag stressar för mycket! Hade sjukt ont i magen hela natten, kunde inte sova :( Så ikväll blir det film mys! Orkar inget annat. Passar bra till det tråkiga vädret. På tal om vädret...... Himlen var såå himla fin imorse. heelt rosa! I LIKE! (hade alltid velat ha det) och solen var skitstor (!) och lysande orange, Så otroligt vacker syn......

Längtar till lördag! ♥




Halloween!

Idag har jag varit oerhört klantig! Det hör i och för sig inte till ovanligheterna, jag är alltid så sjukt klumpig.. Men idag har det känts som jag är med i en film, när jag öppnar dörren i speditionen blir det tvärdrag och alla papperna på anslagstavlan trillar ner, senare när jag sen går med en massa fakturor i handen tappar jag ALLA på golvet (och dom flyger åt alla håll) jag råkar smälla dörren på en killes huvud, jag halkar i fabriksgolvet... och lite till.... haha mitt liv är rätt komisk. Tur jag kan skratta åt mig själv!

Snart är det Halloween!! :D  Såklart ska vi festa till det med maskerad som vi gjort tidigare år....  :)
Detta året har jag i alla fall inte problem om vad jag ska klä ut mig till.... tvärtom, jag har för många förslag och tycker det är svårt att välja då alla är så bra!!! Men tror vi bestämt oss för en nu, kommer bli skitbraa!!




When you wish upon a Star....



Nästa resa bokad!

Nu är nästa resa för vintern planerad! :) Det blir en liten Trip till Chile!  wooohoo.. Kommer att fira nyår där! Så jävla ball!! Chile ligger väldigt högt upp på topplistan över länder i världen med häftigast fyrverkerier på nyår!
De har världens bästa nyårsfirande enligt mig! En massa fyrverkerier av olika slag.... fina figurer, vattenfall, hjärtan, planeter och annat. En riktig show! Över havet! De har ca 7 "stationer" ute i vattnet där raketerna skjuts från, så fyrfverkerierna reflekteras över vattnet, ser ut som glitter överallt... såå vackert! det går inte att förklara vilken känsla det är! Vi kommer antingen att fira med champagne på stranden eller på nån takvåning/takterass på nån lyxhöghus vid havet. och sen fortsätter firandet på nån megastor nattklubb hela natten/morgonen. Kuuul!!

Viña del Mar.. Staden där jag kommer tillbringa min vistelse på.




Eftersom vi inte kommer att vara där så länge kommer det att bli väldigt intensivt! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt.
Vill försöka stanna på hotellet San Alfonso Hotell någon natt.  Det är ett hotell med världens största pool!
Som ligger intill Stilla havet, En enorm ytan på 80 000 kvadratmeter som rymmer totalt 250 miljoner liter vatten. Bassängen är drygt 1 ooo meter lång. Hotellområde är enormt och har ALLT! Bio, discon, restauranger, segelbåtsuthyrning, dykarskola, vattenland för de små, utomhus-spa, jätteakvarium, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker... osv.





Ahhh längtar!!!!! Mycket kul som händer nu.... Jul, Chile, Thailand♥ och USA till sommaren  
Men en sak i taget :)


I Love.........





hejhejheej

Äntligen har jag fått lite sömn, sov heela natten. Skönt! Ikväll blir det filmkväll med tjejerna :) Sen får vi se var kvällen leder oss.



Snart dags för lite photo shoot igen, Höst-tema denna gången....


AAAAAHHHHH Goda nyheter!! känner mig så glaad!!



Goda nyheter kom till mig tidigt idag när jag satt på jobb!! Är så excalterad så vet inte var jag ska ta vägen =)  Hur fan ska jag kunna somna inatt? Det kommer inte att gå !
Nuu blir det Idol . Oh yes!

 

 

 


Two Types .

Smider planer som vanligt. Har så mycket på gång :) kuuul . Love it!
Har inga direkta planer för helgen, så får se vad som dyker upp :)




Varför faller alltid kvinnan för fel sorts man?

- Finns det någon annan sort?


Moahahahahaaaa... gud vad jag är lättroad idag! Nog för jag är trött, försov mig idag, vaknade tjugo över 7 och skulle vara på övre halv 8... hann snabbt in i duschen, klä på mig och springa iväg.... haha...

Igår var jag med Änni och Miggan! ;) Jag lagade misslyckad mat, vi åt gräddbullar och ja, mycket mer än så blev det inte... .... Vi var så sjuuukt trötta allihop så vi skrattade åt ingenting! eller ALLT rättare sagt!. :)

ÄLSKAR ATT DET ÄR FREDAG IGEN!!!!!!

PS!!!

Ett meddelande till min familj:
JAG ÖNSKAR MIG EN RESVÄSKA I JULKLAPP!! FÖR TIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT ELLER WHATEVER!  ;)

Helst i märket: Samsonite Aeris
eller så vill jag välja en ;)

 

 


Resa bokad!!!!

Wiiiiii.....Vi har bokat vår första resa för nästa år!! =) (skriver första för det kommer fler
Så när vinterkylan är här åker jag och ett härligt gäng iväg till värmen! Wihooo  
Jag är så lycklig!!♥ Har världens finaste och bästa vänner och familj, Jag mår så otroligt bra, jag känner mig så nöjd med mig själv och allt känns så bra bara! :)





Manga

Claudia, min syster har alltid varit sjukt duktig på att rita, skissa och måla. Sen hon var liten har hon tyckt om att teckna. :)
Främst gör hon karykatyrer... Hon gör till exempel kända figurer/människor, som exempelvis Harry Potter osv i olika stilar, allt från Simpsonsfigurer till Manga, Sailor Moon, Fantasy osv. Och man kan faktiskt se vem det är!!  

En gång i gymnasiet målade hon en hela sin klass (klassfoto), på en stor tavla, fast alla var Simpssons-figurer istället för människor. kul! Ska se om jag kan fota den nån gång så jag kan visa.

Hon skickade i alla fall precis en liten bild där hon har gjort mig i Manga  :D






GO Sverige!!

Guuuud, har varit på möte måndag tisdag onsdag och har fler inbokade i veckan! Är helt slut :P
Kan ni tänka er.... igår låg jag och kollade på fotbollen, och blir helt spänd och nervös när jag kollar på sånt...får nästan ont i magen... Ändå lyckades jag på något sätt att somna mitt i matchen...?! haha sjukt att ena sekunden vara inne i det som fan och nästa bara tuppa av. haha MEN VAD KUL ATT SVERIGE VANN!

Från en sak till en annan... Var just inne på KB:s sida och såg att dom ska ha ett band som gör Pink Floyds låtar ikväll!! Brit Floyd... FAN ATT JAG INTE VISSTE DET! Älskar ju Pink Floyd! Har legat mig varmt om hjärtat sedan min barndom. hmmm..  Har sett liknande konserter förr som gör cover på deras låtar, men inte just detta bandet. Hade varit AWESOME. aja, en annan gång!

Får kickar av bra musik! Och konserter osv. Spears var ju i Malmö igår också... hade jag också helt missat, men henne har jag ju sett förr så det gjorde inget. Tycker dessutom inte det blir den riktiga "konsert-känslan" när det är playback som hon alltid kör med :(

 





Wild heart .

 

 


Edit

När det gäller redigering av bilder tycker jag man ska göra det smakfullt! Det ska vara så pass likt och bra, att den som editerar ska få andra att tro att modellen ser ut som den gör på bilden! Det är en bra retuch! Det ska liksom vara verklighetsbaserat!

Christina Aguilera är alltid sjukt snygg i sina videos, bilder, filmer och modelljobb. Men när man ser henne på galor, paparazzi bilder eller liknande så ser hon inte ens i närheten ut som bilderna. Antingen har hon REJÄLA viktproblem  eller så är hennes bilder riktigt fejkade! (Det är ju känt att hon pendlar i vikt, men redigeringen har också en stor del i så här drastiska förändringar på så kort tid) Synd! För det blir ju bara en besvikelse när man ser dom IRL.  De borde inte VILJA bli sönderredigerade?!


I filmen Burlesque


I en Gala som var ungefär samtidigt som filmen spelades in:



I somras:

En konsert här om dagen:


I det här fallet handlar det inte endast om att hon är tjockare i verkligheten, utan hon är ju sjukt ful också!


IF I WOKE UP BESIDE YOU EVERY MORNING I WOULD BE MORE A MORNING PERSON

Usch är trööött..... På grund av att jag sovit så sjukt jävla dåligt i flera veckor (månader?) nu, blir ju inte utvilad! Dels som ni vet på grund av mina vilda drömmar, haha... senast inatt vaknade jag av att jag skrek i sömne typ... haha.. Hade sjuka drömmar hela natten och låg typ och svettades och kämpade för mig själv, ni skulle sett hur lakanet såg ut imorse :P  Och... dels att jag är så exalterad! Är så sjukt taggad för vad som komma skall!!!

Ikväll ska jag träffa Anna en sväng, käka och gå i stan :) och snacka lite skit ;)
 


Everybody loves you


Max Factor - Color exilir



Hur jag kan få mina läppar så sjukt snygga? Med Fax factors Color Exilir Lipliner och läppstift som jag fick med i ett paket för en tid sedan .. Skitbra grejer!! :)
Det höll heeela kvällen och natten, fast jag åt, drack och pussades med mina vänner... =)

 




hahaha

Min humor alltså!




Girls night out !

Det blev en riktigt lyckad kväll igår med ett helt gäng härliga tjejer!
Hade sjukt kul faktiskt!! :) Vi var hemma hos mig och spelade spel, drack, dansade och massa andra galenskaper ;)
Och trots att det bara blev kräm så var det ändå helt ok! Skitbra musik faktiskt! 90´s. ;)


Min body alltså! haha... orkade inte knäppa den :P


Älskar mina tjejer!

!





Why do I want things SO BAD when I´m drunk, when I actually don´t want it at all ?





.






Rosa Bandet Iphone- skal

Oktober är Rosa Bandet-månad. Jag tycker att det är viktigt att vi alla på något sätt bidrar till olika sorters hjälporganisationer, och självkart då även till forskningen för bröstcancer!
Jag tycker att vår plikt som tjejer är att birda, då det tyvärr är väldigt vanligt och vem som helst kan drabbas!

Gör som jag och beställ hem ett iphone skal som det står Älska livet på. Skalet kostar 299kr och 50% går direkt till forskningen. (den andra hälften vet jag dock inte var den tar vägen)

Om ni vill ha det här fina rosa skalet, gå in på  www.rosabandetskal.se





Robins!!! :)

Det var en lyckad kväll igår! Mycket trevligt måste jag säga :) Jag har varit och kollat på Robins förr, men denna gången var snäppet roligare.... ;)  Det är kul att se hur det EGENTLIGEN går till... allt ser alltid så bra ut på TV, men det är ju mycket som är tillgjort ... Vi var där i två timmar, och programmet är endast en halvtimme, det säger väl allt?! Jävligt kul i alla fall, och vara med på alla momenten.
Jag ÄLSKAR Robin Paulsson!  Dessutom har han blivit mycket smalare och snyggare ;P Han är charmig tycker jag! haha... Och Christine Meltzer är ju så jävla ball! Mycket coolare och finare i verkligheten än på TV.

Om ni vill se Robins show som kommer spelas in på Slagthuset i Malmö varje tisdag så kan ni köpa biljetter på Ticnet.svet ej vad dom kostar men runt 100 kr skulle jag tippa på. 95kr kostar dom! :)

´




:)

Idag mår jag betydligt bättre! =) Tack till er som skickade kramar och hörde av sig ♥ Det hjäper verkligen!! Jag blir glad DIREKT när ni hör av er! :) Men egentligen var det inget allvarligt, hade bara en dålig dag, PMS! haha.... Det var iallafall verkligen ett I-landsproblem som är för pinsam för att ta upp här..! haha..  

Idag är jag sjuktglad (Hej humörsvängningar!) Men ska ju på Tv-show ikväll, och har även ett paket att hämta på posten!





:(

Mår så jävla skit nu!!! Mina planer gick inte som jag ville för kvällen :( fuck!! Verkligheten sviker mig. Kan inte någon komma och ge mig en kram? Behöver lite kärlek.... Eller inte! Vill bara gräva ner mig under täcket med den största godispåsen jag hittar! Så det ska jag göra. Hejdå!

Robins Talk Show

Jag + 1 står med på SVTs gästlista till ROBINS TALK SHOW nu på torsdag (imorgon) kl 19.00 på Slagthuset.

Gäster hos Robin Paulsson denna kväll är komikern Christine Meltzer och partiledaren Håkan Juholt (s).


Någon som vill följa med mig?????? Hör av er! :)






Grattis på Kanelbullensdag!

Hade helt och hållet missat att det var kanelbullens dag idag tills jag öppnade min mail och någon hade skrivit HA EN BRA KANELBULLENSDAG....   haha... Synd att det Inte blir kanelbulle-bakning (Det hade liksom varit en anledning att baka utan att få dåligt samvete)
Får väl äta upp resten av helgens godispåse istället, känner ett enormt godissug!

Och känner mig lite low, ingen anledning till det, men alla har ju sina down-dagar, det hör ju till, så att man ibland ska ha sina superbra dagar! Annars hade inte dom uppskattats! Eller så börjar jag bli sjuk... vet inte.
ELLER så kan det vara stressen, jag stressar alldeles för mycket för min unga ålder! Stressar ALLTID! på morgonen, på jobb, på kvällen (planerar alltid in på tok alldeles för mycket) och lägger mig sent så jag alltid måste stress-somna, och sen stressar jag i mina drömmar...... Dessutom stressar jag även när man ska ha kul och festa osv, stressar när jag fixar mig, när jag dricker, när jag ska passa tider, taxi, när jag sminkar mig, när jag ska på toa. Stressar för jag ibland inte kan höra av mig till vänner lika mycket som jag vill, för jag inte hinner svara på sms, samtal, mail, osv. alltid! Har märkt det lite extra nu på senaste tiden för jag KAN INTE sitta till, jag kan inte kolla på en hel film eller avsnitt av nån serie, utan jag måste börja göra något eller prata eller skoja eller flippa eller vad fan som helst... haha.. Sjukt rastlös! Så blir det när man alltid gör för mycket! Tror därför jag har så fina magmuskler (Trots att jag inte tränar dom ett skit), så mycket jag spänner min mage VARJE dag!

Så det blir att ta det lugnt ikväll, Desperate Houswives har sässongpremiär ikväll om jag inte minns fel :D






Borde börja på Yoga eller nåt....




Love conquers all!







me me me me me :)





Hoodwinked

Igårkväll var vi och åt på Sankt Markus Vinkällare med mamma! Jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. :/ ÄLSKAR ju deras fisk och skaldjurssoppa!

På tal om något helt annat, i Söndags kollade jag på Hoodwinked. Det är Rödluvan i en modern version, skit ball! :)  Nu har det kommit en tvåa också, (därför jag kollade på ettan igen) var ju flera år sedan jag såg den så hade glömt bort den lite :P








WHY?



Måndag igen buhuu... Hade riktig söndags-ångest igår, inte haft det på lääänge. Men igår var det dags.. usch! Kryper liksom i hela kroppen på en. Förstår inte varför egentligen, för sen när man väl har gått upp på måndan så känns allt bra igen =) Och idag fyller mammi år, så vi ska ut och äta med henne.  :) Mys!










A t t e n t i o n - w h o r e !

Undrande om Here you go!:

Vad är det du vill vi ska titta på ? Dina plastpattar eller piercingen som knappt syns för du tyckte det var viktigare och visa dina falska bröst.

Denna kommentar är godkänd. IP: 85.230.235.130


Paulina om Here you go!:

Till "undrande" :
Seriöst? Självklart skulle du vara anonym, vilket gör att jag inte kan ta dig ett dugg på allvar då du är så feg att du inte kan stå för din åsikt!

Om du väljer att hellre kolla på mina bröst så är det ditt problem, jag ville ge ett helhetsintryck! Hade jag bara visat en bild på smycket hade man inte sett var den satt.  Men kul att du gillar mina bröst, det gör jag med ;)

Och nä, även om du har dåligt självförtroende så kan jag inte tycka synd om dig! För människor som pekar med fingret när de sitter bakom en skärm är det mest patetiska jag vet!! För du är ju säkert helt perfekt och felfri? Nä skulle inte tro det! 
Trångsynt och intelligensbefriad som dömer andras utseende. Blää..  Du äcklar mig!

Kan folk bara sluta vara elaka och trycka upp deras meningslösa åsikter i andras ansikten?!

Om din tanke var att såra så kan jag säga att det ger motsatt effekt, jag älskar när det sticker i folks ögon på patetiska människor som dig ! :) :)

Karma baby! ;)



"Anonym" om Here you go!:

Min avsikt var enbart att kommentera att man såg knappt din lilla piercing pga dina enorma bröst. Var du får det andra tramset du skrivit ifrån får du faktiskt stå för själv. Bara en massa påhopp från en osäker liten flicka verkar det som. Som bara tänker på me me me me om man läser din blogg.

vara, mjuka o gosiga.

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.230.235.121


Paulina om Here you go!:

Piercingen är ju liten?! Vad fan ska jag göra åt saken? Förstora upp den så så den blir lika stor som mina "gigantiska bröst" så du ska kunna se den bättre? Skaffa glasögon i så fall.. Jag ser den klart och tydligt! Och om det stör dig att mina bröst är enorma, så kolla under din tröja så kan du kolla på dina små ärtor istället.
Och JA! Till skillnad från dig står jag för vad jag skriver, då du fortfarande är ANONYM!

HAHA vem fan är det som är osäker på sig själv som måste kommentera andras utseende? Och VEM kom egentligen med påhoppen?  
Och ja! Det har du helt rätt i, Om man läser min blogg så är det om me me me me me, såklart! haha.. Vem ska jag annars skriva om? Det är ju MIN blogg din jävla looney! Om man inte vill läsa om mig = gå inte in här! enkel ekvation!
Men här får du ett heeelt inlägg tillägnat till dig ;) Så skriver jag inte endast om mig! Moahahaaa
Du är rolig du.

Och va fan vet du om mina bröst inte skulle vara "mjuka och gosiga"? Det vet endast de som känt på dom ;) och tror knappast du är en av dom! Dessutom för din info så är dom inte så enorma, jag hade ganska stora bröst innan också, endast en storlek större har dom blivit.

Du borde känna dig riktigt löjlig när du läser igenom detta, du skämmer bara ut dig.



For you hun!  ;)









RSS 2.0