Megan Fox!

Jag tycker hon är så jävla het! (Jag vet att det är uttjatat) Men jag har tyckt det sen första gången jag såg henne,  innan hon blev så känd. Kan inte sluta beundra hennes utseende.
(Fast jag såg i en tidning att hon inte alltid har sett ut så, att det ligger mycket plastikoperationer bakom skönheten, lite synd, för jag trodde verkligen hon var naturligt vacker, men jag har kollat på gamla bilder och hon såg inte alls ut så då :/ snygg är hon iallafall!)


Jag älskar att kolla på tjejer. Tycker det finns så många snygga och vackra.I want!!

Jag älskar våren och sommaren för solen, värme, drinkar, fester, stranden, bad och alla sena kvällar. Jag tycker också om vintern, det är så mysigt att bara vara hemma, kolla på film, ha tända ljus, baka och en massa annat under alla kalla nätter, plus alla fester som det halvåret innebär. Men hösten har jag svårt för, tycker det är så sjukt tråkig och deprimerande tid... det börjar bli kallt, mörkt, svårt att gå upp på morgnarna, inget kul alls som händer...  MEN när det gäller mode, kläder och skor så är fan hösten den bästa tiden på året. Så mycket fint som kommer ut nu!  Så jag ska inte klaga :) Alla årstiderna har sitt.


Någon av de här två stövlarna ska jag ha, men jag kan inte välja :(


            
                                                        
Några av mina favoriter:


  Jag tycker skor är sexiga!
Love Story

"Romeo, take me somewhere we can be alone
I´ll be waiting, all thats left to do is run
You´ll be the prince and I´ll be the princess
It´s a love story, baby, just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it´s real
Don´t be afraid, we´ll make it out of this mess
It´s a love story, baby just say yes

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town

And I say
Romeo save me I´ve feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don´t know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring
And said

Marry me, Julliet, you´ll never have to be alone
I love you and that´s all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It´s a love story, baby, just say yes"   

Love Story - Taylor Swift, i mina högtalare just nu..... plus min röst.. sjunger det högsta jag kan, (stackars mina grannar) tänk er!  jag är KÄR!  ♥

shopping- time!

Längtar tills jag slutar så jag kan åka till malmö :)  Hemligt projekt på gång, dessutom är jag på jakt efter ett par skor som jag MÅSTE hitta! 
Jag är såå hungrig, är sugen på något men jag kan inte komma på vad. Sushi kanske... eller choklad? två helt skilda saker, men så gott. Jag älskar mat, märks det? :) Tack och lov att jag inte är en fisk!!! Tänk vad tråkigt liv dom måste ha, dom äter ju samma mat varje dag!! ingen variation, tänk att till exempel äta spagetti med köttfärssås VARJE DAG.... i heeela sitt liv. Guuud så tråkigt.. haha.


Vad ska jag göra senare ikväll då? Ska jag gå på bio kanske? eller ska jag in och spela på Casinot och bli rik? hmm


                   


Give me more


Känner mig lite krasslig, hoppas verkligen att det går över! Händer en massa kul nästa vecka, så jag får inte bli sjuk!!! 
Jag kanske känner mig så för att det är söndag, jag hatar Söndagar, tråkigaste dagen som finns. Längtar till imorgon :)     En gammal bild

weekend

Detta har varit första lugna helgen på länge! Har verkligen inte orkat/ viljat göra något, igår hade jag många olika roliga alternatiiv, men gjorde inget av det. Men det kan vara skönt ibland, att bara vara hemma, kolla på film och äta massa gott.
I torsdags var vi på Malmöfestivalen igen, det var skoj. Mat, massa folk och fint väder, härligt! För övrigt så är det som vanligt, kollade runt lite bland knallarna, som mest bara har en massa skit enligt mig. Samma sak år efter år med kanske en nyhet i form av skugg-glasögon eller något liknande. Men en sak hittade vi,  J köpte en drömfångare till mig ♥ Får se om det hjälper mot mina sjuka drömmar! haha. 

I bussen på väg hem

Ska jag eller inte?


Ska jag springa Trelleborgsloppet nästa lördag eller inte? De tjatar på mig här på jobb att jag ska ställa upp. Då är det antingen 5 eller 10 km som gäller. Det gick väldigt bra på vårruset i våras, så lite sugen är jag. Men problemet är att jag har något annat inbokat den dagen samma tid. Får fundera lite, har fram till måndag på mig att bestämma mig.

Puss på er ♥
BIG NO!

Jag hatar sådana funktioner där man ringer och de ber en tala in vad ärendet gäller. 
Jag sitter på jobbet och ringde precis Telia som är en av dom som har den här funktionen. Jag orkade inte tala med en massa maskiner för att sedan efter en halvtimme komma fram, så jag la på! Men kom genast på att detta var ett viktigt ärende så jag ringde igen och ger det en chans. 
Eftersom jag sitter i receptionen så vill jag inte se ut som ett mongo som talar med sig själv, så jag säger ärendet lite sådär tyst och diskret. Men då vill maskinen att jag ska upprepa, andra försöket gick inte heller så bra, så jag försöker en tredje gång och måste näst intill skrika i luren. När hon till slut hör mig, så förstår hon inte vad jag säger (troligtvis eftersom jag pratar skånska!) Jag säger klart och tydligt: "Tjänsten Telia Kod" då säger hon (maskinen): "Fast Telefoni, stämmer det?"  Då får jag se dum ut igen svara: "Nej" och uttala det högt och tydligt exakt som det stavas, då säger hon: "förlåt uppfattade jag fel?"  (Det värsta av allt är att hon har en så där jobbig, pipig, fjäskig röst, så jag blir irriterad bara av att höra henne.) Så jag måste dessutom, inte bara skämmas för att stå och skrika utan dessutom försöka igen på Stockholmska! då säger hon: "Ursäkta, jag är fortfarande inte säker på vad du menar"  Helt jävla värdelöst!
Under den här proceduren måste man bland annat uppge sitt telefonnummer så att det ska "underlätta och gå snabbare" men vad tror ni är det första de frågar efter när jag till slut kommer fram efter en massa prat och missuppfattningar? Jo, då frågar dom vilket telefonnummer ärendet gäller. Så allt skit jag fick uppge var helt meningslös och till ingen nytta! Och inte nog med det, när jag förklarar felet så säger killen att det är ett annat nummer jag måste ringa när det gäller detta ärendet...
Nä alltså detta är under all kritik måste jag säga...


Kul var det iallafall för de som gick förbi, de fick sige tt gott skratt :) haha
Deja vu

Hela dagen igår fick jag deja vu- upplevelser. Allt som jag såg, pratade om eller gjorde, kändes som att jag hade gjort/sett det förut. Och nu menar jag inte vanliga händelser som att äta, sova, träna m.m, utan mer specifika saker som t.ex samtal med olika personer om saker som hänt nyligen som jag omöjligt kunde vetat eller upplevt innan. Det är en sjuk känsla. Jag brukar få det, men inte ofta som igår, det var i stort sett allt som kändes så.
Människor upplever dejavu i olika grader. Jag brukar känna det i så pass hög grad att jag inte endast känner igen situationen utan även vet vad som kommer att hända eller sägas härnäst, ibland kan jag veta vad som kommer att hända i flera minuter framåt. Och så händer det! Vilket känns lika sjukt varje gång!

Jag har också haft en massa konstiga drömmar de senaste veckorna. Det sägs att man drömmer om saker som man har sett, eller tänkt på under dagen. I så fall måste jag ha ett sjukt liv och se väldigt konstiga saker, eller har jag så sjuka tankar?

 

Vill ha!!!

Om det är något jag är bra på så är det att internet-shoppa!


 

times of darkness

Det är något konstigt med mig,  jag vet inte vad det är. Jag har länge känt mig ledsen inombords.
Förr har jag alltid varit en positiv person, därför blir jag själv förvånad när jag inte kan glädjas åt sådant som var en självklar lycka förut. Känner mig känslomässigt stressad. Tankar som finns i mitt huvud som inte vill försvinna. Jag vill se ljuset igen. Ibland ser jag den och blir glad, men jag vet att det försvinner närsomhelst igen.
Detta har varat i snart ett år, ständig ångest.

Jag hoppas det blir ljusare snart.


 


Puss på er!

Fredag!!!! :) :) :)

Detta var min första arbetsvecka efter semestern, det har gått bra men GUD vad kämpigt det har varit att gå upp kl 6.00 varje varje morgon! Jag hoppas det känns bättre nästa vecka.
Till helgen blir det Malmöfestivalen som började idag, ska bli roligt! Och förmodligen blir det utgång efter det. Då kommer jag att ha mina nya favoritskor på mig som jag köpte för ca en månad sedan, jag har bara använt dom en gång. Måste vänja mig att gå i höga klackar! :)


 
Visst är dom skitsnygga?

Glassgumman??

Det sägs att det oftast är under våren/sommaren som de flesta hittar kärleken, här har vi en som hänger med i svängarna... glassgubben har nämnligen skaffat flickvän! Undrar om dom förökar sig och får en glassbebis till nästa år?
Dom ser så söta ut tillsammans..hahaMy BFF!

Har precis kollat på Paris Hilton- My new BFF.. det var tydligen final idag. Min BFF är iallafall sommaren!!!                XOXO

I taket lyser stjärnorna...

Igår träffade jag Sophia en stund. Vi åt min favoritmat: sushi, love it! :) och kollade på filmen "I taket lyser stjärnorna" . Tjejerna i filmen var så söta! Jag älskar svenska filmer, speciellt tonårsfilmer á la "Fucking Åmål". Den var i alla fall bra fast sorglig, både jag och Sophia fick tårar i ögonen.  :(


Man blir så ledsen över att inte alla barn och ungdomar kan få en normal uppväxt.  Tänk så många som lider igenom hela sin uppväxt och får mogna och ta ansvar mycket tidigare än andra barn. Av en massa olika anledningar som barnen inte kan hjälpa eller förändra. Det kan vara att dom har föräldrar som är sjuka, eller alkoholister, föräldrar som inte bryr sig eller är okunniga (som inte kan hjälpa till med läxor osv) eller föräldrar som misshandlar barnen (eller varandra).
Det värsta av allt är att när man går i skolan, så har man egentligen ingen aning om vad som pågår i varje elevs hem.
I skolan ser dom ut som vilka ungdomar som helst, man har absolut ingen aning om vad dom kanske går igenom hemma varje dag. Och oftast är det sådana här barn/ungdomar som blir utsatta för mobbning, dom som minst behöver det.  Jag tycker det är hemskt! Dom lever redan ett helvete så får dom ännu mer skit.
Jag tycker att alla lärarna borde gå speciella kurser för att lära sig om vilka som behöver extra stöd och hjälp genom skolgången för att förbättra detta. Annars är det lätt att det blir en ond cirkel... eftersom dom har problem så börjar det gå dåligt i skolan och det blir lätt att hamna i fel spår, därför behövs extra stöd från skolan för de som inte kan få det hemma.

För att se det positiva i det hela så tror jag att det i slutändan är dom här personerna som är dom starkaste egentligen, dom lär sig så mycket av allt dom gått igenom och förmodligen kommer dom aldrig att utsätta sina barn för samma sak. (Nu syftar jag inte på flickan i filmen, för där kunde mamman inte hjälpa det, jag menar ungdomar rent allmänt, för det är många som har det så)

När jag ändå är inne på ämnet kan jag rekommendera boken: "Pojken som kallades DET" av Dave Pelzer som skriver om sitt eget liv, hur han blev misshandlad under hela sin barndom. 
Usch vad djupt inlägg..men värt att tänka på.  kommer något gladare inlägg ikväll :)                                                                    


                                                 


Yoggi- Island

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från semestern.
Vi bodde på en jättefin skärgård utanför Stockholm. En fin liten ö med namnet Yoggi-Island! :) Supermysigt var det. Fin strand, natur och skog.
Första dagen åkte vi till Kolmårdens djurpark, jag hade inte varit där sedan jag var liten, så det var kul. Dom har världens galnaste surikater som slåss för kung och fosterland för en bit korv med bröd?! sjukt underhållande iallafall :) Präriehundarna var så jävla söta så jag ville ta med alla heml! delfinshowen var också underbar, så duktiga och smarta dom är! jättefint. dom ville jag också ta hem och ha i badkaret.
Andra dagen var vi på Grönan, och vi började direkt med värsta karusellen, Insane! Skitkul! 
Tredje dagen stannade vi bara kvar på campingen och drack i stort sätt hela dagen. Vi spelade minigolf, fiskade, grillade, åt glass, spelade kubb och badade på natten. När vi spelade kubb körde vi tjejer mot killar och att man skulle ta en shot (turkisk) varje gång motståndarlaget slog ner en kubb. Gissa hur fulla vi blev? I vanliga fall är jag rätt bra på kubb, men det visade sig att jag inte alls var lika bra när jag var alkoholpåverkad :)
Det var en kul semester med fina minnen... tack och lov har myggbetten äntligen försvunnit. Jag trodde först jag var immun mot dom, men tydligen inte, fick alla mina bett sista dagen. Sophia däremot fick sina direkt, då myggorna festade loss i hennes pyjamasbyxor redan första natten. :)
Här kommer lite bilder...

   
kllarna och Enzo :)                            
                       

                                                                           Sötsak!   
Djupa tankar bland flugor och andra insekter..

Idag när jag vaknade hade jag ett sms på mobiilen om jag ville följa med till stranden. Jag hade två alternativ, Antingen stanna hemma och laga mat eller köra till stranden. Jag valde det sistnämnda :)  (fast lite osäker var jag om erbjudandet fortfarande gällde eftersom jag fick sms:et vid 9 och jag vaknade kl 11.) Men jodå... :) Det var härligt på stranden, varmt och soligt, dock är det nog en invasion av blomsterflugor och nyckelpigor, eller ja... insekter i allmänhet här i trelleborg. Dom finns överallt! När jag skulle ta min cykel fick jag först ta bort ungefär 100 nyckelpigor som hade bosatt sig där. Iallafall... Det var härligt på stranden, det är helt sjukt att det är tredje gången jag badar i år, ångest! 
Vi pratade om lite allt möjligt, kom in på ett ämne som fick mig att tänka.

Man vill göra en massa med sitt liv, man har mycket i listan som man ska bocka av efter hand. 
Jag har hamnat i en period då allt står still, jag känner att jag lever ett så kallat rutinmässigt liv, som består av: jobb, laga mat, äta, sova.. dag efter dag... ibland är det helg. Men då är det samma visa. man gör samma saker, ser samma folk, helg efter helg. När man tänker ett år tillbaka och man känner att man gjorde exakt samma saker för ett år sedan, då är det illa!
Jag känner att jag måste göra något mer. Jag har en massa planer som jag måste hinna med! vissa snart, och andra kan vänta till senare.
Jag kan iallafall inte stanna kvar här och vänta på att något ska hända, för här händer inget! Jag måste bort!
Så nu ska jag göra upp en plan och verkligen tänka vad jag vill göra, och var jag vill åka och sedan göra det!


she wolf

Shakira är SÅ het i sin nya video 


Fullspäckad helg :)

Hej allihopa! Detta är första gången jag sätter mig vid datorn efter vår lilla trip. Har haft fullt upp hela helgen. I fredags var vi på kräftskiva, det är första gången jag äter så mycket kräftor, har aldrig tyckt om det innan, men nu har jag äntligen lärt mig tycka om det :) 
I lördags var vi på fest hos Josse och Jocke, riktigt god mat bjöd dom på, sedan blev det A9. Efter det gick alla hem, men jag kände att kvällen inte var slut än så jag mötte upp Hannah och Therese och fortsatte på Kristall.
Igår blev det grillat hos Jontes familj, gott det med. Har ätit alldelles för mycket denna helgen! :)

Me in my new pink bike! :)


Nu ska jag iväg och träna, lägger upp bilder från vår lilla resa lite senare!


RSS 2.0