Hej hopp

Ikväll har jag träffat min anna som jag inte sett på lääänge, saknat henne. Nu sitter jag hos Snuffi och dricker rödvin och kollar på bb :) Hörs imorgon mina kissekatter....;) Mjaauu

Wild Pearl

Här om dagen överaskades jag av ett litet paket som väntade på posten, det var Naomi Campbells nya parfym Wild Pearl.
Har på mig den nu. I like !

Tack snälla du! :)





fresh

Har precis gjort en jättegod sallad och bakat solrosbröd. :)
Nu, dags för myys.. Tv-serier (GossipGirl, V och Vampires) sen BB 

 


Mors dag!

Igårkväll när jag kom hem från Malmö (Filmen var skiiitrolig by the way :D) så gick jag hem till mami, jag sov över där och vi var uppe till 4 på morgonen... snackade en massa och hade kul..  
Och idag gick hon upp tidigt och köpte frukost och bullar till oss. Riktigt mysigt.





Have a nice weekend !

I know I will ;)


huh

Har en massa kul i tankarna.... men inget jag kan skriva här nu... snart kanske.
Känns som jag sovit hela veckan, känner mig som en björn. Fast egentligen har jag inte bara sovit, för jag har gjort en massa! :)
Igår planterade jag blommor, (för första gången... typ) det var kul. Så nu har vi lite nya fina växter hemma, får se hur länge dom klarar sig- innan dom dör, som alla andra blommor jag haft :/ haha (observera att jag tar för givet att de kommer dö, bara en tidsfråga) as always..

Har inte så mycket mer att säga egentligen, kommer blogga lite mer nästa vecka, har en massa på lager, och ska lägga upp lite roliga bilder och sådär...

Puss på er.





jepp

Var och handlade igår och köpte lite nya krukor och lite sånt kul :) Nu behöver jag ju bara köpa blommor och växter som jag kan ha i dom :/ Är inte alls bra på sånt, så får be någon följa med mig.
Ikväll har jag ingen aaning om vad jag ska göra :/ Får väl hitta på nåt.
Jag gillar torsdagar, för det betyder att det snart är freeedag!! :) ♥

Till helgen ska jag till Malmö och shoppa, sen ska jag på bio och se Baksmällan, del 2. har precis bokat biljetter.. woooho =D Tror den är skitbra, eller rolig i alla fall. Denna gången är dom i Thailand, ännu roligare att se eftersom vi ska dit snart :)




Loving you was easy once upon a time. But now my suspicions of you, have multiplied. And it’s all because you lied.


Cinderella did not Google Prince Charming

Ibland måste man komma iväg ett tag, så man inte hamnar i någon slags cirkel. Hatar rutiner, hatar jävla cirklar!! Det är min mardröm. Jag vill ut och uppleva saker, resa & pröva på nya saker. Det är något jag gjort och kommer fortsätta göra.




Otroligt vacker tjej

Astrid Berges-Frisbey




Bläää

Mår inte bra för tillfället, vet inte vad det är med mig :/ Nu ska jag ner och träna så jag kan tänka på annat... Eller inte tänka alls!

Simon 25

I lördags hade Snuffi ordnat en överaskningsfest för Simon som fyllde år.. :) Det blev riktigt lyckat! De bjöd på riktigt god mat/tilltugg och jag hade skitkul =)

Lite bilder:







haha

Sirena

En konstig dröm jag alltid haft...  Jag har alltid velat vara en sjöjungfru.... hahaha
I alla fall när jag var liten, jag verkligen önskade och bad till gud om att få bli det... haha sick! Jag ville egentligen inte vara det på heltid, utan bara när jag var i vattnet.. för jag ville ju liksom vara människa också.  Det blev ju inte bättre när jag såg filmen Splash ;) (Nu snackar vi om när jag var riktigt liten)

Igår så fick jag upp alla dom minnena igen efter att ha sett Pirates of the carabbean. Så nu vill jag bli en mermaid igen. :P



On strager Tides

Bloggen blir drabbad igen av mina helger :P
Igår var jag på bio och såg Pirates of the caribbean- on stranger tides. Eftersom jag älskar dom filmerna så tyckte jag den var riktigt bra!




Vill ha!!!!!!!!!



Vill ha sådana här snyggingar till min Ipod/Iphone, grymt ljud!!


FB

PS: måste bara säga att det är något fel på min facebook när folk skriver till mig på chatten. Jag kan se vad ni skriver men jag kan inte svara :( Får paniik när jag ser en massa chatrutor och jag inte kan skriva tillbaka!!! Så tro inte att jag inte vill prata med er ;) skicka mail eller skriv på loggen istället.

Är så jääkla festsugen!! MÅSTE ut i helgen! Hoppas min träningsverk går över så jag kan dansa loss!  :)))woopwoop




godmorning sunshines!

Jag har hamnat i en dvala.  Kan inte sova :( ligger vaken hur länge som helst, jättepigg dessutom! Vill prata och ha kul, men alla andra är trötta vid den tiden så ingen som vill prata med mig :(  hahaha  Som tur var så smsade jag lite med Micki inatt....så blev det inte allt för tråkigt  :)
Sen går jag runt och är trött på dagarna...  BRA JOBBAT Paulina!
jaja... snart helg ♥





Ajjj

Idag har jag varit hos Emlan och färgat utväxten och gjort hål i öronen :) Har träningsvärk så jag dööör, mellan benen (insida lår) har aldrig haft sån här träningsverk i hela mitt liv! Helt sinnes! Känns som jag är sjuk typ så ont jag har.... Haha Nu ligger jag nerbäddad på soffan och kollar på TV, så skönt! Hoppas det känns bättre imorgon. Godnatt mina fina! <3

Panncakes med nutella!

Igår fixade jag en massa ärenden efter jobb, sen var jag med mina sötisar!!
Vi handlade, lagade pannkakor, kollade på Kniven mot strupen (där trelleborg stod på tur), planerade en massa och till sist BB.  myyys!
Har så mycket kul att se framemot nu! :D


Emlan var mästaren! ;) Försökte fånga henne in action men blev lite suddigt...

 

 


Me and my baby






RED

Vill förga håret. Riktigt jävla rött! haha.. Inte röda toningar eller så. utan RÖTT rakt igenom.
Blodrött,  Arielrött, Rihanarött,.. ja, ni fattar :)
Fast alla säger att man tröttnar på det snabbt :(


Halloween för två år sedan


Everyday I´m shuffelin´

Hade sjukt kul i lördags! Händelserik kväll, minst sagt.  
Alla banden var GRYMMA!
Robin ägde och vann "bästa trummis" :D och Anywhere but here var också riktigt bra! helt awesome!
Bra jobbat grabbar!







KB ikväll

Nu ska vi åka till Malmö, vi ska till KB där 12 band ska spela och tävla. Vi ska kolla på Annas lillebror som ska vara med :D skoj!
Efter det blir det förmodligen utgång i Malmö eller någon annanstans.


nytt nagellack!




CARTOON WORLD






Inspirationsdagen



Imorgon ska jag och mina jobbkollegor (istället för att sitta på kontoret) till Nöjesteatern i Malmö där dom har Inspirationsdagen.
Jag älskar sådana här seminarium då man verkligen blir inspirerad, motiverad och glad!
Jag har lyssnat på sådana här föredrag tidigare och det är verkligen att rekomendera.
Det är olika svenska kändisar som ska hålla tal och inspirera oss med sina erfarenheter och historier :)
Jag ser fram emot det!







Shine like a rockstar!

Sist jag var hos Emlan på salongen köpte jag med mig det här glansserumet från Tigi- Rockaholic Rock out Shine Blaster.
Det slätar ut och mjukar upp håret och reparerar kluvna toppar, så det frissiga försvinner och håret blir glansigt och fint. Och det luktar verkligen underbart!! mitt hår luktar så gott nu! :)

I LIKE IT!



L O V E

Jag är kär i solen !
Så härligt med parkhäng, picknick, stranden, grillning, öl, cider, bada och allt vad sommaren innebär!



En av många utefikor last year...


Marabou - Caribbean

Provade Marabous nya smak "Caribbean" som innehåller små bitar av torkade bananer och kokos.
Jag tyckte först inte alls att den verkade god, men Snuffi övertalade mig om att den var skitgod! Och det tyckte jag också!! :D





Pet season

Jag har blivit helt beroende av mitt senaste tillskott! Nämligen min nya app, Det är en frisörsalong till kaniner? så ska dom ha olika behandlingar som man måste hinna med utan att få missnöjda kunder.. haha.. Man kann uppgradera sina maskiner och anställa nya så man hinner med.
Det är så sjukt basic, enformigt och outvecklande. Ändå är jag fast! haha




solig helg

Har haft en rolig och skön helg. :))
I lördags var vi ute en runda... Vi köpte langos på torget (världens godaste langos!) Och satte oss i parken och åt dom.
Sen på kvällen lagade vi en god middag och efter det bio.
Ibland kand et vara så skönt med lugna helger..... Har nog skrattat som aldrig förr också :D Skrattanfall som varade typ hela helgen.. haha




Räkcocktail till förrät

YES!

YES! Bra start på veckan....förutom att jag inte sov nånting inatt för jag hade ont i magen :( 
Men ibland kan jag inte annat än älska måndagar. Ny vecka, nya utmaningar! :)
det går bra på jobb, har fått nya arbetsuppgifter, I like!

Efter jobb ska jag nog köra till Vellingeblomman tror jag :) behöver inhandla nya blommor och växter och se om jag hittar något annat kul :)



FRÅGA


Jag måste säga att jag till 100% gillar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Någon annan som haft detta problem? Hör gärna av er i så fall. Jag har hört några st som sagt det och trott det var något tillfälligt, men tydligen funkar det inte.  Jag ska absolut kolla upp det och fixa det!  :)






Give me heat!

Idag är det riktigt fint väder igen och det skulle bli fint till helgen :) Supertiming ju. Så det kanske blir att sola lite :)
Jag har nog aldrig längtat till helgen så mycket som denna veckan, det ska bli såå skööönt!!! Ska hitta på massa kul och bara njuta.

By the way... Såg två Dvärgspetsar (pomeranian) för några dagar sen och blev helt GALEN, är typ kär i dom nu. Så jag kollar på blocket heela tiden. Vill verkligen ha en!!





sunlight

Igår satt vipå uteservering och tog en beer ;) (eller, jag tog cider, whatever) riktigt najs! Det var egentligen svinkallt, men med med värmarna så hjälpte det.
vi pratade om allt möjligt och planerade resor :)) HOPPAS det blir av...
Sen gick vi hem, till mig och SKULLE se film... (det var liksom därför vi träffades från första början) men det gick inte så bra, för det var en blue-ray film och vår DVD tar inte det... buuhuu.. jag som ville se filmen...haha...  typiskt oss. :P
men det var ingen fara, vi pratade massa istället, det behöver man ibland :) tydligen behövde vi det, för munnen gick i ett på oss heeeela tiden... flera timmar i streck!  :)




Pon&Zi



hmmm

Är trött! Sjukt trött denna veckan! vill inte gå upp om morgnarna... vill bara sova. hmm :(
Mycket tankar i huvudet. Idag är en sådan dag.

Ikväll ska vi till Amanda, beställa hem mat, snacka och bara vara. :)

har inte mer att skriva- så jag skriver inget mer.




japp

Är med mina älsklingar Emlan och Snuffi! :) Vi har krängt som vanligt... Åt sushi och sen har vi ätit nachos med dippa, Kesella + philadelphia med salsa :)  och godis! haha...
Vi har snackat en massa och lite sånt kul. Nu kollar vi på BB, som inte är så speciellt bra. händer typ. .. inget!




trendigt!

Tycker det är fint när man färgar halva håret i en annan färg som på bilden här nedan, dock inte blått kanske :P Men kanske ljusbrunt uppe och lite ljusare/blondare nedtill. Som typ en rejäl utväxt fast ändå inte.  Har sett en del som har det och det ser väldigt naturligt ut....uberfint!!!! :)




glad!

Igår kom min baby hem från London, Jag hade längtat ihäl mig efter honom. Saknat honom som in i bomben! Men det får han inte veta :)

Nu kollar jag weekend resor. Funderar på att kanske åka iväg någonstans i början av juni till Kristi himmelfärdshelgen. Typ London, Italien eller något i den stilen. Hade varit NICE!

Beställde bikinis igår.... bl.a denna (Och en USA bikini) superfint!


Stylebytyra


:D

"Boyfriend comes home to find his girlfriend watching the food channel, he asked her,
why do you watch that?
You still can’t cook!
She responds: soooooo? you watch porn every night and still can’t fuck!!”


hahaha
Jag är dödstrött... därav den dåliga humorn.. ;)

sweet


smart grej...

Min lunch idag bestod av Keso med apelsin, annanas, papaya och cashewnötter. Visste inte att det fanns. =)
Vet inte riktigt vad jag tyckte om den- Den var liksom både god och äcklig.. haha


1 Maj

Har träningsverk i heeeela kroppen, vad hände igår egentligen? haha

Sitter här i min ensamhet..... är riktigt sällskapssjuk så det är svårt att vara ensam. :(
Har laddat upp med massa godsaker och kollar på BB....
Oj nu började det igen.... Och Rodney är i studion :)) (jag är fortfarande sur för dom fuskade med rösterna :( 
Ha det så bra så länge :)

edit: ÄLSKAR hur han ställde dom mot väggen. Hatar äckel Gry... Det "beviset" hade t.o.m en treåring kunnat photoshopat. pinsamt!
Förra veckan hade deras "fan"sidor på Facebook jävligt stor skillnad på antal medlemmar... Katerina 824 , Madde 19 och Roddan 35.000!!!! Ganska stor skillnad, ja!
(Ok att vissa som exempelvis vill få ut Katerina röstar på Madde... och att de på så vis fick fler röster än vad de har fans.. eller att många tog förgivet att Rodney var säker och inte röstade.. det köper jag,. Men come on! Man ser ju lätt hur stor skillnaden är.)




Livet - Jag älskar dig!

Bästa Valborg ever!!! Hade en fantastisk dag igår! Helt jävla underbart!!
Vi började dagen hos Anna med några ciden (utan mat i kroppen) :P Sen åkte vi till Lund där vi mötte upp dom andra. Vi drack och drack och drack :)   Det var underbart väder och inget kunde blivit bättre!
Där var sjukt mycket folk, (runt 25.000 ) vi satt brevid cenen, längst fram, mitt i smeten dvs :) -Kändes verkligen som vi var utomlands... Halvnakna kroppar översllt och Alla glada och trevliga :)
Sen festa vi vidare hos Sasan, vi grillade och hade sjukt roligt. Riktigt härligt gäng!

Jag drack, dansade, skrattade, fick all möjlig dricka på hela min kropp, blev smutsig, blöt, ramlade, fick nya kiss-kompisar, bråkade, skådade cookie-krig, kramades, låg sked med fyra pers på en liten säng, var full, blev bakfull. Kom hem, duschade, somnade.   - AWESOME





RSS 2.0