Me


> <

Liiiide surt att ta bussen till jobb när det står typ 70 pers och väntar på bussen till LUND !!!


Extensions

Ska nog förlänga håret imorgon ^^


Yumyum

Laddat inför sommaren :D


Klockren

En vän la upp denna bilden på insta.
Så klockren! Ju snällare man är, och litar på folk (NAIV) desto mer knivar i ryggen får man.... Varit med om det så många gånger.... Både jag själv och andra människor i min omgivning som är för snälla...


Trikini

Har köpt mig en trikini från Gina Tricot... Hett! ;)


Valborg

Vad händer på valborg?!!?! Det är imorgon juu!
Jag nöjer mig med en god middag (grillat!), öl, cider, vin, långklänning, fint väder och vänner <3


Idioter hela högen!

Säg en film igår, Trade of innocents, som handlar om människohandel/prostitution i de asiatiska länderna... Framför allt barn mellan 7-14års åldern.... Så jävla sjukt! Blir förbannad av sådana filmer för det är sånt som pågår, hela tiden, varje dag! Att människor kan göra så mkt små barn?! Skulle kunna skjuta varenda en av de äckliga jävla gubbarna!!! Både dom som kidnappar/säljer, hallickarna och de som köper... Äckliga jävla svin!!!


Beyond by wishes

Jag är kär i dessa kosttillskotten! Att sköta huden in ifrån är lika viktigt som att sköta den utifrån... Som att sova ordentligt, äta rätt, få i sig mycket vätska osv..
Gör man det både ut och invändigt så får man absolut bästa resultat.... Dom här tabletterna hjälper till enormt, PLUS att man går ner i vikt, får energi och alla viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter vi behöver.... Förutom detta ska man dricka MYCKET vatten... Glöm inte det ;) syns direkt på huden!

Jag ska börja en kur nästa vecka:)) nu ska jag skärpa mig med allt!


O.P.I - Bond girls collection

Fick beställning från opis igår... Bla nya bond girl collection var med.... Det är sex "liquid sand" nagellack . (Torra/matta) skitsnygga färger!! Målade i testerna och vill ha alla! Men Pussy Galore var nog snyggast! :)


Blond igen

Nu har jag blivit blondie igen... Världens bästs Emmeli såklart som färgat mig ;)
Så nöjd!


Hotstone massage

Igår var jag modell för en hotstone-utbildning.... Sen gick jag även den själv... Men gud så skönt det är! Man slappnar av helt och hållet, och hamnar i någon sorts dvala.... Jättebra för stressade personer, och det sjuka är att stenarna känner av hur man mår... Är man superstressad så svalnar dom jättesnabbt... Annars håller dom sig varma,.. Intressant!


Busiga hundar på stranden :)

Älskar när dom kan vara lösa och känna sug fria! <3


Grillning!

Årets andra grillning! Fy faanvad gott! Och vaarmt <3


Jag och min nya pojkvän;)


Lördag

..Nu på lördag ska jag vara på studio younique igen :D (är ju inte därvarje dag utan endast några dagar i veckan)
Har några tider kvar, så hör av er om ni vill boka tid hos mig :*


Jane Iredale

Älskar Jane Iredale. Speciellt efter gårdagens event! Dom har all typ av smink till alla smaker! I alla färger! Så brett utbud och så sjukt bra produkter... + att dom ärvårdande. Hmm

Det bjöds på massa gott och vi fick fina goodiebags... :) Sandra, en härlig make up artist från stockholm var också där och dela med sig av en massa tips..

För övrigt har jag varit på kurser i Malmö hela veckan... Jag suger upp allt jag kan som en svamp för att utvecklas och bli världens bästa hudterapeut ;)


Jag har visst fått lugg :/


S u n s h i n e


Myser med min lovely baby!

Min lilla diamond!


Jag lever

Har helt glömt bort bloggen..., får se om jag får inspiration igen eller om jag bara ska lägga ner den
?


RSS 2.0