CIDESCO Diplome International

Var och hämtade ut två paket idag ... Tadaaaa... Det ena innehöll massa halloweensaker till utklädnaderna på lördag ;) 
Och det andra var mitt efterlängtade diplom.... Nu känns det verkligt! I och med att man hade så lång praktik osv så kändes det aldrig som en riktig "examen" har ju inte ens haft någon examensfest :( får fan ta och ha det ändå :D bättre sent än aldrig... Men det är ju ändå STORT ! Det är en stor grej i sitt liv att ta examen så fattar inte varför det inte firats :(( 
Diplomet är så sjukt fint! känner mig stolt... Värt allt slit och alla tidiga morgnar och långa pendlingstimmar!! Cidesco diplomet är det bästa man kan ha inom skönhetsbranschen och dessutom i hela världen! 
Åhh så glad! (Sjukt det har tagit så lång tid egentligen, var ju längesen nu man tig examen) men men, glad ändå :)FIT

Var precis och gick en runda med mina älsklingar! :D skulle vara powerwalk, meeeen det blir inte riktigt så när vovvarna ska stanna stup i kvarten ... :) 
Men skönt att röra på sig annars hade jag bara legat hemma och latat mig...:)

Började träna igen för ca en månad sen, och det känns redan mycket bättre... Jag är piggare och känner mig starkare, bättre hållning osv, så det känns skönt! Det är superviktigt att träna i mitt yrke då man sitter i konstiga positioner hela tiden... Det är ju nyttigt för alla egentligen :) 

Nu vill jag ha frukost.....

Var på kalas hos världens gulligaste tant igår :) 
Sen hade vi lite trevligt henma hos mig.... Älskar när allt är helt oplanerat och det blir en spontan och rolig kväll!!! :) 
Instagram

Nu har vi skaffat instagram till Studio younique där vi kommer lägga upp nyheter, frisyrer och massa annat.. Följ oss där :D 


Lite egentid <3

Har inte kunnat sova ordentligt den senaste tiden :( vaknar varje natt och är vaken i flera timmar! Så det satt perfekt med ansiktsbehandlingen jag fick av snuffi idag :D så skönt!!  Det var ca tre månader sedan sist :O  :/ vi som skulle göra det på varandra en gång i månaden:/ 
Hoppas vi gör det oftare i fortsättningen för då mår huden som bäst! :)) 

Tänkte om man kanske skulle haft ett erbjudande till sina läsare ? :) någon som skulle vara intresserad? :) Vad ska man klä ut sig till???

Halloween närmar sig... Samma problem varje år , vad ska man klä ut sig till... Har några idéer i huvudet.. Var på vellingeblomman idag och där fanns en hel del... Åhh svårt! 

Lite kärlek <3

Jag älskar mina kunder...! 

På mitt jobb, i mitt yrke, har jag äran att träffa mycket folk.... Många härliga människor! Ni anar inte hur mycket vissa kunder kan ge en... Man kan bli så glad och det påverkar en så fruktansvärt mycket! Man mår så bra efteråt! så positiv energi man får.... Helt underbar människor! För att inte tala om alla som blir så himla nöjda och tacksamma!  :)) det värmer! Lördag

Varit på middag hos mamma som alltid lagar middag de luxe!! :) ingen vanlig husmanskost här inte :))
Hon visade lite nya babykläder hon gjort :) 
Före/efter bilder på fransförlängning

Nu har vi även fått in lite nyheter som man kan välja till vid en fransförlängning :))

- Effektfransar i olika färger.
Man tar några stycken vid ytterkanten av ögat i en fin färg så att det blir en liten effekt"slinga" kan man säga :)) 
(Bilden nedan har jag satt lite lila fransar) 

- glitterfransar finns i silver och lila för tillfället, kommer även få in andra färger senare... Supersnyggt till fest eller nyår :D

- diamantstenar finns även dom i olika färger... Man sätter en eller två stenar ute vid kanten :) 
Fransförlängning
Epic love

Det blir snart översvämning i min lägenhet av alla tårar....... Har kollat på vampire diaries, hela säsong 4 och även de avsnitten som kommit ut av säsong 5.
Fy fan! Jag både älskar och hatar livet när jag kollar på det.... Även om det är så surrealistiskt, känner jag igen mig så mycket i så många känslor.....
Lever mig verkligen in i det... Haha


...


Hypnagoga och hypapompa

Ni som följt mig när vet att jag haft problem med sömnparalyser tidigare....det var HEMSKT och nog det värsta jag upplevt i mitt liv, varje gång! Jag hade det ganska ofta under en lång period och jag lovar att jag bara ville dö varje gång det var dags...
Vi började prata om det idag med snuffi och henke och började tänka på det igen... Googlade lite och hittade detta... Lång text men intressant... Läs om du orkar :)
Känner igen mig i så mycket...


"HYPNOPOMPA hallucinationer är hallucinationer som uppkommer i samband med uppvaknandet.

Tillståndet antas uppkomma genom ett ofullständigt uppvaknande från REM-sömn, där effekten blir att delar av hjärnan fortfarande befinner sig i REM-sömn när man är vaken, och att man alltså drömmer vaken. Hypnopompa hallucinationer kan förekomma som isolerat fenomen, men kan också vara ett delsymptom i vissa sömnstörningar. Sömnparalys förekommer ofta tillsammans med hypnopompa eller hypnagoga hallucinationer, och det sammanhänger med att den bakomliggande uppkomstmekanismen, det vill säga ett ofullständigt uppvaknande från REM-sömn, är gemensam för både sömnparalys och hypnopompa hallucinationer.


HYPNAGOGA är hallucinationer som uppkommer i samband med insomnandet.

Hallucinationerna är ofta visuella och/eller audiovisuella, men det förekommer även dofter eller känningar etc. Det är ett fenomen som skiljer sig från drömmar i den meningen att man är vaken och medveten om detta. (!)

Vissa människor lider av en återkommande kombination av sömnparalys och skräckfyllda hypnagoga hallucinationer när de gått och lagt sig för att sova. Hallucinationen kan bestå i att en varelse rör sig i rummet eller är vid sängen och betraktar en själv, samtidigt som man inte kan se dem eller röra sig.

Andra fenomen som förekommer i samband med hypnagoga är:

-En känsla av att man faller
-Rädsla
-Känslan av någon sorts närvaro
-Vibrationer
-En känsla av att man svävar
-Ologiska rörelser (ibland känslan av att "glida" av sängen, eller till och med glida uppför väggen)
-En tryckande känsla (oftast på ryggen och i bröstet)
-Örontjut

Olika människor är olika känsliga för detta fenomen ( varierande "hypnagogisk förmåga"). De flesta människor drabbas endast vid enstaka tillfällen, och oftare hos de som upplever en period av ovanligt stor psykisk anspänning."För övrigt hade vi en supertrevlig kväll och åt riktigt goda räkmackor!! Och julmust :))


Massage

Har precis varit på massage, så skönt! Verkligen välbehövligt... Tänker inte på min arbetsställning och det blir fel i mitt yrke... Måste även börja träna för annars kommer min rygg och nacke vara helt kass när jag är 30... !
Så nu ska jag o Emmeli skriva in oss på nåt gym :))


Diamonds are a girls best friends

Var på mobilia igår, de har ju gjort om, mycket större och bättre butiker :) blev kär i en butik som jag inte kommer ihåg vad den heter, fina kläder <3
Blev inte så mycket shopping men köpte bl.a detta rosa kakfatet på lagerhaus, perfekt till mina smycken!!! :) superfint! Passar bra hemma hos mig :)

har sjukt många smycken!! De här på bilderna är de som står framme sen har jag i massa lådor också... Fattar inte varför man köper nytt när man har så mycket?! 6 st smycketräd liksom !!!


Obey


;)


Palett

Nu har vi fått in Maria nila på salongen :D
Bl.a Palett serien... Helt underbara produkter!
Dessutom jättefina och härliga färger ... Ska köpa och prova dom, så skriver jag här om en tid vad jag tycker om dom :))


Babykläder

Mamma har börjat brodera/virka (vet inte vilket av det :P) babykläder , så sjukt söta!!! Hon ska nog starta en webshop eller nåt där man kan beställa:) blir sugen på bebis när jag ser dom :))


....


RSS 2.0