Bangkok high Life !

Då är man i Bangkok! 
När vi kom fram till hotellet Leuba så frågade dom oss om det gick bra att dom uppgraderade våra rum då dom hade en svit ledig . Vi fick en gigantisk svit med två stora master bedroom, 2 stora badrum med dusch och badkar, vardagsrum, kök, klubbrum, allrum och hela TRE balkonger! En hörnbalkong, en stoooor balkong längs nästan hela lägenheten och en "vanlig" balkong i vårt sovrum (den på bilden) som bara den är jättestor egentligen. 
Så vi är hur nöjda som helst!! 😀 
Märks att det är fem-stjärnigt då dom eskorterar oss var vi än går! Det värsta var igår på restaurangen. Dom följde oss till och med hela vägen till toaletten, varnade oss för varenda trappsteg  (som om vi vore blinda) och väntade utanför för att sedan följa en till bordet 😂 servitriserna drog ut stolen var gång man reste sig och putta in den till en när man satte sig , och satte fina stoora tygservetter på våra knän , och bytade dom så fort man fick minsta lilla fläck på dom.. allt var så överdrivet !! Dom bytade till och med vår askkopp hela tiden under tiden vi rökte ??!!! Haha precis som vi skulle äcklas av vår egen aska ! 😂
Tror inte detta lyxlivet är något för mig i längden 😂 trivs nog bättre på en härlig bar på stranden med enkelt folk men kul att känna sig som en prinsessa och uppleva detta och hur trevligt som helst med så fin middag under bar himmel 💗
 Utsikten uppifrån och se en hel stad som Bangkok lysa upp går inte att beskriva , utan måste upplevas! Sjuk känsla i hela kroppen, speciellt när det bara var en glasveranda emellan! 
Har mycket bättre bilder på kameran men har inte lyckats föra över dom än, så ni för nöja er med dessa från mobilen sålänge :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0