Internationella kvinnodagen igår ..

Så grattis till alla kvinnor eller vad?! :)
Jag hade en bra dag i alla fall ..... <3

På tal om kvinnor. Tänkte på en sak när Loreen uppträdde topless i andra chansen -melodifestivalen . Jag är ingen moralkärring, tycker om "Think outside the Box"- grejen och allt det där. Gillar öppensinnat och tycker folk gnäller för mycket om för lite .... 
Tycker också såklart att det ska vara jämställt mellan män och kvinnor !!! (Speciellt i övriga världen där det är så sjukt dålig kvinnosyn, här är det ändå hyfsat ok! Vi klarar oss och vi har det nog bättre än i något annat land, anywhays, fortfarande
Mycket man man jobba på och förbättra)
...Tycker inte heller att allt en kvinna gör ska ses som sexistiskt, utan jag tycker det ska vara exakt samma för båda könen ! (Har skrivit ett låååångt inlägg om topless-grejen för längesen) 

MEN , alltid ett men.... Förstår faktiskt inte behovet (kravet) av att uppträda topless ? Det handlar inte om jämlikhet längre .... För inte ens männen uppträder med bar överkropp! Stranden ok! Men på en scen ? På en gala? Som visas för hela Sverige ? Förstår inte det! 

Desstom tror jag så här.... Att sålänge det är en "lite annorlunda" person , med små bröst som står för något så är det OK , då klagar ingen. Hade det däremot varit en bimbo med silikon bröst , hade det aldrig varit ok på svensk tv i ett familjeprogram . Då jävlar! Och vad är det för rättvisa/ jämstädhet där? 

Kan jämföra med egna upplevelser. Bikinibilder eller annat som lagts upp (även skrivit om detta förr) att vissa tjejer får massa fina och positiva kommentarer, för det inte är något "sexistiskt" med bilden , för dom ser alldagliga ut. Medan när någon smal med stora bröst eller annat lägger upp så är det inga fina kommentarer från tjejer , mest gnäll! Eller kommentarer från låta killar , men ni fattar min poäng . 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0