Anyways

Mina kära vänner!! Ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro....!! Förstår att ni är trötta på bilden på mig o emlan ;)
Saken är att jag inte har internet hemma längre :( och blogg appen funkar inte lägre på min mobil !!! :/ (har bloggat från mobilen senaste tiden, därav alla stavfel)
Men nu snodde jag snuffis mobil en stund för att berätta hur det ligger till. Ska försöka fixa internet snart så jag kan börja blogga som vanligt.
Följ mig på instagram sålänge :)

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Dela ut internet till din dator från iPhonen.

2012-05-10 @ 23:16:19
Postat av: e

Hejsan!



Tänkte bara fråga en sak ang dina bröst. Du har den storleken jag vill ha! Jag ska opereras i juni. Det blir nog 450cc men jag e rädd att det blir för stort. Och var har du gjort snittet? I armhålan eller i bröstvecket?



Trevlig blogg =)

2012-05-11 @ 16:59:45
Postat av: Paulina

Till fredrik- ahaa smart :) tänkte inte så långt. Men vet inte hur man gör, ska kolla upp det! Tack för tipset ;)



Till e: hej :) jag har snitt i armhålan och tycker det är super för man får inga ärr på brösten. Ärren är helt borta nu dessutom :)

Jag har 340cc och tycker det är lagom.. Men tror inte du kommer tycka det är för stort med 450.. Man blir snabbt storleksblind och de känns som ens egna. Jag vande mig jättesnabbt vid dom och kände att jag borde tagit lite större. 100cc mer kan låta som mycket skillnad, men det är det inte! Man får tänka på att det ska fördelas på hela bröstet. Sen beror det lite på hur man ser ut från början.. Jag hade redan fylliga bröst i mig själv, så resultatet kan bli det samma som någon som väljer mer cc men är helt platt från början tex.

Jag tror du kommer bli nöjd med den storleken! :) men Tvekar du så välj lite mindre inlägg:)

2012-05-12 @ 08:55:23
URL: http://mepaulina.blogg.se/
Postat av: E

Tack så mkt för svaret :) jag har inte så mkt i mig sj, därför behöver jag kanske mer? Sen e du smalare än mig. Jag e vejlig när det kommer till snittet. De säger att armhålan kan bli mer komplikationer o att de kan hamna för långt upp, resp för långt ner. I bröstvecket så ser kirugen bättre o kan placera dem rätt. Plus att de läker bättre. Samtidigt syns ärren under brösten o det e kanske inte så kul.. Speciellt inte om man nån gång planerar att ta ut dem (kanske blir tvungen till det) o då har man små bröst o 2 streck. Usch.. Jobbigt. Jag trodde du hade mer i dina!! Då kanske man ska nöja sig med 425.

:)

2012-05-12 @ 16:50:32
Postat av: Anonym

Jaha men då tycker jag nog inte du ska ta mindre... Kroppsformen spelar större roll än man tror faktiskt... Så man får anpassa inläggen efter sin egen kropp. Sen får du inte luras av bilder, mina ser alltid stora ut på foto... Pga skugga, färger osv. Men i verkligheten är dom inte så stora. Om jag har en tröja utan urringning kan man inte se att jag har förstorat dom.

Angående snittet tror jag inte det är nån fara i armhålan om kirurgen är duktig, dom ska veta var dom ska göra snittet, dessutom "flyttar" inte huden i armhålan sig. Komplikationer kan det vara större risk med i armhålan som du däger i och med att fär finns mer bakterier (svett, hårsäckar osv) men jag hade absolut inga problem med mina, läkte jättefint:) DOCK är smärtan efter operationen myyycket värre när man lägger snittet där, då det är lite längre väg inplantaten ska in. Jag hade jätteont och svårt att röra armarna första veckorna. Men valde ändå där då jag inte ville ha synliga ärr. Tycker det är superbra faktiskt. :)

Lycka till med din op, allt blir säkert jättebra vad du än väljer :)

2012-05-12 @ 19:35:00
Postat av: E

Tack så hemskt mkt för ditt svar!! Kram på dig

2012-05-13 @ 09:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0