Aurafärger

På tal om människors energi, så är det så att allt levande omges av energi! Så kallad Aura, färgen i ens aura sägs kunna berätta saker om föremålet som avger den.
Ens Aura sänder ut omedvetna signaler till omgivningen... Det är det som skapar personkemin, eller det som gör stämningen bland olika människor... att man till exempel ibland får dåliga vibbar av vissa, att man blir glad av vissa, deppig av andra (nu menar jag inte folk man känner osv, utan mer första intrycket och stämningen) Med vissa människor känner man sig till exempel alltid obekväm, hur mycket man än känner dom, pinsam tystnad osv, med andra inte! Detta beror mycket pga hur ens färger passar ihop.

Det finns ett fåtal människor som har sinnet/förmågan att kunna se dessa färger på alla människor. Djur, Bebisar och barn är även dom mer öppna/känsliga för dessa intryck som vi alla sänder ut. Det är tillexempel därför vissa bebisar ibland gråter eller skriker jättemycket med vissa människor medan andra kan få dom att känna sig lugna...

Det finns även vissa kombinationer som utgör fyra sorters grupp människor (inte alla människor som tillhör de här grupperna) Grupperna är: Indigo, Regnbåge, Kristall och Diamant. Som tros ha olika sorters uppgifter i livet.

Om man vill veta om man tillhör någon av de här grupperna eller mäta ens aura kan man antingen få reda på det genom att söka upp de här människorna som kan se det eller också försöka hitta det själv genom att läsa sig till det, fördjupa sig och se i vilken färg man passar in. (Om man tror på detta vs.)
well well... Detta ämnet är hur invecklat som helst, för avancerat för mig :) Vill påpeka att jag inte vet om detta stämmer, utan skriver bara lite kort information om det då jag tycker detta är väldigt intressant!:)

 
Här kommer lite info om de olika färgernas betydelse...
Vitt

Vitt är alla fäger. En form av uppvaknande.

Lila

Lila visar på andlig mottaglighet, att man är öppen för det s.k. övernaturliga. Man kan ta in det andliga i en skogspromenad, en musikupplevelse eller liknande. Mycket lila kan visa på tankspriddhet, att man är lite väl "andlig". Det lila kan ligga en bit ut från kroppen och då visa på en mottaglighet men en liten rädsla för det okända. En andlig förmåga behöver man inte vara rädd för att den ska hoppa på en med en massa syner.

Blått

Blått visar på höga krav på dig själv. Man är ordentlig och "duktig" men sällan nöjd med sig själv och det man presterar i alla fall. Lite blått visar på ett sunt ordningstänkande, medan mycket kan tyda på pedanteri. Mycket vanlig färg hos dubbel- arbetande föräldrar som inte tycker sig räcka till. Rättvisa, lag och ordning är viktiga för blå personer.

Grön

Grön en klar sommargrön färg visar på lugn och harmoni. Människor som arbetar inom vården uppvisar ofta denna färg då en förmåga att få andra att bli lugna och trygga är vanlig hos "gröna" människor.

Rosa

Rosa visar på kärlek och medmänsklighet. Kärlek inte bara till andra människor utan också till naturen och djuren. Om det rosa ligger lite utanför den fysiska kroppen kan det tyda på att man har mycket kärlek inom sig men svårt att ta emot eller ge fullt ut av sina känslor. Man kan ha blivit sårad, och är kärleksfull och varm men håller det inom sig för att slippa bli sårad igen

Gult

Gul visar på logik, intellekt, tankeverksamhet. En färg som ofta syns hos dem som läser mycket, kanske studerar eller arbetar med någon form av pappersarbete. Den gula färgen, om den är klar och fin visar ett förnuftigt tänkande. Oro är mera grå grumligt gul. Gult i solar plexus visar på god självkänsla. Att man vet sitt egenvärde.

Orange

Orange är en positiv färg, som alltid visar på "en frisk fläkt". Utanför kroppen kan det visa att positiva förändringar är på gång, på vänster sida, inom den utåtriktade delen av livet såsom arbetet, kroppen eller hemmet. På höger sida visar det att du förändras mera i dina känslomässiga sidor. Att du förändras i din livsåskådning. Efter en operation visar orange att allt läker som det ska. Det är den inre healingfärgen. Den visar på sexuell energi, fysiskt erkännande.

Rött

Rött visar på stress, ilska, frustration. Om det röda ligger nära inpå kroppen kan det visa på aktivitet, såsom infektion eller annan irritation som påverkar den fysiska kroppen. Ilska som strömmar ifrån kroppen är sund, den låter man få utlopp för. Värre är om man har områden med uppdämd ilska.

Cerise

Cerise rosa färg visar på förälskelse, att man är uppfylld av positiva känslor. T.ex. när man är nykär, nybliven förälder eller väldigt positivt uppslukad av sin sysselsättning.

Ljusblå

Ljusblå visar däremot på en andlig närvaro, en guide är för tillfälligt närmare än vanligt för att stödja i en intensiv period i ens liv. Det behöver inte betyda att man har det extra besvärligt men att man är inne i en ny fas i sitt liv.

Turkos

Turkos visar på en riktig healingförmåga.

Murrigt Grönt

Murrigt grön visar på missunsamhet och är vanlig vid depression. Man tycker sig vara orättvist behandlad, "alla andra har det bättre". Bitterhet.

Brun

Brun visar på materiell och ekonomisk tänkande. Kan tyda på oro för ekonomin eller helt enkelt att man tycker om att omge sig med vackra saker. Att man är materiellt intresserad. Brunt i baschakrat, längst ned i kroppen, vid könsorganen kan tyda på kroppsfixering och det kan också mycket brunt i auran visa på. Ganska vanlig hos yngre människor.

Silver

Silverstänk syns hos gravida och ända upp till åtta månader efter en graviditet. Den är en länk mellan det andliga och fantasin.

Grått

Grått är blockering, smärta sorg. Grått närmast kroppen, i eterkroppen, visar ofta på en fysisk smärta eller en aktuell stress situation. Grå ute i auran visar att man har genomgått en sorg och visar då hur man bearbetat denna. Alla blockeringar kan ge fysisk smärta men behöver inte göra det. Grått kring knäna visar på en något outrett med sina föräldrar, vänster knä är mamma och höger pappa. Det kan också visa på att man är i obalans med sitt kvinnliga respektive manliga jag. Grått eller rött vid vaderna, visar på ilska och frustration. Här tittar man även på vilket ben det visar sig

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt otroligt, min färg brunt stämmer på pricken!

2012-11-30 @ 20:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0