Nästa resa bokad!

Nu är nästa resa för vintern planerad! :) Det blir en liten Trip till Chile!  wooohoo.. Kommer att fira nyår där! Så jävla ball!! Chile ligger väldigt högt upp på topplistan över länder i världen med häftigast fyrverkerier på nyår!
De har världens bästa nyårsfirande enligt mig! En massa fyrverkerier av olika slag.... fina figurer, vattenfall, hjärtan, planeter och annat. En riktig show! Över havet! De har ca 7 "stationer" ute i vattnet där raketerna skjuts från, så fyrfverkerierna reflekteras över vattnet, ser ut som glitter överallt... såå vackert! det går inte att förklara vilken känsla det är! Vi kommer antingen att fira med champagne på stranden eller på nån takvåning/takterass på nån lyxhöghus vid havet. och sen fortsätter firandet på nån megastor nattklubb hela natten/morgonen. Kuuul!!

Viña del Mar.. Staden där jag kommer tillbringa min vistelse på.
Eftersom vi inte kommer att vara där så länge kommer det att bli väldigt intensivt! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt.
Vill försöka stanna på hotellet San Alfonso Hotell någon natt.  Det är ett hotell med världens största pool!
Som ligger intill Stilla havet, En enorm ytan på 80 000 kvadratmeter som rymmer totalt 250 miljoner liter vatten. Bassängen är drygt 1 ooo meter lång. Hotellområde är enormt och har ALLT! Bio, discon, restauranger, segelbåtsuthyrning, dykarskola, vattenland för de små, utomhus-spa, jätteakvarium, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker... osv.

Ahhh längtar!!!!! Mycket kul som händer nu.... Jul, Chile, Thailand♥ och USA till sommaren  
Men en sak i taget :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Avis som fan .......

2011-10-17 @ 17:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0