He is just not that into you!

Igår kollade jag på He is just not that into you, eller Dumpa honom som den heter på svenska. (?)

Många kändisar! :) Tyckte den var bra faktiskt! En kärleksfilm som visar den riktiga sidan av kärleken, inte bara puttinuttigt som på alla andra kärleksfilmer... Här får man följa en massa olika människor och par genom deras förhållanden. Den visar hur killar (och tjejer) EGENTLIGEN tänker!
Den fick mig och tänka en del.........................
Hela den här grejen med kärleken är någon sorts jävla spel! Där man ska kunna och följa reglerna....
När man börjar dejta, hur man dumpar, leka svårflörtad, inte vara för snabb på att svara på samtal eller sms, att förstå när det inte funkar, inte vara för "på", när ska man höra av sig? eller inte höra av sig utan låta den andra höra av sig, sex på första dejten, okej eller inte okej? Är man en hora om man gör det? Är man tråkig och ointressant om man inte gör det? När är man tillsammans?  Hur tänker han? Hur tänker hon? .....jada jada...
WHY? Varför inte vara ärliga och bara visa vad man vill elller inte vill.... nä men nä då... allt ska vara enligt reglerna. Men visst är det lite spännande ;)

Tyckte i alla fall att filmen visade ganska bra hur verkligheten ser ut... att det oftast INTE är dom som skriker ut sin kärlek för hela världen som har ett starkt band mellan varandra och ett bra förhållande, och att det faktiskt är dom som håller längst! ... Medan dom som skyndar sig med allt, bröllop osv oftast är osäkra egentligen och gör det just för de känner behov av att bevisa något för omgivning... Men i slutet är det oftast de förhållandena som inte håller... Om man verkligen är lycklig behöver man inte göra så stor grej av det...då ÄR man det bara.
True Story!
Men mer om det i ett annat inlägg.. Ville iallafall bara tipsa om filmen :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0