Something Borrowed

Såg Something Borrowed igår med Kate Hudson... love her :) dock inte i denna filmen ....

Den handlar om när man blir kär i sin bästa väns flickvän/pojkvän.... Eller om man vänder på det: när ens pojkvän/flickvän blir kär i ens bästa vän.... :o
Man visste liksom inte vad man skulle tycka... för otrohet är ALLTID fel, Meeeeeeeeeen, alltid ett men :) ibland känns det bara mer OK, eller rätt på något sätt...  att man nästan står på de "otrognas" sida liksom...

Intressant ämne faktiskt... för det är en situation som faktiskt KAN uppstå! Är det "bara" sex är det kanske bara en engånggrej, ett misstag, men är där känslor inblandade..... vetifan alltså hur det hade gått! Ens vänner ÄR ju viktigast av allt, allt, allt!!! Så jag hade ALDRIG gjort det, men tänk så är killer/tjejen "The one" liksom.. Undrar om man hade accepterat det om ens pojkvän och bästa vän typ verkligen börjar älska varandra... haha... vad fan gör man?!?!

Otrohet har funnits i alla tider och kommer alltid att finnas.... Det är som en instikt eller något.. Man är inte skapad för att bara ha en person i sitt liv.. man kan attraheras av många.
Det förbjudna har alltid varit och kommer alltid att vara spännande. Tyvärr.

Ska inte gå in på det, för då hade detta inlägget blivit två sidor långt. Får ha ett "Otrohets-inlägg" någon annan dag! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0