oups

Hade en supertrevlig kväll igår =) Vi gick runt lite i stan sen satte vi oss på Istanbuls uteservering och snackade skit =)Ni vet ju vad jag tycker om Istanbul.... men igår måste jag säga att jag stod på deras "sida".
Ett par i 50-års åldern, man kunde inte se om det var ett par eller syskon, dom såg liksom exakt likadana ut... som två retards! de försökte iaf försökte ta springnota (såg det ut som). Då kommer servitören ut och säger till dom att dom måste betala (han säger detta väldigt lugnt) Och då börjar kärringen skrika som en jävla galning, att hon minsann inte tänkte göra det eftersom dom fick vänta för länge på maten, och att andra fått in maten före dom. Servitören fortsätter be dom snällt om att gå in och att han annars måste ringa poliser, och då skriker hon ännu mer skit och att hon är svensk osv. Vad fan har det med saken att göra? Sjukt respektlöst mot personalen att stå och skrika fula saker till honom framför alla på uteserveringen.
Då säger hon att de går in igen om de får en flaska vin, och när servitören är på väg in så cyklar dom iväg. 
Det roliga är att dom redan hade druckit en flaska vin OCH ätit upp sin mat. OM man nu tycker det tar för lång tid, så går man väl för fan innan maten kommit in, eller åtminstone klaga eller säga att man inte tänker betala NÄR dom kommer in med maten. Inte efter man käkat upp allt och sen beter sig som en idiot.
usch så dålig stil!!

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0