Bröstförstoring -

Läste i tidningen idag om en tjej (Christina) som hade allt!
Allt var perfekt, karriär, familj, vänner, hade köpt hus, bil, två hundar, och hon hade en pojkvän sedan 13 år tillbaka som hon skulle gifta sig med nu till sommaren osv osv. de var lyckliga..... Det enda som fattades var en bröstförstoring som hon hade velat göra i många år. 
Benny, hennes pojkvän gav henne en bröstförstoring i present en dag, två veckor senare var dom på väg till Polen för att utföra operationen. Dels för att det är billigare där, dels för att det var så kort väntetid (I Sverige hade hon fått vänta flera månader, och hon ville göra det NU)

Christina var en vältränad och fullt frisk ung kvinna. Ändå inträffade något helt oväntat:
Hon vaknade inte efter operationen! Hon flyttades till ett sjukhus i Polen, därefter till Sverige. Nu tre månader senare har hon fortfarande inte vaknat. Hon ligger i medvetslöst tillstånd. Nu tror läkarna att hon fick för mycket narkos och att hjärnan tog skada.
Nu brottas Benny med sina skuldkänslor eftersom han inte kunde ge henne bättre självkänsla och att han inte kollade upp företaget ordentligt. Han tycker det är synd att det finns ett medialt tryck på att se perfekt ut, som alla följer.... Man strävar alltid efter MER Istället för att inse att man kanske redan har allt som betyder något och kan vara lycklig med det.

Jag tycker detta är helt sjukt!!! Jättehemskt ju, att göra något man har längtat efter och sedan aldrig vakna upp. Tack vare en sån sak?! :( Tycker verkligen man ska kolla upp kliniken ordentligt innan man ger sig på något så stort som ett ingrepp i sin kropp. Och tycker verkligen inte man ska göra sådant utomlands. Hellre betala dubbelt så mycket (eller mer) och få det ordentligt gjort!
Det är sant att man ibland inte uppskattar allt man har.



Ikväll (20.00) kommer dom snacka om detta på Uppdrag Granskning


Kommentarer
Postat av: Caroline

Läste också om det igår, så fruktansvärt hemskt! Man får verkligen en tankeställare....

2010-11-18 @ 13:19:44
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Postat av: Paulina

Ja verkligen! Riktigt hemskt!! :(

2010-11-18 @ 13:54:12
URL: http://mepaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0