Att Älska som en Porrstjärna


Att älska som en porrstjärna
, förlora sin mamma, växa upp utan föräldrar, sluta skolan, Bli våldtagen av sin pojkväns morbror( som även våldtar sin dotter öppet), alla vet  det men ingen gör någonting. Att bli totalt utelämnad för att klara sig själv bland misshandel och droger. Falska förhoppningar, dröm om att bli modell och istället steg för steg hamna i porrindustrin trots att inte vilja det. Att inte ha tillit  till män. Att ha pojkvänner som stal hennes pengar, fick henne att ta droger, låg med andra tjejer och behandlade henne som skit! Lögner & Hämnd!

Fantastiskt bra och ärlig bok om Jennas liv och hur hon blev porrstjärna.
Man får följa hennes tragiska och hemska uppväxt. Jag tycker det är sorgligt hur vissa människor kan bli så illa behandlade. Så mycket dom går igenom, så mycket sorg, så mycket skit dom får ta. (Vilket hon tillät eftersom hon aldrig upplevt något annat från män, aldrig blivit älskad på riktigt.) I vissa delar av boken kan man bli riktigt arg och ledsen! Blir så förbannad på de människor som sviker, luras, ljuger och utnyttjar! I detta fallet: män och så kallade ”pojkvänner” eller "vänner", Sviniga jävlar! Hon menar att hon råkat gå i alla fällor.




Jag har läst boken en gång innan men tänkte börja läsa den igen för jag tyckte den var så bra! Den är dock väldigt seg och tråkig emellanåt. Men också väldigt Sexig, Intressant, underhållande och många känslor inblandade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0