parfymer..

När jag fyllde år fick jag bl.a två parfymer av mamma och mina syskon, Paris Hilton- Heiress och Dolce&Gabbanda- The One, fick också en Shimmer Rouge från Dior. Blev så glad :D
ÄLSKAR den Paris Hilton parfymen, min favorit! Ger mig goda minnen :)
The One har jag däremot aldrig testat. Har alltid använt Light Blue från Dolce Gabbana, så det blir något nytt...









Midsommardröm

Denna Midsommaren var den bästa ever tror jag!!! Hade så sjukt kul! Dagen började med Picknick på Östervångsparken med dans runt midsommarstången. Sedan bar det av hem till Schyllert där vi väntade in alla för att sen tillsammans gå till huset där festen skulle hållas.
Vi fick bål, sen gick vi iväg till fotbollsplanen för att spela brännboll :) (Jag var lite smått berusad redan då, gick rakt in i en glasdörr..hahaha ) Det var iaf skitkul med brännboll! Jag hade inte spelat det sedan skoltiden, riktigt roligt!  Fick sjuuukt mycket träningsvärk dagen efter :P
När vi kom hem igen hoppade killarna direkt in i poolen och spelade Vollyboll, dom var helt galna :)
Sedan åt vi världens godaste midsommarmat (en MASSA mat) som alla hade tagit med sig. Vi sjöng snappsvisor, det blev en jäävla massa snapsar ;) Och jordgubbar till efterrätt.
Sedan badade vi och festade hela natten lång. Kom hem vid halv 4 på natten ungefär.
Glömde dock ta med mig 7 olika sorters blommor för att drömma om min framtida man :( men men, hade säkert inte kommit ihåg drömmen ändå :P får bli nästa år!


Tack Tobbe och Emlan för en minnesvärd dag/kväll/natt! ♥

































CupCakes

En vän till mig är på jakt efter fina porslins CupCakes.
Ingen som möjligtvis har sett sådana eller vet var dom säljs?
Mina köpte jag för ett tag sedan, på systrarna Grene, Inspiration och en annan liten inredningsbutik i Malmö, desvärre finns dom inte kvar.
Någon som vet? :)







Byxdress!


Jag har alltid haft svårt för byxdressen men tycker egentligen att det är skitsnyggt! Det är jättefint på andra men inte på mig själv.
Tycker egentligen dom långa är snyggast, men känner att jag inte kan ha sådana, men dom korta däremot blir hur snygga som helst på! Så nu har jag köpt mig två st som kommer att användas flitigt i sommar.  :)






this week

Denna veckan har jag massor att göra!! (som vanligt :P) Åker ju till Spanien på lördag morgon!! Har inte ens packat, det brukar jag börja göra redan en månad innan :P haha... Så får se hur det går, tycker alltid det är så svårt att packa, jag vill ha med mig allt jag äger. Måste handla en massa också, och städa så det är fint hemma innan jag åker iväg. Förutom förberedelserna inför resan måste jag bygga naglarna, hinna träffa lite vänner och såklart måste jag hinna njuta av det fina vädret... vill bada!!!!

Har inte fattat att tiden går så snabbt, tänk att jag har semester om drygt en vecka!!? Hur underbart är inte det? Har inte heller fattat att jag ska åka iväg snart, även om det bara är fyra dagar så kommer det att kännas awesome att lämna trelleborg ett tag. :D

Har dessutom suttit och läst lite på Mickis "reseblogg" och nu är jag helt ivrig över att åka dit! Verkar ju vara sjukt kul där borta... :) Kan knappt bärga mig ......
 

love



“It’s more like…. gravity moves.  When you see her, suddenly it’s not the earth holding you here anymore.  She does.  And nothing matters more than her.  And you would do anything for her, be anything for her… You become whatever she needs you to be, whether that’s a protector, or a lover, or a friend, or a brother.”
  ♥


trevlig kväll

Har varit alldeles för trött för att skriva något här! Igår var jag helt förlamad i hela kroppen kändes det som... hade ont precis överallt!! Sov som ett spädbarn hela dagen..
Sedan satte vi oss och åt god mat på Casa Blanca och på kvällen gick jag en lång runda med Anna och pratade om allt möjligt. Efter det blev det filmkväll, hyrde Shutter Island, som var skitbra och åt massa gott.

Ikväll ska det grillas!! :) Lägger upp midsommar-bilderna imorgon!! Många fina bilder blev det :)

Kramis


Midsommar

Längtar till imorgon, det kommer bli så kul!!
Vi ska fira med en massa vänner... vi kommer nog att vara 18 pers tror jag :)
Det kommer bli en massa mat, sill, snapps, kubb, brännboll, snappsvisor, poolparty och en massa dricka!!
UNDERBART! 



Paulina&Anna, 23!

Tack alla som kom i Lördags!! ni är underbara ♥
 Ni andra, fuck you! haha.. skoja bara..

Nä men vi hade sjukt kul heeeela kvällen! Tack alla!












































trevlig kväll

Häl kommer lite bilder från sommarfesten på dalabadet. Tog inte så många, glömmer alltid bort det.
Det var väldigt god mat! Men lite dålig service tyckte jag... man fick vänta länge på maten och allt var slut när man kom fram....så minus för det! För övrigt var det skoj! :) Trevligt att umgås lite med arbetskamraterna utanför jobb. Efter det tog vi taxi till A9 och träffade en massa andra vänner :)















Mr Brightside!!!!


Le kid - Mr Brightside

Älskar den låten!!!!!!!!

Fast älskar nog The Killers version mer! :)



Keep it working


Vissa människor som är i ett förhållande (oftast de som varit det i en längre tid) glömmer ibland bort att hålla förhållandet vid liv, att kämpa för den andra.
Det är inte bara i början man ska kämpa för att "få" den andra utan även i fortsättningen också för att behålla den. Det var ju den personen man blev kär i! Om man förändras och slutar göra vissa saker, är det inte den personen längre.

Så som en mobil måste laddas för att funka, så som en bil måste ha bensin för att kunna köra... Likaså behöver kärleken skötas om!  Man kan ju inte skita i att tanka bilen och tro att den ändå ska funka?
Samma gäller ett förhållande!

Man behöver sin dagliga laddning så att den ska funka! Vare sig det är i form av en god middag tillsammans, sex, spela spel, hitta på något kul tillsammans, göra sig fina för varandra, kärlek, gå en promenad, mysa, närhet.. ja, tillfredställa varandra på alla sätt och vis!
Man ska aldrig låta förhållandet bli vardag. Tycker det är det värsta som finns! Ser oftast tjejer (och killar) som bara skiter i det. folk som slutar fixa sig, slutar ha sex, slutar vara omtänksamma och behandlar varandra respektlöst. Jag tycker man ska göra allt som man gjorde i början, skratta, ha kul, ha mycket sex, göra sig fin för den andra, ha sexiga underkläder, ge presenter till varandra, överraskningar, vara kärleksfulla mot varandra osv....  Det har alltid varit superviktigt för mig!

det viktigaste är att ha tid för varandra och göra något bra av tiden.
Glöm aldrig det!






Härligt

Igårkväll satt vi på uteserveringen på Istanbul... så härligt när solen tittar fram! :)
Vi åt en himla god choklad mousse ♥





Blomkrans

Det blir kort vecka denna veckan! Endast tre arbetsdagar för min del :) härligt!
Ikväll ska jag träffa Anna, vi ska beställa blom-kransar till Midsommar! (Det är ju redan på fredag!!)
Förra året hade jag en rosa, jättefin! Får se vad det blir detta året.
Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt, behöver vila upp mig efter en fullspäckad helg.



TWILIGHT

Hade en SUPERdag i Stockholm med min syster igår. Vi åkte dit tidigt på morgonen, vi hann med att shoppa, äta, fika och kolla runt lite i huvudstaden.

På kvällen gick vi på Twilight-eventet.
Jag hade vunnit V.I.P-biljetter genom MTV så vi slapp stå i kö och allting..:) Träffades en halvtimme innan och gick bara rakt in, längst fram. Hade Taylor Lautner och Kirsten ca 5 meter ifrån  oss under hela intervjun...
Däremot blev jag så chockad när dom stod framför mig så jag glömde ta bilder. :P Ville lägga tiden på att kolla på dom och ta på dom istället ;)  Men jag fotade lite när dom signerade autografer.

Det var ett bra event, Kodjo som programledare som är sjukt rolig! Lite Sneek peaks från den kommande filmen, lite annat material från filmerna, och så är det så fruktansvärt mysigt att bara få stå och njuta till live musik... Skitbra musik som spelades faktiskt! Bra grupper och Eric Saade som jag tycker är så snygg...
Det blev för många snyggingar på en gång... ;)




 

(MTV-tjejerna) :)










Trött på väg hem



Tycker att Taylor är så sjukt jävla het! Har inte tyckt det innan, (bara att han var lagom snygg) men nu tycker jag det efter att ha sett honom live.. haha




Bandeau

Denna underbara toppen/BH:n fick jag med mig hem igår. Fast i vit spets istället, tyckte om den mer. superfin!




Right now


Sunday all day long

Vill bara ge tecken på att jag lever ;)
Har haft en sjuk, stressig, förvirrad, knäpp, galen men framför allt rolig helg!! :)

Lägger upp bilder från sommarfesten och min och Annas fest på tisdag! Har inte hunnit tidigare, har haft fullt upp sedan jag slutade jobbet i fredags tills typ nu! skönt att äntligen kunna ta det lite lugnt.. Ska lägga mig på soffan och kolla på film och äta lite rester från igår :)

Imorgon är jag ledig från jobb, men ska ändå upp tidigt. Ska iväg på en rolig grej! ska bli såå kul! :)







Sommarfest

Ikväll blir det firmafest... Får skynda mig hem när jag slutar och göra mig i ordning, Vet dock inte vad jag ska ha på mig! Kanske en av mina senaste klänningar från Nelly som jag inte använt än?...hinner inte tänka när jag kommer hem heller... Får ju försöka hinna med att förfesta lite med grabbarna också...

Det blir grillbuffén på Dalabadets restaurang. Får se om man åker vidare till Malmö och festar sen, eller en runda på A9 kanske..




Tekniken och jag

Vad är det med mig och tekniska prylar alltså?

Jag köper exempelvis nya saker jämt, eller så ringer jag försäkringar eller lämnar in saker på reparation. Allt tekniskt som jag vidrör har en förmåga att liksom bara...dö.

- Jag fick en ny kamera förra året, tre dagar senare gick den sönder, jag lämnade in den för reparation och fick en helt ny (mot en avgift som kostade lika mycket som kameran) en månad senare tappar jag den och den går sönder totalt. 
- eller när jag köpte mitt bredband, tappade min laptop på golvet med hela tyngden på modemet, så den gick sönder i tusen bitar, såklart!
- Hårfönen typ exploderade när jag fönade håret.
- Min mobil, fungerar fram och tillbaka.
- Min dator hemma funkar inte.
- Och nu, har datorn på jobb kraschat totalt... började med att ljudet inte funkade, skulle fixa det, men istället... dog den.  Jag bara: oops.  (Det positiva med detta är att jag nu har fått en helt ny data på jobb, nytt tangentbord och hela köret :)

Händer detta bara mig eller? Tycker inte tekniska prylar om mig eller vad är det frågan om? Jag börjar ta det här personligt...



Madrid, here I come!


Bokat!  Åker dagen efter min semester börjar...









Tips, om ni har tråkigt

Underhållande bloggar (om man följer storbloggarna vill säga):

falsksanning

gossips.se



kakor.


Igår var jag hos Sophia, hon har såå stor mage nu :) Längtar tills den lilla plutten kommer ut...  :)
Vi bakade, hallongrottor (tror jag dom hette?) och choklad cup-cakes! Så gott! Det är liksom dömt att bli misslyckat när jag börjar baka, men det blev bra till slut! 
 
Ikväll ska jag träffa Anna... Vi ska planera lite inför lördag :)




Spotify


Nu har jag äntligen fått Spotify!!!  Kommer bli så jääävla bra musik på lördag :D  woohoo 




Ready for the Beach

Var har solen tagit vägen?
Längtar tills jag ska utomlands!! Då åker kläderna av och direkt ett dopp i havet!





positiv energi, tack!

Jag har kommit på den senaste tiden varför jag ibland mår dåligt helt utan anledning.
Allt känns (ÄR) ju bra egenltigen, ändå kan jag må skitdåligt.

Jag är en sådan person som lätt påverkas av andra, både när det är dåliga och bra saker. Inte av vad folk säger, utan mer när det gäller vad människor sänder ut för signaler. 
Om jag är bland negativa människor... folk som som sprider dålig energi...jag suger upp det som en svamp! Jag blir jättelätt påverkad och mår dåligt p.g.a dom. Och har svårt att släppa det.
Tyvärr har jag haft för många sådana människor runt mig, och det är verkligen INTE nyttigt för mig! Måste släppa ut dom från mitt liv!

Jag är som en magnet som suger åt mig allt. Men samma gäller såklart när det är tvärtom, när jag umgås med glada människor :) Då mår jag skitbra!! Jag behöver verkligen människor i min omgivning med god energi!





Vänner


När jag slutar 16.30, ska jag köra och hämta upp Anna, så ska vi äta sushi! :) längesen jag åt det.
Ska försöka hinna med att fixa mitt nya löshår idag också.
Sen ikväll ska vi spela spel. :)  Vi ska spela "med andra ord" och Vänner- spelet... Tjejer mot Killar :D 
Hoppas att det inte är lika seriöst som i serien att man ska satsa sin lägenhet och så. :S
Vi får ladda med chips och cola, sen är vi redo, Vi kör ALL IN med kropp och själ! Vi tjejer kommer att vinna! haha... Nu är det KRIG!! :)




X- Pole

Jag hade velat ha en strippstång hemma! Har testat Poledance och det är skitkul!! :) Dessutom är det en jättebra träningsform där man verkligen tränar hela kroppen! Om det inte hade varit för att jag bor i en gammal lägenhet där jag riskerar att taket (eller golvet) spricker så hade jag lätt köpt en!




Macarons!


Har precis ätit en liten macaron :) Första gången jag smakar dom! Det är en liten marängkaka (?) med fyllning i. Denna smakade choklad, så det var med chokladtryffel som fyllning.





Söndag!

sminkningen och fotograferingen gick bra imorse! När jag kom hem sov jag lite, var så himla trött... Och nu sitter jag bara och väntar på att kl ska bli 18.00!  Ska till mamma då, hon ska ha kalas för mig :) Är så himla hungrig så hoppas hon har mycket mat... :P Hon lagar alltid jättegod mat, längesen jag åt där så det ska bli gott!

Har på mig en somrig, blommig klänning jag köpte igår på H&M, 99 kr! :) jättefin är den! 

Just det, färgade håret igår, tänkte ha det så ett tag sen lite längre fram ska jag slinga det med ljusa slingor.
så här blev det:





I like!


MY B-DAY TODAY




Tack alla  söta för alla era fina sms, mail, samtal och kommentarer på facebook!!!




Min lunch idag

Det blev en nyttig lunch idag. Och jättegott dessutom!
Nektarin, Gul kiwi och banan :)





Blommor :)

Mina kära arbetskamrater kom precis med dom här fina blommorna till mig!! Så söta! :)




regningt värre

Nu har jag äntligen fått av mina extencions :) Emmeli tog ut dom igår, vi satt i flera timmar eftersom håret var så trassligt :S
Så länge vi höll på med håret fick vi mat och mjukglass av J. :) Sen kollade vi på "monster till svärmor"... rolig film! :)

Gud vad trist väder det är idag, tycker synd om studenterna, det var likadant förra året. Hoppas det klarnar upp tills i eftermiddag. Jag är bjuden på en studentfest, får se om jag tar mig dit eller inte.

Imorgon ska jag färga håret sen ska jag nog bara ta det lugnt, har ingen lust alls att festa :/ Kan egentligen inte heller, för på söndag ska jag upp kl 6!! :( Ska vara sminkmodell till en söt tjej på Make Up Studion, och måste vara där tidigt på morgonen. Men det blir nog kul...



 
XL-mjukglassarna...:P Med vit-choklad sås :) gott!


Get nude!


En ny färg jag har fastnat för är färgen Nude. Älskar den! Har alltid gjort, men nu finns det så mycket mer utbud av det överallt. :) I form av läppstift, nagellack, blusar, klänningar, smycken, skor!! 
Dras alltid till färger i dom nyanserna: naturvit, beige, brunt, gammelrosa svart och vitt! Det är mina favortfärger! förutom Rosa då som är min absoluta favorit! :)





Mitt senaste inköp i färgen: ett nagellack





incest-stad

Jag hatar trelleborg.... (Eller.. egentligen hatar jag inte det, kan tänka mig bo här när jag är vuxen och har familj.) Men just nu hatar jag det! Är så jävla trött på staden, på folket, på allt!
Så himla trist, varje dag känns som repris av dagen innan. När man går ut alltså, hemma kan man ju hitta på vad man vill :)
När man är i stan ser man alltid samma folk, när man är ute och festar ser man samma fula ansikten, samma tråkiga nattklubbar, varje söndag är det helt tomt i stan, efter kl 7 är i stort sätt allt stängt, varje gång det "händer något" som typ nu senast 6:juni eller palmfestivalen, vångafesten, eller något annat lite större så går ALLA ut. Man vet precis hur det fugerar. Och jag är så less på det!
Jag vill mer än detta! Detta kan ju inte vara allt som livet har att erbjuda till mig?  Får ta mig i kragen och ge mig ut och utforska världen :) Träffa nytt folk, bo nån annan stans helt enkelt.
Alla människor här är så förutsägbara...

Som jag alltid sagt, tycker detta är en riktig incest-håla. (som alla andra småstäder) Om man har sex med en kille, så vet man att han har haft det med folk härifrån som i sin tur har haft en massa andra härifrån.. and so on... Så i stort sätt känns det som alla haft sex med alla! Äckligt ju. Man har lite av alla i denna staden.. haha... vidrigt. 

Ursäkta det tråkiga inlägget, vill inte såra alla Trelleborg-älskare ;) Men är så himla trött på det just nu!





Iphone


Jag funderar på om jag ska köpa en Iphone eller inte. Har inte brytt mig om dom innan, men nu vill jag ha en :) En vit i så fall.  såå snygg! Nu är frågan om jag ska satsa på en eller inte?!



Ni som har Iphone, rekomenderar ni den?


I miss Ayia Napa

Är såå sugen på att åka till någon Partyställe! Man har så jäävla kul och det är så härligt att leva när man är där. Ayia Napa blev lite som ett hem för oss då vi var där så länge senast. Vill dit igen....eller till något liknande.




Foto-konst



Vill ha en ny dator!!

Min blogg är lite tråkig för tillfället, kan inte blogga så mycket eftersom min data är helt fucked up... Hoppas jag får hjälp med att fixa den snart så jag kan börja med lite roligare inlägg....


black pearl


Älskar min nya ring! :) Speciellt när jag kombinerar den med andra fina ringar!  Snyggt!





Ungsbakat

Inget blev gjort av det jag skulle göra idag.. Istället har jag tagit det lugnt, umgåtts med Anna, och inte så mycket mer... har inte ens ätit, måste göra det! Så nu ska jag fixa nåt att äta sen ska jag nog kolla på film och smaka de nya Chipsen som är ungsbakade.. lite nyttigare än dom vanliga kanske?




Tysklandstur (del 2)
































balkongen

Igår satt vi på Emlans balkong och drack...Jag, Emmeli, Sofie och Simon. Vi käkade, sen blandade vi en White russian, skitgott! längesen jag drack det. Senare på  kvällen gick vi vidare och festade med Emmelie och Amanda.












snodde lite bilder från Emmeli :)

När togs denna bilden?




Kiss&Bajs










haha.. så jävla söta! :)


dreams


Jag har haft sjuka drömmar de senaste nätterna, inga läskiga mardrömmar som jag haft förr. Utan konstiga drömmer bara... Där en massa människor är med, människor som jag inte träffat på länge eller folk jag knappt känner. Osammanhängande och det händer en hel del knäppa saker... det händer mycket hela tiden, så jag vaknar upp helt stressad och har svårt att skilja på vad jag drömt och vad som faktiskt har hänt på riktigt. sjukt.




Make up!

Idag när jag slutar ska jag köpa nytt smink, allt är slut! Hur kan det vara så? Att exakt allt tar slut samtidigt? brukar bli så för mig iallafall... Så får man köpa allt på en gång och det är ju inte billigt heller :P  Jag betalar hellre lite mer för bra smink än att köpa billigt skit som inte funkar, det blir dyrare i längden! Det tar slut snabbare plus att huden är så känslig och man måste ta hand om den med bra produkter, speciellt ansiktet.

Jag brukar vilja testa mig fram med olika produkter, de som passar fortsätter jag med, men foundations och liknande tycker jag om att skifta och se om jag hittar något bättre.
Det jag har fastnat för är puder+ solpuder från make-up store och mascara från YSL.

Efter det ska jag vara duktig och handla något mindre roligt, nämnligen mat, kylskåpet är helt tomt! och sen ska jag hem och laga någon god middag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa. :)




 




Någon som har tips på smink? Tycker alltid det är så svårt att välja! 




öl, cider och grillat - SOMMAR!

Det blev en sen kväll igår.... Vi grillade och drack öl och cider, och mycket roligt snack...  hur trevligt som helst! :) Kom hem rätt sent så jag är trött idag... Skönt det är fredag :)

Har inga planer alls till helgen, känns konstigt att inte ha något planerat... brukar alltid ha en massa att göra. Men ska försöka städa imorgon när jag vaknar så jag har rent och fint hemma, sen hoppas man på fint väder så man kan sitta ute kanske...
Ska försöka bli av med mina extensions också.... Har skjutit fram det nu flera gånger :P Men nu måste det av så hoppas det blir av nu så jag slipper det. :)





my friend!


Ikväll ska vi va med Micki, vi ska nog grilla tror jag :) 
Snart åker hon ifrån mig :(  Det kommer kännas konstigt, kommer sakna alla våra långa dagliga samtal..



Kommer sakna dig!  ♥ 


Lill-lördag

Hade en supertrevlig kväll igår med härligt sällskap. Var ju så fint väder också! :) Skönt att äntligen kunna njuta lite av det. Vi var först och åt på Lilla torg, jättegod ceasar-sallad, efter det gick vi vidare till Debaser och drack lite vin. Supermysigt ställe, hade aldrig varit där förr.  Och sen blev det en runda i västra hamnen.



Himlen var helt rosa.. :) Svårt att se på bilden eftersom den är tagna med min kassa mobil-kamera. :P Men det var jättefint!


Tysklandstur Lördag 29/5 (del1)

TACK alla för en UNDERBAR morgon, dag, kväll & natt! Hade sjukt kul hela dagen ♥










































SATC 2


Jag hörde att filmen hade fått dåligt betyg. Men jag förstår inte varför? Jag tyckte den var bra! Om man har följt serien och man är Sex and the City-fan så kommer man definitivt att gilla filmen. Vill inte avslöja något, berättar därför ingenting om handlingen.

Jag ÄLSKAR verkligen Sex and The City, karaktärerna, deras liv och Carries Garderob!!! Vill ha! När den slutade ville jag bara se mer, så jag hoppas verkligen att det ska komma fler filmer... Då denna inte kändes som någon "avslutningsfilm". Hoppas dom fortsätter göra filmer tills dom blir 90år!!  haha...

Jag Älskar att alla karaktärerna är så olika för att alla känner nog igen sig i någon av dom. Om inte annat så känner man nog igen sig en liten del hos varje..

 


Tv-kväll

Jag har varit hemma från jobb nu i två dagar eftersom jag är sjuk... Hade känt mig lite halvkass förra veckan, men det bröt ut ordentligt efter helgen. Men det är på bättringsvägen nu iallafall. Tänkte vara hemma imorgon också för att vila ut ordentligt och bli helt frisk så är jag igång igen sen på torsdag frisk och pigg :)

Känns i alla fall ovanligt att vara ensam hemma en hel dag utan att kunna göra något. men det är ganska skönt. Just nu sitter och äter chips och dippa och kollar på Ugly Betty, sen blir det Desperate Houswifes och Cougartown.




1 Juni

Tänk att det redan är juni-månad!  Vilket betyder att jag fyller år om 12 dagar. Undra hur det ska firas? :) hmm.. Tycker egentligen inte det är något speciellt... Får snacka med Anna och se om vi slår ihop något (hon fyller också år snart)

Jag tycker allt känns så bra just nu... Känner mig så glad! :) Så mycket på gång just nu, älskar att leva!
Detta ska bli en bra sommar!


Babyshower

I fredags hade vi babyshower för Sophia. Därför jag var så upptagen hela förra veckan, fixade allt inför fredagen... Hon är den första av mina vänner (i min ålder) som ska få barn så det känns extra speciellt..

Det blev en massa babysnack :) Det känns så långt ifrån min verklighet så jag hade inte så mycket att säga om det .. Men nu kan jag iallafall hela Barbapapas historia... haha...
Vi köpte jättefina presenter, bl.a baby converse-skor som var världens sötaste!

Vet någon förresten vad Baby-shower står för? jag har alltid trott att direkt översättning blev baby-dusch, men vissa trodde att det stod för Show... så nu vet jag inte... ?
















     



Såklart så glömde jag kameran så jag fick sno några bilder + mobibilder...

RSS 2.0