Sometimes I act like crazy.....

 





Can´t live without it!

Här om dagen sorterade jag lite bland mina listor på Spotify.... Gud vilken mess alltså! En farlig röra bland alla låtar, vissa hade jag hur många gånger som helst i flera olika listor osv och vissa var helt malplacerade liksom.
Så nu har jag  S o r t e r a t ! Tagit bort skitlåtar, och ordnat bland mapparna.  Jag kom på hur jävla bra musiksmak jag har alltså!  Jag tycker ju då att min lista är BÄST!


Tonight

Vill att det ska vara kväll nuuu!!
Ikväll blir det fint besök ;) Så det blir tre-rätters middag. Sen ska vi väl kolla på Idol, spela spel, lyssna på bra musik, sen får vi se var kvällen leder oss.  :)


Kvällens meny
Förrätt: Hummersoppa med tigerräkor och kam-mussla
Huvudrätt: Stekt Fläskfilé med ungsbakade Rotfrukter och sås.
Efterrätt: Gino med gammeldags vaniljglass

+ vin till det ;)


Nu är jag stressad, måste kila iväg på ett möte om inköp.
Ha det bra snyggingar!


Here you go!






Min fiina anchor. Vad tycks?




Komplimanger

Anledningen till varför jag inte skrivit här så mycket är för att jag har SJUKT mycket i mitt huvud. Både jobb och fritid. På jobb sitter jag inte still en sekund längre, har en massa!! Och även privat, mycket att göra, möten, planer osv.  Spännande och RIKTIGT KUL!   Jag är så Exited så jag knappt kan somna om nätterna, har jättesvårt för det för jag ligger och tänker på allt och planerar och LÄNGTAR! aaaahhhh... haha.. Skoj!


Jag har tänkt på en sak idag. GE FOLK I DIN OMGIVNING KOMPLIMANGER!!! Jag har fått jättemånga komplimanger denna veckan, på jobb bl.a .. (vet egentligen inte varför för jag har liksom inte förändrat något) Kanske min utstrålning som glänser ;) Vad vet jag!? Men i alla fall.... Man blir så glad av det! :) Det värmer faktiskt!
Jag brukar faktiskt ge positiva kommentarer till mina arbetskamrater. Och det uppskattas. Så lite som ger så mycket! Tänk på det ♥




Jag ska att visa min piercing ikväll :) looooovar!




Rastlös

Jag är så fruktansvärt trött idag! Vet inte varför? KAN vara mina mardrömmar... har jag berättat om det?? Nu har jag inte sömnparalyser längre, (tack och lov) eller spöken och sånt skit.....haha... utan nu drömmer jag riktiga mardrömmar, som kan vara återkommande, många är "fortsättning" på drömmar jag haft för flera år sedan eller som barn t.o.m...
Skumt det där med drömmar..  Jag drömmer liksom från att jag sluter mina ögon tills larmet ringer, KONSTANT action heeeela natten alltså! riktigt sjukt! Men ändå ganska kul. Skitbra är dom ibland, som värsta actionrullar.. Jag hade liksom kunnat bli regissör om jag kommit ihåg drömmarna. =)
Får ta det lugnt ikväll... Vi ska kanske baka kanelbullar med tjejerna :) Får se om man orkar.......


Vet ni? Jag känner mig tom! Jag vet inte vad det är, men det är något som inte stämmer, något som fattas, och jag vet inte vad!!  Jag mår myyyycket bättre än på länge och jag känner mig allmänt lycklig!! Jag mår skitbra helt enkelt! Så det är liksom inte där felet ligger..... Utan känner att det är något MER! hmmm .. snopet.....
Aja, nu ska jag sluta flumma....
Men det känns konstigt måste jag säga....  Att må så fruktansvärt bra och samtidigt veta att något inte stämmer...
Känner mig fast i något jag inte klurat ut än.




comments

Jag märker att någon har väldigt kul i min blogg!!!! Om kommentarerna får tala ;) haha...
Brukar med jämna mellanrum få ett helt gäng kommentarer, och jag tror jag vet precis vem dom är från.haha... godkänner aldrig dom så förstår inte hur "han/hon" orkar :P
men kul är det :) Rolig läsning för mig =)


Och vad gäller min anchor, visar den ikväll eller imorgon senast, har plåster om den nu.
Och till dig som undrar vad det är, Det är en slags piercing. Men den går liksom inte igenom, utan man gör ett hål i huden, (typ som en pepparkasform, fast liten då) och stoppar i en platta som sitter under huden så skruvar man fast smycket. :) Hoppas du förstår hur jag menar.
Tjejen som gjorde det på mig sa att jag skulle få blåmärken efter, men det har jag inte fått :) Ser jättefint ut! :)





Smycket, men jag har en vit sten istället för silverkula.



^^






Back on track

Nu mår jag bra igen! :) Har haft en skön och lugn helg. Ville verkligen inte bli sjuk så jag fick ta det lugnt, och det hjälpte! Nu mår jag super!

I lördags var jag i Malmö, shoppade lite och gjorde en Dermal Anchor, blev skitsnyggt! ;) Visar den när den har läkt!
På väg hem råkade jag hoppa på fel buss, och eftersom jag var helt inne i wordfeud så märkte jag inte det förrän ungefär en halvtimme senare... hahaha... Så jag fick hoppa av mitt ute i vischan nånstans... :P Så jag åkte runt i hela skåne känns det som, såg ställen jag inte trodde fanns! haha... Lite sightseen på köpet. + att jag träffade världens sötaste tjej som hjälpte mig att hitta rätt bussar tillbaka. Vi snackade en hel del och det var hur trevligt som helst... Så nåt gott kom det ur det hela =)
Aja. typiskt mig att göra sådana saker.. haha...
Sen hade vi världens tråkigaste filmkväll hos Emmeli... haha..

We found love .

Rihanna feat. Calvin Harris - We found love <3
BÄSTA!

F*ck

Jag har blivit DUNDER förkyld... :( Usch! Nu när det är lönehelg och allt!! Jag som skulle åka till Malmö och göra något skiiitkul! :(( Typiskt! Jävla skit! + att jag äntligen skulle in och prata om min tatuering!
jaja får hoppas jag blir frisk så kan jag kanske göra det ändå..  :)

Filmen igår var skiiiitbra.... SE DEN! Älskar komedier, speciellt när man känner igen sig i mycket av det som händer....... Känslor alltså! sagokärlek är nåt speciellt.....

Puss på er!

yeei

Det blev ändrade planer igår.. Skulle egentligen göra något tråkigt men blev istället en riktigt mysig kväll med god middag och trevligt sällskap! :) ♥ Lill-lördag juu!!
Det blev Scampi-pasta med ostgratinerad vitlöksbröd. yumyumm

Ikväll blir det nog bio med tjejerna tror jag :) Friends with bennefit då. Film om KK, kan bli kul =)


 

 

 


Jag stänger av!



Kvinnlig könsstympning

"The Dessert Flower"


Kort Sammanfattning: (PS: Varning för Spoilers!!!) *
"Hon ska giftas bort med en 60-årig man (gubbe!) när hon får mens och ”blir kvinna” (alltså runt 12 år!!!) (Bara där brann jag av ilska!!)
Flickan rymmer på natten, ensam, barfota, utan mat, utan vatten, ut i den stora öknen.......
För att göra en lång historia kort, hamnade hon i London och blir upptäckt av en känd fotograf och blir en känd supermodell."
________________________________________________________________________________________



Waris Dirie, Var den första kvinnan som öppet tog upp frågan om Kvinnlig könsstympning. Detta utförs på flickor i olika delar av Mellanöstern och Asien. Det finns olika metoder att utföra det på. Just i Somalia där hon kom ifrån så är det Infibulation som gäller; att man tar bort  hela yttre kvinnliga könsorganet, d.v.s. hela klitoris, inre blygdläppar och yttre blygdläppar, alltså...ALLT! Endast en öppning lika litet som ett tändstikshuvud lämnas kvar.  
Kvinnan anses inte vara ”ren” annars.

Mitt i öknen sitter alltså en kärring och gör detta på små flickor, på tre-åringar???!!! Mamman håller henne medan den andra skär av allt med ett rakblad utan smärtstillande! Och lämnas ensam i en hydda i öknen för att återhämta sig och ”läka”.
Seriöst?! Hur outvecklat ett land än är så VET man att detta är fel och en extrem hälsorisk!

Ingreppet innebär alltid smärta, blödning och komplikationer;
Infektioner, feber, Blodsförlust, mensbesvär, smärta, svimningar, ärr och cystor, skada på urinröret, kan uppstå skador på närliggande organ, Svårighet att tömma blåsan helt när man kissar, problem vid förlossning, smärta vid samlag och dessutom kan dessa kvinnor inte njuta av sex.
Många flickor dör vid ingreppet.

1997
bestämde sig Dirie för att berätta historien om sin könsstympning istället för den vanliga historien om hur det kommit sig att hon blivit modell. Nu är Waris Dirie FN-ambassadör, supermodell, hon har skrivit två självbiografiska böcker "En blomma i Afrikas öken" och "Ökenblomman återvänder", samt boken "Smärtans barn".

Nu klarade just den här kvinnan sig. (Även om hon fick lida en hel del på vägen) Men jag tänker på alla flickor som stannar kvar och måste gifta sig med äckliga gubbar och behöva ligga med dom. Sex för en”vanlig” oskuld tjej kan göra ont, tänk då på stackars flickorna som knappt är tolv år och inte ens har något hål?!  Utan han helt enkelt spräcker upp hela! USCH! Vidrigt!!!!

Det är beräknat att tre miljoner(!!!) flickor omskärs varje år, och att totalt minst 100 miljoner kvinnor i världen är omskurna. Om jag inte minns fel så är det ca 6000 flickor som omskärs varje dag!!

Vi här, klagar för att ett alldeles för litet barn får hål i öronen då dom inte kan välja det själv, (vilket jag tycker är helt logiskt) för att man inte vill se sitt barn lida ens det lilla!
Detta är fan omänsligt! Förstår inte att kvinnorna själv går med på att göra detta mot sina barn.


Kyia Kebede som spelar Waris i filmen, vacker!!


Både Waris och Kyia tillsammans i en kampanj för H&M


Glöm inte kolla mina auktioner på Tradera ;)



En blomma i Afrikas öken

Såg denna filmen igår. Riktigt bra men tung film, baserad på Waris Diries fantastiska livshistoria- hur hon växte upp som en vanlig flicka i Afrikas öken, till hennes karriär som supermodell. Mäktig berättelse.

Jag ska skriva ett helt inlägg om den imorgon, ett känsligt ämne som rörde mig djupt. En helt fantastisk historia om en inspirerande kvinna som aldrig ger sig.


Rekomenderar den starkt! Riktigt bra.

 


Friends with Benefits


Vill se den!!!!!

Gillar inte Justin så värst mycket men Mila är ju snyggaste som finns!! nästan.  




Cecilia Forss

Jag bara älskar henne... Älskar inte ni också den här bruden?! Så jäävla ball!! haha





Sjukt vacker är hon också! Hon har allt helt enkelt, hon är rolig, cool, snygg, pratar perfekt, bra skådis, bra röst och Talang! :) En riktig 10-poängare.. haha


Insane!

Hade en riktigt SJUK kväll i lördags. På både gott och ont! haha.
Först festade vi hos Snuffi och Simon med härliga tjejer.... :) Trist bara att jag fick stressa som en idiot. Som vanligt! haha...
Sen firade vi Dick.... Galet och kul var det! trevligt folk, bra musik och massa galenskaper.

Låter klyschigt, men hatar verkligen vissa beslut man tar ibland (när man har druckit!)  Jag har inte varit mig själv på senaste. Det gillar jag inte :(


Mina fiiina tjejer! läängesen vi festade alla tre tillsammans♥

Red pants!

Jag har köpt röda leggings, "mocka liknande" material, supersnygga! Med dragkedja framtill.
Älskar att fynda billiga och snygga plagg. Kostar endast 99kr på H&M
Sexigt med rött! ;)




Time is never wasted, when your’re wasted all the time!

Behöver jag säga att jag är lycklig över att det är fredag? ;)
Ikväll blir det sushi! och film!
Och imorgon blir det FEST! fyy faan vad jag ska festa.. från morgon-morgon... Förförfest, förfest, fest, ut?, efterfest. japp. :P



At kräm last weekend !


Boo <3

Jag SKA ha en!
Dvärgspetsar är så fruktansvärt söta!
Jag blev kör i denna rasen när jag såg Peanut på TV, (en annan sötis) Och nu ännu mer.








Love him ♥ sweet little Boo
Längtar tills jag har mina egna lilla nalle! :)


Jag är kär !

I mina nya skooor!! ÄLSKAR DOM! Såå fina och såå sköna :)



 

 


When people you don’t even know hate you, that’s when you know you’re the best.

 

 




!





Wordfeud

En till som är beroende! haha....
Vi satt och spela igår Jag, Emmeli, Tobbe och Snuffi. Alla i samma rum... :P

Om någon vill spela mot mig så heter jag Paowi där. :)






h e a r t .




Nu kommer ni tycka att jag är äcklig....

Sen jag har bott i min lägenheten så har jag aldrig putsat fönsterna! Av lathet helt enkelt.  Eftersom det är en gammal lägenhet så är det sådana kompicerade fönster med typ nio rutor som man dessutom ska öppna och putsa invändigt på två sidor plus utsidan och insidan Alltså 4 glas för varje fönsterruta. typ.
Så i helgen hjälpte mamma mig med det. Och putsade alla mina fönster :)  (tack mammi)
Det blev STOR skillnad kan jag säga.. Hon sa att dom inte blivit putsade sen 1800-talet... haha.
Jag SKÄMS att jag vågat ha folk hemma! Nu kan man liksom SE ut. känns helt sjukt!! Alla som har varit hemma  vet ju hur det såg ut.. haha. Nu kan jag bjuda hem folk utan att skämmas!

Sanningen är att jag har aldrig tänkt på det riktigt.. Jag äcklas lätt av saker men detta har faktiskt inte stört mig-  Men nu efter sommaren när massa spindlar börjar komma in och jag började se spindelnät blev det lite väl mycket. Så jag tog tag i det (eller mamma) 

Pinsamt att visa före/efterbild. men jag gör det ändå.
Here you go!




:D

Har haft en superrolig helg... Var ju på ikea i fredags, alltid skoj.
Och i lördags städade jag hela dagen, och då menar jag verkligen HELA dagen.... jättenoga, allt basic man gör när man städar + allt sånt som man inte gör lika ofta, som att tillexempel torka alla köksluckor och alla ställen man inte ser med blotta ögat. Så det tog mig verkligen hela dagen, rättare sagt från 9.00-19.00.  Efter det blev det spontan utgång med systrarna Jönsson :) (Hannah och Sofie) Vi hade supertrevligt! och kvällen avslutades på kräm. Även där hade jag riktigt trevligt ;)
Eftersom jag hade varit upptagen hela dagen, hade jag helt glömt bort att äta och dricka vatten, så spriten satte sig direkt! När jag kom hem kunde jag inte sova så full jag var, Hela rummet snurrade så fort jag blundade, så det gick inte...haha... Måste ha varit Niklas shots alltså!  Sen vaknar jag tidigt igår, full som fan fortfarande.. haha... Så vinglade jag hem till mamma för att käka frukos.... Jag gick som ett riktigt fyllo, gick typ zicsac,... haha.. Och närmare kvällen igår blev jag bakfull... + EXTREM träningsverk all all städning! Kunde knappt gå eller sitta.. :P



Time to parteyy!!!!


Mot IKEA

Japp, nu ska det inhandlas en massa :) kuul .. Har ingen aning om vad som händer i helgen.. Får see :)

:)

Åhhhhh Igår innan jag la mig såg jag ett program på TV som handlade om ungdomar som åker utomlands och festar och föräldrarna spionerar på dom. Själva handlingen i sig var riktigt löjlig och töntig! Meeeen dom var i MITT ÄLSKADE AYIA NAPA...... GUD vad jag saknar det!!  Sååå goda minnen jag har därifrån! :) Fest 24/7 i minst två veckor... så mycket fest, dricka, killar, tjejer, folk, sprit, sol, bad.. ALLT! Dom visade många av nattklubbarna vi brukade hänga på... Grabbarna Grus Och Marinella bar där jag Jobbade... och Castle Club åhhh saknar!


Detta var det jag fick hem igår



En klänning från American Apparel i den ena och 2 parfymer i den andra. :) Min favorit Heiress från Paris Hilton och Fairy Dust, också Paris Hilton.  glad eller vad?!


PAKET!!

Fick två paket idag   Gud vad jag älskar överraskningar. Gissa om jag blev glad?
Visar kaaanske innehållet senare... Pusssssssss





Vill ha!

Nu är det så här att jag verkligen behöver en resväska!!! Har alltid lånat mammas när jag har rest, men nu är det på tiden att jag har en egen. really!




Vill helst ha en rosa, inte just denna, men nåt liknande :)


Oh yes.

Usch det är riktigt kallt och ruggigt ute :/ Jag har liksom blundat för att sommaren är över... Men igår, när det blåste storm, så fick jag ge mig! Sommaren ÄR över och nu får man se framemot hösten/vinterns höjdpunkter. Även om jag verkligen är en "sommarmänniska" så finns det hur mycket fint som helst i alla årstider... Nu kan man längta efter alla myskvällar, middagar, tända ljus, långa mörka filmkvällar, alla mysiga stooora koftor, tröjor och halsdukar, snygga boots och kängor osv osv.... Köpte faktiskt min första tjocktröja här om dagen... :) Hur mysiga som helst ju!

Hur som helst....Tänkte göra ett inlägg med en liten sammanfattning av min sommar, vad sägs om det? ;)
För er som inte har mig på Facebook då... (Ni andra, som är vänner med mig på fejjan kan se alla bilder där!)



Bye bye sommar!


HE IS HOT!

Jared Leto
- skådespelare och sångare (med i gruppen 30 seconds to Mars)
Charmigt med killar som kan sjunga  Och han är riktigt bra skådis!




Jag är sugen på vin.......

Illa....


Jag har haft så sjuka drömmar på senaste tiden.... drömmer om allt möjligt mellan himmel och jord! Gör en massa sjuka saker och ser alla möjliga människor.... Det är liksom action från att jag sluter mina ögon tills att alarmet ringer på morgonen. Undra hur mycket vila jag får egentligen? Kanske därför jag är så trött...? Igår somnade jag strax efter 9 =) haha...





Konstiga tankar in my head!





No matter what you do or say, there’s always gonna be somebody who doesn’t like you.




Godnatt mina kissekatter!


Single isn’t a status. It’s a word that best describes a person who’s strong enough to live and enjoy life without depending on others.

Denna veckan har jag en MASSA att göra. Men, idag tar jag en break, behöver en liten paus och bara ta det lugnt. Så jag ska vara med mig själv, kolla på Idol och bara ta det lugnt. Sen får jag sätta igång med alla måsten och roligheter imorgon. =) jepp.





Fråga och Svar

Fråga: Vad använder du för parfym? :)
Svar: Jag har en massa olika parfymer! Tycker om att variera och ha olika att välja bland. Tar alltid parfym beroende på humöret :P  men dom går åt som bara den... Så snart dags att beställa nya!
Jag tänkte tipsa om mina favoriter:


Paris Hilton - Heiress. Min absoluta favorit, kommer alltid number one! :D Känns flickig och söt. Den känns alltid rätt! Sen den kom ut har jag köpt hur många som helst, men dom tar slut så himla snabbt, min senaste tog slut i helgen :( Jag sprutade ut varenda liten droppe-.. haha..
(Tänker även pröva Siren och Fairy dust, Aldrig testat dom men hört att dom ska vara bra)


Escada - Marine Groove, Taj Sunset, Sunset Heat, Moon Sparkle, Ocean Lounge. De här är också mina favoriter, (dom får delad första plats med Paris Hilton.) Dom funkar alltid och alla tycker om dom! De är väldigt söta och känns väldigt somriga. Den jag har idag är Taj Sunset som jag fick hemskickad i början av sommaren, den har användts flitigt ;) Får snart inhandla en del nya sådana....Ska nog beställa alla. haha (jag ÄR beroende)


Bruno Banani- Not for everybody! Också en parfym jag fick hemskickad =) Har blivit en stor festfavorit! passar bra till Party tycker jag.


Clean- Warm cotton. Känns väldigt ren och fräsch. vardagsparfym.



Britney Spears - Midnight Fantasy.  Love it!

Chloé - Använde den mycket förr, har glömt bort den lite nu på senaste... men den är underbar!




<3



Robyn - Call your Girlfriend





Today I´m wearing this !







Ikväll blir det kräftskiva :) (för hundrade gången denna sommaren känns det som) moahahaha... Men det är gott, så det gör ingeet. Det enda negativa är att man luktar kräftor om händerna sen.. Blä. ;)
Sen får vi se vad som händer ikväll, hör av er om ni är sugna på att hitta på något?!

Pusss och kram!


Today is just another weekday !




The awkward moment when someone asks whats wrong, and they’re the problem…

.................Oh yes! Det händer ofta!

Börjar redan räkna ner timmarna, 6 timmar kvar ;)
Sen blir det kalas (min lillebror) och efter det blir det nog lite dricka  :D




KYSS MIG!

Igår var jag på bio med Micki och Anna. Vi kollade på "Kyss mig", en svensk lebbfilm :)
Den var helt OK! Själva handlingen var bra och djup, mycket kärlek :) Men jäävligt seg film, kändes som vi satt där i tio timmar....haha... Men bra sex-cener däremot ;) Allt kändes väldigt äkta....
Då jag är lite halvt bi så tycke jag den var värd att se! men det var liksom ingen "biofilm". :)




BVLGARI





Detta fick jag hemskickat i ett paket igår. 2 par lååånga lösögonfransar som jag ville ha, rött läppstift + läpp-penna och en fin liten parfym från BVLGARI. OM jag blev glad?

TACK! :) Visst finns det underbara människor?!


!



Historien om en förstorad och förstörd docka

Jag läser alltid knäppa böcker, det är dom som intresserar mig! helst självbiografier av människor som har haft äventyrliga liv.
Nu är jag inne i Anna Nicole Smith - Historien om en förstorad och förstörd docka....
Dom hade rea på böcker när vi hade vår lilla festival i helgen, så fick den för 20kr :)




RSS 2.0