Valborg ??

Kan som vanligt inte sova så kollade tillbaka i arkivet på min blogg , roligt att läsa allt skit jag skrivit 😄😄 känns som det är en helt annan människa som talar.!

Aja, hittade ett inlägg , Valborg Lund för 5 år sedan. Umgicks mycket med Anna och Amanda under hela den perioden verka det som.... Livet 💗 
undra vad som händer denna Valborg ?! Tänk att de kan hända så mkt på fem år ! Nu är man ju alldeles för gammal för att ens "fira" Valborg känns de som 😂





Walking dead

Denna helgen har jag bokstavligt talat varit typ död. Sovit sovit och sovit . Har inte mått så bra men mår bättre nu och det var skönt att vila. Passande till de så har vi börjat följa en ny serie eftersom vi sett klart alla vi börjat på. The walking dead blev det denna gången. (Exakt som jag känt mig, som en walking dead 😂) 
Nya säsongen av Game of thrones börjar nu också 👏🏼 exited!!!! 

I fredags var vi förresten bjudna på middag , och oj vad gott det var ! 😋 gnocchi med ostsås , min nya favoriträtt!! (Har typ 10 favoriträtter 😄😄😄) men ändå!! 




Godmorning Life




Bortskämd

Idag när jag kom hem från jobb hade älsklingen tagit fram massagebritsen, eftersom jag gnällt att jag haft ont i ryggen på senaste ... 💕
Så har precis fått en hel timmes helkroppsmassage 😋 så skönt, behövdes verkligen!! 

Grannarna får sig alltid en show av oss 😄 nu har dom sett mig naken...igen ! 
Ska införskaffa bättre gardiner ... 😏




#eyelashextensions @studioyounique

Mina fiiiina volymfransar ! Denna gången tog vi även lite C-fransar längst ut i kanten 😍
Hade aldrig klarat mig utan detta !! 





:(

När man känner sig lite nere så passar det perfekt att bara ligga nerbäddad i soffan, kolla på ytliga serier och äta min chokladkanin som jag fått av en av mina bästisar 💕 

Haha kolla Damon som han tjuvkollar 😄

Så gullig!!! 








Nannic utbildning

Det kommer massa nytt till salongen inom kort ! (Kan avslöja att det bland annat är 3D micropigmentering till brynen 😃😃😃 Som jag längtar !!!!! )
Men innan det så är det vår nya apparat från Nannic. Deep skin heter den och ger fantastiska resultat! Vi hade utbildning idag och gick igenom all teori och fick även utföra behandlingen på varandra. Helt underbar och man blir superfin i huden efteråt !  

Det är en kombination av microdermabrasion och microneedling ! dessa är dom två största apparaturerna på marknaden nu, och denna har både och !!!!!!! Så den är bättre och effektivare helt enkelt! 

Den har tre steg med olika stycken som man tar på hela ansiktet och sedan avslutande mask.

Den jobbar på rynkor, pigmentfläckar, ytliga blodkärl, djuprengöring (slipning), ärr osv beroende på vilken produkt/serum man väljer att slussa in under huden. 

Den är super 👌🏼 och vi är såå glada att ha denna apparaten och kunna börja med den nu! 💗

Äntligen något mer för dom som vill något mer med sin hud !😍







Före efter bild, kolla bara mellan brynen och under ögonen! 😱 så fina resultat efter bara en gång! Och då är detta ändå på en fin och jämn hud från början! Skillnaderna syns ännu tydligare ju mer linjer/rynkor, är eller ojämnheter man har . 
Åhh  så kul detta ska bli 👏🏼👏🏼☺️ och så många kunder som väntat på detta !! 



Yummy

Shopaholiken är igång igen 😉
Vilken färg tycker ni jag ska välja??
Funderar på blå eller  turkos ... Ville egentligen ha rosa , men den barbie-rosa jag ville ha finns inte mer:( nu har dom typ korall-rosa istället. 













Love by Lola💗

Vardagslyx

Är HUNGRIG! Vet inte vad man ska äta ikväll ... 
Blev sugen på toast-skagenmackor (och ostbricka) som vi åt i veckan . Såå gott! Det gör så himla mycket att hitta på saker mitt i veckan ! Oftast lever man och längtar till helgen , varje vecka samma sak. Men gör man saker en random dag så blir veckorna så mycket roligare! Det blir ju automatiskt lite så när våren/sommaren kommer. 

Just det idag fyllde jag på mina fransar igen , sååå snyggt och skönt att ha fylligt igen 😀 älskar dom ! Bästa Snuffi som gjort dom såklart!! 💕😍 men lägger upp bilder på dom sen, för just nu ligger jag med dubbelhaka i sängen och skriver 😄 








Söndag ....

Idag körde vi till skogen och gick en runda , blev inte 10km rundan som vi brukar gå, för vi var ashungriga! 
men de får vi ta nästa gång 😊

Nu ska vi se skräckfilm 😶

Bil-selfies när jag blir rastlös 😄✌🏼️😎







Babyshower

Vi hade babyshower för Emlan igår ... Och det blev lyckat 😊💕🎈 
Fullt med härliga tjejer och härligt tjej-snack 😄 det hade jag saknat 💕 och kul att träffa vänner man inte träffar så ofta . 









Mina resor

Jag tycker själv jag rest mycket .... Men när jag gjorde detta testet så inser man hur lite det är egentligen !!!! 11 länder och det är 2,62 % av världen . 
Visst, vissa av länderna har jag ju besökt flera gånger , men ändå sjukt att jag endast sett typ 2% av världen !!!!! 😱 förstår ni hur mycket man har kvar att se????!! 





Morning rituals


Lovar att jag inte ska bli så dryg som många som lägger upp bilder dagligen om hur duktiga dom är 😂. (Även om jag verkligen beundrar alla som Är så duktiga 😘) 
 ska inte heller låtsas som att det är det skönaste som finns 😄 det är kämpigt men värt det 😊

Younique

Igår hade vi tre års jubileum på salongen ... 
Tack ni som kom 💗 och tack för alla fina blommor vi fick 🌸😃💕
Lyckligt lottad man är som har roligaste jobbet som man älskar , med vänner som kollegor, vi är ett bra team 💕

På kvällen blev det Malmö och lilla torg med vänner,  världens godaste planka åt vi 😋 Tyvärr inga bilder från kvällen, inte en enda ! 😞 men blir väl så när man har roligt 😄 










3 års jubleum

Imorgon lördag (eller idag eftersom klockan är mitt i natten) så firar vi tre års jubleum på salongen . Studio Younique.

Vi kommer ha massa bra erbjudanden och vi bjuder på gratis vaxning av bryn ! Dock begränsat antal , så först till kvarn är det som gäller. 😉 




RSS 2.0