Keep it working


Vissa människor som är i ett förhållande (oftast de som varit det i en längre tid) glömmer ibland bort att hålla förhållandet vid liv, att kämpa för den andra.
Det är inte bara i början man ska kämpa för att "få" den andra utan även i fortsättningen också för att behålla den. Det var ju den personen man blev kär i! Om man förändras och slutar göra vissa saker, är det inte den personen längre.

Så som en mobil måste laddas för att funka, så som en bil måste ha bensin för att kunna köra... Likaså behöver kärleken skötas om!  Man kan ju inte skita i att tanka bilen och tro att den ändå ska funka?
Samma gäller ett förhållande!

Man behöver sin dagliga laddning så att den ska funka! Vare sig det är i form av en god middag tillsammans, sex, spela spel, hitta på något kul tillsammans, göra sig fina för varandra, kärlek, gå en promenad, mysa, närhet.. ja, tillfredställa varandra på alla sätt och vis!
Man ska aldrig låta förhållandet bli vardag. Tycker det är det värsta som finns! Ser oftast tjejer (och killar) som bara skiter i det. folk som slutar fixa sig, slutar ha sex, slutar vara omtänksamma och behandlar varandra respektlöst. Jag tycker man ska göra allt som man gjorde i början, skratta, ha kul, ha mycket sex, göra sig fin för den andra, ha sexiga underkläder, ge presenter till varandra, överraskningar, vara kärleksfulla mot varandra osv....  Det har alltid varit superviktigt för mig!

det viktigaste är att ha tid för varandra och göra något bra av tiden.
Glöm aldrig det!






Kommentarer
Postat av: A

Håller helt med dej. Har gjort de mistaget en gång i mitt liv, man lämna sin partner "lite åt sidan". Själv tyckte man ju inte såklart och framför allt man uptäckte inte de från de var försent. Nä, ta sin partner förgvet e aldrig rätt...

2010-06-24 @ 01:38:06
Postat av: J

Helt rätt. Och bra metaforer.

2010-07-03 @ 00:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0