fin middag

Igår var vi hos Sofie och Simon som bjöd på middag. Sofie hade lagat en jättegod köttfärspaj och en god sallad! och vin till det =) Supertrevligt!
Sen gick vi tjejer iväg till stan och shoppade en massa. Vi skulle egentligen inte köpa så mycket, men slutade med att alla köpte vars en vinterjacka och massa annat skit.. Vi kan inte låta bli helt enkelt!! haha.. Illa det här. Måste skärpa mig!!
Efter det gick vi hem till mig och kolla på Idol. Dom blir bara bättre och bättre tycker jag..



fin liten fjäril på glaset, matchar mina naglar :) 


hahaha

Jag kan bara skratta åt alla patetiska människor som finns!
Tycker det är så roligt att folk som atagligen inte tycker om mig, (med tanke på vissa av kommentarerna) ändå går in här och läser...
SUCKERS!!!!




Skaffa egna liv älsklingar!!

Puss



Tiden räcker inte till...

Hur ska man prioritera??

Det sägs att man ska äta frukt varje dag för att få i sig kalcium och vitaminer.

Det är nyttigt att dricka en kopp grönt te för att minska kolesterol i kroppen.

Man ska dricka 2 liter vatten varje dag!

Man måste också dricka yoghurt för att få de goda bakterierna i magen.

Det är även bra att ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem!

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor.

Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, Du ska inte äta för snabbt, då blir matsmältningen sämre.. 

Efter varje måltid ska du helst borsta tänderna. (och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet mot slutet av kvällen)

Man måste också sova ca 8 timmar per dygn, jobba 8 timmar per dag. (+färd-tiden) Sen ska du räkna in all tid som tar att äta alla de 6-8 måltiderna, plus tiden som tar att LAGA maten.
Det är ca 20 timmar.... 4 timmar kvar av dygnet
(PS: under förutsättning att det inte är  trafikstockning när du åker till och från jobbet.)

Enligt statistiken tittar folk på TV ca 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promena/powerwalk varje dag i minst en halv timme.

Du måste också hinna med att träffa/hålla kontakt med dina vänner, familj, pojkvän/flickvän! Relationer är som växter, måste tas hand om dagligen

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa dags/kvällstidningar, för att kunna ha en  kritisk inställning i livet. Förutom det ska du kolla andra Internetsidor och glöm för fan inte Facebook!! för att hålla sig uppdaterad om allt som händer. PS: glöm inte heller att svara på alla dina dagliga sms.

Du ska också ha sex, helst flera gånger i veckan, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och försöka att varje gång på nytt förföra din partner.


Du  ska också  hinna med att diska, städa, tvätta osv..

Och för att må bra och hålla dig fit for fight och ha energi att orka med allt detta måsta du träna, minst två gånger i veckan!

Och just det!!! Du ska ju också sköta om dig själv... hygien, duscha, raka benen, föna/fixa håret, sminka sig, välja en snygg outfit....
Och försöka hinna med nöjen, shopping, fester för att hålla den sociala biten alive!

För att inte tala om allt extra du måste göra om du har barn eller husdjur.

Hur fan får man tiden att gå ihop??!?!?!?!
Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!
T.ex. duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar.  Drick vin efter det , du lär behöva det.   






Sista minuten...

Drömmer mig bort..... kollar sista minuten resor.. Så härligt det hade varit!
Får se om det blir nåt ..





Saknar!





Saknar kärleken!


tacos...

Jag och Micki sitter mätta och belåtna efter vår Taco-middag.. =) Men åt nog lite för mycket... har svårt att låta bli.. Nacho-chips och dippa är ju så himla gott.
Vi har kollat på Vänner och Idol, och nu har vi kollat lite kul på datorn.. snart får vi se vem sim gick vidare i Idol.. Sen MÅSTE jag lägga mig. Har varit så sjukt trött denna veckan, vilket resulterar i att jag blir jävligt otrevlig... grrr... haha

Godnatt!



tick tock

Inatt drömde jag att jag hade köpt en liten valp, och att jag vaknade av att den slickade mig i ansiktet.. =) naaw.. haha.. OCH att jag hade tatuerat mina händer? Typ hela armarna och händerna.. som någon jävla indisk konst.
Säkert bara för jag både vill skaffa hund och Tatuering. Dock ångrade jag båda sakerna i drömmen.. Kanske en varning att jag inte ska göra nåt av det?!?!
eller inte...

Snart blir jag upphämtad av Micki, vi ska köra och handla en massa och laga Tacos!! yeeey..




give me chocolate!!

Jag tar tillbaka mitt inlägg om att jag inte orkar baka...Har ju blivit riktigt grym på det här!! haha
Bakade igår och häromdagen bakade jag 2 svingoooda kladdkakor till pappsen =)


Den ena blev lite mosad på vägen... haha.. typiskt mig..

My Intuition keeps telling me...

Jag har ju alltid sagt att jag kan känna saker på mig innan det händer. Det har bevisats gång på gång. Senast idag.. Har haft en bad feeling sedan i söndags.. känns som att man bär något tungt inom sig... Och PANG! Idag kom det, såklart hade jag rätt igen.
Jag kan verkligen lita på mina inre känslor.

Inom ett område känns allt jättebra just nu! det går väääldigt långsamt och försiktigt, men det början kännas bra♥
Men för övrigt känner jag mycket ångest för tillfället. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, inget speciellt som har hänt, men känner mig ändå nere, usch.. Jobbig känsla! Vet inte om det är årstiden? men jag ogillar ju egentligen inte hösten/vintern, tycker det är myyysigt :)  Så förstår inte varför jag känner mig så... :( Känner mig som en robot som går på batterier, utan känslor, lust eller vilja. Det är som att någonting saknas utan att jag vet vad.

Lite problem som har löst sig nu i alla fall.. Det har varit för mycket helt enkelt. 

flummig text.. haha...






Änglavingar!

Älskar mina örhängen från Ginatricot. Fina och glittriga änglavingar!  De har börjat få mycket finare smycken nu på senaste... I lördags köpte jag två as-coola ringar. Visar dom kanske sen om jag orkar..





Ja! där fattas en "gren" på smycketrädet... :P Ett fint minne från en gång när jag var Jääävligt förbannad och smällde den i väggen.. ha! Mitt temperament alltså! Vet inte hur mycket jag slått sönder.  :P


heart


There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART



girls night out!

Tack för en trevlig kväll i lördags tjejer! Alltid så rooolit att vara med er! ♥
Tyckte dock inte det var lika kul ute... himla lång kö var det när vi kom! 
(fast vi trängde oss så det kan jag inte klaga på :P). 
Kände mig lite frånvarande mot slutet av kvällen, för mycket tankar tror jag.
Och folk var allmänt jobbiga... puttades och grejer... för mycket folk helt enkelt... blir så då antar jag?


well well... Här kommer iallafall lite bilder från förfesten...




haha.. jag sitter på toa, men lade endast upp den för jag tycker det blev en häftig bild, Johanna blev ju bra!! =)
Vi flippade loss med kameran...
Kolla  som Iza tittar på oss... haha.. helt förvånad.. hon fattade nog inte vad vi höll på med...


? hade med mig vinlgaset ut?!



3 hot ladies ;)


the last song

Såg precis The last song med Miley Cyrus.... Älskar sådana filmer... ungdoms/kärleks/drama/komedi blanding?!  Och killen i filmer var så snygg!! Han påminde skitmycket om en sommar-romans jag haft .... Nu ska jag duscha och sen börja göra mig i ordning inför kvällen.




American Style

Igår "bakade" jag American cookies.. Hur smidigt som helst ju för oss som inte orkar/inte har tid att baka på riktigt!! ;)




Man skär "korven" i smala bitar och lägger dom i ugnen så blir det stora fina cookies..
PS: Den liiiilla, lilla kakan är en liten degklump som blev över..


jagvetintevadjagskaskrivahär

Anna och Micki var precis och hälsa på mig här på jobb, trevligt så här en tråkig eftermiddag!! :) Fredagar är dryyygast på jobb.. alla går hem tidigare och här finns inte mycket att göra...

Nu slutar jag snart... YES!
Får se vad jag ska hitta på ikväll då. Det blir en lugn kväll, antingen hälsa på pappa eller ha TV-kväll med tjejerna.... får se.

 




KRÄM


Imorgon blir det fest med tjejerna igen.. :) :) :) Och utgång på Kräm! Hoppas många ska dit!! Även ni som bor utanför trelleborg ;) roligt med nytt folk (icke-trelleborgare).


myspys

Så, nu har alla gått.... Min lillebror var här... äntligen... han hade massa filmer på sin Xbox som jag ville se... Han är i trotsåldern (14), ni vet då när det är pinsamt att vara med storasyrran?... så man får nästan tvinga han.. haha..

Har varit så trött idag så när jag kom hem från jobb tog jag ett bad och sen tog jag på mig sköna kläder och har bara suttit på soffan och kollat på film. 


Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mig själv..... och nee inte som ni tror ;)

Guldfynd by Kenza

Kommer ut idag!
Det får man ta och kika på, kommer säkert finnas en massa snyggt jag kommer vilja ha. I feel it! ;)




Flytt pågår

Jepp, håller på att byta rum/kontor på jobb nu....Eller, jag gör ingenting egentligen, men killarna springer för fullt med möbler hit och dit... (som jag för övrigt tycker synd om, varje gång dom frågar mig om det är OK och om rummet är klart så kommer jag på nåt nytt jag vill att dom ska göra/ändra..haha)

buuhuuu... jag vill inte :( mitt förra rum var mycket, mycket  finare! mer stilrent liksom, detta är bara smutsigt och fult och fullproppat med grejer som jag inte hade i mitt gamla rum, så det ser väldigt stökigt ut.. ska försöka städa så mycket det går och se om jag hittar någon fin tavla, (finns väl bara produkt-tavlor?) och fina blommor jag kan sätta upp...
Dessutom gillar jag inte den korridoren.. har aldrig gjort.. men där är ju massa trevliga människor :) Så det blir nog bra.
Nä nu ska jag sluta klaga.. hihi


Puppies!

Igår såg vi så sjuuuukt söta valpar... Där var speciellt en som alla blev kär i, som alla ville ha.. hehe.. :) Den såg ut som en mjukisvalp, so cute! :) :) :)
Funderar starkt på att skaffa mig en liten valp.



Vill ut och dansa

Fan vad jag vill festa!! Mår egentligen inte så bra, jäkla förkylningen vill inte försvinna, det kanske är allergi? För det känns inte som vanlig förkylning. Men hur som helst, vill festa! Det är ju trots allt lill-lördag...? Aja, får hålla mig till lördag, då blir det fääääst igen. wohoo



Fucked up!!

Igår efter Idol, såg vi den sjukaste, äckligaste, stördaste, vidrigaste filmen- Human Centipede
riktigt motbjudande!

Jag visste vad den handlade om men ville ändå se den! :P
Hur kommer man ens på en så sjuk idé? Regissören måste ju vara ett riktigt psykfall! 
Nu kommer jag aldrig våga gå hem till en främling, eller springa runt i skogen mitt i natten.. (inte för jag brukar göra det)
Det sägs att det kommer en tvåa också, och att ettan är som "My little Pony" i jämförelse med del två! haha...wtf? kan det verkligen bli sjukare?








Nä, jag tror faktiskt jag hade föredragit porrfilmsversionen av den!




=)

Har precis lagat en jättegod middag, Mozzarella-köttfärslimpa, klyftpotatis med gräddsås och inlagd gurka. Supergott!
Nu ska jag kila iväg och hämta Micki, vi ska handla massa gott sen ska vi till Anna och se Idol.

Ha en bra kväll allihopa! ♥


Tjohejj


Har blivit lite traadig på att uppdatera här.. :P
Har ingen inspiration för att skriva här för tillfället! Inte ett dugg!
Moaahahaha.. 

Jag är uttråkad! Märks det? ;)
Nä nu får jag ta och göra något vettigt!


<3

 


mina fina tjejer :)


Black!

Min svarat outfit idag! Läckert! ;) Nä men hade en färgklick i form av en snygg lila skjorta...
Älskar mina nya glansiga leggings från Lindex! Dom syns inte alls bra på bilden men dom är skitsnygga, och sköööna :)







Stilla mitt begär!

Snart ska jag träffa Micki så ska vi ta oss en matbit. :) Vet inte vad det blir, är inte sugen på något speciellt... sushi kanske? Får seee ... :)
Känner att jag behöver shoppa.. Igen!! Vad är det för fel på mig.. Känner riktigt begär.. haha..


the dress

Anonym om Bildbomb:

WOW vilken SNYGG klänning!!! Var har du köpt den?



Svar: Den snygga klänningen kommer från Rare fashion.











mys

Igår vaknade jag tidigt som vanligt...kan aldrig sova mer än till max 9 :(
Men det var mysigt att bara gå runt hemma i myskläder och tjocka sockar och läsa tidningar :)
Sen kom Tobbe och Emlan till oss, killarna kollade på fotboll och sen gick vi och rösta, hyrde filmer och sen låg vi på soffan resten av kvällen. Fråga mig inte vad filmerna handlade om för jag sov 80% av tiden :P (tror alla andra gjorde det också..) ^^  hihi... 


Bildbomb

Hade jättekul igår med mina kära vänner. KRÄM var skitkul med! Där var riktigt snyggt! Äntligen ett fint uteställe i Trelleborg.. :)
hahaha... Igår handlade jag jättemycket chips, popcorn, dippa och grejer till kvällen... såg precis att allt låg kvar i köket...precis där jag la det när jag kom hem.. haha.. hur kan man glömma att ta fram det?! aja... Har vi massa gott att äta idag :) perfekt!


haha... spana in Iza som gömmer sig bakom kuddarna.. Såå söt ♥






puss på världens goaste Emlan!

Kärleksparet :)

goes wild ;)




Vad gör du där Danne?!?! haha



PAAARTYYY!!!

Jag, Emlan, och Sofie är hemma hos mig och gör oss i ordning... Snart blir det feeest!  :)
Förfest hos mig. Kom om ni vill :)
Sen blir det V.I.P kväll på KRÄM :)





KycklingWraps

Igår gjorde jag Kyckling Wraps, Varför jag har aldrig gjort det innan??!?
Det var skitgott!!!




Tunnbröd, Stekt kyckling, sallad, rödlök, riven ost och majonäs eller currysås :)


fråga

Fick precis den här kommentaren

L om The stoning of Soraya M:
Kan du inte ge din politiska åsikt nu inför valet? Hade varit intressant att veta var du står :)


Svar: Vet faktiskt inte om jag vill svara på det. Självklart har jag mina politiska åsikter som alla andra, men känner mig väldigt kluven och inte helt säker på var jag står.  Tror inlägget hade blivit alldeles för långt om jag skulle förklara hur jag tänkte. så njaa.. får se.


Sötis!!!

Jag vill ha den!!!




The stoning of Soraya M

Anledningen till att jag var så jävla arg var för att jag igår såg filmen Soraya M.
Fyyy fan vad arg, förbannad, ledsen jag blev!! Ville bara gå in i TV-rutan och slå ihjäl dom...
Äckliga jävla män som beter sig som djur!! nej, VÄRRE!
Hemsk film! Hemsk Verklighet.




Förbannad!!


Så här vill jag göra med vissa människor!!

 


Annoying orange

Har ni någon gång kollat på Annoying orange på Youtube?? Han är skitjobbig!!  haha....


Godmorgon

Igår var jag och Snuffi på Zumba, det var skitkul :D
Det kom som en överaskning eftersom jag läste "Zumba" men tänkte något helt annat... haha
men det var skoj... dansa, jucka, röra på höfterna, osv.... Nu har jag en jävla träningsverk i magen :P
Idag ska jag tvätta och städa och allt som hör till, ska försöka hinna med att träna också.

Känns så trist att jag knappt hinner/orkar träffa mina vänner och hitta på saker under vardagar.... :( Kommer ju hem vid 5, sen ska man hinna laga mat, äta, träna, duscha och sen är det nästan läggdags? Hoppas jag har mer tid över nästa vecka..





..............


Varför blir jag så nervös när jag ser ______ ?!?!?!

Bedtime!







Jag vill tatuera mig nu!!

Någon som har tips på någon bra tatuerare??

Jag vet var på kroppen jag vill ha tatueringar, men har inte bestämt mig för VAD än, skitsvårt ju eftersom det ska sitta föralltid... Men jag vill absolut inte ha typ en söt liten fjäril, tribals eller en massa stjärnor... det känns så gammalt nu?!
utan något mer speciellt! får kolla vidare.. hmm.. svårt detta!

    


Can any man be trusted?

By the way... Älskar trycket på min tröja!



"Can any man be trusted?"
-Look into her eyes and read the answer to her question.


Närkontakt

Här om dagen såg jag denna film, Närkontakt (The fourth kind).


Dr Abigale åker till Alaska (där antal rapporterade fall av alien abduction är högre än någon annanstans.) för att videodokumentera vittnesmål från olika människor som kan ha blivit bortförda av utomjordningar. Det visar sig att deras historier, oberoende av varanda, innehåller liknande detaljer.

Filmen är baserad på verkliga händelser, och filmen blandar fiction med verkliga videor och ljudinspelningar.



Namnet The fourth kind kommer från Närkontakt av olika grader:

första graden - Syn av en utomjordisk farkost (UFO).
andra graden - Syn av fysiska spår från en utomjordisk farkost. (atmosfäriska fenomen eller slitage/märken på marken)
tredje graden - Syn av utomjordiska varelser
fjärde graden - En människa blir bortförd av UFO eller utomjordningar

Filmen var sådär, men ämnet intresserar mig.



Från mitten på 1900-talet har folk berättat historier om hur de blivit utsatta för alien abduction. Alltså bortförda av utomjordiska varelser som utfört experiment på dem.

Ett av de första fallen som fick mycket uppmärksamhet kom 1961 när det amerikanska paret Betty och Barney Hill blev bortförda av aliens när de åkte bil.
När de var ute och körde på kvällen 19:e september såg de något i luften som de först trodde var en fallande stjärna. Men sen märkte de att ljuset tycktes följa efter dem. Barney gick ut ur bilen. (Stort misstag! Gör inte det i en liknande situation!) Ljuset visade sig var format som en disc. Inuti kunde Barney se människoliknade varelser som kollade på honom. Han gick närmare (smart Barney!). Varelserna började röra sig och i huvudet hörde han orden: Stanna där du är och fortsätt titta. Barney gjorde motsatsen. Han sprang förskräckt tillbaka mot bilen. De började köra i väg men märkte snart att bilen vibrerade. De hörde även konstiga surrande ljud. De kände sig varken sovande eller vakna och underliga i kroppen. När de kom till sans igen var de långt från den plats de upptäckt discen. Det hade dessutom gått flera timmar som de inte kunde redogöra för.

Betty hade efter incidenten drömmar om hur hon och Barney togs ombord på en farkost av underliga varelser som undersökte dem. Båda två prövade att försöka minnas mer under hypnos senare. Vad de egentligen upplevde den där kvällen är fortfarande ett mysterium.
Lika mystiska är alla andra alien abduction-historier folk har sagt sig uppleva sedan dess. De känner inte allt just när de händer och de kan inte heller minnas det efeteråt. De flesta som varit med om sådana här händelser har varit helt vanligt folk som inte har visat minsta tecken på psykisk sjukdom eller liknande.




Tror ni på sådant?

Jag tror absolut att det finns mer liv än oss. Varför skulle det inte finnas liksom? Tycker inte det skulle vara konstigt alls eftersom det säkert finns fler planeter som är lika utvecklade (om inte mer) än jorden vi lever i! Det skulle vara ännu konstigare om det bara fanns vi trots storleken på hela rymden... Finns ju oändligt många planeter, solsystem, galaxer osv osv... det tar ju aldrig slut!
Så visst tror jag att vissa av de här fallen kan stämma... hade vi (mänskligheten) hittat liv på en annan planet hade jag inte blivit förvånad om vi plockat upp de varelserna för att undersöka..

Det är svårt att veta om det är sant eller inte, då det sällan finns bevis. En förklaring till att folk tror dom blir bortförda kan vara sömparalys (som jag tidigare nämnt, som jag själv får ibland). Det är också mycket som lätt  kan fejkas med videos, foto m.m. Men det kan också vara så att USA:s regering (Area 51) vill tysta ner det. Eftersom folk som påstår att de varit med om Alien abduction oftast är psykiskt friska.

Kan vara sanning, kan vara bluff.
Men vi är naiva om vi tror att vi är ensamma.



 

 

Godnatt !


En gammal bild från när jag var riktigt jävla blond. (fy faan) haha

godnatt! ♥

Mina nya snyggingar!

Mina nya snyggingar jag köpte igår.. Love them!!



Idag var jag och gick en runda i stan med Sofie, men ingen av oss hittade nånting :( Eller jo, vi hittade faktiskt en hel del, men inget som vi kände att vi MÅSTE ha, så vi sket i det :P Tur det kanske... om man tänker på plånboken, det ekar nog i den just nu...hehe...





helgen...

Blev ingen gayklubb, eller utgång i lördags, hade ingen ork eller lust, istället tog jag det lugnt. Var lite hos Emlan, som passade Zion :) Sofie var också där- jättemysigt! Så kul med bebisar, dom är så roliga! Tog massa söta bilder på Zion också. :)

Trots att jag tog det lugnt så var jag så himla trött igår så jag fick ont i huvudet.
Vi körde iallafall en runda till Burlöv center, köpte ett par skitsnygga skor med kilklackar som jag har velat ha ett tag, men dom var slut här i trelleborg :( .. aja.. nu har jag dom iallafall, visar bild på dom när jag kommer hem.




Talking Tom

Fråga:
För oss som inte har en iphone kanske du kan precisera vad "talking Tom" är för något ?

Svar:
Detta är Talking Tom, man kan mata honom, slå honom, klappa honom, och så pratar man med honom så härmar han vad man säger :) rolig liten figur!






Kors!

2-finger ring





Glitter, 129 :-



Regina Spektor- Samson

Fan!.. Sitter här och nästan bölar... Satte igång Spotify, meningen var att jag skulle bli festsugen med massa partymusik, men kom in på en sorglig låt.

Såg ni det avsnittet på Idol, i onsdags tror jag? När Bagge var och hämtade en tjej i hennes skola?... Jag fick rysningar när hon sjöng, det var så fint!


Jag hade inte lyssnat på texten och visste inte vad låten hette utan tyckte bara hon sjöng fint, men igår berättade Anna att låten hette Samson och handlade om den bilbliska berättelsen...

Samson var en hebreisk hjälte... Gud hade gett honom en övernaturlig styrka, som satt i håret, (så han skulle aldrig klippa sig för då förlorade han krafterna) I Gaza mötte han en filisteensk kvinna, Dalila (vilket var en "synd" eftersom hon var av annat folk och tro) Han älskade henne så mycket så han avslöjar sin hemlighet för henne.
Dalila sviker honom och lät raka av hans huvud när han sov och överlämnade honom till filisteerna. Dom stack ut hans ögon så han blev blind, och utan hår hade han ingen styrka, han blev kedjad och fick göra slavarbete.
När den stora gudafesten hölls, uppvisades Samson som ett spektakel och förnedrades. Hans hår hade dock växt ut igen. Han hade straffats för sitt misstag.
 Han bad om att få vila vid den stora midpelaren (i taket på templet). Han tog ett stadigt grepp, och med sin enorma styrka välte han pelaren. Templet rasade över alla 3000 Pilistiner som hade samlats på den stora festen, och honom själv.  
Så han dog som en hjälte, genom att frivilligt offra sitt liv för sitt mål han hade svikit.

Sad story :(




Grown ups

Igår var jag hos pappa, mina syskon var också där.. Trevligt :) Vi åt tacos och så kollade vi på Grown ups, skitbra och rolig film! se den :)
Vi lekte också en massa med Talking Tom på min lillebrors Iphone, så jävla kul!





kommentar


Postat av: Nummer

Asså, har läst ett par inlägg i sennan blogg. Helt ok. Men något jag inte fattar e? Den personen som kallar sig your dream. Antingen så e de Paulina som komenterar själv. Eller också e de den stalkern som hon snacka om i något inlägg. Villket e de?



Svar: Hahaha.... det är verkligen inte jag som kommenterar mig själv.. :P (Men tror absolut inte det är någon stalker? tycker det är skitkul när folk kommenterar ju, fler borde göra det!)   :) 
Men är också väldigt nyfiken på vem det är.... "Your dream" Vem är du? :)




vänner



Jag är så glad för att jag har dom vännerna jag har!
Kommer som hjältar och räddar mig i nöden
Stöttar mig när jag behöver dom
Lyssnar när jag behöver prata
tröstar mig när jag är ledsen
Tack

Jag älskar er
Ni är guld för mig!





fredag 10 september

Igår var jag med Claudia... hade inte träffat henne på länge så det var skoj..

Får se vad som händer denna helgen då... Har fortfarande inte bestämt mig om imorgon, eftersom jag har känt mig lite halvkrasslig borde jag egentligen stanna hemma och ta det lugnt, men är lite sugen på utgång ändå :P I så fall blir det till en gaykklubb i Malmö :) Inte illa!


Min söta syster!



cooking

Går runt topless och lagar mat, senaste middagen ever!!!
....Nu pep timern... nu blir det mat :)






hahaha




Klicka på länken ------>    how Inception should have endedA





Jag ska bli träningsnarkoman!

Så fort jag har en ledig tid över kommer det att bli powerwalk istället soffan! Ska försöka gå på så många pass som möjligt i veckan och ska även försöka ta mig till gymmet och träna lite styrketräning!

Det som behövs för ett snyggt och sundt utseende är: Träning, vatten och sömn.
Men detta är inte endast för utseendet, utan även för hälsan! Jag har varit alldeles för trött på senaste och tror detta kommer att hjälpa mycket! Under perioder då jag tränat mår jag alltid mycket bättre.
Så nu ska jag ta tag i detta!! :)



Har känt mig duktig denna veckan, i tisdags gick vi en lång runda runt flaningen.. Vi gick i ca en och en halv timme! :) Tiden går snabbt när man har kul! ;) 
Och igår var vi på ett träningspass, tyckte dock det var lite för mesigt, jag behöver svettas mer för att känna att jag tränar! :P
Efter det kollade jag och Sofie på Idol som vi spelat in hemma hos mig, kul att det har börjat igen!

 


Mat på jobbet

Vi har precis fått den här "Mat på jobbet"- maskinen vid receptionen på jobb. Det var ju alls smart... Blir ju sugen på allt! Där är så mycket gott! Smoothies, nötter, cola, choklad, glass, knäckebröd osv.. Jag brukar ALDRIG få sockersug, men nu när jag har den precis bredvid mig får jag det hela tiden :(





Stalker?


Det är någon av mina läsare som är väldigt besatt av mig... haha.. 
Ibland när jag loggar in TIDIGT på morgonen kan jag ha 5 som har besökt bloggen, och över 40 sidvisningar!!! Vilket betyder att en av de här 5 har gått in på min blogg väldigt många gånger med tanke på tiden... (Om nu inte alla 5 gått in ca 8 gånger var vilket jag inte tror). Och mot kvällen har jag kanske runt 80 besökare och långt över dubbelt så många sidvisningar....
Undrar vem som går in så många gånger??

Jag har varit med om en massa sjuka typer under mitt liv.. hmm.. Varför dras dom till mig?
Det är precis som jag har nån speciell dragningskraft som drar sig till sånna..? Kan man ha det?
Har varit med om en del pyskos förr.... Nästan så creepy som man ser i filmer... att dom har hela sitt rum med bilder på mig... skickat sjuka kärleksbrev om vår framtid tillsammans, killar som planerat vår bröllopsresa osv, någon som har kommit på namn på våra gemensamma barn... folk som har trackat mig på mobilen (både killar och tjejer.) hahaha.. sjuka grejer!







Idol 2010



Någon mer än mig som ska se idol ikväll? ;)



kläder i mängder

Igår städade jag och sorterade mina kläder, smycket, underkläder, skor, accesoarer m.m. Kan säga att jag slängde en hel del. Det gör ont obland att slänga sånt. Vissa plagg/smycken fäster man sig vid även om man aldrig använder dom. Men jag fick tvinga mig själv...
Jag hade MINST 250 trosor!!! Orkade inte räkna till mer än det och då hade jag ändå slängt skimånga! helst sjukt ju. Behöver mer plats att förvara alla mina saker i, de får ju inte plats någonstans! Har så mycekt av allt. Jaja..
Sen kom Micki och höll mig sällskap, vi beställde mat från Harmony och kollade på Biggest Looser, sen kom Anna också så kollade vi på film.


idag...


Idag har jag mycket på schemat... Efter jobb ska jag på ett möte, efter det var det tänkt att vi skulle på Yoga, men det blev inställt så ska gå en lång PowerWalk istället :) Måste ju röra på mig lite mer!!

Har lite bloggtorka som ni ser.. :P Inget att skriva om.. Så det får vara lite halvtråkigt sålänge tills jag får inspirationen tillbaka.. 




?


Varför fortsätter jag drömma om dig?


Langos

Igår var jag och Emmeli i Malmö hela dagen och shoppade... Fanns egentligen inte så mycket men köpte ändå en massa, mest onödiga saker :S Får alltid ångest efter jag lagt massa pengar på onödiga saker.... well well, ville ändå ha allt jag köpte.. fina grejor!! :)  (Visar allt jag köpte sen)
Alltid så kul att vara med Emmeli, vi är lika förvirrade båda två.. haha..



På kvällen lagade vi Langos som blev skitgoda!! :) Hur trevligt som helst... Drack lite vin och spelade spel. Sen blev det lite heta diskussioner mot slutet... haha..  Ibland hatar jag att jag kan ha så hett temperament...borde bara hålla käften :P  önskar att jag bara kunde sitta tyst och fint och bara le.


Våra fina langos... Denna är nog Tobbes, han var the master med sina fina langos.




Nu har vi precis vatt hos dom igen och haft filmkväll... Vi såg The ghost writer... världens segaste film.. haha..
Nu kokar jag ris till jobb imorgon, sen ska jag lägga mig.
Godnatt!

Hej!


Jag skulle ju bara vara hemma igår men slutade med att jag gick till Emlan. (Älskar Iza, hon är så söt!!) Vi kollade lite på Kristallgalan och sen en film som handlade om en tjej som var heroinmissbrukare...Joel Kinnaman var med :)  Kommer inte ihåg vad filmen hette, frågade Emmeli tusen gånger igår, glömde hela tiden.. haha.. Men den var bra! 

Nu ska vi snart bege oss till Malmö för lite shopping, sen ikväll ska vi laga en jättegod middag som vi ska äta med killarna!!! :)  Har aldrig lagat det förr så det blir spännande.. haha.


Kraaam


FRIDAY!




Hell yeah!!
Äntligen helg, denna helgen har verkligen varit efterlängtad... (det är varje helg i och för sig) men oftast är det p.g.a allt kul som helgen innebär, denna gången är det av ren trötthet! Orkar inte jobba en dag till!

Det blir nog en lugn helg... Har festat för mycket heela sommaren och innan dess, och det kommer bli mycket fest nu framöver, så behöver ta det lugnt ibland också :) och denna helgen blir Perfekt för det!

Ikväll ska jag nog bara vara hemma och äta en god middag, fläskfilé tror jag :) och kolla på fotboll och film!
Och imorgon ska jag till Malmö och shoppa med Emmeli på dagen, så får vi se vad som händer på kvällen.

Trevlig Helg gott folk!






Veckorevyn

En del av innehållet i Veckorevyns Goodiebag från igår












Märkligt

Tydligen så har jag haft en rolig dröm inatt! :) Jag har nämnligen skrattat som bara den i sömne, och inte att jag log eller småfnissade utan riktigt SKRATTAT!... typ så: HAHAHAHHAHA...... :P Helt sjukt ju! hehe...
Synd att jag inte minns vad jag drömde om som var så kul.

Jag har så knäppa grejer för mig nu för tiden... som igår...i vanliga fall brukar jag köra rätt lugnt.. men igår körde jag Hej Vilt... som en galning. Stackars Anna, hon satt livrädd vid sidan om... haha... helt spännd och med inhalator och grejer hoppas det inte var p.g.a det :P
Nä men, det blir så när jag är stressad, och igår var det så plus typ 7 grejer till som jag hade i huvudet... borde inte köra bil när jag känner så, livsfarligt juu!


BikBok

Har precis kommit hem.. Varit i Malmö och shoppat lite på BikBok :) De hade BlogAwards-turné :P Så massa rabbat och annat kul.

Söta Bella, man kände sig döful bredvid henne när hon var helt balklädd :P

Vill egentligen ha den riktiga från Kenzas kollektion, men vet inte om jag ska köpa den, så denna duger sålänge...

Bustier/topp


transparent blus

Bh/topp

 
Så fick man en välfylld goodiebag också... visar innehållet i nästa inlägg ;)




Tretorn

Behöver er hjälp!!
Beställde (fick) ju de rosa stövlarna jag ville ha för några dagar sedan... Problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilka av modellerna jag vill ha!
Tretorn - Skerry eller Tretorn - Längtan,  tycker båda är lika fina och kan inte betsämma mig för vilka jag vill behålla.
Skerry är med som barnstövlar, lite så där gulliga och söta och Längtan är lite högre och smalare.
Vilka tycker ni?




Haircolor!


Är riktigt nöjd med min nuvarande hårfärg faktiskt :) Tycker den är riktigt fin!





Paket!

Sms-avisering, jaha, då har man ett paket att hämta :) Undra vad det kan vara?! (Glömmer alltid vad jag betsäller)
Usch jobbigt att behöva gå dit och hämta bara, hmm... Kunde dom inte levererat det hem istället? Hade varit mycket bättre ju ! :)



Glitter!

Efter vår lilla powerwalken idag träffade vi Micki och åt sushi på vår innergård, jättemysigt!
Har ju inte sett henne på så länge nu när hon varit borta i tre månader... Kändes skönt att prata lite... men känns som det finns mycket mer att prata om, så hoppas vi ses snart igen.

Nu har jag precis duschat och ska bädda ner mig i soffan och se en gammal film jag köpte precis, Glitter :) har aldrig sett den.



Godnatt allesammans!


1 September


Nu är verkligen sommaren över :(
Denna sommaren har varit väldigt händelsrik. Av både bra och dåliga saker.
(men mest bra måste jag säga)
Det har varit vänner, fester, dricka, svek, galna nätter, lögner, bråk, resor, drama, sorg, rykten, lycka, besvikelser, skratt, kärlek♥ ...... Vänner som jag kommit mycket närmare som jag är väldigt glad över och nära vänner som jag kommit ifrån. Man har lärt sig vem man kan lita på och vem man inte kan lita på (när det gäller vissa saker.) och att vissa människor aldrig förändras.
Trots mycket som har hänt så har detta varit
en av de bästa somrarna i mitt liv!!! :D



Här kommer (en liten del) av min sommar i bilder... Det har ju hänt en massa!! :) Tyvärr tar man ju inte bilder på allt.

Födelsedagar


Midsommar

Stranden

Madrid

Hamburg

Ven

Tivoli

Grillat en massa (haha, äcklig bild!)

Brölopp

Palmfestivalen

Kubb

restaurangbesök

Vår "skräck-kväll" med besök i skogen på natten, FY FAN!

drinkar

kräftskiva

singstar

maskerad

Utekvällar


nya bilder


massa fest


och mycket mycket mer...

Tack alla för en underbar sommar! ♥



Powerwalk!

Längtar tills jag slutar idag!! Då ska jag och anna powerwalka en stund! Vi behöver röra på oss lite mer, ska bli skönt.. Sen ska vi nog äta sushi :)


Lite härliga bilder från Gossips

Fresh! ;)


kristall


Godmorgon!

Sitter med en kopp kaffe och försöker vakna! Är så himla trött om morgnarna (och kvällarna), orkar knappt gå upp! Ligger och drar mig i sängen tills jag verkligen inte hinner ligga kvar och sen springer jag upp och stressar hela morgonen.

Har bara ätit sallad denna veckan känns det som, både till lunch och middag! (för att jämna ut helgens onyttigheter kanske?) Jag gör jättegoda sallader, men jag behöver nåt mer....blir ju inte mätt på det! Nä, nu får jag sluta gnälla :P

ÅÅh just det.. Måste till Bikbok!!! Vill ha en topp därifrån :P Har inte shoppat på länge faktiskt! inte alls likt mig...

Igår såg jag Remeber me. Den var lite seg emellanåt... Men den var bra! Blev lite chockad, visste inte alls vad den handlade om.


RSS 2.0