PUSSKALAS!!








Trevlig helg!  ♥



Alice in wonderland

Jag vill se denna filmen!! I 3D ska jag nog se den...









today

Lön idag.... Och jag har inte slösat en krona än!!!  wohooo... (förutom räkningar då)... Och det är FREDAG imorgon!!! :) Har verkligen läntat till denna helgen!!  Och så är jag ledig på måndag :) så det blir långhelg..Kan det bli bättre?

Ikväll har jag varit med Micki, vi har pratat en massa och sett på film, vi såg "Prinsessa" den var faktiskt bra men lite sorglig..






Såg precis denna bilden som jag blev taggad på, av Sofie... Gud så härlig bild!!
Sommarklänningar och beer i handen... :)


Puppies!!!!

Hittade lite HÄRLIGA sommarbilder från i somras.... Det är bilder på Jontes hunds valpar...
GUD SÅ SÖTA DOM ÄR!!!! Dom följde efter en var man än gick och dom sprang precis överallt!! bakom, framför, bredvid, på en.... tänk er sex valpar göra det samtidigt... haha..dom var helt crazy... och så bet dom i allt dom hittade, speciellt Jontes skor.. :) 
Åhhhhh Jag vill ha en liten valp!



















 


Rosa diamant....

Idag tappade jag min näs-piercing, i sömne tror jag? eller när jag duchade... den har jag haft jättelänge, jag tåler inte de vanliga, men denna är i äkta guld och den är liten och fin så det känns trist! :( 
Jag var tvungen att sätta in en så att inte hålet stängs igen, men jag hade inga fler fina hemma, den enda jag hade var en rosa liten diamant som är mycket större än den jag hade....  så nu går jag runt med en fet stor ful rosa diamant på näsan, som jag köpte den för några år sedan.. haha... skitfult!!



By the way, igår åt jag bakad potatis med min egen påhittade röra som är världens godaste!!!! Tycker jag iallafall :) Ni måste testa den!!

- Creme Fraiche
- Påläggs-skinka eller kalkon (skivat)
- stekt bacon (välstekt!!)
- purjolök
- rödlök (hackat)
- salt & Peppar.

Allt blandas till en röra, sedan äter man det med bakad potatis med smör, salt och grillkrydda! Supergott!!
Min favoritmat!





tack!


Tack alla söta för era fina kommentarer till inlägget nedan!!!
Det betyder så mycket !!  <3 <3 <3
Jag ska försöka att inte skriva om det mer, nu blir det lite gladare inlägg :)

Puss!! 

Tänk om jag hade mått bra.


- Jag är trött på att vakna upp med blöt kudde


 




no time

Jag var jätteduktig igår, fixade, tvättade, städade, och en massa annat.
(Därför jag inte hunnit uppdatera med inlägg.)
Målade även naglarna, badade, hade ansiktsmask, inpackning,och lite sånt kul (: hemmaspa! Lyssnade också på musik jag gillar heela kvällen. Älskar musik, det gör mig glad.

Sedan la jag mig på soffan och kollade på en film som jag somnade till och drack varm choklad, himla god var den.
Skönt med lite egentid.

Idag ska jag träna! hann inte med det igår...


Outta my head

Ashlee Simpson - Outta my head

Den här låten har fastnat i mitt huvud!!!! Hörde den igår och den har spelats som bakgrund i mitt huvud sedan dess... haha... Den är jävligt bra i alla fall!





And all I hear is ay ya ya ya ya
You´re talking way too much
I can´t even hear me now
All your noise is messing with my head
You´re in my head
Get outta my head
 


Too Faced

Nu har mitt paket från eleven kommit....
Lip-plumper från Too faced, älskar deras smink! Får se om det funkar :P








Godnatt!

Hur kan allt bara vända och gå så bra helt plötsligt?? UNDERBART! :)





Godnatt alla! ♥


Damon Salvatore

Damon Salvatore, eller Ian Somerhalder som han hegentligen heter.... Så jävla het!!










watching fotboll

Har precis varit och kollat på när J spelade fotboll :) Fast det blev mest lek med Barbie med flickorna som var där.. :)
Nu ska jag laga något litet att äta sen ska jag iväg till Sophia...






KOM

Yeeeee, Timotej gick vidare :) :) haha...
Gillar den typen av låtar... härlig melodi!




CupCakes

Idag skulle vi egentligen åkt skidor, men det blev inget med det av olika andleningar, next time! ;)
Så jag bakade Cup-cakes istället. Sitter nu och äter en och kollar på Melodifestivalen...


Cup-Cakes a la Foki- style :)










So Hot!

My new shoes






Oh my!

Hade en riktig down-dag igår.. Låg nog hela kvällen och surade och tänkte negativa tankar om allt och alla! haha.... Ibland har man sådana dagar. Det jag brukar göra då är att antingen ta ett bad och koppla av eller så får jag för mig och städa hela lägenheten och så tar jag diskborsten och börjar diska våldsamt. Som tur var gjorde jag det förstnämnda igår... :P och sen la jag mig i sängen med min laptop och pratade lite med gamla kompisar...  Idag mår jag mycket bättre. Som tur är, för ikväll ska vi få besök. Gäller att vara Tip Top då!:)
Apropå dålig dag, imorse när jag var på väg till övre så stod ett gäng hönor och blockerade hela vägen, minst 20 hönor, och dom vägrade flytta på sig!!!!  Jag försökte på alla möjliga sätt; att gå nära dom, be dom snällt att flytta på sig, bara gå rakt fram, men inget hjälpte...det var en smal väg så jag kunde liksom inte gå runt dom heller... dessutom var jag redan försenad till taxin så jag var superstressad... Jävla hönor!!! haha..

På tal om något helt annat så har vi hittat en tjej som jag ska fotas med :) Tack till er som skickade mail, men tyvärr blev det någon helt annan som fotografen hittade :)
Ska bli skoj!

Känner att jag har haft lite tråkiga inlägg här på senaste... får se till att lägga in något kul snart! Något speciellt ni vill se/läsa om? tell me, tell me :)



filmer...

Hyrde filmer med Micki här om dagen... Dom var faktiskt ganska bra allihopa..




Komedi, musikal och drama- sånt jag gillar :)


våren...


Jag läängtar tills det blir vår så man kan gå ut och gå långa promenader på lunchen i en tunn skinnjacka utan att frysa ihjäl :)





Money money money....


Man hör oftast att Pengar inte ger lycka, utan det är vänner, hälsan, familj... bla bla bla.... Jag håller med! Familjen, hälsan och vänner är ALLT! MEN Jag har aldrig trott på att pengar inte gör en lyckligARE!
För visst blir man lycklig av pengar?! Det finns SÅ MYCKET jag vill göra eller köpa som jag inte kan pga att jag inte så mycket pengar som jag önskar att jag hade.
Jag hade tillexempel haft ett helt annat jobb, startat något eget, hållt på med olika projekt, rest runt hela välrden, shoppat varje dag, haft mitt drömhus....  Och klart det hade bidragit till att göra mig lyckligare! Ingen kan påstå något annat.
Så tänker jag! 

Men igår såg vi fimen Click med Adam Sandler, jag har sett den förr men jag hade glömt hur hemsk den egentligen var! Det är en Komedi, producerad av "Happy Maddisson" dessutom, som alltid gör roliga filmer, men denna är riktigt sorglig (iallafall mot slutet)! Och budskapet träffar en rakt i hjärtat!
Man får sig en riktig tankeställare om vad man ska värdesätta i sitt liv. Och att man aldrig ska låta jobb/pengar/karriären ta över sitt liv och gå före familjen. Den visar verkligen hur mycket man förlorar på det!
Gud vad det kom tårar mot slutet! min kudde blev helt blöt... haha..

En tankeställare!





Kommentarer...

Kul att jag har börjat få lite fler kommentarer. Har fått någon nu till dom senaste inläggen. Fortsätt med det! :)
Igår hade jag över 160 klickar på min blogg, så klart man vill ha lite feedback!

Religion


Jag har väldigt svårt för religioner. Speciellt, sekter och liknande som är fanatiska!

Jag ogillar religioner i allmänhet för att Allt handlar om makt och pengar!  Kyrkan, Gud och Religion är största boven i världshistorien och är skyldig till mycket av världens elände.

• Man ska döda i Guds namn (i krig) 
• Två personer som älskar varandra kan inte vara tillsammans. osv osv.

Ska detta föreställa Kärlek? En kärleksfull Gud? Att makten är God?
Det går inte ihop!!! Det är största lögnen EVER! Kyrkan/religioner är alla tiders mästare av falska löften!

Jag ogillar religioner när det gäller individuellt, om man t.ex tänker på dom mer extrema religionerna.
Jag tycker att det mest är trångsynta människor som verkligen TROR på att dom är lyckligare än alla andra, vad dom kallar ”inre lycka med gud”.  Dom har ju aldrig upplevt något annat?! (iallfall dom som växer upp med föräldrar som är religiösa och tvingas in i det som små.) Man kan inte säga att man inte gillar en viss livsstil om man inte har testat den!

På tal om det så tycker jag att det är SJUKT att barn tvingas in i detta! Ibland läser man texter om folk som har växt upp i en religiös familj och hur det har påverkat dom , hur skadade som har blivit av det.  Dom växer upp med att ständigt höra att allt är fel och att gud ser ALLT dom gör. Stackars människor!!!! Även när dom släpper detta och känner sig ”befriade” så har dom ändå svårt att njuta av livet eftersom dom växer upp med dåligt samvete för saker som är helt normala, som t.ex att ha sex. Dom har ingen egen vilja eftersom allt alltid har varit påtvingade tankar (hjärntvättade!).

Någon uråldrig människa som har hittat på att det finns en osynlig gubbe uppe i himlen, som kollar på dig och allt du gör under hela ditt liv! Om du inte gör som han vill, så kommer du att straffas! I en plats med eld och tortyr där du kommer att hamna och lida förevigt och tänka på allt ”ont” du har gjort och ha tid att ångra dig!
Men gud är snäll! Och Han älskar dig massor!
:)

What?! BULLSHIT! Om gud är kärlek. Hade han inte straffat för att inte välja honom?!

VAD FAN är detta för skit att lära ett barn???? Hur kan dom förstöra människors liv på detta sättet? Tror dom; föräldrarna/prästerna/ eller- vad-det-nu-är att barnen går med på detta av egen fri vilja? För att dom TROR på gud??
Dom gör det av rädsla och ångest!! Sen är det försent att ta sig ur när dom blir äldre. För då är dom redan udda människor utan ett socialt nätverk. Många av dom här sekterna hotar också med ”Utfrysning”, att dom aldrig mer kommer att prata med personen i fråga om denne lämnar dom, hur lätt är det då när hela deras liv bygger på det?? och de enda människor de känner är de som är med?? (Eftersom dom inte får umgås med folk som inte har samma tro.) Allt utanför deras gemenskap kallas för satans organisation i vissa sekter. (hur sjukt är inte det? Skulle man vara ond bara för att man inte är religiös?)

Om man tänker efter så är det mest gamlingar och utstötta som inte passar in någon annanstans som väljer religion för att känna en viss trygghet, och hopp!
Det finns ju miljoner olika religioner, och det sjuka är att var och en av dom här tror verkligen att just deras är den SANNA religionen. (när sannolikheten för det är en på miljonen)

Jag var väldigt intresserad av detta ett tag och försökte verkligen förstå hur dom tänkte, så jag  ifrågesatte dom, men då kunde dom inte svara på mina frågor, så det gillade dom minsann inte. Dom vill alltså att man ska lyssna, nicka och le :) inte ifrågesätta någonting.
Vad fan tror dom att man är??!?!?! Någon jävla docka dom kan styra som dom vill?


Religion tar åt sig miljarder kronor och folk som tror att det är ”sanningen”. Sjukt att det fortfarande finns kvar och att det inte har dött ut än. Är människor fortfarande så outbildade och korkade?






Fettisdagen

Idag är det Fettisdagen :) (gulligt namn) Finns ju dagar för allt känns det som...
Har ni ätit några semlor idag/ i år? Jag har inte ätit någon :(






Detta känns inte riktigt rätt..

Detta är alltså barn som är med i skönhetstävlingar, modevisningar m.m.
Eftersom dom börjar "öva" redan sen små, då dom inte kan ta detta beslutet själva, så är det ju givetvis deras mammor som tar in dom i den här "branchen".
Visst, dom är jättesöta, dom ser ut som små dockor, men herregud! Låt barn få vara barn!!! Låt dom leka, springa, äta, smutsa ner sig, ja.. allt som barn gör, utan att behöva tänka på sitt utseende stup i kvarten.
Usch, tycker det är hemskt... kvinnor som inte lyckats bli modeller själva ska trycka in det i deras stackars barn!


Dom ser ut som mini- Anna Ankor, speciellt hon första :P



(Detta visades på Tyra Banks Show, går även ett program nu på TV om detta, minns inte vilken kanal)

Min blogglista!

Jag tänkte härma Anne lite och lägga upp vilka bloggar jag följer :)
Det är faktiskt så att det nästan blir som en sorts beroende att gå in på vissa bloggar i stort sätt varje dag!
Jag blir lätt uttråkad, så jag tröttnar på de flesta bloggarna ganska fort.. hehe..  jag behöver variation, och därför har jag alltid skiftat mellan många bloggar.

Men där finns vissa som jag aldrig tröttnar på som jag följer, Så här rankar jag min blogglista:

www.kenzas.se:
 Denna bloggen har jag följt sedan hon startade den nästan, så det har blivit som en vana att följa den. Man har följt med sedan hon var en helt vanlig tjej med massa problem (innan hon blev känd) och sedan hängt med och sett hur det har utvecklats och hur hon har kommit att bli så stor och ha så många olika roliga jobb! Väldigt jordnära och snygg tjej. Hon har dessutom alltid fina bilder, både på sig själv och på "outfits" och liknande.

www.kissies.se: Väldigt underhållande! Roligt att läsa allt skit hon kommer på :) Roliga (tillgjorda) bilder, och "serieklipps" hon lägger in. Även denna bloggen har jag följt sedan innan hon blev "känd".
Det roligaste är att höra folk eller läsa kommentarer om hur folk hatar henne, och hur hon kan tänka si och så... det är så jävla roligt att folk inte fattar att allt är tillgjort och extremt överdrivet. Hon är ju egentligen smart?! (Däremot hade jag själv aldrig bettet mig på sättet hon gör, allt kommer tillbaka någon gång i livet. Även om jag hade tjänat pengar på det, så hade jag inte viljat bli hatad av hela världen :)

www.tyras.se: Denna bloggen följer jag lite från och till, tyckte den var mycket bättre förr (ca 1 år sedan). Men det är iallafall en glad och rolig tjej som tycker om att bjuda på sig själv!

www.annenimtoft.blogg.se: Sedan jag upptäckte att Anne hade en blogg så har jag följt den :)
Hur kul det än är att läsa kända bloggar så är det ALLTID roligare att läsa vad ens kompisar skriver. Gillar Anne och hennes inlägg!

www.metrobloggen.se/emmelis: Som ovan, älskar jag att läsa om vad mina vänner hittar på, så denna är klockren! Världens sötaste är hon dessutom :) Synd att vi inte träffas så ofta, men det får bli mer av det!! 

www.snoffan.blogg.se : Ganska nyligen jag upptäckte att hon hade en blogg, och sen dess har jag nog läst igenom hela :)
Samma gäller här! Vi får se till att träffas oftare :)
Systrarna Olsson, HÄRLIGA TJEJER :)


 

Bloggar jag kollar till ibland:

Natacha

Katrin Zytriomerska
(eller hur det nu stavas?): Jävligt rolig! Alltid skratt om man går in där och läser.

Marie Plosjö: Från början beundrades jag av hennes välformulerade och utvecklade text, men hon är ganska tråkig egentligen, man behöver inte skriva en hel akademisk text för att bevisa att man är smart. Dessutom gillar jag inte riktigt att hon är så filosofisk, ifrågesättande och bohemisk?! haha

Foki: Också en blogg jag bara tittar till ibland, gillar allt under hennes kategori "Fokis News" som är bilder på en massa knäppa/intressanta saker mellan himmel och jord. roligt att se! För övrigt tycker jag inte hennes liv är speciellt intressant, mest en blogg för småflickor.


 


glaad :)

Ibland känns det så skönt att bara LEVA!! Så känns det nu! :)
Man har våren att se fram emot och en massa andra planer på gång. :)

Sankt Markus Vinkällare


Det blev lite "firande" trots allt :)
Vi åt på Sankt Markus Vinkällare i Malmö. Supergott! Åt deras "lyx buffé", snacka om att bli mätt!!!
vin, Förrätt, mellanrätt, varmrätt, efterrätt och ostbricka.....
Bara efterrätten bestod av minst åtta olika sorters tårtor :P






Vinmeny-listan som var tjockare än Bibeln!! :)










.....

Nu ska vi ut och äta... Tur det, för jag är hungrig! :)








14:e februari

Alla fuckings dag!!!!!!

Denna dagen är ingen speciell dag för mig. Har faktiskt aldrig haft en fin alla hjärtans dag (förutom när jag var yngre).
Så för mig är det en helt vanlig dag,,,,





Alla ni som firar det, ha en fin alla hjärtans dag  ♥



lördaaag...


Varför ska man vakna med huvudvärk en lördag? :( trist!
Så det blir ingen utgång idag... :( Får stanna hemma och ta det lugnt. Melodifestivalen kanske?
J har köpt en X-box också :) Så vi kommer säkert spela lite..



Trevlig helg. Puss ♥


Ayia Napa!!!


SAKNAR!!!!  :(  För er som inte vet, så gjorde vi en bartenderutbildning i Ayia Napa sommaren 2008.
Det var en av dom roligaste tiderna i mitt liv!
Får nostalgikänslor varje gång jag kollar på bilderna!! Det kallar jag LYCKA!!
Vi hade en UNDERBAR klass, massa härliga människor...Bästa klassen ever!!  saknar alla så mycket!!!
Minnen för livet !












 


Vampire Diaries

Har precis varit och hyrt film och nu kollar jag på den nya serien Vampire Diaries, den verkar bra!
Snart är det helg :) Vet inte vad jag ska göra än... Jag är festsugen, men ändå inte?! Får se hur det blir, känner iallafall på mig att det kommer bli en bra helg.


tjej sökes..


Jag är på jakt efter en tjej som tycker om att fotas och vill vara med på en fotografering. Hon ska likna mig lite (kroppsmässigt i alla fall). 

Varför hon ska likna mig till viss del är för att vi ska se likadana ut på bilderna... samma frisyr, make-up och kläder. Vi ska bland annat göra bilder till olika stjärntecken, där vi ska göra "tvillingarna".

(Detta är om en tid, närmare våren.)

Säg till om ni vet någon :)

eller skicka mail till mig: [email protected]



I dont like you!



SNÖÖÖÖ

Jävla snö!!

Jag vill inte ha mer snö!!! Min taxi var försenad idag pga snön, så jag fick stå ute och frysa och få massa snöflingor som piskor i ansiktet..  Hate it!!


SOMMAR KOM NUUU!!!










Complicated...

Varför ska folk vara så jävla komplicerade? Gillar folk problem? Gillar folk att HITTA fel, verkligen leta för att hitta något? Ha något att klaga över? Något att bli sur över? Märka ord istället för att förstå innebörden? Förstora upp saker?  Vad är problemet???!?!?!!

nä, känner att jag inte har lust för tråkiga människor just nu... Finns ju så många roliga? :)

Tragiskt!!




Vänner


Jag ber om ursäkt till mina vänner för att jag inte har varit någon bra vän på senaste!
Jag har nog helt enkelt tröttnat på att alltid vara den som hör av sig om man vill hålla kvar kontakten. Så jag bestämde mig att inte höra av mig till någon och se hur det gick.

Det var dock en vän som hörde av sig ofta under en tid som jag hade det jobbigt, och ställde upp för mig när jag behövde det. När det var min tur att höra av mig till henne, så gjorde jag inte det. Förtlåt!!

Jag har haft en välidigt jobbig period under en lång tid och faktiskt inte tänkt på så många andra än mig själv. Så jag har varit en usel vän, inget som jag vill såklart! Men det blir så när man har för mycket att tänka på. Man får liksom inte plats med mer, allt annat blir så litet när man har så stora problem själv. Då blir det så att man avlägsnas från alla och tyvärr inte visar att man uppskatta folk som man vill!

Jag känner att jag rent i allmänhet inte har varit den bästa vännen, jag har alltid haft pojkvän och därför låtit dom gå före mina vänner många gånger. Speciellt när jag var yngre. STORT MISSTAG! Som aldrig ska göras om! Vänner är faktiskt det viktigste man har. Så det ska bli ändring på detta!
Jag vet att jag egentligen är en bra vän! (för dom som är det mot mig) Jag lyssnar, hjälper och ställer upp när mina vänner behöver mig! Och det ska jag visa nu!!  

KALAS & BIO

I helgen hann jag med en hel del..
I lördags var jag på två Kalas. Först hos J:s mamma som fyllde år... vi åt fondue, Supergott!! :) Och en jättegod chokladtårta!! Jag skämde dock ut mig lite väl mycket med massa pinsamma kommentarer :P
Och sedan var det kalas hos en vän till familjen. roligt att se folk man inte sett på länge!  Efter det var jag med Micki, Sofie och Emmeli.
Pratade om en massa olika saker, drack och spelade spel till 3 på natten :) Spelade bland annat Med andra ord, SJUKT ROLIGT!!!  :) jättemysig kväll!






Fågeln satte sig på mitt huvud... haha.. så söt..







I Sönags började jag dagen med en låååång lång-promenad och sedan åkte vi till Malmö och såg Avatar, IGEN :) Fast denna gången i 3D, skitbra film!!





älskar smör-kryddan till popcorn

Boddy Holly

Jag ville jättegärna se The Boddy Holly Musical med Brolle.. Älskar ju musikaler!! Och den ska vara jävligt bra!  Men den har gått rätt länge nu så den slutar säkert visas närsomhelst. :(

Han omkom ju i en flygolycka. Och det sjuka är att hans fru långt innan det hade drömt att han skulle dö just i en flygolycka så han flög aldrig! Han använde sig alltid av andra transportmedel.. buss eller liknande. Men just den här gången fick han göra ett undantag pga en försening eller liknande, så han flög. Och så dör han!! Hur sjukt är inte det?





TRÄNA!!


Nu har jag bestämt mig att jag ska börja träna igen! Har varit för lat på senaste och inte tränat alls.
Behöver lite självdiciplin!! Men nu känner jag att jag VILL träna, så nu ska jag ta tag i det! :)
Ska börja träna så många kvällar och helger jag kan!
Vill ha en snygg och fast kropp till sommaren :)




Alla Hjärtans Dag

Om exakt en vecka är det Alla Hjärtans Dag. ♥
Vad ska ni hitta på då?






Telepati?


En sak som händer mig ganska ofta är att jag ibland kan drömma om en person, eller tänka på någon som jag inte har tänkt på eller haft kontakt med på LÄNGE (ibland flera år).
Så antingen träffar jag honom/henne eller så hör dom av sig dagen efter... Hur sjukt är inte det? Detta har hänt mig JÄTTEMÅNGA gånger... Det hände mig senast igår.

Det kan verkligen vara en person som jag har tappat kontakten med helt och hållet! Folk som ALDRIG hör av sig annars, så får jag ett sms, eller ett samtal, eller ett mail JUST DEN DAGEN jag har tänkt på dom! eller dagen efter. Kan det vara telepati? Annars hittar jag ingen förklaring.

Har ni varit med om detta?





Följ mig via Bloglovin!


Nu kan ni följa min blogg via Bloglovin!
<---- Klicka på ikonen till Vänster (Under min bild)




Vild natt

Hade en vild natt inatt.. inte på det roliga sättet... utan jag slogs i sömne :P
Hade mardömmar hela natten.. Det var inga läskiga eller obehagliga drömmar, utan mest roliga egentligen.....
Jag blev så arg i drömmarna att jag började slåss... haha... Slog på sängen och allt i min närhet.. Till och med J fick sig en smäll på huvudet för att jag drömde att jag fyllde år och att han kom in med frukost och sjöng: "Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar vår fula Paulina idag"... hahaha..så slog jag han.. Stackare, helt oskyldig och får en smäll. Hur får man ens sånt på tankarna? Jag är knäpp.

Jag är nog väldigt stressad för tillfället, har för mycket i mitt huvud.













Todays shopping

Har köpt lite bas-plagg, Hello Kitty- strumpor, en magtröja och en jättefin bustier :)










Nu ska jag snart lägga mig... Freedag imorgon :)  :)  :)


Raymond raving rabbits

Igår spelade vi bl.a Raymond Raving Rabbits. Det är det sjukaste spelet jag någonsin spelat!
Det är avvikande små kaniner. Asså dom här små varelserna är SJUKA i huvudet på riktigt!! Helt hysteriska ju..
Dom får utbrott hela tiden, och är Helgalna!

Jag var en blöja och hette BWAAAH och Jonte var en spya och hette DAAAH.. Man ska dansa som dom, spela som dom, osv.. Vi sjöng bl.a Toxic med Britney Spears. Tänk er små feta och vita kaniner med världens högsta och ljusaste röst som sjunger: “With a taste of your lips, I'm on a ride. You're toxic, I'm slippin' under…. I´m addicted to youuu, don’t you know that you´re toxic”…    
(och dansar som galningar samtidigt) hahahaha

Sjukt roligt!

SPELA DET om ni inte redan gjort det!!



The real Kissie :)

Utan allt smink och Photoshop...








Lite skillnad va?



Boys boys boys

Mina läsare har fördubblats sen förra vecka, inte illa! ;)

Vad jag har förstått så är dom flesta av mina läsare killar, kan det stämma? Märker det både bland kommentarerna, mail jag får och många som säger det till mig. Får väl komma på lite mer som är intressant för killar då kanske ?

Vet inte varför men jag har alltid haft mycket killar runt omkring mig. Under hela min uppväxt nästan, förutom när jag var liten, då hade jag många flick-kompisar :) Men annars har jag  nästan bara haft kill-kompisar och några enstaka bra tjej-kompisar (+ en massa ytliga vänner) 
Jag har alltid kunnat prata om allt med mina killkompisar och litat på dom mer än på tjejer. I alla fall under tonåren då var stor rivalitet mellan tjejerna. 
Men det var iallafall roligt att ha så många killar att prata med och göra i stort sett allting med.
Nu har det förändrats en del. 

 
Har väl helt enkelt haft turet att ha underbara killar runt mig :)






Princess Peach

Har precis ätit middag, det blev en kasslersallad idag, nyttigt!
Nu sitter vi och spelar Wii och äter de nya ballerina-kakorna som smakar kladdkaka som min lillebror hade med sig. Dom smakar verkligen kladdkaka också! (om man doppar dom i mjölk) Skitgoda!








 



Min lillebror och J har en ondskefull plan om att förstöra för mig när jag försöker utveckla mina färdigheter inom konståkning :P Dom puttar på mig så att jag inte ska klara mina uppgifter, men jag/Peach vinner ändå över dom!! haha!!


Plastikoperationer

Här kommer ett långt jävla inlägg :)



- Det är jättevanligt med operationer nuförtiden, (visste ni att det är lika vanligt som att köpa korv?)


Ändå finns det miljontals moralkärringar som är emot detta. Om man vill ändra någonting på sin kropp och har möjlighet till det så varför inte?

Många som argumenterar mot plastikoperationer säger att man måste lära sig älska sig själv osv...

För det första
,  många väljer att operera sig för att dom har dåligt självförtroende, och ibland är detta enda utvägen för att dom ska kunna må bra. Och då är det jättebra att de har det alternativet.

För det andra
,  Man kan väl göra både och? Det BEHÖVER absolut inte vara tecken på dålig självkänsla. Vad säger att man mår dåligt eller inte älskar sig själv bara för att man gör en operation?
- Alla som har dåligt självförtroende vill inte operera sig, och vad säger att man är nöjd för att man inte opererar sig? och vise varse, - Alla som opererar sig har inte dåligt självförtroende.  Det kan helt enkelt vara att man tycker något kan bli bättre? Man kanske helt enkelt vill ha en Uppgradering av sig själv, precis som man uppgraderar allting annat?! Jag menar… lägger man ut så mycket pengar för att uppgradera sig till en ny mobil, dator, bil, hus, ja allt i stort sett… varför inte göra samma sak för sin kropp som är det viktigaste vi har?
Man lever trots allt bara ett liv (som inte är så långt för den delen) så varför ska man inte få göra vad man vill och se ut som man vill? Är det då något som behövs ändras för att uppnå det så får man göra det.


Jag tycker att de som klagar och säger att utseendet inte är så viktigt har dubbelmoral, för att det är precis vad det är om dom blir så upprörda över andras utseende. Om det inte är så viktigt, varför BRYR dom sig så mycket?? Det säger mer om dom själva än om de som de pratar om. Det visar att det är dom som mår dåligt och har dåligt självförtroende som måste hacka på andra.
Dessutom tror jag att många av dom som klagar säkert hade ändrat på vissa saker själva om dom hade kunnat.  Många är nog emot det just för att dom själva aldrig hade vågat, inte har råd, har fördomar, är rädda osv. (Absolut inte alla, men många!) För jag tror absolut inte på att dom är 100 % nöjda med sin kropp, finns alltid något som man inte är nöjd med. Sen självklart väljer inte alla att gå så långt som att göra ett ingrepp, många accepterar sina fel och sen  finns det också många som helt enkelt inte bryr sig om sånt eller lär sig att leva med det. Men de som väljer att operera sig ska kunna göra det utan att folk ska ha åsikter!


Dessutom tycker jag att då borde samma gälla med vilken förändring som helst som man gör, som t.ex: smink, tatueringar, tandställningar, nagelbyggning, färga håret osv. Har man någon moral borde man i så fall vara mot allt detta också. JAG VET att det är mycket större ingrepp, men tanken är samma!! Man förbättrar något med sitt utseende. Det är en principfråga.
Och även om det är större ingrepp så är det upp till varje person att avgöra, Var går gränsen liksom? Jag vet vissa som t.ex. aldrig i livet hade kunnat färga håret eller bygga naglarna, som för andra kan vara en vardagsgrej, men som i sin tur aldrig skulle kunna t.ex. tatuera sig, vilket andra gör men aldrig skulle kunna operera sig, och dom som opererar sig skulle kanske aldrig tänka sig att tatuera sig. Osv osv... det går i en cirkel. Alla tycker olika alla har olika gränser!!!



Det roliga är att oftast när jag hör argumenter mot detta så tycker jag de låter helt ovettiga på gränsen till korkade!
• Många säger t.ex. att dom i så fall tänker göra det när dom är äldre, och det verkligen behövs. Men vad rättfärdigar det ena och inte det andra? Är man emot det så är man mot det! Det är väl lika ”farligt” senare i livet? Och vem fan vet om man ens lever då?

• Jag hör också många predika om hur dyrt, onödigt och farligt det är. Men?! Det finns mycket som är farligt, detta är en risk som mycket annat. Kan tillexempel inte ta deras argument på allvar när dom själva tillexempel röker?! Det är också farligt (dödligt), det är också dyrt, det är också ”onödigt”, osv.

Förstår verkligen inte riktigt hur folk orkar lägga sina betydelselösa åsikter på andra, Lägg hellre ner den energin på er själva istället för att klaga över folk som väljer att se bra ut. (folk som klagar och är sura och bittra = fula)   ;)

Självklart tycker jag inte det ska gå till överdrift! Jag tycker inte heller det är OK att proppa in det i ungdomars huvud som media gör, så att ungdomar växer upp med dåligt självförtroende pga. detta och tror det är en vardagsgrej att operera sig. Man ska självklart vara uppmärksam på alla risker som finns!


Jag tycker absolut alla ska få ha sin egen åsikt om detta, och väljer man att inte göra sånt eller tycka det är fel så är det upp till var och en! Man får tycka/göra som man vill. (alla bestämmer över sin egen kropp) Men att klaga på de som väljer att göra något eller ha åsikter om det tycker jag är helt fel. Alla kan sköta sitt eget. Låter inte mer än rätt va?! :)





                               


Paulina-frukost


Frukost och Vakna med the Voice!
Nu till jobbet,...



Good goes Bad

 


CupCakes

Hittade en bild på mina fina cupcakes jag gjorde för ett tag sedan. Det var längesen jag bakade.. gjorde det ofta förr. Men det tar så lång tid och dessutom blir man tjock.. så nej, jag låter helst bli! Men jag bakar gärna och ger bort dom.. :)



Sötsug

Jag måste ha någon typ av shopping-beroende. Jag kan aldrig gå ut utan att köpa något! Jag hittar alltid någonting... Idag blev det bara lite basic plagg, men har en hel lista på kläder jag vill ha! Jag borde inte få gå ut! eller så borde jag iallfall ha tvångströja på mig varje gång jag går ut.   
Och se ut såhär...  haha





Idag har jag haft ett EXTREMT sötsug... Köpte kakor, och när jag var uppe hos Sophia på Expresso House kunde jag inte låta bli, så jag fick en cheesecake med mig hem. Nu sitter jag här med tre olika sötsaker och vet inte vilket jag ska äta... hmm..







Tattoo


Jag vill tatuera mig, eller rättare sagt, Jag SKA tatuera mig!! Någon gång nu snart... Har bara inte bestämt vad eller var än.

Jag väljer mellan nacken/ryggen, armen, svanken eller sidan av magen (Under armen, där magen och ryggen möts.. eller vad man ska säga? vet inte vad den delen heter... men typ vid revbenen.)

Vad jag ska tatuera beror lite på var jag väljer att ha den. Men det blir troligtvis en text.... Då gäller det att komma på något bra. Det är så jäkla svårt att komma på en bra text som man är nöjd med som man kan tänka sig att ha på kroppen. Men det är sjukt snyggt!
Så jag får tänka  :)  Förslag någon?





Prinsessan och grodan


Jag har inte hunnit uppdatera bloggen på hela helgen...  Har haft såå mycket att göra.

Jag vill se den nya av Disneys animerade filmer: Prinsessan och grodan. Jag älskar Disneys klassiska filmer. Man blir aldrig vuxen för sånt :)
Disney är ju bra på att alltid ha huvudrollerna av olika nationaliteter...Det finns ju någon blond, brunett, rödhårig, indian, kines, arab, osv, denna gången är det en afroamerikansk princessa.  Tycker det är konstigt bara att det har dröjt så länge med en svart princessa eftersom det är så vanligt i USA.










RSS 2.0