This is life

Är på grill/släkt party ute på landet..... Suuuupertrevligt, har precis ätit gott och nu dricker vi.. Just nu är vi uppdelade.., ett tjejbord och ett killbord... Gissa vem jag sitter med?? Grabbarna of course! Och dricker biiiira... Jag har min grabbiga sida med, även om man inte kan tro det ;) har alltid trivts bäst med killar och haft mest killkompisar.... Nu måste jag svalka mig lite... Tropisk värme här ute i Grums skogar 

I act like I dont care but deep inside, it hurts.

Jag är så sjukt jävla besviken på en viss person. Vad är det för fel på vissa människor? Nä, nu... På med hörlurarna och se om jag kan sova lite nu under bilresan..... Har en del att fundera på om man säger så...

Oh my!

Det känns som jag är utomlands i detta nuet! Uberfint väder... Ca 30 grader i skuggan!!! Svettet rinner.. Haha.. Jag har haft supertrevligt, var på Gröna lund och Skansen igår (där det fanns dösöta djur som jag får visa sen) Och idag har vi varit lite överallt.. Och jag har shoppat som en galning :)) Imorgon drar vi vidare till staden där jag växte upp Karlstad! :) Hörs snart igen!

On my way to Stockholm !




Tänkte ta lite semester från bloggen. En liten paus på 1-2 veckor. Jag kanske uppdaterar med något inlägg under dessa dagar, men det känns bättre med en paus så jag inte känner att jag MÅSTE uppdatera :)
Så ni behöver inte kolla in här varje dag (får ångest när jag ser statistiken och jag inte skrivit något)
Ha det nu så bra allesammans, det ska jag ha ;)
Puss och kram! ♥




Tyst minut

Höll ni en tyst minut igår vid denna tid? (kl 12.00) För Norges drabbade?
Jag hade egentligen inte tänkt ta upp detta här i bloggen för jag tycker det är sinnessjukt och helt oförklarligt hur en människa kan göra så, och jag tror de flesta har samma åsikt om detta så det är inget jag behöver skriva om.
Det är som den värsta skräckfilmen fast det hände på riktigt och man kan inte ens tänka tanken av vad de upplevde. Riktig terror som ingen människa ska behöva vara med om, tack vare andra psykade människor.
Jag vet att sådant här händer varje dag i länder där det är krig osv, men det känns tusen gånger värre när det är grannlandet. Känns mycket verkligare på något konstigt sätt.
Jag tycker det är fruktansvärt så mycket som händer nu för tiden, varje dag läser man något nytt, knivhuggningar, mord och tragedier.
All respekt och tankar till vänner och anhöriga. ♥ 

Även Amy Winehouse som också gick bort här om dagen. Även om det inte kanske var helt oväntat så var hon trots allt väldigt ung. Nu är även hon märkligt nog med i Club 27, som många andra kända musiker.




För 2 år sedan när jag "var" Amy Winehouse på Emmelis visning.



Godnatt mina fina...






Världens sötaste bebis!

min favoritflicka! Love this little princess! =)

 



Visst hade jag passat bra som mamma??  :)

Nä nu måste jag packa!! sparar alltid det till sista sekund, iinte bra.. så nu får jag stressa =) heeej sålänge...

So I thought to myself, What the fuck?!

Har fått lite komentarer på denna bilden som jag hade i ett inlägg lite längre ner (samma som jag har som profilbild på facebook.) Av bittra tjejer och kåta killar.... MEEEEEN Det är BIKINI ok ?!?! Inte underkläder som vissa verkar tro!! så e deeee :) Ville bara klargöra det! =)
Det är inget konstigt eller sexigt med bilden överhuvudtaget! Har på mig omatachande bikini och flottigt hår precis innan jag ska hoppa i poolen- För mig utstrålar den VÄRME, SOMMAR och GLÄDJE! Inget annat! 
Men folk älskar visst att hitta fel! Jag har sett hur många bilder som helst på tjejer i bikini på facebook t.ex.....ingen klagar på dom?? Det är ju inget fel med det tycker jag, tvärtom, älskar sommar och älskar hud!! =))
så upp med hakan bitter girls! ;) och träna bort fettet om det är det som stör er, att ni inte kan ha sådana bilder!
(och även om jag nu stått i underkläder, wtf?!) =))







heart!

Vaknade tidigt idag och gick en lång runda, och köpte med mig massa halstabletter av olika slag.... och nu dricker jag te med honung ur min hjärtformade kopp....hoppas det hjälper mot halsen... får inte vara sjuk nu när jag ska åka iväg. :/




Nuu ska jag snart iväg till Emmeli och färga utväxten.... =)


Parkhäng

Parkhäng en härlig kväll tidigt i sommar ♥ Vi hade picknick med sushi och cola som vi köpt med oss, spelade kubb och lekte på lekplatsen =)
Varför kan det inte vara så fint väder nu????!! Ärligt? Jag ÄLSKAR Svensk sommar, men den SUGER big time nu!









Lingerie

OBS: min mobil har inte fungerat riktigt som den ska dom senaste veckorna.... (till alla som har försökt nå mig) Har upptäckt att vissa samtal inte kommer fram överhuvudtaget, samma med sms...  Jag ska ringa till telenor imorgon och klaga så dom fixat det!
Och så vill jag be om ursäkt till mina vänner för jag har varit så dålig på att höra av mig, men jag har verkligen bara kopplat bort allt! Och jag har inte hört av mig till NÅGON, så ni behöver inte känna er mindre viktiga :) Utan det har varit samma för alla... Jag har bara behövt lite tid för mig själv....

Jag shoppade lite nya underkläder här om dagen... Ritigt tjusiga! :)



Jättefina trosor med volanger på baksidan ♥

Hanky Panky (dom skönaste stringen som finns!)
Älskar volanger och rosetter!



Last week

Bildbomb med en massa bilder från veckan...... Vi har badat, solat, grillat, druckit och haft kul!  Thats life! Det är detta jag har varit så upptagen med =) Bara kopplat av ...
I slutet av veckan då det blev fult väder så har vi haft filmkvällar med pizza och sånt mysigt. Och nu i helgen har jag varit lite sjuk... förkyld osv. :( Hoppas det går över snart.. Har ätit massa frukt, alvedon, druckit vitaminer så hoppas det hjälper.

Per :)




heeeej bloggen!

Jag lever! Sorry!! Har inte hunnit uppdatera.. på riktigt.. Har haft så sjukt härliga dagar och har haft att göra från morgon till natt =) Kan ju säga att det är värre än när man jobbar! ...Min semester började ju denna veckan och det har firats kan ni tro!!! :) VARJE DAG!
Uppdaterar sen igen med bilder och allt jag har gjort ;)




Dvärgspets <3

Jag vill ha en liten pomeranian, och det NU! ♥


sick!

Det var en sjuk dag igår, jag kom hem från jobb, la mig för att vila en stund, och sov till kl ELVA!!!!  (på natten då) usch! mådde illa och var helt yr i huvudet... Det blev en trip till McDonalds i Svedala, för jag hade ju glömt att äta?!
Sen la jag mig igen och somnade vid kl 1. Så man kan i princip säga att jag sov hela dan. hur sjukt?




hahaha

Sitter och kollar lite på damnyouautocorrect.com.... hahaha.. så jävla ball! In där om du vill få dig ett gott skratt!
Vet inte hur många gånger jag skrivit liknande grejer!! Något som varit ett oskyldigt sms från början som flippar ut totalt! Meeeen, jag brukar oftast upptäcka det i tid ;)








Kronjuvelerna




KRONJUVELERNA är ett triangeldrama som tar sin början när den unga Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp.
Vi följer henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson, fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början.



Tjejen var så sjukt söt och vacker!!


Mat & Bio

Det blev pizza på Casa Blancas uteservering igår, den var skitgod!!! :) Vi satt där ganska länge, sen bestämde vi oss för att gå på bio, lite spontant dådär... Det blev den svenska filmen Kronjuvelerna, sjukt bra tyckte jag!
Men väldigt tragisk :(  Så om ni vill bli psykiskt torterade och deprimerade i två timmar, se den, annars inte! haha...  Men den var helt klart sevärd!!







What do you do?






snart så..

Ikväll ska jag träffa Anna och Micki.... Kanske sätta oss på någon uteservering och käka =) Fint väder ju!! Sen ska jag lägga mig hyfsat tidigt så jag är lite piggare imorgon.
Sen om jag hinner ikväll så tänkte jag lägga upp lite bilder som jag glömt visa.... Annars gör jag det imorgon :) Vet att jag är seg med bilder.. men bättre sent än aldrig :)




My alarm clock is just jealous of the relationship I have with my bed.

Jag är så fruktansvärt trött!!! Vet inte vad jag ska ta mig till.. :( Mina ögon går i kors, och känns som jag hade kunnat somna vilken sekund som helst!  What to do??

från en sak till en annan, imorgon är det premiär av sista Harry Potter filmen =),  Harry Potter and the deathly hallows, part 2. Jag är inget direkt fan, men har kollat på alla och ska självklart se denna också!! Känns både kul och sorligt att det tar slut... man har ändå växt upp med de filmerna liksom. (Men det kommer kännas värre med Twilight)
Såå förmodligen blir det att se den till helgen :))



 
It all ends


Want this dress!

Älskar Virkat




<3





hello.

Sista arbetsveckan sen tar vi semester,  Hell yeah  Längtar ihjäl mig!!... Kroppen säger ifrån att det är dags nu....

Har haft en riktigt trevlig helg!!  Förutom att jag mått illa från och till hela helgen :(
Sexpartyt var kul! Tyvärr så tog jag inga bilder!!! :( Vilket betyder att jag hade kul!  Men jag ska se om jag kan sno några bilder av nån av mina vänner så jag kan visa upp.




.

                      


Sexparty!

Ikväll blir det fest hos Snuffi!! :)) Vi ska ha tjejkväll med singstar och sånt kul 
Kommer även en tjej (sex-tant som vi kallar henne) med massa sexleksaker som man kan köpa om man vill. Jag ska nog köpa mig några dildosar och vibratorer...;)   näääeeedåå ....
Var och handlade lite snacks och tilltugg idag som vi ska fixa nu...
Ha det bra sålängee...




woohoo

Yeeei fredag idag ^^
Ikväll ska jag på ett-års kalas hos lille Ludvig ♥ Har inte sett honom på länge så ska bli kul...
Var och handlade presenter igår, till han och en annan liten flicka! :)
Sen får vi se vad som händer senare ikväll... Kanske Strandbaden.




! ;)



Beautiful girl

Skönhet kan oftas utnyttjas till en fördel. Människor som är vackra/snygga/söta.. whatever... brukar ha nytta av det.
Ser man bra ut så är det lättare med mycket! Så är det bara!! det är fakta! (Inte med allt, men mycket! I längden är det såklart insidan som räknas, men i ytliga, kortvariga, snabba lösningar så hjälper det att se bra ut.) Även om folk säger att utseendet inte spelar någon roll.
Världen är sjuk! (Den här useendesfixeringen är mer vanlig utomlands. Sverige är ju lilla landet lagom.. så här märks det inte lika mycket.)

Jag påstår inte att jag är världens snyggaste, absolut inte, men jag uppfattas i alla fall inte som ful. Och jag har alltid upplevt detta som något positivt! Jag har haft mycket nytta av mitt utseende, t.ex ♦på nattklubbar (komma in gratis, slippa kö, få gratis i baren m.m), ♦med jobb  ♦På flygplatsen, en gång hade jag EXTREMT mycket övervikt, och vätska så som parfymer, sprit som man egentligen inte får ha med sig i handbagaget, jag var egenltigen tvungen att ta ut och bara lämna en massa grejer, som alla andra fick göra... men killarna på kontrollen lät det gå. + en massa andra liknande grejer...  Det har alltid uppskattats!


MEN på senaste tiden har jag upplevt detta som något negativt. Vid tre olika tillfällen har jag känt mig kränkt och blivit RIKTIGT besviken på folk, precis som man inte blir tagen på allvar för att dom tycker man ser bra ut? Det har gällt riktigt allvarliga saker; killar som utnyttjar en, svartsjuka flickvänner till kompisar, Seriösa människor som doktorer som uttryckt klantigt + lite andra mer privata saker som jag inte vill gå in på...Så det stör mig något så fruktansvärt!
Så jag har bestämt mig, Jag ska vara det fulaste jag kan hädanefter






:/

Lagom sliten idag.. trött som fan. Ska inte göra ett skit idag! :) Lägga mig på soffan och kolla på film heela kvällen, all by myself...  hihi.
Möjligtvis föra över lite bilder från kameran som jag kan lägga upp här på bloggen? (om jag orkar) Har sååå många bilder, men orkar aldrig föra över dom och ladda upp dom, tar en jävla tid ju. Men vi får se .

Lill-lördag

Ikväll har jag gjort en massa... Fixat pass bl.a yeeei :) Så nu kan jag resa vart jag vill i sommar =)  (PS: Varför blir man alltid så jävla F U L på pass/Id- bilderna??)
Sen åkte jag med emlan och snuffi till Malmö, först till Ikea sen till deras farmor.... Nu har vi precis kommit hem, sitter hemma hos Snuffi och korkat upp en flaska rödvin.. och lyssnar på musik... :) Har längtat! 
jobb imorgon, men skiiiiit i det :)




I love it when you fall asleep in my arms because I know that, for just a moment, the world can’t touch you and you´re just mine…


hejhej

Så fiint väder, love it!
Känner mig lite yr idag :S
Ikväll ska vi till IKEA, =) alltid kul att gå runt där..


Middag igår på A9


Hold your head high gorgeus!



nanana

Idag mår jag myyycket bättre! :)
Igår var jag med Micki... vi tittade på film, (vi somnade efter ca 5 minuter och sov heeela filmen, snacka om trötta! Så sen fick vi se om filmen igen.. haha. Vi la oss rätt sent... börjar bli vana nu att somna efter 1. hm.

Idag har jag en massa saker att fixa! ska till doktorn, Ska kolla på lägenhet, ska hämta paket, ska planera helgen med Snuffi och lite sånt. :) skoj!



Shine on You Crazy Diamond *






drunknar



Så här känner jag mig! Jag har allt jag vill, men jag kan inte andas.


:/

Denna helgen har varit riktigt Hemsk! Obehagligt. :/
I fredags hade jag trevligt med tjejerna på A9 som följdes av utgång.. Men lör-sön har inte varit nådiga. usch!
Mådde dock lite bättre igårkväll när Snuffi kom till mig, vi kollade på Metallica konserten som gick på Svt och snackade till sent på natten, det hjälpte! ♥ Sen somnade vi till en film på soffan :)

Ikväll ska jag kanske träffa Micki, har en del saker vi MÅSTE ta tag i .



trööött

Är så sjukt trött nu efter maten., hade suttit fint med en siesta! Tur det är freedag!!!
 Men såklart ingen tid för vila här inte! Inte i Paulinas värld.. nono. Jag har en massa ärenden att fixa efter jobb, men roliga saker så det gör inget :)

Sen ikväll ska vi ut och käka på A9 med Linda, som snart åker tillbaka till Australien. 




Seeing a spider is nothing. It becomes a problem when it disappears.

Somnade jättesent igår, höll på till sent på kvällen, sen sov jag med Snuffi så vi låg och pratade ganska länge.
Jag sov som en prinsessa! :)

Och rubriken... JA! Jag hade en spindel på mig, på mina bröst!!!! Jag satt och åt en bulle, det smulade ner lite mellan brösten, när jag håller på att ta bort det ser jag en spindel som kryper omkring mellan mina bröst och snabbt försvann den in i min BH, OMG! skrek och slängde av mig kläderna (stackars Iza blev jätterädd) Men jag kunde inte hitta spindeln :( undrar verkligen var den är..... Det sjuka är att jag hade tight linne så jag undrar hur länge den har krypit runt där?! Hela dagen kanske...Äckligt ju!!




RSS 2.0