LOVELY KIDS!

Sitter med en drink i handen.... Strawberrydaquiri :) LOVE IT!! och har precis atit skitgod brunch.... tankte sova en stund nu sa jag ar pigg till ikvall....

Ville egentligen bara skriva en sak....en sak som jag tankt pa mycket... det betyder otroligt mycket for mig,,, Mycket kanslor inblandade..
Jag klarar INTE av att leva lyx och se andra i fattigdom! Sa aker ibland till lite fattigare omraden och ger saker till sma barn... mat, presenter, pengar.. ..Dom bli superglada och lyckliga!!! dom alskar mig och jag dom! Jag trodde inte man kunde kanna sa starkt for en manniska man precis lart kanna.... MEN det kan man!!!! De har barnen ar saa sooota!!! Speciellt tre av dom... de minsta!! JAG ALSKAR DOM!!! :) Kommer sakna dom sa himla mycket sen... Det byggdes ett starkt band mellan oss redan efter nagra timmar bara..
Ska fota dom sen sa ni kan se. :) Ikvall ska dom upptrada med dans till sina foraldrar... sa har hjalpt dom lite med musik, outfit, och danssteg, :) Saa kul! :) 
Aja, det var bara det jag ville saga.... Att den basta kanslan som finns ar att hjalpa andra... speciellt barn!

Har ska jag sta vid tolvslaget!!! (pa stranden) Vi har en reserverad plats for oss med champagne och andra godsaker,.. 
Sag lite av fyrverkrierna igar nar de ovade... Det ser bra ut... Nytt for i ar ar tydligen smileysar.. :) 
Sen ska vi festa pa en lagenhet vid havet, heeeela natten.. :)




HAPPY NEW YEAR!!

HAPPY NEW YEAR ALL MY FRIENDS BACK HOME!!! miss you!!

Glitter & Glamour

KAOS i trafiken idag!!!!!!!!!!! Snaaart nyar.... :) Nar ni i Sweden firar nyar sa ar klockan sex pa kvallen har...... Sa nar JAG firar nyar kommer ni att sova :) For da ar klockan 6 pa morgonen hos er... Konstigt det dar... att det blir nytt ar pa olika tider i olika delar av varlden,... Ni kommer liksom vara pa ar 2012 medan jag fortfarande ar pa 2011 :S  Jag har gatt tillbaka i tiden!
Highheelsen ar pa!! Sminket och haret ar klart.. och maten ar bestalld!
Snart galler det.. Ska bli kul att se fyrverkerierna !! :) Seeen feeeest hela natten lang, sen utgang pa nan nattklubb,,

s w e e t

Herregud sa mycket folk alltsa!! Gick ut tidigt, traffade en van, fikade, shoppade, kakade, shoppade, at glass, shoppade... hahaha,.. jag som trodde det inte skulle bli nan shopping har,..  :/ hmm
I alla fall.... Den har staden ar typ den storsta turiststaden i hela Sydamerika... saa, nu till nyar aker typ ALLA hit....  Har ar mer turister an invanare,,.. Och invanarna ar MANGA. Sa ja... Ni forstar sjalv... Bussresan hit dar jag bor tar i vanliga fall ca 20 min fran stan.. Nu tog det typ en timme!! Massa bilar overallt.... javla turister alltsa ;) 
Men jag ska inte klaga... staden ar underbar... och det ar sjukt varmt och skont!! Plus att vi bor pa en riktig snobb omrade.. sa har ar fullt med fina cafeer, restauranger, fancy nattklubbar och snygga, rika manniskor... :) Sa har finns mycket att gora... 
Har i Chile forstar ni, sa ar allt EXTREMT! antingen eller liksom..... Sjukt Fattiga, eller ackligt rika... jatte nytt eller jattegammalt, skitsnyggt eller skitfult... osv,, haha..
Jag njuter.......Har ar underbart!!!!! Speciellt om man sitter langt upp pa klipporna/bergen och kollar ner pa havet, och solnedgangen... Jag doooor :)


The forbidden fruit

Jag gor alltid tvartom till vad folk sager till mig att gora.......




YOU belong to me

Be mine!
punkt

Just be careful what you wish for 'cause you just might get it

Boys call you sexy
And you don’t care what they say
See, everytime you turn around
They scream your name
When I grow up............
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have groupies
Be on TV
People know me
Be on magazines
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene
Be careful what you wish for 'cause you just might get it



Sorry!!

Assa ja... har inte skrivit nagot for jag har stresspackat och varit sjuk... for fan, hela javla flygresan... Och nu ar jag Jetlagd som faaan.. haha..
Aja... Nu ar jag framme i varmen,, NICE!  Ska bara vila och sova idag sa jag blir frisk,,,. sen imorgon far jag ga ut och se varlden :) wiii
Det kanns bra att lamna verkligheten en stund... Mar sa himla bra utomlands (trots att jag ar sjuk)
Behovde en paus... fran trelleborg, fran vissa manniskor... bara komma ifran.
Behover tanka!!behover vara for mig sjalv...
slappna av,  sluta skamma ut mig pa fyllan!! och saga saker jag egentligen inte alls tycker... haha...BIG NO NO! ska bli andring pa det!, sluta stressa, inte ha nan mobil, inte internet iheller.. men men dar fuskar jag lite... sa skadad ar man ;)
Jaa... det var allt jag hade att saga for idag,....
pusssss heeeejjj

24 December 2011, Julafton <3

Vår pyttelilla gran i vårt gigantiska vardagsrum :D Ser lite roligt ut.... Och några av våra julklappar... På de flesta står det Paulina :) Jag har visst varit snäll i år ;) Nu ska vi öppna dom :)))


 

GOD JUL alla mina vänner!!

GOD JUL!

Nu stämplar jag ut från jobb!


GOD JUL på er alla!!!!!







Hoppas ni får många fina paket av tomten ;)



New years eve

Vill se den här filmen!!!!!!!!!!  Valentines day var ju ganska bra! Många kändisar ;)
Fick två biobiljetter idag på jobb av en leverantör... Får se om jag hinner med det i min redan fullbokade schema...


CIDESCO Kosmetologskolen

Jag ska bli Hudterapeut!
Skolan heter Cidesco Kosmetologskolen och ligger i Köpenhamn! Känns bra! Ja, det kommer bli en hel del pendling, men äch! känns SKÖNT att lämna Trelleborg lite och bege mig ut till storstaden! :)

Allt inom hälsa och skönhet har alltid varit ett stort intresse och denna utbildningen har det mesta jag vill ha!
Vi kommer att lära oss allt inom hudvård, smink, kost & hälsa, massage, manikyr, pedikyr, epilering, fantasy-make up, kroppsmålning, laserbehandlingar, LPG (för att slimma kroppen/anti celluliter) vaxning, Detox (ta bort slaggprodukter från kroppen) IPL (minska synliga blodkärl) hur man formar ansiktet smalare, bredare, längre osv...Så sen kommer ni att kunna komma till mig när ni vill bli fiiiina!


Det är ganska brett och man kan jobba inom mycket olika saker... exempelvis: Salonger, Kliniker, Spa-anläggningar, jobba på inom PR/marknadsföring/inköp/säljavdelning eller annat på ett Skönhetsföretag, jobba i butiker som Makeupstore/kicks osv, bli egen företagare eller utbilda mig vidare! Såå ja... mycket att välja på !





TUSEN TACK!

Det räckte inte med alla choklad jag får på jobb utan igår när jag kom hem väntade ytterligare två tidiga julklappar!!! :) Självklart kunde jag ju inte hålla mig för att öppna dom ;)

Den ena var en Rolling Stones Amplified Vintage - Tshirt (Ungefär som den på bilden fast mycket snyggare! Tajt och med ett märke på svanken/"kärlekshandtagen" också!! VERY NICE) Visar den på bild sen.

Och så fick jag hem ett paket med ett Julkort, lite smink och en parfym! Perfekt nu till nyår med glittriga skuggor, eyeliner, mascara, läppglans och vanliga basic-skuggor!





Update:
Snuffi kom precis till mitt jobb... vi skulle fixa en sak... så fick jag en liten julklapp av henne
Vill öppna den nuuuuuuu!! :))



Tack gumman!!


We just talk about fluffy Unicorns!

Jag känner mig som Agnes i Disneyfilmen "Dumma mig" när hon ser en unicorn! Ni som har sett den vet hur jag menar! :) Jag är så lycklig!!! Jag är inte den som skriver det stup i kvarten som vissa gör för att bevisa någonting(?)! Utan jag skriver det för att jag verkligen ÄR det!!!

♥Det är JUL
♥Det är snart NYÅR
♥Jag har två solresor framför mig
♥Changes
♥Jag ska börja min drömutbildning
♥Efter det USA- LA
♥Jag har världens finaste och Bästa vänner!
Och mycket mer!!!!! :)

 




BACK TO SCHOOL!

Japp! Nu är det bestämt. Nu har jag äntligen hittat rätt!
Ska börja plugga igen! Yeeeii... Längtar faktiskt! Även om det kommer bli tufft och intensivt! Men det ska bli kul! Jag älskar nya utmaningar och jag trivs som bäst när jag har något på gång! Hatar rutiner! Och tyvärr är det så det har blivit nu på mitt jobb, därför behöver jag något nytt. Move on, liksom...Är såå glad så jag vet inte var jag ska ta vägen!!! Kursen är verkligen bästa kombon av teori och praktik... 50/50... Det bästa för mig! För jag har koncentrationssvårigheter så hade inte klarat det om det baaaara var att plugga! haha

Berättar mer om det snaart!! :)


Fransförlängning

För en tid sedan så började Studio Extreme här i Trelleborg med fransförlängning! Det är sötaste Hanna som gör det.
Igår förlängde jag mina ögonfransar... mest för att pröva och se hur det blev!
Blev jättenöjd! Dom är sjukt långa men ser inte så fejk ut som vanliga lösfransar.... Så nu kan jag gå heeelt osminkad! :)
Skriver senare vad jag tycker om dom.... när det har gått en tid :)




Några av många julklappar jag får på jobb....

Jag är visst populär på Metso ;)
Då jag sitter i receptionen och har kontakt med typ....alla... Så får jag så himla många julklappar av olika företag. Bara för att jag är så söt och snäll ! ^^






Tänk dig lycklig!

RMI – rätt mental inställning – är ett sätt att träna upp sin förmåga att se det positiva i livet och göra det bästa av det du har. Här är knepen som kan hjälpa dig att må bättre.



Uppskatta det du har

Att träna på att vara tacksam för dina lyckoämnen i livet gör att du inte tar dem för givet. Fundera regelbundet över vad som ger dig glädje och energi i vardagen. Många mår bra av att skriva en "tacksamhetsdagbok" varje kväll.

Motverka negativt tänkande
Negativa och pessimistiska tankar stjäl energi och får dig att må dåligt. Tyvärr är det ofta lätt att fastna i nedåtgående tankespiraler, där en negativ tanke föder ännu en. Tänk på att du inte uppnår något genom att älta saker. Försök istället att fokusera på fördelarna i varje situation.

Tackla motgångar
Att hantera bakslag är inte lätt, men det gäller att fokusera på det positva och se motgångar som en ofrånkomlig del av livet. Alla misslyckas ibland. Få perspektiv på tillvaron och var tacksam för det du har.

Kartlägg dina drömmar
Vänta inte på att saker i ditt liv ska förändras av sig själva, utan var proaktiv.Tänk igenom vad du har för drömmar, vad du vill uppnå och hur du vill att ditt liv ska se ut. Sätt sedan igång med att jobba hårt för att ta dig dit.

Variera dig
Att vidga dina vyer är viktigt för att inte fastna i invanda mönster och tankegångar. Att testa något nytt är helt enkelt ett sätt att motionera hjärnan! Tänk på att förändringar får oss att växa, tipsar Expressen Söndag. Utmana dig själv att prova på något du aldrig tidigare testat.




artikel från improveme.se


Glitter NAILS !

Gjorde ju naglarna igår. Byggde på med gelé och fransk manikyr som vanligt :)
Denna gången testade jag även med ljust/vitt glitter på det vita :) Blev riktigt fint!! SUPERNÖJD!!!!
Gjorde det hos en tjej som heter Sonja, helt underbar var hon! Supersöt tjej! Och riktigt duktig, hon var väldigt noga och gav sig inte förrän det var perfekt! Sånt gillar vi ;) Hon jobbar på ett solarium här i Trelleborg som heter SOLA, som ligger typ vid bion/två lejon (ni trelleborgare vet nog var det är) Testa henne om ni vill ha riktigt snygga naglar ;)


Tänk dig lycklig!

RMI – rätt mental inställning – är ett sätt att träna upp sin förmåga att se det positiva i livet och göra det bästa av det du har. Här är knepen som kan hjälpa dig att må bättre.



Uppskatta det du har

Att träna på att vara tacksam för dina lyckoämnen i livet gör att du inte tar dem för givet. Fundera regelbundet över vad som ger dig glädje och energi i vardagen. Många mår bra av att skriva en "tacksamhetsdagbok" varje kväll.

Motverka negativt tänkande
Negativa och pessimistiska tankar stjäl energi och får dig att må dåligt. Tyvärr är det ofta lätt att fastna i nedåtgående tankespiraler, där en negativ tanke föder ännu en. Tänk på att du inte uppnår något genom att älta saker. Försök istället att fokusera på fördelarna i varje situation.

Tackla motgångar
Att hantera bakslag är inte lätt, men det gäller att fokusera på det positva och se motgångar som en ofrånkomlig del av livet. Alla misslyckas ibland. Få perspektiv på tillvaron och var tacksam för det du har.

Kartlägg dina drömmar
Vänta inte på att saker i ditt liv ska förändras av sig själva, utan var proaktiv.Tänk igenom vad du har för drömmar, vad du vill uppnå och hur du vill att ditt liv ska se ut. Sätt sedan igång med att jobba hårt för att ta dig dit.

Variera dig
Att vidga dina vyer är viktigt för att inte fastna i invanda mönster och tankegångar. Att testa något nytt är helt enkelt ett sätt att motionera hjärnan! Tänk på att förändringar får oss att växa, tipsar Expressen Söndag. Utmana dig själv att prova på något du aldrig tidigare testat.




artikel från improveme.se


I´m going to Phuket!

Snart är vi där.... med en drink i handen med dom allra bästa ♥ OM Längtar?! :)

 

 


fun, Fun FUN!!!

Nu i veckan ska jag göra massa kul... :) Imorgon ska jag åka till min blivande skola och se om det är något för mig eller inte! I så fall berättar jag mer om det sen, när jag har varit där och bestämt mig!

I veckan ska jag även bygga naglarna, färga håret, förlänga ögonfransarna, vaxa mig, åka till Malmö och ta min andra spruta och lite annat smått och gott... :)
Sen är det ju JUL, NYÅR och massa annat kul!! wiiii :)




Varför finns inte knappen: OGILLA på Facebook???


Jag hade i alla fall använt den flitigt, speciellt på vissa personer!! ;) Vissa statusuppdateringar blir man bara så jävla trött på!!!

Igår kollade killarna på fotboll och jag och tjejerna la oss på sängen och kollade på skräckfilm, Wrong Turn 4... Meen som vanligt somnade jag, emlan också :P haha.. synd för den verkade faktiskt bra!
Sen på kvällen blev det lite glögg, pepparkakor och så spelade vi BINGOLOTTO! Som vanligt vann vi inget :( men nära var det -. haha..




Svenska- Hjältar Galan

Reklam..
Just nu känner jag sorg och glädje..... Tårarna har sprutat kan jag lova... Har nog mascara över hela huvudet! 
Så fina människor, så fina historier... så starka människor som verkligen KÄMPAR!! Och så brukar vi andra gnälla om ytliga I-landsproblem! Vi borde fan skämmas!!! Det finns så himla mycket mer... När men ser sånt här uppskattar man att man lever, att man mår bra, att man har det bra! Att man ska uppskatta varandra och finnas för varandra... Beundrar dessa människor som är så modiga och STARKA framför allt... som klarar sig igenom det omöjliga---
Tjejerna från Ung Cancer berörde mig så mycket...Och Daniel som vi alla känner till, så fint! ♥ Störtbölade verkligen!  Samma när det gällde tjejen som blev misshandlad... FY FAN alltså!!! Brann av ilska och sorg!! Jag är en riktigt känslomässig person... Jag brinner för att hjälpa människor, tycker alla borde göra det och hjälpa till på olika sätt.
Och tanten nu precis??? ÄR HON INTE STÖRTSKÖN?!?!?!?! Guuud vad jag gillar henne! haha.. så jävla ball! :) Hon var mest rolig... men blev lessen i ögat när hon berättade om sin bakgrund :( 
Ni som såg det, snälla,,,, tänk på det nästa gång ni ser något där er hjälp kan rädda liv! Typiskt Sverige att alla bara sitter och glor och ingen gör nåt.... Man måste ingripa! Mer sådana människor behövs!!

Nu börjar det igen efter reklamen... kan det komma mer tårar...?!
 Ni som missat det, kolla på reprisen!!!





Fredagsmys !

Ikväll ska vi bara ta det lugnt! Jag behöver det, har stressat för mycket aldelles för lång tid, och har tuffa dagar (veckor!) framför mig som är helt fullbokade... så detta är egentligen den enda dagen jag kan ta det lugnt.
Tänkte beställa Thaimat, kolla på Svenska-hjältar galan (TV4 ikväll) och någon bra film.. TIPS NÅGON???




Agnes Carlssons förvandling



Agnes var sjukt jävla snygg när hon uppträdde på Idolfinalen förra helgen!!! Hon påminde lite om en blanding av Marie Sernholt, Kenza och Beyonce, typ.
Satt och funderade heeela tiden vad det var som var annorlunda..
Men kunde icke komma på vad det var, förutom håret då som var spikrakt och skiitlångt :)

Meen nu har jag sett att hon gjort ett X-antal behandlingar. bland annat en nosejob, som blev....... sådär..
Men för övrigt är hon het! :)






Source Code

Hjälp mig! Här om dagen såg jag filmen Source Code.... Den var rätt enformig i början, lite jobbigt enformig, men den blev bättre mot mitten av filmen... Själva handlingenj var liksom skitbra!! Det är lite av en psykologisk thriller.
Jag trodde jag hade fattat slutet, men igår när jag pratade med någon annan som hade sett den så förklarade han något heeelt annat...  :S
Förvirrad. Så om någon av er har sett den snälla förklara för mig?
BLIR VANSINNIG!!!


Måste börja pumpa igen ^^

På tal om sötsaker och sånt skit...
Kolla min kagge !!:) så såg den ut för exakt ett år sedan! (ser ut som magen är tjock men det ÄR faktiskt magmuskler
Synd att dom är borta nu bara! hahaha


Why am I hungry all the time ?

Alltså, Dessa juletider! Varje dag får vi julklappar på jobb innehållandes allt möjligt som är ätbart... Godis, kakor, chokladpraliner osv osv... Hur svårt är det inte att låta bli då??? Sen ska man väl frossa massa julmat...
Jag som ville vara fit till Thailandsresan......  :( hahaha





CUPCAKES !

Håller på att sortera, radera och ordna mappar och bilder på datorn... Hittar ju en massa roligt man har glömt bort! :D

Tänkte visa mina Cupcakes jag bakade till påsken...





Lohan for Playboy

Vackert...  !
Tycker dock det är synd att de har redigerat bort fräknarna över hela kroppen... det är fint på henne.





Kan inte fatta att det är samma tjej...haha... Hon var mycket bredare ? och småbystad på den tiden....


Baby!

Har varit i Malmö en snabbis idag...
Köpte ett superfint lårsmycke! (snyggt till bruna ben eller leggings!) Och så köpte jag mitt favortiläppstift från Make Up Store, Baby heter den. Den är JÄTTErosa :)





Let the game begin !

Igårkväll fick jag ett ryck! Satte på BÄSTA Spotify-listan (min) queade de bästa låtarna och fick för mig att måla! Ju mer jag har att göra, ju mer nya saker VILL jag göra :D
Så ja, fick ju för mig att måla tavlor...^^ (har färg överallt på mina händer). Målade två stycken... Från vissa vinklar ser dom OK ut, men jag blev inte helt nöjd.. :( ganska besviken faktiskt.. haha... men har inte målat på fleeeera år (sen gymnasiet), så det är väl förståeligt... dom första blir väl såhär.. får måla några till så kanske jag får till det ;)
Kaaaaanske visar hur dom blev sen, men bara kanske.. om jag vågar :)



Köpte två Canvastavlor och en massa penslar :) Körde på Acryl färg eftersom jag inte är riktigt van, annars gillar jag oljefärg bäst, det brukar bli finare! :)


13 December - Sankta Lucia

Lucia idag... Myyys!!
Så det blev ett stoooort lass av Lussekatter till jobb :) så fina och så goda!! så atte nu är jag mätt!!

För övrigt, så är jag Superglad!! Har hittat en utbildning som jag tror att jag vill gå... Hoppas alla bitar faller på plats och att allt går bra!!! Håll tummarna för mig!





Daniel de Paris

Imorse så länge jag gjorde mig i ordning kollade jag på The Voice... Det är så jävla bra! Man blir direkt pigg på morgonen :) Måste bara säga att jag ÄLSKAR Daniel de Paris! Han är så jävla ball och rolig!!! Dock tror jag han är en sådan person som man bara klarar av i små doser bara.. annars är han nog sjukt dryg! haha.. Men i alla fall, skrattar alltid när han pratar... Idag gjorde han narr av alla bloggerskor som har börjat använda RICINOLJA i håret i hopp om att det ska växa. Han kallade kuren "att ha laxermedel i håret" och visade före/efter bilder på sig själv... moahaha.. min humor.. 
Man ska alltså massera in oljan i håret och sen vänta en halvtimme innan man sklöljer av... VARJE DAG i två veckor. Drygt eller?!!

Man fick även höra en del av vinnarlåten i IDOLfinalen ikväll. Båda sjöng den jättebra tyckte jag... Och låten är faktiskt skitbra! I like! :)  Missar ju finalen ikväll, för ikväll blir det Partaj :)  men får spela in det och kolla på det imorgon :)


TOPSHOP GOES YELLOW !

Här om dagen när jag var och julhandlade lite på bl.a Vellingeblomman, Burlöv och Nova så hittade jag den här tjusiga baddräkten på TOPSHOP!
Tänkte ha den till någon plåtning kanske. :)
Jag använder även badräkter som toppar ibland... till shorts eller kjol, supersnyggt ju!
Så med den här fick jag direkt en bild i huvudet hur jag ska ha det!
Gula baddräkten + en låång svart transparent kjol med slits! Och HIGH HEELS till det! Awesome!





Julias ögon

Igår var jag en stund med Micki på kvällen som jag inte träffat på evigheter!!
Vi käkade, köpte massa gott och hyrde film....
Det blev: Julias ögon, en spansk skräckfilm. Just när det gäller utländska skräckfilmer har jag både bra och dåliga erfarenheter. Vissa är sjukt bra! Jävligt myyyycket bättre än de amerikanska, men har också sett några som sugit rejält!
Men i alla fall, denna var skitbra och spännande! :) Handlar om tvillingsystrar som har en sjukdom, att de kommer att bli helt blinda...  Så nu efter att ha sett denna filmen så uppskattar man synen kan jag säga!!

Hyrde tre filmer så jag har två kvar som jag kan se ikväll!


haha... originaltiteln är: LOS OJOS DE JULIA (Julias ögon). På spanska så utalar man J som vi uttalar H. För uttalar man J som svenska J så blir det: Julias Hål... höhöhö


Internetshopping!

I perioder så får jag CRAVINGS känslor att jag bara måste shoppa, speciellt höst och juletid...
Så ett tips till mina fina läsare som tycker om att internetshoppa! Det finns en massa olika hemsidor som samlar på sig alla slag av rabattkoder, sååå om ni ska beställa något så gå in på de här sidorna först och se om där finns någon rabattkod till just den butiken/hemsidan du ska handla hos.
Jag brukar kolla på rabatta.se, sen skriver man bara in sin butik på sökfältet och... volia! Ibland kommer det upp fleeera koder, då får man testa sig fram för att många är gamla och har utgått, men där finns alltid nån som funkar ;)


GLASÖGON-ORM!

Jag har blivit en riktig glasögonorm! Jag har egentligen haft glasögon sedan jag var ca 10 år men har aldrig användt dom.... Kommer ihåg när jag var liten så tog jag på mig dom på morgonen så att mina föräldrar skulle tro att jag använde dom, sen tog jag av dom så fort jag gick utanför dörren.. hahaa..
Men nu på senare tid har jag fått huvudverk allt oftare, så tänkte pröva att ha dom på mig nu för att se om det hjälper... Så att jaa ni får stå ut med att jag ser ut så här.... Trivs inte alls! blää

Har varit så fruktansvärt trött denna veckan! Och så har jag såklart tusen saker att göra som vanligt!
Ikväll blir det bara tvätt och sånt tråkigt, sen imorgon blir det Julfest med jobb, på O´learys  i Malmö =) Och sen blir det kanske en runda till Kräms rocknight! aja får se.



True Story...


<3




Whitney Port.



Yeeei är så glad! Har letat överallt efter dessa snyggingar från Whitney Port Collection, men de har varit slutsålda överallt! Men nuuu fick jag tag på ett par! Så nu är dom mina! ♥

De är mycket snyggare IRL  mycket glittrigare ;)
Har dessutom alltid gillat Whitney Port, både i The Hills och The City.




Les Miserables

Var i Malmö och kollade på Les Miserables igår.... Trots att jag inte alls mådde bra så ville jag inte missa det. Jag Älskar musikaler!!
Riktigt fint!





Om en stund blir det Vellingeblomman, Burlöv, Nova och massa sånt kul :)


Buhuuu

Jag är sjuk, så jag är hemma från jobb.... :( fan vad jag hatar detta!! Vill inte va sjuk över helgen!! Har haft så jäkla ont i magen så jag har varit vaken hela natten... Tror tyvärr det är kroppen som börjar säga ifrån på riktigt... Har ju känt mig lite halvkass, yr, skakig osv under en tid och nu orkar jag inte mer, känner mig helt matt! Måste vara stressen som spökar.. :( Har i alla fall precis pratat med en vän i ca en timme, det kändes bra :) saknat! Och nu ska jag sätta på första säsongen av Glee, så hoppas jag att jag kan sova lite... Detta suger!!

Something Borrowed

Såg Something Borrowed igår med Kate Hudson... love her :) dock inte i denna filmen ....

Den handlar om när man blir kär i sin bästa väns flickvän/pojkvän.... Eller om man vänder på det: när ens pojkvän/flickvän blir kär i ens bästa vän.... :o
Man visste liksom inte vad man skulle tycka... för otrohet är ALLTID fel, Meeeeeeeeeen, alltid ett men :) ibland känns det bara mer OK, eller rätt på något sätt...  att man nästan står på de "otrognas" sida liksom...

Intressant ämne faktiskt... för det är en situation som faktiskt KAN uppstå! Är det "bara" sex är det kanske bara en engånggrej, ett misstag, men är där känslor inblandade..... vetifan alltså hur det hade gått! Ens vänner ÄR ju viktigast av allt, allt, allt!!! Så jag hade ALDRIG gjort det, men tänk så är killer/tjejen "The one" liksom.. Undrar om man hade accepterat det om ens pojkvän och bästa vän typ verkligen börjar älska varandra... haha... vad fan gör man?!?!

Otrohet har funnits i alla tider och kommer alltid att finnas.... Det är som en instikt eller något.. Man är inte skapad för att bara ha en person i sitt liv.. man kan attraheras av många.
Det förbjudna har alltid varit och kommer alltid att vara spännande. Tyvärr.

Ska inte gå in på det, för då hade detta inlägget blivit två sidor långt. Får ha ett "Otrohets-inlägg" någon annan dag! :)



1 December

Älskar December- månad! Har en massa kul inbokat, nästan VARJE dag  Gud vad jag älskar mitt liv ibland!!! ♥

Lekte lite med mitt smink här om dagen.... Har så himla mycket! Brukar ju få massa fina nya grejer hemskickade, så man hittar alltid något kul :)  Dessutom Älskar jag smink, ja i stort sett allt som har med skönhet och skönhetsprodukter att göra! Därför jag vill inrikta mig på den branchen. Tror jag hade varit en riktigt bra Make up Artist om jag satsat på det. Alltid haft känsla för sånt. :)
lite leopardfeeling så där denna gången...











RSS 2.0