Godi godis godis...

Fy FAN vad jag hatar godis!!

Varje fredag har vi som rutin här på jobb att ha en stor skål med godis här i recpeptionen.
Jag sitter här med skålen mitt framför ögonen på mig, i samma höjd som mitt huvud.
Och hör folk kommentera godiset heeeeeela dagen. Oftast samma kommentarer av samma människor. Vissa som säger hur goda vissa sorter är, och vissa som klagar på vissa sorter (kan förresten allas favoritsorter utantill, rätt fantasiskt va?! När vi är över 100 pers på kontoret?) Därför är jag så snäll så jag försöker beställa något för alla så alla blir nöjda. Jag kan alla utantill!

jag förstår inte hur det kan finnas så mycket samtal om godis?! Är det ett så intressant ämne? Det är det viktigaste för alla på hela veckan.. Veckans höjdpunkt liksom.
Jag tar fram godiset kl 11.00, och snabbare än jag hinner blinka står alla där redan. Och skulle jag glömma ta fram det i tid eller liknande så är det KATASTROF!

Jag ser godis, hör godis, andas godis, känner t.o.m smaken av gosis, hatar godis! ... Fan va äckligt!



Intim med tjejerna

hahaha, kollade igenom gamla bilder och hittade dessa....











Vad fan tänkte jag med?


Satt och diskuterade denna bilden med mina kompisar här om dagen.. Hur fan tänkte jag?? Kolla läpparna?! Och ögonbrynen... har ju knappt några ? dom tar liksom slut mitt i hela?  Tyckte jag det var snyggt eller?




Att Älska som en Porrstjärna


Att älska som en porrstjärna
, förlora sin mamma, växa upp utan föräldrar, sluta skolan, Bli våldtagen av sin pojkväns morbror( som även våldtar sin dotter öppet), alla vet  det men ingen gör någonting. Att bli totalt utelämnad för att klara sig själv bland misshandel och droger. Falska förhoppningar, dröm om att bli modell och istället steg för steg hamna i porrindustrin trots att inte vilja det. Att inte ha tillit  till män. Att ha pojkvänner som stal hennes pengar, fick henne att ta droger, låg med andra tjejer och behandlade henne som skit! Lögner & Hämnd!

Fantastiskt bra och ärlig bok om Jennas liv och hur hon blev porrstjärna.
Man får följa hennes tragiska och hemska uppväxt. Jag tycker det är sorgligt hur vissa människor kan bli så illa behandlade. Så mycket dom går igenom, så mycket sorg, så mycket skit dom får ta. (Vilket hon tillät eftersom hon aldrig upplevt något annat från män, aldrig blivit älskad på riktigt.) I vissa delar av boken kan man bli riktigt arg och ledsen! Blir så förbannad på de människor som sviker, luras, ljuger och utnyttjar! I detta fallet: män och så kallade ”pojkvänner” eller "vänner", Sviniga jävlar! Hon menar att hon råkat gå i alla fällor.




Jag har läst boken en gång innan men tänkte börja läsa den igen för jag tyckte den var så bra! Den är dock väldigt seg och tråkig emellanåt. Men också väldigt Sexig, Intressant, underhållande och många känslor inblandade.


Snöstorm?

Imorse när jag vaknade ville jag bara pressa ner huvudet i kudden och fortsätta drömma..

Hade en hektisk dag igår! Konstig dag dessutom… Det första jag ser när jag går utanför dörren på jobb är en hel armé fåglar som flyger åt det hållet jag ska på.. (Inte vid mitt huvud, utan i himlen) Men det var så sjukt många! Jag överdriver inte, det var minst 1000. Har aldrig sett så många fåglar på ett och samma ställe. Dom flög i panik och gjorde ljud av sig, (som i filmer ni vet? När djuren känner på sig att en naturkatastrof är på väg eller liknande) Och JA! Det var så dramatiskt som det låter!  I alla fall, jag hade bråttom så jag körde snabbt iväg.. Jag var riktigt hungrig, nästan så jag darrade, så jag stannade till och köpte två choklad, men FY fan säger jag bara! det var det äckligaste jag har ätit, (nya sorter som jag inte hade smakat tidigare) så jag fick slänga det!  Hungrig som ett svin körde jag iväg och kom 40 minuter försenad dit jag skulle pga två olyckor på vägen… Vid detta laget var jag så hungrig att jag t.o.m hade förträngt det, så det glömdes bort.

Det gick iallafall superbra med det jag egentligen skulle göra :) 
Och kvällen avslutades med lite shopping, som tröst! :)

Idag är det tydligen Snöstorm?


...........


NU ÄR DET BRÅTTOM....  Ska iväg och göra typ 1000 saker under en timmes tid :)

Hörs ikväll!! 


Your Guardian Angel


Lyssnar på Your guardian Angel med The Red Jumpsuit Apparatus.
Den låten är så fin.. Både musiken och texten.. 


I will never let you fall let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all(though it all)
Even if saving you sends me to heaven



Paradise Hotel


Är med Anna och Micki just nu... Vi har pratat resor och framtid. Men jag kan säga att jag blev mer förvirrad än vad jag var från början. Vet inte vad vi kom fram till, men jag ska iallafall spara, spara, spara!!! Och sen RESA överallt. Närmast på tur är Ibiza till sommaren, hoppas det blir av. :)

Just nu sitter vi och kollar på Paradise Hotell... Har alrdig följt det så vet inte riktigt vad det går ut på.. men jävligt kul att kolla på :)  Hur vinner man liksom? Och vad vinner man?



Gina Tricot modellen


I helgen när jag var i stan såg jag att dom hade bytat ut alla bilder på Gina till en ny modell. 
Känns konstigt att se en annan tjej när man är så van vid den gamla. Personligen har jag aldrig gillat Pernille speciellt mycket tycker hon ser alldeles för "vanlig/vardaglig" ut, dessutom börjar hon bli för gammal, så på det sättet är den nya bättre, mycket snyggare och yngre, så hon passar kanske bättre till Ginas utbud. 
Men Pernille ÄR liksom Gina :)  Man får väl vänja sig.... :P


 







Pernille utan smink/ med smink + retuchering.

Forever 21


Hittade lite bilder på Forever 21s lookbook när jag kollade igenom lite förhandstittar för kommande kollektioner.
Och GUD vad fina bilder! Bilderna är så somriga och färgglada. Längtar verkligen efter sommaren så man kan bära alla dessa fina plagg.







Marianergraven

Hatar söndagar! Dom är så tråkiga!!
Har precis lagat mat och nu kollar vi på en gammal film: Godzilla, haha... Tror ni det finns odjur gömda någonstans i havet?? ;) I don´t! Men man vet aldrig….. Finns ju riktigt läskiga platser i havet… Tillexempel Marianergraven, som är världens djupaste djuphavsgrfav och även djupaste punkten i jordskorpan… Marianergraven är djupare än vad Mount Everest är hög, Kan ni tänka er???!!  Det ligger i Stilla havet och är ca 11 mil djup. Det är längre än härifrån Trelleborg till Helsingborg, fast rakt ner istället… Sjukt när man tänker på det. Det är så djup så ingen kan komma ner där, så man vet ju inte vad som kan gömma sig där nere, Bara namnet låter ju skitläskigt!! spännande :)  (har egentligen inget med filmer att göra, men kom bara att tänka på det.)


Jag med mitt fina förkläde när jag lagar mat :) haha




By the way, hittade så mycket fint som jag ville ha igår på Nova... tyvärr kunde jag inte köpa allt, så jag får åka in igen nästa vecka, lön imorgon juu :)
Men det blev en del ändå. ..



klänning från TOPSHOP (ser inte så fin ut på bild, men den är skitsnygg på) sitter perfekt! :)




linne som är skitsnygg i ryggen... tänk: SOMMAR!! med bikini under... :)






Fredag idag :)

 

fredag = Helg och godis i massor :) 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Lets Dance och Film, Kollar ju aldrig på TV annars (hinner aldrig) så jag får passa på när jag kan. :) 
Imorgon ska jag upp tidigt och köra till NovaLund och shoppa ♥ Hoppas jag hittar vad jag är ute efter.


Så här såg jag ut på jobbet idag :)












Hade inte mycket att göra på eftermiddagen, syns det? sitter och fotar mig själv..haha ;)

Trevlig helg allihopa!!

Just me..


Jag är så glad :) Kan inte berätta varför än. Men allt känns så bra just nu.


En gammal bild på mig, två år sedan tror jag....






Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig... Goodnight!


KATEGORIER


Eftersom jag har fått lite fler läsare så har jag delat upp inläggen i olika Kategorier, så blir det lättare att hitta bland inläggen.

<---------   Det hittar ni här på vänster sida.



Spetsjacka

Den här fina spetsjackan ska jag köpa så fort jag får lön nästa vecka (är nämnligen pank för tillfället)
Visst är den fin? Naturvit spetsjacka ♥







Oh no!


Har settt den här bilden på lite olika bloggar idag.... Jag hoppas bilden är fake??!
Kan inte tänka mig att Megan Fox rakar av hela skallen, den måste vara fixad!




Nya små inköp



Köpte en jättefin tröja/kofta och lite trosor... shopping piggar upp vardagen lite :)
















Nu ska jag äta blåbärspaj och läsa gamla Veckorevyn innan jag lägger mig.
Alltid rolig läsning om Kissie är inblandad :)

Fun in the snow

I Måndags fick vi ett ryck och körde till Grönby-backar för att åka pulka, fan vad kul det var!! Det var mörkt och det gick fort!!! Kan inte minnas när jag åkte pulka senast...

Man blir aldrig för stor för sånt :)



















Visste ni att squash och zucchini är samma sak?


Det visste inte jag..... Igår blev jag ombedd att handla Squash till en maträtt som J skulle laga. Jag och Micki letade som galningar inne på ICA, hittade inget! Vi hittade något liknande men det hette Zucchini. Så jag sket i det och åkte till CityGross idag istället, Där ser jag att det står både Squash och Zucchini på den lilla skylten!! Hade jag ingen aning om att det var samma sak. Micki lurade mig dessutom :) hon sa att det inte var samma sak. :P

I alla fall, nu har vi äntligen köpt det och maten väntar i ugnen. Jag är sviiinhungrig! Så jag hoppas det är klart snart!






Allt blir mycket finare på en fin skärbräda :)


Topless!


Vem är sugen på att gå topless på beachen till sommaren?? 
Victorias Secretets nya badkatalog har en svart Toplessbadräkt på omslaget!
För övrigt är det mycket svarta badräkter med cut outs och liknande.
Gäller att ha en snygg och slimmad kropp för att bära upp en sådan ;)


Om ni vill se hur den ser ut, kolla bilden:


 

Förstår inte grejen riktigt?  Hade aldrig kunnat tänka mig att ha en sådan...
Däremot hade jag kunnat tänka mig någon av följande badräkter, jävligt snygga:







Nytt skalv i Haiti


Ännu ett skalv har drabbat Haiti. 

Man tror inte att det hjälper att skänka en slant, men det gör det! Varenda krona hjälper!! Det behöver inte vara en förmögenhet, det räcker med lite, och det kan ALLA göra, vi märker knappt av det i våra plånböcker medan det gör mycket för de drabbade!


Om ni vill hjälpa  de drabbade:

Rädda barnen , PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950

Läkare utan gränser , PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr)

SOS Barnbyar, Plusgiro 90 02 29-6 eller Bankgiro 900-2031. Märk talongen “Haiti” eller SMS’a “SOSHAITI” till 72930, så bidrar du med 50 kronor



h





Tycker det är så himla synd om folket, inte nog med att dom redan är fattiga, utan de ska dessutom förlora det lilla dom har av naturkatastofer. Världen är orättvis! (Jag menar absolut inte att "rikare" länder ska drabbas istället) men det är hemskt så mycket problem som kan drabba en och samma folk.


Plastic Fanatic




Ingen har väl missat Heidi Montages totala omförvandlig? Jag har skrivit ett inlägg om henne tidigare, om hur hon har förändrats utseednemässigt sedan innan hon blev känd tills efter med en del plastikoperationer, nu har hon gjort det igen! Och nu är förändringen ännu större, speciellt i ansiktet.
Helt fantastiskt egentligen vad kirurger kan göra, de kan verkligen förvandla en person.
Det jag tycker är synd är att redan vara beroende av operationer vid 23-års åldern :( undrar då hur hon kommer se ut när hon är 50? Och jag förstår inte heller hur hon orkade göra hela 10 ingrepp på en och samma dag?! Hon kan ju inte ha rört sig på minst en vecka iallfall, Stackare.









Det hon har fixat är:
Pannan/ ansikte (botox)
Ögonbryn (lyft)
näsan
läppar & Kindben (Förstorat)
Hakan (förminskat)
Halsen
Öronen ("dragit in")
Ytterligare en Bröstförstoring
Fettsugning - midja, höfter, inner och ytterlår
Förstorat sin bakdel


Jag tycker hon är jättesöt, både före och efter sina operationer. (mest före).
Men hon hade verkligen inte behövt dom!!! Hon Var ju redan jättefin! Jag förstår om man gör 10 ingrepp pga en olycka eller medfödda fel eller liknande. Men hon hade ju inga fel?? Jag hoppas det inte är hennes sviniga pojkvän som ligger bakom det här, (som jag för övrigt inte klarar av).
Från första till sista bilden är det inte så många års skillnad, men det ser ut som det. Hon föråldras i förtid!




Mamma

Vad fin mamma jag har!


 




Tack för att du alltid finns där och ställer upp för mig vad det än gäller. Du är världens bästa!


Disney On Ice


Var och kollade på Disney On Ice- en sagolik resa, och måste säga att jag Älskar det! :) Jag kollade på det förra året också, och då trodde jag det mest var till småbarn men sanningen är att där faktiskt är fler vuxna än barn! Tror många tar med sina barn som en "ursäkt" för dom själva vill se showen :)
Det är iallafall helt fantastiskt, älskar allt som är sagolikt, och Disney är det definitivt! Men måste säga att förra årets show var snäppet bättre, tyckte jag iallafall, den hette Disney on Ice- princesses, och vad är finare än disneys alla prinsessor, med deras fina klänningar och prinsar som man har sett under ens uppväxt?


Vi hade i alla fall superbra platser, satt på andra raden :)


Musse och hans vänner












Lejonkungen



      



Lilla sjöjungfrun



       






Lilo & Stich
    



Tingeling och Peter Pan
       


      

       




Och slutligen, the nerd



                              


SHAKE IT!!



Dagens låt: Metro Station- Shake it

ÄLSKAR den låten... så jävla bra!!!



En ny favorit


Jag tycker alltid det är så svårt att hitta en mascara som man blir nöjd med. Testar därför alltid olika varje gång jag köper. Men nu har jag hittat en favorit: L´oreal Extra- Volume Collagene +. Den är nästan lika bra som Dior, Lancome och alla andra dyrare märken. Iallafall på mina fransar :)






I like!


Jag har fastnat för den nya tv-serien som har kommit ut, nämnligen Glee. High school serie som handlar om ett gäng "nördar" som är med i nån slags musikal-grupp, The Glee Club. Den är lite halvmesig men jag gillar den! :)Väldigt underhållande och rolig!
Har alltid älskat allt som har med musik och dans att göra, så denna var egentligen klockren för mig...



 





so hot!


Armanis nya ansikte utåt, my favorit: Megan Fox










Tjejer är mycket snyggare än killar.... Jag ska nog bli lesbisk...

Jag vet att det inte är något man "blir", utan man ÄR det, eller "föds" med det osv... men jag skulle vilja vara det :)
och slippa alla kill-problem. :)
Men jag är iallafall definitivt Bi.
Jag har alltid haft pojkvän, och jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara tillsammans med en tjej. Men när det gäller utseende tycker jag bara om tjejer, mycket finare att kolla på :) (med undantag från ett fåtal killar.)
Har pratat med tjejer om detta... Vissa av dom säger att dom kan tända på tjejer men i huvudsak killar! Jag känner tvärtom, tänder endast på tjejer. sjukt?
Är det ett problem?





me







såå söta



Är inte pingviner sjuukt söta? hahaha (Bara ungarna, inte de vuxna pingvinerna, dom är fula!)



naaaw så gulliga! :) Jag vill ha dom!! speciellt den lilla tjocka i mitten :)
(Kolla minen på han längst till vänster..haha)


Over...



Ibland när man tar vissa val i livet, riskerar man att förlora personer i sin närhet. Det är helt enkelt en fråga om värdesättning. När man gör dessa val, och väljer att ta risken, får man hoppas att det man valde var värt det.
Antagligen är det ju det!



Sick of your lies!







You fucking Pinocchio!!


Agent Provocateur


Älskar Agent prococateurs underklädes kollektion. Så jävla snygga och sexiga! Gillar deras stil, Lyxigt, Burleskt, lite sådär syndigt, med mycket spets, svart, gammelrosa och naturvit/beige.
Någon som vet var man kan köpa deras märke här i närheten? Malmö kanske?
Det saknas här i Sverige, snygga underkläder! När jag var i London fanns det stoora butiker, tre våningar med bara underkläder, och snygga sådana! I alla färger och modeller. Mycket tema-underkäder, lite så askungs/princess-aktiga osv. Inget porrigt skit, utan mer classy!
Här finns bara tråkiga underkläder, de flesta har vanliga underkläder från de vanliga kedjorna, men jag vill ha sådana här riktigt fina!
Har en hel samling men vill alltid ha nya! Det är så fint :)







Resor

Jag har ett problem. Inget allvarligt, egentligen ett I-landsproblem :)

Jag planerar att resa, älskar att resa, (det jag mest älskar tror jag) Problemet är att jag vill resa till så många ställen och jag vet inte i vilken ordning jag ska ta det?


Några av platserna jag vill besöka under mitt liv:


USA







Chile



Thailand



Spanien - Ibiza





Dubai

    


Mexico






Maldiverna





Zanzibar


        



Paris



London





Hawaii




Fiji- öarna




VästIndien-kryssning



Karabien




Vill även besöka Ishotellet någon gång i mitt liv, och se norrsken :)


 




Vissa av ställena har jag redan varit i men vill besöka dom igen.
Som ni ser är jag en sommar-människa! Älskar stranden, solen, bikinis, solbrillor, färglada drinkar, sena kvällar, fest, och all glädje som sommaren innebär!

Nu måste jag snart bestämma mig var jag ska resa till sommaren som såsmåningom börjar närma sig... Eftersom jag har så många önskemål måste jag nästan köra efter uteslutningsmetoden. 
Thailand och Chile får vänta för dit måste jag åka när det är Vinter här, för då är det sommar där, vissa av platserna såsom: Dubai, Karibien, VästIndien, Zanzibar, Paris, London, Grekland är platser man kan ta närsomhelst senare i livet, men vissa är platser som man måste besöka nu nu nuuuu!! Dels för att vissa är partyställen (som inte är så passande om man har familj) dels för att jag helt enkelt vill dit nu :)  
Det som väger mest just nu är: USA, Spanien, Ibiza eller Mexico.

 


True Love

Jag saknar den där RIKTIGA kärleken. Sådan kärlek som finns i filmer. Ni vet, att man är så kär att man får fjärilar i magen när man ser varandra?

Så som Romeo & Julia, eller Kirstin och Edward i Twilight eller Kate & Jack i Titanic ♥

Att man inte kan motstå varandra, attraktionen mellan varandra, att det inte finns någon annan i världen som attraherar en mer än den andra gör! Passionen i det man gör tillsammans, att aldrig såra den andra, tilliten. Att man alltid är 100% trogen och att man bara har ögon för varandra och INGEN eller INGET annat spelar någon roll sålänge man är tillsammans! Att den man älskar ALLTID går i första hand. Kärlek utan regler eller tvång- att man gör allt av känslor från hjärtat och för att man vill!  




Jag har alltid drömt om sådan kärlek. Jag är väldigt realistisk när det gäller det mesta, men detta HOPPAS jag verkligen att det finns! Även om det kanske låter omöjligt för många, eller många som aldrig varit med om det. Jag tror på det! Det gäller bara att hitta den rätta.

Jag kan verkligen dagdrömma om den dagen min prins friar till mig, jag vill att det ska vara som i sagor, romantiskt! (Samma gäller här, jag är inte så romantisk av mig i vanliga fall... Har aldrig riktigt gillat romantiska dejter osv. Har alltid tyckt bättre om att det ska vara mer avlappnat eller att man gör roliga saker tillsammans. Iallafall i början.) Men just det ögonblicket när han friar vill jag verkligen ska vara romantisk, att det ska komma som en överaskning. Kanske att man sitter på en fin restaurang någonstans utomlands, eller på Eiffeltornet i Paris eller på en kryssning i karbien under en stjärnklar himmel eller på stranden vid en solnedgång, ja... det finns mycket att välja på. Men att det verkligen ska vara så fint som i filmer och att jag inte ska ana nånting över huvudtaget!
Jag vill absolut inte ha det så som många gör att man bestämmer när i livet man ska förlova sig, eller planerar långt innan när man ska gifta sig osv. Det känns så strukturerat på något sätt.
Vissa jag pratar med har redan planerat hela sitt liv i förväg och delat upp så att alla de olika "momenten" ska komma med jämna mellanrum: "När jag fyller ... ska vi skaffa barn, då ska vi också skaffa hus, sedan ska vi ha ett barn till, fem år efter det ska vi förlova oss och sedan inom ett år gifta oss."
Hur kul är det???

Nu är det absolut inte så att jag vill förlova mig eller gifta mig nu :P
Kom bara att tänka på detta i samband med om äkta kärlek finns. För om inte det finns, är det svårt att detta uppfylls när tiden väl kommer.


Finns den på riktigt?

Söndagsbad


Idag storstädade jag hela lägenheten, så nu är här jätterent och fint. Älskar när det är helt nystädat och renbäddat och allt luktar så gott. :)
Imorgon börjar jag jobba igen :(  så jag har precis tagit ett varmt bad, med doftljus som doftar vanilj, äpple och kanel för att koppla av :) såå skönt! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på film och äta min Ben&Jerry, cookie dough som väntar i frysen. Love it!















Obsessed


Ni måste se denna filmen: "Obsessed" med Beyonce... Skiiitbra film!! :) Tror iallafall tjejer tycker det.






Om jag ska rekomendera killfilmer tycker jag "Baksmällan" och "I love you, man" var bra! skitroliga! :)



             





gårdagen

Lets dance hos Anna, sedan A9 :)























17.06

Njuuuter av min ledighet, börjar ju snart jobba igen.. :P
Har kommit på lite nyårslöften .. alla med resor inblandade :) Ska bara spara och resa nu!
Idag har jag varit i Malmö, nu tvättar jag (tråkigt!!) och ikväll ska jag träffa tjejerna en stund... Vi ska spela wii, singstar och dricka lite... ska bli kul, behöver lite Girl Power... :)






Förresten..  Varför är vissa människor så konstiga?

Victorias Secret Fashion Show

Kollar på Victoria Secret Fashion Show som gick på TV här om dagen, jag missade det så jag spelade in det.
Jag älskar den showen. GUD vilka underbara skapelser, både modellerna och underkläderna.
Man känner sig som man är i himlen bland alla änglar :)
Älskar Victorias Secret... Har lite produkter från det märket, de är helt underbara.













god middag.


Har precis ätit en jättegod middag som J lagat till oss... Skivade bakpotatis med rödlök, ruccula, havssalt och olivolja med jättegodkryddade älgfärsbiffar och vitlöks-bearnaisesås. Supergott!!!





Bye bye 2009, Welcome 2010!


Nytt år, nytt liv..

Nyårsafton firade vi hos Robin och Pia, vi var ganska många. Härliga tjejer och killar! Det blev många glas vin, cider, öl, shots, drinkar och givetvis Champagne! En farlig blanding av allt möjligt... :)  Jag hade jättekul. förutom att det var så JÄVLA KALLT ute. 
Tack alllihopa och Tack Robin och Pia för en rolig kväll!!























          


          





Hoppas ni alla hade en underbar kväll!
God Fortsättning! :)
Adjö 2009..


RSS 2.0