evening....

Kvällsmaten idag blev Champinjonsoppa och varma mackor med champinjonstuvning och ost!
Sen blev det Kinect igen, så jävla kul!! Man blir helt utmattad efteråt... haha



Nova shopping

Har lämnat bloggen åt sidan denna helgen :( Har som vanligt haft fullt upp med annat kul ;) Ingen datanörd här inte!
Har lite bilder och annat skoj att lägga upp här, men det får bli senare.

Igår åkte vi tidigt på morgonen till Lund, Nova! alltid skoj. Köpte lite kläder och lite annt smått. Var sååå nära att köpa mig en Iphone.. Men tänkte förnuftigt och väntar istället på att mitt gamla abonnemang går ut!

På kvällen åt vi skitgod mat.. Hasselbäckspotatis, fetaost-biffar och vitlöks-creme fraiche... Supergott!
Sen spelade vi Kinect! Så jävla kul det är, ganska svårt dock! Men nu har vi äntligen spel jag tycker om också som vi köpte igår! Äventyrs och Dans-spel.. Nästa spel på listan blir väl Sport och Fitness. vill ha!




....Snart är det fredagsmys

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyys...
haha.. Hatar den låten!

Igår va jag med Anna och Micki... Vi hade kuddkrig i underkläder..... Vi tjejer brukar göra det när vi umgås...
Micki ska återigen ut på äventyr så vi träffades en sista gång nu innan hon åker. :)  Vi åt skitgod mat från Harmony och kollade på Not another teenmovie... sjuk film..


Nu efter jobb blir det träning med en PT. Undrar hur det går?! 
Efter det blir det sushi :D Har inte ätit det på läänge, sedan i november tror jag?! Så det kommer bli extra gott!
Så fredagskvällen kommer alltså att bestå av sushi, godis, film och mys!! ♥
Har längtat efter denna dagen hela veckan! Finally :)

 


.....

Slutar snart.. yeei... Anna var precis här och hälsade på. Alltid trevligt med besök så man kan snacka lite skit. :)
Nu måste jag fixa lite ärenden i stan, sen blir det träning och efter det ska jag träffa Anna och Micki en stund.
Kanske kolla på någon bra film efter det?! Haft så sjuuukt mycket att göra den senaste tiden, inte en lugn stund! Från att jag går vaknar kl 6 på morgonen tills jag lägger mig strax efter elva!! Har inte suttit på soffan på länge, så får ta och göra det ikväll.. saknar! :)

I allready fucking LOVE it!!




Clarins - Instant light.
Fan ta mig det bästa läppglanset... eller i alla fall det godaste...
Jag vill bara ÄTA UPP DEN !!! :)


tack!!

Fan vad glad jag är! Har varit lite halvnere på senaste... Och efter ett hårt träningspass kommer jag hem och hittar ett litet paket i brevlådan.
Ett paket från en läsare som skickat en CD:skiva och ett läppglans till mig !! Hur glad blir man inte då? Inte för jag är materiell och älskar att få saker ;) utan tanken bakom det hela liksom... det uppskattas!♥
Jag har så fiiiiina läsare :)


Pussspusss!!!

tjohej

Nu är jag hos Emmeli och fixar håret... bara utväxten så inget speciellt.... Men känns skönt att få det gjort. Jag kan må dåligt över sånt... När jag känner mig fult går det ut över allt och alla... Blir på dåligt humör och blir allmänt otrevlig och osocial. Känns som jag bara vill stänga in mig i ett rum och vara själv.
Negativ eller?? haha

jo men ibland har man sådana dagar och idag är ett bra exempel på en sån dag!
Har mått bra och varit överpigg för länge nu så lite nergångar måste man väl ha...
nä nu ska jag sluta klaga och byta om till träningskläder istället..
Ha det bra allesammans!!

Beställt!

Nu efter löning så klickas det hem en massa ;)
Jag beställer shampo från Bangerhead.se. Tycker bäst om att använda bra produkter till håret än billgt H&M skit, visst dom är bra, men varar inte så länge.
Härifrån beställer jag ibland XL paket med shampo, Balsam och inpackning. Brukar använda L´oreal Professionel- Absolut Repair men nu tänkte jag testa Matrix istället.
Förresten, någon som vet någon bra puder? dags att köpa nytt igen. Jag använder Make up stores, Isadoras compact eller Max Factors men lite sugen på att testa någon ny :) Tips någon?


Shampo, Balsam och Silvershampo. (Funderar nämligen på att bli en aning ljusare till sommaren)


KanDee - Hardcore!

På väg hem till mig.....

Älskar hennes skissar, målningar och motiv - en riktig konstnär! Jag har två av hennes linnen sedan tidigare och nu beställde jag två nya
Hardcore Lingerie och Fuck off
Hur grymma som helst! Det enda dåliga är att det är rätt så tunnt tyg... men det löser sig, bara att ha ett linne under så blir det hur snyggt som helst :)




popcorn!

Filmen igår var bra!! väldigt mycket sex, mycket naket och lite sorglig också faktiskt. Jake Jyllenhaall är ganska snygg by the way, varför har jag aldrig märkt det?
Det första vi gör när vi sätter oss ner på biografen: välter alla popcornen, (lägg märke till att det var en STOR popcorn också, dom rymmer ju hur mycket som helst!) Så där satt jag, med bootsen fyllda av popcorn. Efter filmen fick jag tömma dom ute på gatan, måste sett roligt ut.... Hur som helst gick vi ner till kassan igen med ledsna puppy eyes och som tur var fyllde dom på med nya popcorn :) (inte för det behövdes, för vi åt inte mer än halva)
När jag kom hem vid tio på kvällen  fick jag ett ryck och gick en lång runda, behövde rensa tankarna lite, efter det var jag så pigg att jag bytade om och sprang ner till gymmet, dock inte så smart för jag kunde inte somna sen, var så energisk!

Nu är jag lite ledsen, igår fick jag mina svar på testerna när jag var hos doktorn senast, och tydligen måste jag genomgå en liten behandling. Inget allvarligt men inte så kul :(



Fråga: Jewelry

Fråga:
Var köper du dina smycken? Du har alltid så fina!!! Du får gärna tipsa :)


Visst kan jag det ! Jag köper på lite olika ställen... Mina stoora ringar köper jag för det mesta på Glitter, Gina, även Scorette har fina ringar. MQ har fina armband.

Men för det mesta köper jag på nätet... Vill man ha snygga smycken till bra priser så är Style by Tyra skitbra!!
Min favoritsida är dock Kyssjohanna.se Har beställt därifrån många gånger. De har många fina märken. Älskar speciellt deras märke Disney Couture, 82 Jewelry och Dogeared som har massa fina smycken med budskap. Har faktiskt många av deras "buskaps"smycken som jag alltid varit extra svag för.... fast har inte använt dom på länge :( Får ta fram dom igen :)







Bio!

Ikväll blir det chips, popcorn och cola yum yum... ;) Vi ska nämligen på bio... Jag, Anna och Micki ska se Love and other Drugs... Handlar väl om ett par KK som blir kära i varandra vad jag har förstått? tror den är bra/rolig faktiskt!



Living and room

Supertrevligt på Living and room partyt jag var på igår med några arbetskamrater och andra trevliga damer :)
Fanns så mycket fint så jag ville ha det mesta, men det går ju inte eftersom jag redan har så mycket hemma, men en del blev det... visar det sen när jag får hem det om ca 2 veckor.





I´m going

Hoppas jag hittar något fint..


Hey there!

Godmorgon! Alla vakna? Känns skönt att vakna pigg och inte vara bakis en söndag :) Händer ju inte så ofta...
Vi hade lite överaskningsmiddag för Sophia igår som fyllt år, men hon misstänkte ju som vanligt :) Supertrevligt och god mat som Martin aka Gordon lagat :) men sen begav jag mig hemåt, så det blev ingen utgång för min del.

Nu ska jag in i duchen sen ska jag iväg på inredningsparty och fika men några arbetskamrater sen ikväll blir det nog ett träningspass.
Jag brukar vanligtvis inte skriva om hur mycket jag tränar eller hur duktig jag är! Men idag måste jag bara ;) I fredags var jag och Snuffi där i lite mindre än två timmar, började och avslutade med kondition och tränade på ALLA maskiner som fanns.. riktigt hårt blev det.




Ändrade planer


Lovely Fridays

Ikväll ska jag bara ta det lugnt... efter träningspasset ska jag bara ligga på soffan och kolla på Let´s Dance och äta sushi =) längesen nu ju....

Imorgon får vi se vad det blir för skoj som händer..

Puss&Kram! ♥


Baby eating

Det här med alla de olika bantingsmetoderna... det nya nu med baby mat på burk. Hur sjukt? Nya Hollywoodtrenden för att det är kalorisnålt och innehåller all näring och vitaminer man behöver.....  JA! Som en bebis behöver ja! Vad fan gör en bebis?! Ligger och sover dagarna i enda, rör ju sig knappt. plus att mängden mat är tänkt för barnets storlek. och den är myyyycket mindre än en vuxen människa. En vuxen människa gör ju av med så mycket mer energi, och behöver då mer för att orka med både psykiska och fysiska påfrestningar. Om man äter burkmat räcker det ju knappt med energi till ett halvt ben ?!



Ät vad fan ni vill! Och njut av det! Jag älskar mat, chips och allt annat gott som finns, och hade aldrig kunnat sluta äta det bara för att se ut på ett visst sätt. No fucking way!!
Det jag gör istället för att svälta ihjäl är att kombinera det onyttiga jag äter med nyttigt mat. Hela min livsstil så allt fungerar ihop. Jag tränar, rör på mig, dansar, powerwalkar, dricker mycket vatten och på så sätt kan jag äta allt jag vill, i mindre portioner givetvis.

Vill ni bli smala så:

• Motionera: rör på er, kan vara allt från träningspass, gym, dans, promenad whatever! Det som passar dig bäst helt enkelt.

• Svält inte dig, det förstör ämnesomsättningen och på så sätt kan du gå upp i vikt mer när du börjar äta normalt då man rubbar det helt. Dessutom blir man inte snyggt smal utan mer benig= fult.

• Ät ofta men mindre portioner, ät inte så du blir så mätt så du inte kan röra dig :P

• Ät frukt, smoothies osv istället för godis när sötsuget kommer.

• Ät mindre kolhydrater, så som bröd, ris och pasta.

• Inte dricka sprit= Man går upp mer i vikt av det än man tror!

• Inte röka, det gör kroppen svagare = svårare att orka träna/ha bra kondition.

• DRICK MYCKET VATTEN!!




Style by Tyra

I Onsdags fick jag äntligen hem mitt paket från Style by Tyra, var en del som varit slut på lager som jag väntat på länge. Fina grejor!



godmiddag!

Har precis ätit en stoor kaka som jag och min kollega fick av en besökare som tyckte vi utförde god service. :D Så kul när folk uppskattar det man gör!
Måste säga att det nog var den godaste kakan jag ätit i hela mitt liv!typ winerbröd/vaniljbulle med karameliserade mandlar och smält vit choklad på toppen...
smart att äta den nu en och en halvtimme innan lunch :( Lär ju inte vara hungrig iallafall, på min chicken tiki masala som väntar...

Har märkt att min blogg är sjukt konstig... Kan inte få rätt på det :( Någon som vet hur man gör????
Min header har bl.a försvunnit.... Vet inte om det är fel på blogg.se eller om det är jag som gjort något... hmmm

puppy

Jag vill ha en liten hund!! Kolla denna lilla sötsaken! Det är en chihuahua och Pappillon.
Vill ha!!!


Burlesque

Idag ska jag till Emmeli och klippa mig lite.. behöver klippa topparna på mitt lååånga hår... Sen ska jag väl bara vara hemma, behöver åka till Nova, Lund nån dag också.. får se när det blir...

åhh så många filmer jag vill se nu... Nu vill jag se Burlesque som kommer på bio nästa vecka, med Christina Aguilera... Verkar bra :)
Tänkte snart skriva en lista på filmer som jag tycker är bra, som satt sig på minnet liksom och lämnat ett budskap eller väckt känslor och inspiration. 




vs. the world

Är lite trött denna veckan... blir mest mys i soffan med bra film. :)
Igår såg vi Scott Pilgrim vs the wold, sjuk film som är lite som ett TV-spel, men totally awesome :)

pre-party

Hade sjukt kul hos Anna i lördags...  riktigt mycket folk också :)
Började med lite förfest med bandet som var rikigt härliga grabbar, sen när killarna begav sig på deras turné med Amsterdam som destination (avis) så blev det Girls Only, med Singstar, dans, musik, chips och vin :)



 


Vill se denna......

Love & other drugs


Girls night out

Gör mig i ordning och dricker drinkar.... Ikväll blir det fest hos Anna, bara tjejer, no boys ;) kommer bli gaalet... wooohoo.,



for you....







Hiss&Diss

HISS

Mig själv-  Jag är typ kär i mig själv. Älskar att kolla mig i spegeln. Älskar att ta bilder på mig själv och sen studera dom. Hade jag fått välja hade jag lagt upp massa bilder på mig själv här hela tiden.. men tror ni läsare vill ha lite variation ;)




•Tatueringar
- Har blivit lite besatt.... kollar tatureingar heela tiden..


Resor- VILL VILL VILL.




Naket-älskar bilder på nakna människor. (Inga porr-bilder) utan mer fina bilder. Det tycker jag är konst! Det är vackert! Ska börja ta fler på mig själv så man kan kolla tillbaka på senare i livet.
     


DISS

Träna inför sommaren- Att man (inkl jag) alltid ska börja träna inför Beach 2009, Beach, 2010, Bech 2011 and so on... precis som alla plötsligt inser hur feta dom är? Varför inte bry sig om sin kropp alltid? träna året om?



Facebook status- ”nu gör jag detta med den och den”... ”blablabla sitter och äter”.. ”gud vad jag hatar vädret” sov osv... Bryr jag mig? Nej!
Många skriver intressanta, vettiga, eller roliga saker, men många skriver bara massa skit.

Inkompetenta Doktorer/läkare- Var hos läkaren här om dagen, och gud, har Aldrig varit med om något värre... Hon var HEMSK!! Hon kunde liksom inte ens svenska???? Ska man dessutom jobba i Sverige kan man inte ta med sig sina religioner/tankar till jobb, det ska inte gå ut över patienterna.!!!



Bantning- Jämt tjatande om olika sorters bantning. Jag tror inte på sånt. Rör dig mycket, ät ofta, mindre portioner, thats it!


Lögnare- Lögner är det fulaste jag vet. Det jag hatar mest i hela världen. Så fel och onödigt.
Håll er borta från mig, vill inte ha sådana personer i mitt liv.




fuck you bitch!




Puss&Kram ;)


Godmorgon...

Har inte skrivit mycket på senaste... När jag inte gör det är det antingen för jag mår skitbra och har bättre saker för mig, för jag är ledsen och mår skit, eller för att jag helt enkelt inte känner för det och inte har någon inspiration. Nu tänker jag inte säga vilket av det anledningen är denna gången men så är det.

Igår var jag med Anna och Micki.. Vi lagade mat, pasta Carbonara yum yum...=) snackade massa skit och visade varandra saker....(bilder osv) treevligt...


Edit:

Måste rätta till angående förra inlägget så det inte blir några missförstånd =)  Ta inte åt er tjejer!!
Alla tjejer i min omgivning är asrooliga och får mig alltid att skratta! Tro inget annat. :)
Vi har alltid kul och ni vet själva hur tårarna kan spruta, träningsverk i smilegroparna och magmusklerna vi får av allt skratt ibland...:D
Men kan inte förklara riktigt hur jag tänker. Jag vet EXAKT hur jag menar men kan inte få fram det, står still i huvudet.
Men som ni säkert förstår så menar jag inte att det ÄR så, utan rent allmänt i livet, och majoriteten givetvis, inte ALLA. (Rubriken var kanske lite att ta i.... haha... )
Hoppas någon förstår hur jag menar :)

Eller så har jag kanske haft turet att träffa på extra roliga/galna killar under mitt liv? Kan vara så också....?


Girls are no fun!

Inget illa menat, men faktiskt.. ;)
Låg och tänkte på det inatt (kommer på alla möjliga tankar när jag är ensam)

Tjejer är absolut roliga att vara med, men ÄR oftast inte roliga "i sig själva"... om ni förstår hur jag menar?

Om man tänker filmer/kändisar tillexempel... Finns ju hur många roliga killar/män som helst: Jack black, Will Ferrel, Jim Carey, Zach Galifianakis, Russel Brand, Jacob Öqvist, Damon Salvatore, ”vänner”-killarna ... ja dom flesta faktiskt.. t.o.m tecknat: Bart Simpson, Stewie Griffin osv.... men inte många tjejer??! Och dom som finns är inte lika roliga. Samma med komiker, de få kvinnliga som finns är ju så torra

Om man tänker på bloggar så är det exakt samma där... lite då och då ser man några väl genomtänkta meningar som det säkert är meningen att dom ska vara roliga, men det är dom inte! (Inte många i alla fall, många försöker/tror att dom är det, men inte många som verkligen ÄR det.)

Även bland ens omgivning och folk man umgås med..... Finns sjukt många roliga grabbar!!   (menar absolut inte att mina tjejvänner är tråkiga!) Alla är skitroliga :D men jag menar tjejer i allmänt. Tjejer är oftast roliga på ett annat sätt.... Inte ofta man skrattar liksom högt "HAHAHAHHAHA"... av tjejer.. (man skrattar med, men inte AV... om ni förstår?!) men händer jämt när killar gör/säger nånting...

Av alla människor jag känt under mitt liv så har jag ju stött på hundratals fler roliga killar än tjejer. Kanske bara jag, men så är det! Och av min erfarenhet så är de tjejer som är roliga oftast lite killiga av sig. Det är det som är bra med killar, att dom kan vara både roliga OCH snygga!

Kanske därför jag alltid dragits mer till killar? Har ju alltid haft mer killkompisar. Det är nu på senare tid det är tvärtom :)

Har ni tänkt på det eller är det bara jag???   






lördags...



Festade lite med dom här två snyggingarna i lördags....
Var lite kluven hela dagen och visste inte vad jag skulle hitta på, om jag skulle till malmö, om jag skulle ut i trelleborg, om jag skulle ut över huvudtaget eller bara ta det lugnt?! Till slut blev det lite fest ändå... massa bra musik och gamla godingar.... Sen gick vi till Kräm...  Vi blev lika fulla allihopa och yrade ifrån varandra när vi var ute.. haaha




Lashes



Måste tipsa om en bra mascara....
Fick ju ett paket från en läsare för ett tag sen som bl.a innehöll en massa smink som jag börjat testa...
Mascaran som kom med är sjukt bra!! MaX Factor- Xperience Volumising Mascara




maat

Hur kan något så enkelt vara så gott?? Man behöver inte alltid lyxa till det.....
Min middag ikväll var rostatde mackor och en liten sallad med tomat, gurka, avocado, lite olivolja och en jävla massa Aromat :)
Skitgott faktiskt!! Rostat lantbröd med gräddost är något av det godaste som finns!!!

 

Nu ska jag kolla på The Breakup och sen lägga mig
Godnatt sötnosar


Förbannad!!!!

Hade en sjuk dålig början på dagen idag! Jävla k*kmorgon!!
Fy fan! ÄR så jävla förbannad!!  Vissa personer borde inte få jobba med vissa sorters jobb.!!!
aaarghhh

:)

Gud, har inte sovit många timmar inatt... Somnade vid två-tre tiden och vaknade vid 7. knäppt...
Nu ska jag ut i stan en runda, och ikväll blir det förmodligen utgång... i Malmö tror jag :) Får se vad jag känner för lite senare.....

Puss och kram

Jag älskar tjejsex



reklam

Just det.... Har glömt... i onsdags var vi på Kalas hos Emmeli som fyllt år! ;) hon bjöd på tårta och vaniljbullar... Treeevlit =)



puh

Det var jättetrevligt igår med tjejerna-... Vi åt så sjukt mycket.... typ i två timmar.. haha.. Varför slutar man inte äta när man känner sig mätt? konstigt.


Idag var jag uppe med tuppen och har hållt på sen dess... Var på Ikea igen, hämtade paket, har varit och handlat mat plus massa annat vi behövde, har städat alla skåp i hemmet, tagit bort alla julgrejer, monterat möbler, lagat mat och nu har jag precis dammsugat hela lägenheten... Äntligen är jag klar!

Nu blir det Lets Dance ;)



Fondue

Precis duschat... nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag ut och äta fondue med Anna och Micki... :)
Min mage längtar....  Ska bli gott!!




Nelly

Nu har man shoppat igen.... :(
Nelly har ju rea... dom har rätt bra grejer... I butiker är det alltid allt skit som reas ut, men på Nelly hade dom mycket fint... så det blev en liten beställning....





glaad

Ringde tatueraren i måndags för att boka tid... Han ringde tillbaka idag så nu har jag äntligen fått en tid! :) Tyvärr var det lång väntetid men det gör inget, hinner jag fundera och välja mellan alla min allternativ.
Är så glaaad har velat göra alla alternativen jag har såå länge så vilket jag än väljer kommer bli bra tror jag!
Ska fråga någon vän om dom vill kladda på min kropp så jag ser vilket som känns bäst.

Är även glad för en annan sak... but that, I can´t tell ;)




Ikea

Idag slutar jag ju kl 3... :) :) :) Så nu ska jag till IKEA! :)
Behöver köpa lite förvaringsboxar eller liknande... Har alldeled för mycket saker och alldeles för lite plats!
Antingen får jag slänga en massa eller så får jag skaffa mer plats... enkelt val :)
Hoppas jag hittar något....
Sen ska jag kaaanske träffa Anne över en fika också om vi hinner innan hon åker tillbaka hem. 


Present-tips

Tänkte tipsa om något som jag tyckte var en bra present som jag och mina syskon gav till våra föräldrar i julklapp.

Jag har alltid tyckt personliga presenter är bättre än "vanliga" presenter. Kanske inte bättre, men jag har alltid blivit mest glad för saker som har en betydelse bakom. Tillexempel scrapbook, en tavla som någon målat till en, tavla med massa bilder på en själv och vänner, ett personligt album osv osv..... (Har i och för sig inte fått något sånt på länge... haha.. men har fått det förr eller själv gett liknande grejer till vänner, och det uppskattas för det mesta :))

Till saken... :) Vi gav dom vars en Digitalram med bilder på oss, både enskilda och bilder tillsammans. ´Vi tog både vanliga bilder och bilder med lite jultema. Dom blev jätteglada, speciellt mamma :)

En av bilderna... (ser lite groggy ut..;))


Fotograferad av: Glenn Olsson


Dofter....

När vi ändå snackar parfymer kan jag skriva lite om de tre parfymerna jag fick innan jul =)


 
Jessica Simpson - Fancy Love: söt och romantisk parfym.. Brukar ha den till vardags.

Bruno Banani - Not for everybody: Uppfriskande och sensuell doft... Den fastnade jag mest för av de här tre. Så det är den nya partyparfymen.

Avril Lavigne - Forbidden Rose: Lite "mörkare" parfym.. blommig och kryddig.. Fin flaska med en ring under den svarta rosen, jättefin :)




Hjärta

Du fick ett skott i hjärtat. förlåt!

Men jag hade hellre tagit en kula än hundra små långsamma knivhuggningar som sakta river sönder mitt hjärta och fortsätter skrapa på öppna sår som du har gjort.




Escada

Här om dagen var jag, Anna och Micki och kollade parfymer... blev så yr av alla dofter så fick stoppa ner hela huvudet i skålen med kaffebönor sen.. haha..
Dom köpte Escadas- Marine Groove.. en stor favorit! Jag tänkte också köpa den men avvaktar lite, fick nämnligen precis reda på att deras nya sommardoft Taj sunset kommer ut inom en tid. Deras förra sommarparfym Sunset Heat var ju BÄST så hoppas denna är något liknande... :)


MiljonBingo

Här om kvällen spelade vi Bingolotto med gänget. det gick ju sådär kan jag säga... alla var liiite förbannade efteråt... helt värdelöst ju, känns omöjligt att vinna!
Men jag fick faktiskt Bingo =) (på ett värde av 50 kr men ändå) Jag har spelat Bingolotto tre gånger i mitt liv och fått Bingo alla tre gångerna ... lite häftigt faktiskt! Kanske har lite tur och vinner något större nästa gång?! who knows...



tillbaka

Nu är man tillbaks på jobb igen och allt rullar på som vanligt. :)
Jag har haft en bra ledighet, såå jävla skönt! Att sova länge och bara göra en massa roliga grejer varje dag.. kuul.
Och ännu skönare, har knappt suttit vid datorn. Har inte kollat en enda blogg i över en vecka :D (förutom Snuffis, men hon uppdaterar inte så ofta :P)  Men det känns skönt, att vara ifrån nät-världen. Har inte kollat mailen heller... Så förlåt alla ni som skrivit, ska försöka svara på alla mail så fort jag kan.)

Skönt på ett sätt att vara tillbaka i det vanliga nu, blir så lat när jag är ledig.  :P Men blir kort vecka denna veckan med... ledig torsdag och fredag. woooho.. :)

green eye


 

I helgen testade jag gröna linser. Ganska snyggt faktiskt! Jag passar ganska bra i alla färger ;)
Nä men, gillar kontraster...


vii



Godmorgon...

Har precis laddat upp med en rejäl frukost. Jordgubbsproviva, flingor, och ciabatta med mosad avocado.  (avocado, lite olivolja, salt och peppar.) Så himla gott.

Nu ska vi till Malmö och shoppa........ whoop whoop :)



Nyår

Gårdagen kunde inte varit bättre. (Det enda som saknades var alla mina andra vänner.)
Vi lagade mat tillsammans, spelade spel, snackade, skrattade, drack en massa goda drinkar och åt en fantastiskt god middag med supertrevligt umgänge. ♥

Förrätt:
Ungsgratinerad Hummer med vitlöksbröd
Huvudrätt:
Älgryggfilé och helstekt fläskfile med potatis & Rotfruktslåda, smörstekta champinjoner, sallad och favoritsås.
Efterrätt:
Fransk lyx-chokladbakelse från Delicard och vitchoklad pannacotta med vilda bär.






Tack mina fina vänner för en rolig kväll!♥
God fortsättning....
2011 kan bara bli BRA! :)

(Lägger snart upp fler bilder i detta inlägget.... Tar en evig tid att ladda upp dom)

1:a januari 2011

Känns konstigt att skriva 2011.....

Despicable me!

Hade en underbar kväll igår. Lägger in lite bilder på lyxmiddagen och kvällen senare.
Just nu ligger jag  inne i sovrummet och kollar på film på datorn. Med ett gäng killar i vardagsrummet som tagit över TV:n. :( dom kollar på fotboll hela tiden så jag får underhålla mig själv här inne.


Jag kollade precis på filmen Dumma mig. Så jävla bra. SE DEN!!!! Älskar den lilla söta tjejen som är med i filmen. Agnes. Hon är så jävla söt så jag bara vill äta upp henne.!!






Gott nytt år!


Gott nytt år gott folk!

Cause baby you're a firework


RSS 2.0