Valborg

Uppe med tuppen idag igen... Trots att det blev sent igår! Jag och Micki åt på uteservering, så mysigt! Sen yrade vi runt lite på Maxi och köpte lite nödvändiga saker. Efter det blev det Två Lejon med Emlan, Snuffi, Simon och Tobbe där vi drack några öl:) där var mycket folk så det var trevligt. Nu ska jag in och duscha för snart ska jag träffa Amanda och Anna, vi ska till Lund och möta upp ett gäng sen ska vi fira valborg på parken. Tur det är så fint väder:)

good girls...




Trevlig heelg!


Cerise it is!

Filmen igår var riktigt bra! Mycket blandade känslor, den var väldigt grym, sorlig, hemsk och fin! Bra skådespel och allt. en sevärd film!

Älskar mitt nagellack i cerise! Barbie känsla :) Somrigt, superfint och frächt!


(haha... guud vad min hand ser skrynklig ut. Det är för jag frös, då blir dom så fula.. haha)


Waters for Elephants

Ikväll ska jag och Anna och pojkarna gå och se Waters for Elephats på bio. Har hört att den ska vara så bra så bra så,. :) 
Kommer säkert börja störtböla, brukar göra det till sådana filmer, speciellt nu när jag är extra känslig.. :/




Egoismen själv

Har ni någon gång varit med en människa som det går att diskutera/prata lika bra som det gör med typ... en sten? Eller mycket värre förresten.

En människa som ALDRIG kan lyssna men som har jävligt starka egenbildade åsikter och tankar som är lika med noll med verkligheten... Hur kan man tro att man har rätt i precis allt och att alla andra har fel. Att personen alltid är offer och ALLA andra är hemska mot denne.  Att den alltid har det värre än alla andra men samtidigt vet allt så mycket bättre?

Att det enda dom vill höra är "förlåt, du har rätt, jag har fel!" Och att det är ENDA möjligheten att lösa problemen och gå vidare...??? Att diskutera och komma fram till något vettigt, kompromissa, det finns inte i dennas värld. För alla andra har ju fel....... Och alla egenpåhittade lögner i dennes huvud stämmer ju! såklart.

Att förstora upp småsaker, och leka barn är inget för mig... En vuxen människa ska bete sig som just detta. Och ta ansvar!

Hur nära en person än är, så har den ingen rätt över huvudtaget att trampa på andra eller vara respektlös.
Du får vad du förtjänar. - what goes around comes around.

Människor med dålig energi som påverkar mitt liv på ett dåligt sätt. - NEJ TACK! Your lost!

 


night

Idag har varit en tråk-dag.... tvätt, städ, handla, disk, osv osv.. ni vet själva! Nu har jag precis duschat och myser runt i min onepiece =) snart är det läggdags i min renbäddade säng, finns inte mycket som slår den känslan ;)



Godnatt mina honneybuns


så sant.....





mums!

Igår blev jag sugen på något gott på kvällen (När blir jag inte det?) I alla fall, så vi köpte Nachos med sourcream och jalapeños smak, melodifestival nachos- limited edition, så man får passa på nu... och så hade vi guacamole till. Så Jäkla gott!!! ;) Och inte så värst onyttigt




rosa

Sov dåligt inatt också :( Ont i nacken och  överallt, borde kanske gå på massage idag?!
Vaknade iallafall jättetidigt och kunde inte somna om, låg och tänkte för mycket på för mycket skit. Så gick upp istället och plockade undan, städade lite, duschade, åt en stor frukost och målade naglarna :) Sen gick jag en runda innan jag körde till jobb, redig tjej! :)

By the way, jag köpte klänningen igår ;) Superfin!!!

Titta så fint träd jag såg när jag var ute och gick.. Älskar rosa!! :)



Har skaffat mig en app på min Iphone där man kan ta sådana här fina bilder (nedersta bilden) Lite så gammaldags stuk i det hela. Superfint.. Kommer inte ihåg vad appen heter :/


Beautiful <3

Funderar starkt på att köpa denna långklänninen från Gina Tricot. Hur fin är den inte??
Frågan är om jag passar i långa klänningar..... men det tror jag.. brukar passa i det mesta ;) Bara ett par high heels till så blir det nog hur bra så helst. :)


Gina Tricot 349:-


grillkvällarna fortsätter

Sov inte mycket inatt ska jag säga, och det lilla jag sov var ingen bra.... :( Så är död i huvudet idag.

Igår var vi ju hos sötaste Amanda ♥.... Hon bjöd på grillat: Grillspett, pommes, lökringar, sallad och sås! och så kladdkaka och grädde till efterrätt :)) Delicious!
Vi var ett helt gäng och det var hur trevligt som helst... massa skratt :D
Det blev några glas vin och cider också :P inte likt mig att dricka dagen innan jag ska jobba ... Så var lite yr i bollen när jag kom hem...




barbeque

Hade en perfekt dag igår...... Vi åt frukost/lunch på CasaBlancas uteservering, sen bar det av till Dalabadet... låg och solade i nån timma...
Och på kvällen åkte vi och grillade på albäckskogen... grillspett, fläskfilé, potatissallad och lite annat gott. Efter det blev det BB och skräckfilm, men alla somnade till filmen, inte för den va kass, utan för vi var helt slut efter en lång dag (dessutom lite halvt bakfulla)

 

Nuu snart ska vi till sötaste Amanda och grilla :))

:'(

NEEEEJ Rodney åkte ut!!!! Buhuuu :(((

GLAS PÅSK!





mys


Idag har jag haft en supermysig dag, vi åkte till albäck och åt brunch och solade lite :)
Sen kom Micki och höll oss sällskap en stund, sen åkte vi till stan och åt mjukglass.
Nu har vi ätit hemlagad pizza och nu blir det mys framför TVn .



fick faktiskt litta färg :))

Family <3

Igår hade jag en heldag med mina syskon och mamma...:) Supertrevligt!
Vi gick lite i stan, shoppade, bowlade, åt gott och kollade på filmen Rio i 3D.
Vi trodde att vi skulle vara ensamma bland massa barn men där var faktiskt bara två barn på biosalongen, resten vuxna och där var fullt!!
SKITBRA film!!!! Den bästa animerade film jag sett tror jag:)) haha... Brukar alltid tycka så när jag precis sett en film men den var faktiskt riktigt bra och rolig! Speciellt i 3D :)  SE DEN!!




Påskägg

Här får ni tjuvkika på påskägget jag ská ge till min baby!





Pringles Chips, chillinötter, nötmix, kinder ägg, godisaskar, gräddbullar, nougat-choklad + massa lösgodis som jag inte lagt i än.


Brukar annars lägga i någon lite finare present, but not this year... han fick föör fina presenter för inte så längesen ;)


partypics

Fick ett mail av en läsare som påminnde mig om att lägga upp bilderna från i helgen.... haha.. det hade jag heelt glömt bort. Har ju lagt upp dom på facebook och är sjukt trött på dom bilderna :P
Men för er som inte är vän med mig på fb, här får ni massa partypics ;)









BILD


My haircolor

Har inget vettigt att skriva om! Mer är att jag haft fullt upp med allt!
Igår hade vi en brandutbildning på jobb. Jättebra tycker jag, för man blir påmind om saker man inte annars tänker på så ofta. Fick pröva på att slävka eld med en brandsläckare.. kuul :)

Just det.... Jag är så JÄVLA NÖJD med min nuvarande hårfärg! Riktigt fin är den.... mörkblond, eller egentligen ljusblond med bruna slingor i.... men det blir så fin och naturlig färg. Emmeli är verkligen BÄST :))
Köpte lite nya produkter på salongen också som jag ska visa sen.

Färgen gör sig aldrig rättvis på bild... men ungefääär såhär ser det ut :)



Det ser gult ut där uppe, men det är det INTE, det är en gul spotlight som lyser på mitt huvud :)
Blev faktiskt inte det minsta gult denna gången :D


Studio Extreme ikväll

Ikväll ska jag till Emmeli på Studio Extreme och fixa håret, dags att färga utväxten igen... 
Tänkte göra lite fler hål ni öronen också :))  dom gör det nu på salongen också.
Nu har jag 5 hål i öronen + en piering. Tycker det är skitsnyggt med smyckade öron!
FÖrutom det har jag två piercingar till och två tatueringar.. Snart dags för min tredje tatuering också som jag skjutit fram hela tiden. Men nu har jag bestämt mig, både text och plats, det jag väljer bland nu är stilen på texten, finns så många fina så det är riktigt svårt att välja :/

 






powerwalk

Igårkväll gick jag, Snuffi och Emlan en lång runda i det fina vädret... riktigt skönt faktiskt... Jag hade kunnat gå hur långt som helst när det är så härligt ute och med fint sällskap :)
Sen gick vi hem till mig och kollade på porrfilm..... nä men vi kollade på Himlen är Oskyldigt blå. Den hade en lite konstig början bara... :P Den var inte speciellt bra tyckte jag, men helt OK! Sen skulle vi sett biggan men vi började prata en massa så det blev för sent :( Får se det idag istället.

Kände mig så nyttig igår som åt tonfisksallad till middag, gick en lång powerwalkrunda osv....... sen förstörde vi allt med att trycka i oss massa cheese balls och sourcream stjärnor när vi kollade på filmen. haha. hm


The sun makes me happy!




Godmorgon :))

Känner mig så glad. :) Kort arbetsvecka, sol och snart påsk  :)
Jag älskar Påsken. Tycker det är så mysigt.. Påskäggen och godiset och allt! :)

Denna veckan har jag mycket att göra, ska försöka träna så mycket jag bara kan, fixa påskägg, vill hinna träffa mina vänner, en del ärenden att fixa, vill åka till Malmö och kolla i stan lite, fixa håret och sen vill jag samla ihop ett fett gäng och gå och se Scream 4 på bio :D

Hur fan ska jag hinna allt??


Last SUNday

Nu är det kallt igen :(  Förra helgen var det riktig Sommar!
Vi var ute och körde och gick en runda i skogen... Der var verkligen sommarvärme, gick i endast T-shirt och tunna byxor.. så härligt. Vi  såg en massa fina djur... ödlor, harar, hjortar (typ ett 70-80tal st.) treeeeevlit!

Sen skulle vi egentligen äta glass i smyge men där var stängt :( Big lost för dom! Så vi körde ut till Dala på kvällen istället och grillade... Hamburgare och grillad banan med choklad till efterrätt.

Musik, mat, SOL, vänner♥ 
U N D E R B A R T !





sool

Har ätit brunch med dessa härliga prickar en stund. Vi åt på det nya stället där dom har massa olika sorters hamburgare. Skitgott!!! Verkligen att rekomendera! :) Dock alldeles för mycket mat, åt knappt halva. Sen gick vi en runda och nu sitter jag här och nördar. :)






Musikälskaren

Nu är jag och pappa på väg till Malmö... Vi ska på konsert, vet inte riktigt vem det är vi ska se, det är från pappas tid så inget jag känner till... Men det blir nog bra :) brukar tycka sånt är kul. Pappa har alltid varit en riktig musiker så vi har växt upp med det... Därför ligger grupper som Pink Floyd, Cat Stevens osv mig varmt om hjärtat!:) förra året var vi och kollade på P Floyd och det vad grymt!!! Efter det ska vi sätta oss på någon bar och kolla på fotboll och sen får jag se om jag stannar kvar i Malmö och festar eller pm jag ska festa i Trelleborg:) hann liksom aldrig bli trött efter igår:) är på G nu igen!!

PARTY!!

Riktigt lyckad kväll igår! =) Hade faktiskt riktigt kul!
Tack Kim för en superfest!! 
Hon fick en jätterolig bok av oss som man egentligen ska fylla i hur viktig hon är för oss, hur mycket vi älskar henne, hur fin hon är osv osv ... men vi fyllde istället i det med vad jag skulle vilja kalla påhopp och mobbning,.. haha.. riktigt jävla rolig blev den...

Tycker det är bra när man festar på fredagen för man har ändå hela helgen kvar efter det liksom....  :)


LÄGGER UPP FLER BILDER HÄR I DETTA INLÄGGET LITE SENARE!!
(DET TAR EN EVIGHET ATT LADDA UPP BILDERNA)

:(

Känner mig lite ledsen och besviken.... eller förbannad kanske.
Man säger saker till sina vänner i förtroende, (som jag max sagt till 5 av mina allra nämrsta vänner som jag litar på) Sen får man höra dom sakerna av främlingar eller folk man inte känner över huvudtaget!
Antagligen är det väl så att de jag pratar med berättar det vidare till sina pojkvänner eller sina närmsta vänner som dom litar på osv osv sen vet hela stan hela ens liv. Mycket av det jag hör om mig själv vet jag ju inte ens själv om.. hahaha... så allt stämmer ju givetvis inte. Men när jag hör något som stämmer blir jag riktigt jävla besviken.
Jag skulle ALDRIG berätta något som en vän eller någon över huvudtaget sagt till mig i förtroende, inte ens för min pojkvän, inte någon!! Varför skulle jag liksom. Antagligen är det något väldigt privat och speciellt om det är något en person mår dåligt av. Vad fan är det för nöje att ha det som samtalsämnen med andra då??
Dont get it!

som det kan gå....

Det har varit roligt idag på jobb, hänt mycket, och många besökare.
Denise var här och hälsade på med sin stoora mage :) Och nu precis var Anna och Martin här...

Så jävla pinsamt...... Jag såg att Anna fyllde i en besökslapp som hon lät den stå kvar på receptionsdisken.. Jag tänkte inte mer på det och glömde ta bort den. Och nu när jag plockat undan för stängning ser jag den............. (Till råga på allt så har vi ju den berömda godisskålen framme på fredagar, så precis ALLA stannar i receptionen för att ta lite godis.)
INTE KONSTIGT ALLA HAR STANNAT OCH STIRRAT PÅ LAPPJÄVELN OCH KOLLAT KONSTIGT PÅ MIG!!!!!


Dumma Annaaa!!!!!  :) hahaha


13 things you think when you´re drunk....





;)
Trevlig Helg mina vänner!


Ikväll är det fest!

japp, ikväll är det fest!! Kimsan som fyller år...... brukar inte känna för att festa på fredagar men idag är jag riktigt taggad!  ska bli kul!! 
Har redan fixat hennes present i veckan, men lite kvar som vi ska fixa nu under dagen.. så jag får köra ifrån jobb en stund. Hope she like it och att hon blir glad! Det hade jag blivit! ;)

Vet forfarande inte vad jag ska ha på mig, det här med kläder alltså! alltid sista minuten.. aja, det löser sig.


haha



cake

Har varit en trevlig dag på jobb idag. Micki kom git och hälsade på en stund och nu käkar jag tårta :)
Päron och chokladtårta toppad med vit choklad. märklig kombo, men god var den :)

Nu när jag slutar tänkte jag gå en runda i stan, behöver lite smågrejer samt något att ha på mig imorgon på Kims fest...  vet inte vad jag ska ha :(


grön..


sick!

Imorse vaknade jag av sjuka mardrömmar + sömnparalys igen  Det höll på i ca en timme.
Det var ett tag sedan nu och hade nästan glömt hur HEMSK det var  
vill aldrig mer uppleva det... aldrig, aldrig, aldrig!
Blir så jävla rädd fast jag vet om exakt vad det är, och är fullt vid medvetandet... ändå är det alltid lika skrämmande, just för att det känns så verkligt! Och för att man inte kan komma ifrån det, man är liksom fast!  
Så jag ringde J i all skräck för att höra någons röst och försöka lugna ner mig lite, men han började babbla något om att det inte fanns varulvar ?!  weird. var fan fick han varulvar ifrån liksom. haha..





Kniven mot strupen

Denna veckan är Kniven mot strupen- teamet och filmar i Trelleborg på Karaveller.

tycker verkligen det är synd att det inte var Istanbul istället!!!
Istanbul är den SÄMSTA restaurangen ever med BÄST läge i Trelleborg.
Alla klagar på dom, men man bojkottar inte restaurangen p.g.a läget, speciellt på somrarna då dom har sin uteservering. 
Det ligger centralt, de har stor plats för uteservering och alla går förbi där, var man än ska så passerar man nästan alltid just den delen av staden, också därför många tycker om att sitta där och kolla på folk som går förbi.

MEN de suger på service! De har riktigt otrevlig och oprofessionell personal, (deras blickar säger "kom och döda mig" typ.) Extremt lång väntetid på maten (högsässong ska vi inte ens tala om!), är man i elite större sälskap får man inte in sin mat samtidigt, utan vissa får in den medan andra får sitta och kolla på.. helt sjukt! Och inte allt för sällan händer det att man beställer exempelvis ryggbiff och får in något vitt kött(som ser ut som allt annat utom ryggbiff) ändå påstår de att det visst ÄR ryggbiff. ja?!
BIG FAIL!  

SYND att Alexander Nilsson inte förbättrade Istanbul istället.
Det hade kunnat bli hur bra som helst om de bara hade ändrat på sina rutiner.




bb

Tycker det är riktigt löjligt att folk klagar på att Sara hånglade med Basshunter. Martin pullade en annan tjej och hånglade med Annie här om dagen?!
Typiskt att det ska vara Okej när killar gör något men så fort en tjej gör samma så är hon en SLAMPA!
nä usch så gammeldags att tänka så!


Hahaha... BB-nörden här

heeeej

Nu har tiden visst gått igen utan att jag uppdaterar... fyy mig! Har haft så mycket att göra...... Vill liksom göra tusen grejer samtidigt... men det går ju inte :(
Aja, igår kom, Micki och hälsade på mig på jobb :))) Så vi gick en runda (två!) på lunchen. Nice.
Och på kvällen städade jag hemma.. Varenda litet dammkorn är borta :)) Städade precis ALLT! där man inte gör det annars, typ luckor och sånt shit, så kl 21.00 på kvällen var jag helt död.

Idag har jag haft sjukt tråkigt.. haft lite dötid på jobb, så började tracka alla jag kände, skickade sms/figurer - INGEN SVARADE.... haha..  mobbad!!! . Men sen efterhand började svaren komma :) Så nu skickas det för fullt här-

Jag lägger upp härliga bilder från i söndags lite senare..
Pusss&Kraam


jag och min enda sanna vän


näädå ;)


Godmorgon!

Idag mår jag lite bättre. Ska äta frulle nu sen om en stund tänkte vi köra till skogen igen och gå en lång promenad. Behöver vara ute i solen lite!! Sen är det massa bra på tv ikväll. Bl.a. Gossip Girl som börjar ikväll:)) Heeej så länge.......... Ps emlan: nu har jag lärt mig blogga från min iphone;) thanks to you

ÅNGEST!!

Så jävla fint väder hela fucking dagen och jag har bara legat och sovit med feber :(( Gick upp kl 11 (Vilket ALDRIG händer, brukar alltid gå upp senast 9 på helger)...Åt frukost och gick och la mig igen och sov till 4-5... 

Och ikväll skulle vi på fest och ha hur trevligt som helst med mina fina underbara vänner... Men näää .. för febern och huvudverken vill inte gå över... Jävla förkylning, det suger att vara sjuk på helger!!


HELVETES JÄVLA KUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hundvakt

Hundvakt åt världens finaste Kele!!




Det suger

Känner mig som ett jävla fucking troll!!! hes som en man, näsan rinner, nyser och hostar... fiii fan asså!
Jag som trodde det skulle bli bättre, men inatt bröt det ut ordetligt... :(
Så kanske får ligga hemma i helgen... Blää.. Ska äta massa vitamintabletter, panodil, fruket och te när jag kommer hem.. får se om det hjälper.

 Puss*


DisneyMonopol

Igår kom mina syskon hem till mig, vi laga och åt tacos, lyssnade på musik och sen spelade vi Monopol. Hur trevligt som helst hade vi! :))


Jag ville vara Tingeling♥ men det fick jag Ikke! Tydligen skulle hon bara stå där och se fin ut...:/


Red lips

Testade en ny läppenna precis... Ska nog ut i helgen och tänkte kanske ha röda läppar då ;) 
iaf..... visste inte riktigt vad det var för penna, började måla och tänkte wtf??!?!! Var liksom som en tuchpenna!!! haha.. kändes konstigt att måla läpparna med den.. :P Men den var sjukt bra faktiskt!! :)
Konturerna blev jättefina och skarpa som man målar med toppen av pennan sen fyller man i resten av läpparna med den tjocka delen..häftig idé.. för det blir liksom kvar, kletar inte bort som vanligt läppstift brukar göra...
Superbra när man festar då ju... :) eftersom man dricker osv och läppstiftet försvinner hela tiden.....
Så röda läppar it is på lördag! ;)




tycker mina läppar ser lite större ut också? :)


Max Factor- Lipfinity lasting lip tint


New Crib

Vi var och hälsade på Micki igår som precis har flyttat till Malmö... Verkligen jättemysig och fin lägenhet ♥
Kommer ju sakna att inte ha henne nära och träffas precis när man vill :( MEN nu har vi ett nytt place att hänga på :D Så det får bli mer Malmö framöver :)
Vi åt sushi från Chill Out, 15 bitar!!!! SCORE! med deras aioli-dippa.. fy fanken vad gott!!!



I inflyttningspresent fick hon en jättefin lykta, (Som jag nu själv vill ha!!!) med spetsmönstrat glas♥ blir säkert jättefint ljus av det.. + te (med budskap), som luktar skitgott!! :)



Vi slår våra smarta hjärnor ihop

När jag och Anna parkerar bilen, UTAN P-skiva, Utan penna och utan längtan efter böter..........
Då åker kajalpennan fram :) (Anna skrev först med läppglans, men det vart inte så lyckat :P)


fin va?!




igår

Igår var vi hemma hos Snuffi och latade oss... beställde hem mat och kollade på TV :) Planerade även en del roliga saker att se fram emot :)

Just dee, Snuffi visade oss en video som visades på nyhetsmorgon igår. Två bebisar som "snackar" med varandra.. Tycker ni ska kolla på det!!!
Sök på Nyhetsmorgon - "Så kommunicerar barn". Så söööta :)


(gammal bild)

Massa 1:or!

I år kommer vi att uppleva fyra ovanliga datum. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, och 11/11/11.
och det är inte allt…

Ta de två sista siffrorna av året då du föddes - Lägg till den ålder du kommer att bli i år, resultatet kommer att bli 111.

I år kommer även oktober att ha fem söndagar, fem måndagar, och fem lördagar. Detta händer bara vart 823 år.

ganska häftigt ^^

k*k

Är så Fucking jävla trött på mitt jobb!!!!!!!!!!!! ghhaaa......
Sjukt jävla trött på det..................

Någon som vet något jobb. hör av er!!!!!  ;) Anything but this!! nästan.



Ear cuffs

riktigt hett!



Earcuff med silverkors från:
 items by Johanna



skogspromenad

Igår vid den här tiden var vi ute och njöt av naturen. Vaknade tidigt och körde ut på landet. Vi körde rundor och sen körde vi till skogen och fikade... Bullar med nutella :) Det var soligt väder på morgonen, sen blev det litta mulet, men det gjorde inget, det är så skönt att gå ut och gå och bara andas ren luft.
Såg en massa bambis :) Typ 20 st som var jättenära oss. Vi brukar se massa fina djur när vi är ute och kör.. Allt från rävar till älgar. ^^






Taken

Skitbra film på TV4 ikväll 21.00. thriller/drama typ... Taken. SE DEN!! :)
Synd att den går samtidigt som Bigbrother.. men jag ska spela in den och se den sen..



Handling: Bryan, en före detta CIA-agent har slutat sitt arbete för att kunna flytta till Los Angeles för att vara nära sin dotter. Bryan har svårt att släppa sin gamla yrkesroll och ser faror överallt och när Kim vill åka till Paris med en kompis motsätter han sig det till en början. Men till slut låter han henne resa vilket han snart får ångra när hans värsta mardröm bli sann när Kim blir kidnappad. Bryan för en kamp mot klockan för att hitta Kim innan det är försent.






Trevlig helg!





Ritualen

Fredag igen, och ännu en efterlängtad helg
Är lite smått irriterad... en människa som går in på mitt kontor och pratar i telefon hela tiden, varför i helvete går han in på MITT kontor och snackar??!?!! aja, ska inte störa mig på bagateller..

Tror det blir lugnt denna helgen, ingen sprit inblandad i alla fall. (tror jag?)
Fredagar älskar jag att bara vara hemma och ta det lugnt, brukar vara så fruktansvärt trött så jag deckar framför TVn typ vid tio tiden.
Imorgon blir det kanske en runda till Malmö, lite sugen på att se Ritualen (skräckis) som går på Entré. eller rättare sagt... J ville se den, jag ville se Never say never med Justin Biever,.. moaahahaha, eller inte.
I alla fall, Någon som har sett det??? bra? dålig??





BÄSTA!!!

Nu måste jag tipsa om världens bästa läppglans........
Jag är helt beroende av den!!! Använder den morgon, middag, kväll- alltid! Är inne på min andra nu sedan jag fick den första hemskickad i en goodiebag! :)
Låter klychigt att säga att läppglans luktar så jävla gott, men denna smakar/luktar verkligen skitgott! Marshmellows typ :) eller vanilj kanske..

Tror dom finns i rosa, corall och nude.  Jag har den rosa=)


clarins instant light natural lip perfector

 


RSS 2.0