Sex tape

Hade en supertrevlig kväll igår hos vänner med vänner 😊 vi beställde plankor från lyktorna, drack massa gott, kollade på mello (hahaha hatar det ordet!!!)  och så lyssnade vi på bra musik, sjöng osv 😃💕 mycket trevlig kväll 👍

Idag har vi bara varit sjukt trötta !!! Kollade på två filmer .... Den ena somnade jag till innan den började och den andra var Sex tape. Den var sjukt rolig !!! Se den ! 

Den gav mig massa tankar... Om hur det är precis när man träffas . Man sitter som fastklistrade och man har sex i princip hela tiden ! Varje dag, varje gång man ses, fleera gånger. Man tänder på allt den andra gör (eller , killen i alla fall 😄) Seeen så, med åren, med sjukdomar, med barnen, med tiden, med stressen, med tröttheten, med allt annat så är det ju inte riktigt så längre. Alla har ju mer eller mindre sex såklart , men det är ju absolut inte som i början. 

Enligt mig så gäller det att alltid behålla och vara den personen den andra blev kär i, att alltid minnas varför man älskar varandra och varför man alltid velat ha varandra, allt man tycker om hos den andra. Att tänka på det ofta för sig själv. Att alltid behålla sexigheten ....det är viktigt. Ta aldrig varandra förgivet, aldrig! 
Och en annan sak ... Filmar/fotar ni något , var försiktiga 😉





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0